Dodaj do ulubionych

Napad na prokuratora Kapustę

IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.10.04, 21:33
Ojej, to na Pradze też napadają?
Obserwuj wątek
    • Gość: Hue hue hue Kapusta, wyjmij notes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:34
      spod siennika.
      • Gość: KapustaGlowaPusta Buaaahahahhahahahahhaha IP: *.petrus.com.pl 20.10.04, 22:24
        Gdyby nie chodzilo o kraj w ktorym jeszcze mieszkam to bym sie posikal ze
        smiechu. Biedny pan prokurator, skubneli mu dzienniczek i teraz to juz nic nie
        bedzie pamietal........................
        • Gość: Nikita Pietrow po chamsku buchneli kajecik miłemu panu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:20
          a jak miał w tym notesie liste zakupów to mu żona zrobi w domu takie
          rywin+orlengate, ze mu żadne plecy w ministerstwie nie pomogą.
          • Gość: fred MISTYFIKACJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: *.outsourcing.atman.pl 21.10.04, 07:17
            ha ha ha ha ha ha ha
            • Gość: elvis Laptop Kaczmarka. Notes Kapusty. Przypadki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:25
              Z pewnością to nie są przypadki. Nie wykluczam, że panowie sami się okradli.
              • Gość: fred SAM NA PIECHOTE PRZEZ PRAGIE NA DWORZEC ?????????? IP: *.outsourcing.atman.pl 21.10.04, 11:56
                takie piękny ma samochód pan sałata i na piechote chadza po Pradze ???????
                • Gość: To_koniec_świata! Re: Jeśli PROKURATOR nie wie jak chronić DOWODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:01
                  • Gość: TReneR Re: Jeśli PROKURATOR nie wie jak chronić DOWODY IP: *.austriamicrosystems.com 21.10.04, 13:33
                    Chyba prokuratorom przysluguje bron sluzbowa... w kazdym razie nie powinni miec
                    problemow z uzyskaniem pozwolenia na nia - taki zlodziej wtedy nie powinien
                    miec zadnych szans!

TReneR
                    • Gość: NYorker tak: kulka za skradziony notesik IP: *.ny325.east.verizon.net 21.10.04, 16:09
                      • Gość: Pawel Re: tak: kulka za skradziony notesik IP: 130.60.5.* 21.10.04, 23:15
                        Nie za notesik, ale za to co w nim napisane polecialaby niejedna glowka, a
                        niektore byc moze nawet literalnie.
                        • Gość: Nikita Pietrow UWAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:52
                          Uwaga uwaga najnowsze doniesienia prasowe mówią, że w sprawę zamieszani są
                          także: Kubuś P. Sierotka M. i gang 7 krasnolódków. ci ostatni moga być
                          uzbrojeni
                    • Gość: kos Re: Jeśli PROKURATOR nie wie jak chronić DOWODY IP: *.238.80.148.adsl.inetia.pl 22.10.04, 01:24
                      Jaki złodziej? W łeb se miał strzelić??
                  • Gość: User Re: Jeśli PROKURATOR nie wie jak chronić DOWODY IP: *.icpnet.pl 21.10.04, 16:42
                    banda kretynow rzadzi w tej Polsce!!!
              • pawka55 Zapomniales dodac 21.10.04, 14:18
                Zapomniales dodac, ze okradli sie wzajemnie, czyli jeden drugiego
              • Gość: al Re: Laptop Kaczmarka. Notes Kapusty. Przypadki? IP: 172.* / 207.164.95.* 21.10.04, 14:38
                Alez skad. mysle ze maczali w tym palce(palce?) marsjanie.
          • Gość: jerry21 Re: po chamsku buchneli kajecik miłemu panu IP: 193.0.117.* 21.10.04, 09:35
            on ma żonę - bo ja go widziałem w ....
        • Gość: Maverick Re: Buaaahahahhahahahahhaha IP: 82.139.9.* 21.10.04, 11:20
          Wierzyć się nie chce.....takie postępowanie to lekceważenie nas wszystkich.

