Gość: ja IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.10.04, 21:33 Ojej, to na Pradze też napadają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Hue hue hue Kapusta, wyjmij notes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:34 spod siennika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KapustaGlowaPusta Buaaahahahhahahahahhaha IP: *.petrus.com.pl 20.10.04, 22:24 Gdyby nie chodzilo o kraj w ktorym jeszcze mieszkam to bym sie posikal ze smiechu. Biedny pan prokurator, skubneli mu dzienniczek i teraz to juz nic nie bedzie pamietal........................ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Pietrow po chamsku buchneli kajecik miłemu panu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:20 a jak miał w tym notesie liste zakupów to mu żona zrobi w domu takie rywin+orlengate, ze mu żadne plecy w ministerstwie nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred MISTYFIKACJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA IP: *.outsourcing.atman.pl 21.10.04, 07:17 ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvis Laptop Kaczmarka. Notes Kapusty. Przypadki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 10:25 Z pewnością to nie są przypadki. Nie wykluczam, że panowie sami się okradli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred SAM NA PIECHOTE PRZEZ PRAGIE NA DWORZEC ?????????? IP: *.outsourcing.atman.pl 21.10.04, 11:56 takie piękny ma samochód pan sałata i na piechote chadza po Pradze ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: To_koniec_świata! Re: Jeśli PROKURATOR nie wie jak chronić DOWODY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TReneR Re: Jeśli PROKURATOR nie wie jak chronić DOWODY IP: *.austriamicrosystems.com 21.10.04, 13:33 Chyba prokuratorom przysluguje bron sluzbowa... w kazdym razie nie powinni miec problemow z uzyskaniem pozwolenia na nia - taki zlodziej wtedy nie powinien miec zadnych szans! TReneR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYorker tak: kulka za skradziony notesik IP: *.ny325.east.verizon.net 21.10.04, 16:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: tak: kulka za skradziony notesik IP: 130.60.5.* 21.10.04, 23:15 Nie za notesik, ale za to co w nim napisane polecialaby niejedna glowka, a niektore byc moze nawet literalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Pietrow UWAGA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.04, 22:52 Uwaga uwaga najnowsze doniesienia prasowe mówią, że w sprawę zamieszani są także: Kubuś P. Sierotka M. i gang 7 krasnolódków. ci ostatni moga być uzbrojeni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kos Re: Jeśli PROKURATOR nie wie jak chronić DOWODY IP: *.238.80.148.adsl.inetia.pl 22.10.04, 01:24 Jaki złodziej? W łeb se miał strzelić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: User Re: Jeśli PROKURATOR nie wie jak chronić DOWODY IP: *.icpnet.pl 21.10.04, 16:42 banda kretynow rzadzi w tej Polsce!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Zapomniales dodac 21.10.04, 14:18 Zapomniales dodac, ze okradli sie wzajemnie, czyli jeden drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Laptop Kaczmarka. Notes Kapusty. Przypadki? IP: 172.* / 207.164.95.* 21.10.04, 14:38 Alez skad. mysle ze maczali w tym palce(palce?) marsjanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry21 Re: po chamsku buchneli kajecik miłemu panu IP: 193.0.117.* 21.10.04, 09:35 on ma żonę - bo ja go widziałem w .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maverick Re: Buaaahahahhahahahahhaha IP: 82.139.9.* 21.10.04, 11:20 Wierzyć się nie chce.....takie postępowanie to lekceważenie nas wszystkich. Nawet nie będę nic pisał o wiarygodności całego zdarzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomaszMazowiecki Re: UCZNIOWSKI SPOSÓB NA UKRĘCENIE ŁBA SPRAWIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 12:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajne flasze Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:38 Akurat,pewnie pil znow denaturat Odpowiedz Link Zgłoś