Nawet nie będę nic pisał o wiarygodności całego zdarzenia.
      • Gość: TomaszMazowiecki Re: UCZNIOWSKI SPOSÓB NA UKRĘCENIE ŁBA SPRAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:59
    • Gość: ajne flasze Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:38
      Akurat,pewnie pil znow denaturat
      • domix Re: Napad na prokuratora Kapustę 20.10.04, 21:43
        JA mysle, ze to jest jakis wykret dla zony p. prokuratora- slyszalem, ze go
        czasami oklada kulakami, zwlaszcza jak rozda pensje poszkodowanym przez wymiar
        sprawiedliwosci przestepca...
    • Gość: kki najpierw notebook teraz notes - istny pomór na mat IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 21:40
      materiały o przekętach !!
      • Gość: Tomo Re: najpierw notebook teraz notes - istny pomór n IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 22:08
        dziwne te obie kradzieże, a tak apropos to dlaczego te osoby ważne notatki
        służbowe nosili ze sobą ( laptop, notes), przecież takie dokumenty powinny być
        zabezpieczone np w służbowym sejfie w miejscu ich pracy, nie powinni biegać po
        mieście z takimi informacjami przy sobie.
        • Gość: dowodokrady Re: najpierw notebook teraz notes - istny pomór n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:32
          To ci dopiero dowodokrady.
          • Gość: bang! Re: brak tylko czarnej Wolgi !!! IP: 129.81.192.* 20.10.04, 23:03
            Stare wraca? Tajemnicze kradzieze, moze jeszcze
            ponownie pojawi sie owa przyslowiowa
            "czarna Wolga"??
            • mr.marbak "brak tylko czarnej Wolgi !!!" - podoba mi się ten 20.10.04, 23:41
              komentarz.
              • Gość: :o) to nie był napad ani wołga tylko UFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:47
                teraz Kapusta ma "missing time"
                ale nie chce przeznać, że ufoki zrobily
                mu wiwisekcje :-)))))))))))))))
                • Gość: A w Ameryce... Re: to nie był napad ani wołga tylko UFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:51
                  To byli murzyny z Ameryki, oni tam nie mają na Brooklinie notesów, biedni, to
                  drogocenna zdobycz.
                  • Gość: d TO SPRAWKA CYTRYNIAKA IP: *.outsourcing.atman.pl 21.10.04, 11:58
              • Gość: Łysy Re: "brak tylko czarnej Wolgi !!!" - podoba mi si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:29
                czarne Wołgi to anachronizm, teraz jeździmy Merosiami
        • Gość: sracnawas przemyslana akcja ubekow IP: *.client.comcast.net 21.10.04, 03:08
          zarowno loptop jak i teczka byly puste, ukartowana gra zeby glupie spoleczenstwo
          uwierzylo, ze dowody przepadly, sprawe trzeba umorzyc. och wy glupie polaczki.
          • Gość: ooo sramy na ciebie bucu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:05
    • piotr33k2 Re: Napad na prokuratora Kapustę 20.10.04, 21:41
      dobry bajer nie jest zły, teraz niejaki kapusta bedzie miał alibi że jest
      zastraszony i tym podobne bzdury ,ja tam w żaden napad nie wierze,łże jak pies !
      tak samo jak łgał do tej pory i był dyspozycyjny wobec kolesiów .
      • Gość: syn kapyt Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:31
    • Gość: pb Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.aster.pl 20.10.04, 21:41
      no po prostu niemozliwe. najpierw kaczmarkowi buchneli laptopa, teraz kapuscie
      notes. rozumiem ze to byly jedyne egzemplarze tych dokumentow... na marginesie,
      ciekawe kto zezwolil na przenoszenie niezabezpieczonych waznych dokumentow
      przez swiadka?? i czy kazdy moze nosic dowolne akta na wlasna reke??
      a to polska wlasnie...
    • douglasmclloyd Re: Napad na prokuratora Kapustę 20.10.04, 21:42
      Kwas z Ałganowem też chcą wiedzieć, co w trawie piszczy.
    • Gość: eduś Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: 217.153.62.* 20.10.04, 21:43
      Ciekawe wydarzenia wokół Orlenu Kaczmarek traci loptopa z danymi o aferze ,
      Kapusta notes na końcu obrobią Komisję i po sprawie .
    • Gość: beton Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:45
      a ja mu wierze bo ma oczy szczere, u nasz tyż kradnom, a jak była komuna to był
      porządek i ormo...
    • Gość: jack Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 21:53
      To oni tak bez obstawy, samotnie, swobodnie i beztrosko smigaja po miescie z
      dokumentami wagi najwyzszej?
      • Gość: Zerro Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 21.10.04, 02:59
        > To oni tak bez obstawy, samotnie...

Żebyś jeszcze wiedział, co to za ulica! Tam pójść, to jakby poprosić o rabunek.
        Coś mi tu śmierdzi...
    • Gość: pablo A TO POLSKA WŁAŚNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:57
      W naszym kraju jest jak na Ukrainie bądż na Białorusi

Pzdr pablo
      • douglasmclloyd Re: A TO POLSKA WŁAŚNIE 20.10.04, 22:04
        Gość portalu: pablo napisał(a):

> W naszym kraju jest jak na Ukrainie bądż na Białorusi

Białoruś w pełnej krasie. Kwas właśnie zapowiedział walkę z opozycją.

> Pzdr pablo
        • Gość: Łysy Re: A TO POLSKA WŁAŚNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:44
          daj cynka Daglas kogo cytujesz, bo jestem nieoczytany, ale mocno ciekawy
          • advokatus_diaboli Re: A TO POLSKA WŁAŚNIE 21.10.04, 14:53
            Gość portalu: Łysy napisał(a):

> daj cynka Daglas kogo cytujesz, bo jestem nieoczytany, ale mocno ciekawy

Może trudno w to uwierzyć, ale autorem tych słów jest... Włodzimierz I. Lenin.
            Święte słowa, Panie, święte słowa... ;-)
      • Gość: mike Białoruś i Nigeria powinny być IP: 217.153.25.* 21.10.04, 13:51
        dla nas wzorem demokracji - przy tym układzie co panuje.
    • Gość: Adam z Wroclawia Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: 5.5R* / *.red.bezeqint.net 20.10.04, 21:59
      Jakze to? porwano Panu Prokuratorowi teczke a Pan Posel Wassermann widzial
      jak ukradziono notes z waznymi notatkami w sprawie Orlenu?
      to bardzo nawet ciekawe,no nie?
    • szczurbiurowy Re: Napad na prokuratora Kapustę 20.10.04, 22:00
      Kolejne tajemnicze wydarzenie. Nieznani Sprawcy działają.
      • Gość: pollak Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.04, 22:04
        Teraz kolej na SEJM.
      • domix Re: Napad na prokuratora Kapustę 20.10.04, 22:06
        szczurbiurowy napisał:

> Kolejne tajemnicze wydarzenie. Nieznani Sprawcy działają.

Dawniej to sie chyba nazywało Niewidzialna ręka...
        • Gość: to ja dawniej to byl Timur i jewo komanda..;-{) IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.10.04, 09:17
      • Gość: gosc USA Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.hrl.com 20.10.04, 22:08
        gdy czytam te wszystkie doniesienia z Polski to blogoslawie dzien kiedy 14 lat temu wyjechalem do Kalifornii, czytam te sensacje w GW jakby sie dzialy w Tiranie lub
        Senegalu, wspolczuje tym ktorzy bez pracy lub ledwo ledwo, bylem w sprawach rodzinnych w Polsce , i kazdorozawo jak juz jestem w Amsterdamie lub Frankurcie
        to czuje ulge.
        • Gość: `````miop Re:nie mow hop bo jak bush wygra to ci zrobi kuku IP: 195.136.193.* 20.10.04, 22:19
          na ksztalt bagdadu
        • Gość: menuet ulga >??? IP: *.com / *.swiebodzin.net 21.10.04, 09:16
          to czym Ty tam na codzien sie 'eksajtujesz'? wypadkami ? morderstwami?
          sasiadami?
          Czyz nie widzisz ,ze u nas jest ciekawie a u Ciebie nuuudno?
          Siedz tam sobie .
      • Gość: Łysy Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 01:10
        hej "szczurze biurowy"; czytałem Twoje wypociny, i niestety nie przerastają one
        swoją rangą kryminałów "samolotowych"; tym niemniej, życzę szczęścia w dalszym
        tworzeniu
        • Gość: jerry21 Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: 193.0.117.* 21.10.04, 09:41
          masz prawo do swojej opinii. według mnie to jest całkiem zgrabnie
          napisane. natomiast jestem ciekaw - czy Ty ŁYsy masz jakieś próbki
          swojej twórczości ( z jakiejkolwiek bądź dziedziny ) ?
    • Gość: polak Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 20.10.04, 22:04
      on to wymyslil napewno mu pogrozili
    • Gość: BIGOS Re: ZROBIŁ SIE NIEZLY BIGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:07
    • Gość: 123 Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 20.10.04, 22:07
      > Ojej, to na Pradze też napadają?