domix Re: Napad na prokuratora Kapustę 20.10.04, 21:43 JA mysle, ze to jest jakis wykret dla zony p. prokuratora- slyszalem, ze go czasami oklada kulakami, zwlaszcza jak rozda pensje poszkodowanym przez wymiar sprawiedliwosci przestepca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kki najpierw notebook teraz notes - istny pomór na mat IP: *.konin.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 21:40 materiały o przekętach !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: najpierw notebook teraz notes - istny pomór n IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 20.10.04, 22:08 dziwne te obie kradzieże, a tak apropos to dlaczego te osoby ważne notatki służbowe nosili ze sobą ( laptop, notes), przecież takie dokumenty powinny być zabezpieczone np w służbowym sejfie w miejscu ich pracy, nie powinni biegać po mieście z takimi informacjami przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dowodokrady Re: najpierw notebook teraz notes - istny pomór n IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:32 To ci dopiero dowodokrady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bang! Re: brak tylko czarnej Wolgi !!! IP: 129.81.192.* 20.10.04, 23:03 Stare wraca? Tajemnicze kradzieze, moze jeszcze ponownie pojawi sie owa przyslowiowa "czarna Wolga"?? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.marbak "brak tylko czarnej Wolgi !!!" - podoba mi się ten 20.10.04, 23:41 komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :o) to nie był napad ani wołga tylko UFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:47 teraz Kapusta ma "missing time" ale nie chce przeznać, że ufoki zrobily mu wiwisekcje :-))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A w Ameryce... Re: to nie był napad ani wołga tylko UFO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:51 To byli murzyny z Ameryki, oni tam nie mają na Brooklinie notesów, biedni, to drogocenna zdobycz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: "brak tylko czarnej Wolgi !!!" - podoba mi si IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:29 czarne Wołgi to anachronizm, teraz jeździmy Merosiami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sracnawas przemyslana akcja ubekow IP: *.client.comcast.net 21.10.04, 03:08 zarowno loptop jak i teczka byly puste, ukartowana gra zeby glupie spoleczenstwo uwierzylo, ze dowody przepadly, sprawe trzeba umorzyc. och wy glupie polaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Napad na prokuratora Kapustę 20.10.04, 21:41 dobry bajer nie jest zły, teraz niejaki kapusta bedzie miał alibi że jest zastraszony i tym podobne bzdury ,ja tam w żaden napad nie wierze,łże jak pies ! tak samo jak łgał do tej pory i był dyspozycyjny wobec kolesiów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syn kapyt Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.aster.pl 20.10.04, 21:41 no po prostu niemozliwe. najpierw kaczmarkowi buchneli laptopa, teraz kapuscie notes. rozumiem ze to byly jedyne egzemplarze tych dokumentow... na marginesie, ciekawe kto zezwolil na przenoszenie niezabezpieczonych waznych dokumentow przez swiadka?? i czy kazdy moze nosic dowolne akta na wlasna reke?? a to polska wlasnie... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Napad na prokuratora Kapustę 20.10.04, 21:42 Kwas z Ałganowem też chcą wiedzieć, co w trawie piszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eduś Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: 217.153.62.* 20.10.04, 21:43 Ciekawe wydarzenia wokół Orlenu Kaczmarek traci loptopa z danymi o aferze , Kapusta notes na końcu obrobią Komisję i po sprawie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beton Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:45 a ja mu wierze bo ma oczy szczere, u nasz tyż kradnom, a jak była komuna to był porządek i ormo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.proxy.aol.com 20.10.04, 21:53 To oni tak bez obstawy, samotnie, swobodnie i beztrosko smigaja po miescie z dokumentami wagi najwyzszej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zerro Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.143.111.62.revers.nsm.pl 21.10.04, 02:59 > To oni tak bez obstawy, samotnie... Żebyś jeszcze wiedział, co to za ulica! Tam pójść, to jakby poprosić o rabunek. Coś mi tu śmierdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo A TO POLSKA WŁAŚNIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:57 W naszym kraju jest jak na Ukrainie bądż na Białorusi Pzdr pablo Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: A TO POLSKA WŁAŚNIE 20.10.04, 22:04 Gość portalu: pablo napisał(a): > W naszym kraju jest jak na Ukrainie bądż na Białorusi Białoruś w pełnej krasie. Kwas właśnie zapowiedział walkę z opozycją. > Pzdr pablo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: A TO POLSKA WŁAŚNIE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 00:44 daj cynka Daglas kogo cytujesz, bo jestem nieoczytany, ale mocno ciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
advokatus_diaboli Re: A TO POLSKA WŁAŚNIE 21.10.04, 14:53 Gość portalu: Łysy napisał(a): > daj cynka Daglas kogo cytujesz, bo jestem nieoczytany, ale mocno ciekawy Może trudno w to uwierzyć, ale autorem tych słów jest... Włodzimierz I. Lenin. Święte słowa, Panie, święte słowa... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Białoruś i Nigeria powinny być IP: 217.153.25.* 21.10.04, 13:51 dla nas wzorem demokracji - przy tym układzie co panuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam z Wroclawia Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: 5.5R* / *.red.bezeqint.net 20.10.04, 21:59 Jakze to? porwano Panu Prokuratorowi teczke a Pan Posel Wassermann widzial jak ukradziono notes z waznymi notatkami w sprawie Orlenu? to bardzo nawet ciekawe,no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
szczurbiurowy Re: Napad na prokuratora Kapustę 20.10.04, 22:00 Kolejne tajemnicze wydarzenie. Nieznani Sprawcy działają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.04, 22:04 Teraz kolej na SEJM. Odpowiedz Link Zgłoś
domix Re: Napad na prokuratora Kapustę 20.10.04, 22:06 szczurbiurowy napisał: > Kolejne tajemnicze wydarzenie. Nieznani Sprawcy działają. Dawniej to sie chyba nazywało Niewidzialna ręka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja dawniej to byl Timur i jewo komanda..;-{) IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.10.04, 09:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc USA Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.hrl.com 20.10.04, 22:08 gdy czytam te wszystkie doniesienia z Polski to blogoslawie dzien kiedy 14 lat temu wyjechalem do Kalifornii, czytam te sensacje w GW jakby sie dzialy w Tiranie lub Senegalu, wspolczuje tym ktorzy bez pracy lub ledwo ledwo, bylem w sprawach rodzinnych w Polsce , i kazdorozawo jak juz jestem w Amsterdamie lub Frankurcie to czuje ulge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: `````miop Re:nie mow hop bo jak bush wygra to ci zrobi kuku IP: 195.136.193.* 20.10.04, 22:19 na ksztalt bagdadu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: menuet ulga >??? IP: *.com / *.swiebodzin.net 21.10.04, 09:16 to czym Ty tam na codzien sie 'eksajtujesz'? wypadkami ? morderstwami? sasiadami? Czyz nie widzisz ,ze u nas jest ciekawie a u Ciebie nuuudno? Siedz tam sobie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 01:10 hej "szczurze biurowy"; czytałem Twoje wypociny, i niestety nie przerastają one swoją rangą kryminałów "samolotowych"; tym niemniej, życzę szczęścia w dalszym tworzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry21 Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: 193.0.117.* 21.10.04, 09:41 masz prawo do swojej opinii. według mnie to jest całkiem zgrabnie napisane. natomiast jestem ciekaw - czy Ty ŁYsy masz jakieś próbki swojej twórczości ( z jakiejkolwiek bądź dziedziny ) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.debacom.pl / *.za.digi.pl 20.10.04, 22:04 on to wymyslil napewno mu pogrozili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BIGOS Re: ZROBIŁ SIE NIEZLY BIGOS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.rajskanet.pl / *.rajskanet.pl 20.10.04, 22:07 > Ojej, to na Pradze też napadają? Tylko jak sie niesie wazne akta ;)))) ROFL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILIP Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.telia.com 20.10.04, 22:08 Kazda mafia bedzie sie bala prawdy.Sowietyzowani Polacy maja wlasna tradycje postepowania tzw. "ZASADA KIJA I MARCHEWKI" ( TAKA ZASADE MIAL jARUZELSKI). Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych WYSTRASZONY KAPUSTA 20.10.04, 22:10 Kapusta wystraszył się "długich rąk" rządzącej koalicji SLD - Unia Pracy i sfingował napad. Teraz będzie mógł "z czystym sumieniem" przyznać, że nie ma już żadnych materiałów i będzie można sprawę umorzyć. Przeciętny laik nie wystawiłby takiego notesu pod nos złodzieja, a KILKA kopii miałby w kilku miejscach (rodzina, przyjaciele). Klika Millera wziela gore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slipnkot Re: WYSTRASZONY KAPUSTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:26 jaki znow Miller? raczej cala banda SLD-UP-SDPL + spuchniety Olek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolito Re: WYSTRASZONY KAPUSTA IP: *.autocom.pl 21.10.04, 11:54 Każdy prokurator ma pozwolenie na broń ostrą.Spieszac się na dworzec bierze się taryfę do tego jaki idiota mając tak wazne dokumenty przy sobie maszeruje samotnie Brzeską.Nie ma takich idiotów więc chłopak przegioł bo olał cała opinie publiczną dając nam do zrozumienia: możecie mi wszyscy skoczyc, mam pistolet ale zapomniałem ,mam nogi ale nie goniłem mam głos ale nie krzyczałem ino stałem i sie śmiałem z was Polacy.Chłopaki z Pragi apeluję do was skopcie mu tem paskudny tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
pafilek Re: Napad na prokuratora Kapustę 20.10.04, 22:13 To jest sygnał dla Mullera;nic o FOZZ i innych aferach nie sypnę.Dajcie mi pożyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ob 123 ma notes albo ...nie miał nigdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:19 ma notes albo ...nie miał nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimo Re: ma notes albo ...nie miał nigdy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 00:34 Notes mial - bo przecież komisja ma ileś tam skserowanych stron. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zastraszony Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:19 Żarty się skończyły czeka nas Stan Wojenny na wiele lat!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widelec Kapuście ukradli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:29 Najpierw sie uśmiałem ale zaraz potem zrobiło mi się cholernie smutno. Nadzieje jakie pokładaliśmy w 1989 że bedziemy żyć w normalnym państwie spełzły na niczym. Przekrętlandia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Solzenicyn Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.10.04, 22:30 Trzeba podjac walkie z Kwasniewskim /Stolzmen / za przynaleznosc do zdrodniczej partii jaka byla partia PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją 20.10.04, 22:37 I po co pieprzył bez sensu, że jest prezydentem wszystkich Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:01 Czy jest tu ktoś rozsądny i napisze mi czy naprawde możemy stać sie drugą Białorusią.Mam siostrę w Chicago i mam wizę jeszcze miesiąć co robić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 23:17 Jesteście tyle warci co wasze głupie teksty tu bracia Polacy!! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją 20.10.04, 23:21 Gość portalu: Aga napisał(a): > Jesteście tyle warci co wasze głupie teksty tu bracia Polacy!! Przyjeżdzaj, czekają domki do sprzątania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M-16 do AGI. Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją IP: *.proxy.aol.com 21.10.04, 03:49 Sluchaj AGA w USA jest duzo wpanialych POLAKOW, wsiadaj do samolotu i przyjezdzaj do siostry. Dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Aga! uciekaj jesli mozesz TERAZ. Jak Ci sie nie ud IP: *.nsw.bigpond.net.au 21.10.04, 09:27 a lub nie spodoba, to wrocisz. Ale jak posiedzisz pare lat i bedziesz miala prace, to nie wrocisz, czyba ze na wakacje. Jesli Polska bedzie miala szczescie, to ja Niemcy wykupia, ajak nie bedzie - to ja Ruskie najada. Agientura u nich oczien wielikaja. Teraz jest wiecej powodow do wyjazdu niz w latach 1980-1984. A do Bialorusi czy Ukrainy nam bardzo blisko, moze bardziej niz wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: king kong Re: Kwaśniewski podejmuje walkę z opozycją IP: *.238.80.148.adsl.inetia.pl 22.10.04, 01:33 CO robić?? A spierdalać i to szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polko Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:28 Nie za dużo tych przypadków ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Farsa Po prostu farsa IP: *.zsi.pl / *.zsi.pl 20.10.04, 22:28 Idzie sobie gość ulicą (normalnie pewnie jeździ) i nagle go napadają. A co ma w teczce? Wiadomo. Laptop tez wyparował panu ministrowi... poczekajmy jeszcze chwilkę i nagle się okaże, że ORLEN nie istnieje... :) FaaaaRRRRRRsssssAAAAAA Coraz bardziej podoba mi się kabaret SLD :) Pozdrowienia dla optymistów - ten kraj się nie zmieni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrongen nie taki głupi ten kapusta IP: *.dip.t-dialin.net 20.10.04, 22:32 polska ośmiornica wybiera sobie co rusz to nowe eksponaty z politycznej sceny. laptop kaczmarka, notes kapusty, co następne? rolka toaletowego papieru z domu giertycha, na której lider lpr robił co rano ważne uwagi? a swoją drogą, czy prokuratorzy nie mają pozwolenia na broń. nie mógł kapusta odstrzelić złodzieja? chyba że rzeczywiście nie jest taki głupi i nie chciał się pakować w przekoroczenie granic obrony koniecznej. chłodny umysł. kosa facet. kandydat na prokuratora generalnego? nie sądzę. ja bym go raczej wysłał na wykrywacz kłamst, bo aż mi się wierzyć nie chce, żeby tak cenne informacje mógł ukraść na wyrwę jakiś prasku buc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimo Re: nie taki głupi ten kapusta IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.10.04, 00:48 A kto Ci powiedział, że praski buc? Praski buc ma zupełnie inne zainteresowania niż teczuszka prokuratora, chyba że mu ktoś robotę nadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WDOWI GROSZ Re: Napad na prokuratora Kapustę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:36 ALE JAJA A JA GŁUPIA SZUKAM SWOJEJ ZŁOTÓWKI KTÓRA MI KIEDYŚ UPADŁA TERAZ WIEM ŻE TO BYŁA MAFIA Z BRZESKIEJ ALE JAJA Odpowiedz Link Zgłoś