Tylko jak sie niesie wazne akta ;))))

ROFL.
    • Gość: FILIP Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.telia.com 20.10.04, 22:08
      Kazda mafia bedzie sie bala prawdy.Sowietyzowani Polacy maja wlasna tradycje
      postepowania tzw. "ZASADA KIJA I MARCHEWKI" ( TAKA ZASADE MIAL jARUZELSKI).
    • walbrzych WYSTRASZONY KAPUSTA 20.10.04, 22:10
      Kapusta wystraszył się "długich rąk" rządzącej koalicji SLD - Unia Pracy i sfingował napad. Teraz będzie mógł "z czystym sumieniem" przyznać, że nie ma już żadnych materiałów i będzie można sprawę umorzyć.
      Przeciętny laik nie wystawiłby takiego notesu pod nos złodzieja, a KILKA kopii miałby w kilku miejscach (rodzina, przyjaciele).

Klika Millera wziela gore!!!
      • Gość: slipnkot Re: WYSTRASZONY KAPUSTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:26
        jaki znow Miller?
        raczej cala banda SLD-UP-SDPL
        + spuchniety Olek
      • Gość: bolito Re: WYSTRASZONY KAPUSTA IP: *.autocom.pl 21.10.04, 11:54
        Każdy prokurator ma pozwolenie na broń ostrą.Spieszac się na dworzec bierze się
        taryfę do tego jaki idiota mając tak wazne dokumenty przy sobie maszeruje
        samotnie Brzeską.Nie ma takich idiotów więc chłopak przegioł bo olał cała
        opinie publiczną dając nam do zrozumienia: możecie mi wszyscy skoczyc, mam
        pistolet ale zapomniałem ,mam nogi ale nie goniłem mam głos ale nie krzyczałem
        ino stałem i sie śmiałem z was Polacy.Chłopaki z Pragi apeluję do was skopcie
        mu tem paskudny tyłek.
    • pafilek Re: Napad na prokuratora Kapustę 20.10.04, 22:13
      To jest sygnał dla Mullera;nic o FOZZ i innych aferach nie sypnę.Dajcie mi
      pożyć.
    • Gość: ob 123 ma notes albo ...nie miał nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:19
      ma notes
      albo ...nie miał nigdy
      • Gość: mimo Re: ma notes albo ...nie miał nigdy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 00:34
        Notes mial - bo przecież komisja ma ileś tam skserowanych stron.
    • Gość: Zastraszony Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:19
      Żarty się skończyły czeka nas Stan Wojenny na wiele lat!!
      • Gość: widelec Kapuście ukradli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:29
        Najpierw sie uśmiałem ale zaraz potem zrobiło mi się cholernie smutno. Nadzieje
        jakie pokładaliśmy w 1989 że bedziemy żyć w normalnym państwie spełzły na
        niczym. Przekrętlandia....
      • Gość: Solzenicyn Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.10.04, 22:30
        Trzeba podjac walkie z Kwasniewskim /Stolzmen / za przynaleznosc do zdrodniczej
        partii jaka byla partia PZPR
      • douglasmclloyd Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją 20.10.04, 22:37
        I po co pieprzył bez sensu, że jest prezydentem wszystkich Polaków.
        • Gość: Aga Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:01
          Czy jest tu ktoś rozsądny i napisze mi czy naprawde możemy stać sie drugą
          Białorusią.Mam siostrę w Chicago i mam wizę jeszcze miesiąć co robić?
          • Gość: Aga Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:17
            Jesteście tyle warci co wasze głupie teksty tu bracia Polacy!!
            • douglasmclloyd Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją 20.10.04, 23:21
              Gość portalu: Aga napisał(a):

> Jesteście tyle warci co wasze głupie teksty tu bracia Polacy!!

Przyjeżdzaj, czekają domki do sprzątania.
            • Gość: M-16 do AGI. Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją IP: *.proxy.aol.com 21.10.04, 03:49
              Sluchaj AGA w USA jest duzo wpanialych POLAKOW, wsiadaj do samolotu i
              przyjezdzaj do siostry. Dobra rada.
          • Gość: to ja Aga! uciekaj jesli mozesz TERAZ. Jak Ci sie nie ud IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.10.04, 09:27
            a lub nie spodoba, to wrocisz. Ale jak posiedzisz pare lat i bedziesz miala
            prace, to nie wrocisz, czyba ze na wakacje.
            Jesli Polska bedzie miala szczescie, to ja Niemcy wykupia, ajak nie bedzie - to
            ja Ruskie najada. Agientura u nich oczien wielikaja.
            Teraz jest wiecej powodow do wyjazdu niz w latach 1980-1984.
            A do Bialorusi czy Ukrainy nam bardzo blisko, moze bardziej niz wiemy.
          • Gość: king kong Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją IP: *.238.80.148.adsl.inetia.pl 22.10.04, 01:33
            CO robić??
            A spierdalać i to szybko!
    • Gość: polko Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:28
      Nie za dużo tych przypadków ?
    • Gość: Farsa Po prostu farsa IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 20.10.04, 22:28
      Idzie sobie gość ulicą (normalnie pewnie jeździ) i nagle go napadają. A co ma w
      teczce? Wiadomo. Laptop tez wyparował panu ministrowi... poczekajmy jeszcze
      chwilkę i nagle się okaże, że ORLEN nie istnieje... :)

FaaaaRRRRRRsssssAAAAAA

Coraz bardziej podoba mi się kabaret SLD :)
      Pozdrowienia dla optymistów - ten kraj się nie zmieni :)
      • domix Re: Po prostu farsa 20.10.04, 22:31
        Jaki ORLEN- to Łukoil wszakże...
    • Gość: chrongen nie taki głupi ten kapusta IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.04, 22:32
      polska ośmiornica wybiera sobie co rusz to nowe eksponaty z politycznej sceny.
      laptop kaczmarka, notes kapusty, co następne? rolka toaletowego papieru z domu
      giertycha, na której lider lpr robił co rano ważne uwagi? a swoją drogą, czy
      prokuratorzy nie mają pozwolenia na broń. nie mógł kapusta odstrzelić
      złodzieja? chyba że rzeczywiście nie jest taki głupi i nie chciał się pakować
      w przekoroczenie granic obrony koniecznej. chłodny umysł. kosa facet. kandydat
      na prokuratora generalnego? nie sądzę. ja bym go raczej wysłał na wykrywacz
      kłamst, bo aż mi się wierzyć nie chce, żeby tak cenne informacje mógł ukraść
      na wyrwę jakiś prasku buc.
      • Gość: mimo Re: nie taki głupi ten kapusta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 00:48
        A kto Ci powiedział, że praski buc? Praski buc ma zupełnie inne zainteresowania niż teczuszka prokuratora, chyba że mu ktoś robotę nadał.
    • Gość: WDOWI GROSZ Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:36
      ALE JAJA
      A JA GŁUPIA SZUKAM SWOJEJ ZŁOTÓWKI
      KTÓRA MI KIEDYŚ UPADŁA
      TERAZ WIEM ŻE TO BYŁA MAFIA Z BRZESKIEJ
      ALE JAJA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka