Dodaj do ulubionych

Marzę o Maserati...

31.10.19, 09:30
A więc kupię sobie 10 letniego Cinquecento i zgłoszę do Kurskiego. Na pewno TVP zamieni mi go na Maserati.

Nawet mając taka gratkę jak łapówka dla burmistrza Włoch telewizja PiS nie może powstrzymać się od łgarstwa.
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 09:35
      Ja jeszcze raz chciałbym mieć Porsche. Już kilka razy chciałem mieć :)
      • j-k bezsens. 31.10.19, 10:07
        jezdzilem tym (kolezensko)

poza statusem - nie ma w sobie nc.

twarda kobyla i tyle - ZERO KOMFORTU jazdy.
        • eiran Re: bezsens. 31.10.19, 10:14
          A jedynkę,doktorek,jak sie wrzuca? W przod, czy w tył? A wsteczny jak? Lewo w tył? Prawo w górę? W dół? Żartuję. Wiem że nigdy tym nie jechałeś.
          • nazimno Re: bezsens. 31.10.19, 11:26
            meieranek nie smedz jak nie masz pojecia o
            skrzynce i przełożeniach w Maserati
          • j-k jechalem, belkotko, 31.10.19, 12:19
            jechalem belkotko, i to 20 lat temu.

czarny byl.

kolega sobie kupil, bo dobrze na to Porsche zgarnialo mu sie dziewczyny z drogi.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
            • pies.na.czarnych Re: jechalem, belkotko, 31.10.19, 12:58
              > kolega sobie kupil, bo dobrze na to Porsche zgarnialo mu sie dziewczyny z drogi.

Dzisiaj robisz to samo z ciezarowki jak ci kolega da sie przejechac.
              • j-k Re: jechalem, belkotko, 31.10.19, 13:13
                i znowu zazdrosc toba trzepie ?

a to Porche wygladalo tak: - model z lat 80-tych:
                .
                articulo.mercadolibre.com.ec/MEC-422206892-autoart-porsche-911-turbo-wangan-bajo-pedido-_JM?quantity=1
                • eiran Re: jechalem, belkotko, 31.10.19, 14:41
                  Innymi słowy, "doktorek", nie zorientowałeś się, że nie mówimy o "Porche" (zwykle pisze się "Porsche"), tylko o Maserati i że twoje groteskowe przechwałki słusznie zostały uznane za kolejny przejaw mitomanii?
                  • j-k g... mnie obchodzi 31.10.19, 15:20
                    co kto o mnie mowi.

mojej dzialalnosci w "Solidarnosci" 1981
                    a po roku 1990 sympatii dla "Socjal-Demokracji"

nie da sie zanegowac.

taka historia :)

J.K.
                    • pies.na.czarnych Re: g... mnie obchodzi 31.10.19, 15:25
                      O lewicy zapomniałeś. Przecież od lat twierdzisz, ze jesteś lewakiem:D
                      • obrotowy i nadal g... mnie obchodzi 31.10.19, 15:36
                        tfoje belkotanie.

mozna byc zwolennikiem Lewicy i przeciwnikiem LEWACTWA.
                        • no-popis Re: i nadal g... mnie obchodzi 31.10.19, 16:44
                          obrotowy napisał:

> tfoje belkotanie.
                          >
                          > mozna byc zwolennikiem Lewicy i przeciwnikiem LEWACTWA.
                          A ktoś ma wątpliwości ?
                          To musi być jakiś gLOMb:)
                    • eiran Re: g... mnie obchodzi 31.10.19, 15:34
                      Da się jak najbardziej zanegować. Ja - na te przykład - ją neguję. Działalność, rzecz jasna, a nie sympatię, bo sympatyzować sobie możesz z kim ci się żywnie (albo jak byś sam napisał "rzewnie") podoba.
                      • obrotowy Bzdury... 31.10.19, 15:40
                        zanegowac mozna poglady i idee.

dzialalnosci - jak i historii - zanegowac sie nie da.
                        • eiran Re: Bzdury... 31.10.19, 15:50
                          Ależ da się. Jeśli to oczywiste wymysły, po prostu je neguję i stwierdzam, że nic takiego nie miało miejsca.

Natomiast z poglądami czy ideami mogę oczywiście polemizować, ale nie mogę zanegować że ktoś je ma, nawet jeśli jest mitomanem.
                          • nazimno Re: Bzdury... 31.10.19, 20:04
                            o to, to, właśnie tak, meieranek "ma poglądy"
                            i jest mitomanem
                          • obrotowy no to belkocz, sobie forumowa niemoto. 04.11.19, 13:04
                            pisalem 100 razy: idz do "Solidarnosci" region Mazowsze i spytaj, czy w Warszawie w 1981
                            byl taki ktos jak J.K. i co on tam robil.

a tak dla zabawy: - zobacz co zostalo z zakladu w ktorym w "S" przewodniczylem:
                            zostal komin.
                            .
                            warszawa.fotopolska.eu/464034,foto.html
                        • pies.na.czarnych Re: Bzdury... 31.10.19, 17:18
                          Za tą twoją działalność zamiast siedzieć w Sejmie jak cały styropian wysłali cię do Merkelowej na zasiłek.
                          • obrotowy Re: Bzdury... 04.11.19, 13:05
                            Nie belkotko,
                            sam sie wyslalem, przy pomocy mojego bylego promotora

- na Doctorat.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K
                    • buldog2 Re: g... mnie obchodzi 31.10.19, 19:45
                      Ani Borygo, ani płynu na komary.
                    • jabbaryt Re: g... mnie obchodzi 02.11.19, 07:52
                      Czy z tego się wyrasta? Mój kilkuletni syn dostaje wypieków na twarzy kiedy widzi Porsche lub Lambo. A Bugatti śni mu się po nocach. Nidy nie miałem drogich samochodów, łównie z braku kasy ale i dlatego bo dla mnie samochód służy wyłącznie do przemieszczania się z punktu A do punktu B. Rozumiem że w Reichu ludzi stać na takie zabawki.
                      Rozumiem, że takie urządzenia służą do wyrywania lasek?
                      • obrotowy noc przecie o tym pisalem. 04.11.19, 13:08
                        jabbaryt napisał:
                        > Rozumiem, że takie urządzenia służą do wyrywania lasek?

noc przecie o tym pisalem.

moj znajomy po to wlasnie takie uzywane (7-mio letnie, ale w dobrym stanie) Porsche
                        sobie kupil.
        • no-popis Re: bezsens. 31.10.19, 10:18
          j-k napisał:

> jezdzilem tym (kolezensko)
          >
          > poza statusem - nie ma w sobie nc.
          >
          > twarda kobyla i tyle - ZERO KOMFORTU jazdy.
          To zależy, który model ale ten sportowy to 100 km bym nie przejechał bez bólu kręgosłupa. Ten, którym jeżdził Sabri akurat jest wygodny.
        • pies.na.czarnych Re: bezsens. 31.10.19, 11:45
          > jezdzilem tym

Ktos dal ci sie przejechac? :D
          • nazimno Re: bezsens. 31.10.19, 12:16
            Maseratim go przejechano.
          • yoma Re: bezsens. 01.11.19, 13:29
            Nope. Ktoś jego przejechał 😁
    • eiran Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 09:39
      Myślę, że powinieneś to wyjaśnić.
      Chodzi mianowicie o to, że burmistrz, na spotkanie w sprawie łapówki, pojechał skodą, a nie Maserati, jak rozgłaszała TVP. Oczywiście stawia to pod znakiem zapytania inne elementy opowieści TVP, na przykład takie, że płakał przy zatrzymaniu oraz że wcześniej jeździł Lamborghini.
      Dla mnie i tak największym źródłem wątpliwości jest wybrana przez sprawców dziwaczna metoda przekazywania łapówki. Nie mam pojęcia, po co mieliby robić takie przedstawienie.
      • pies.na.czarnych Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 09:54
        > po co mieliby robić takie przedstawienie

dla TVPis :)
      • buldog2 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 11:09
        Właśnie i ja mam duże wątpliwości odnośnie okoliczności. Wątpliwości konkretnymi dowodami nie podparte.
        Wygląda to na uczestnictwo PISowskich służb i ustawkę medialną w ich wykonaniu.
        • erte2 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 14:20
          Po "aferze" Garlickiego, po "samobójstwie" Blidy, po akcji przeciw Lepperowi, po prowokacji wobec Sawickiej, po dziwnej śmierci Dawida Kosteckiego i po wyczynach agenta Tomka można mieć sporo wątpliwości co do rzetelności tzw. służb kierowanych przez "ułaskawionego" i jego ludzi. Bo coś za dużo tych niewyjaśnionych spraw, a także tych w których oskarżani zostali uniewinnieni. A dodatkowy aspekt sprawy to ten że jak zwykle swoim zwyczajem kaczyński usiłuje "przykryć" swoich banasiów jakimiś aferami które po pewnym czasie okazują się być dęte.
          • snajper55 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 15:47
            erte2 napisał:

> Po "aferze" Garlickiego, po "samobójstwie" Blidy, po akcji przeciw Lepperowi, p
            > o prowokacji wobec Sawickiej, po dziwnej śmierci Dawida Kosteckiego i po wyczyn
            > ach agenta Tomka można mieć sporo wątpliwości co do rzetelności tzw. służb kier
            > owanych przez "ułaskawionego" i jego ludzi. Bo coś za dużo tych niewyjaśnionych
            > spraw, a także tych w których oskarżani zostali uniewinnieni. A dodatkowy aspe
            > kt sprawy to ten że jak zwykle swoim zwyczajem kaczyński usiłuje "przykryć" swo
            > ich banasiów jakimiś aferami które po pewnym czasie okazują się być dęte.

Byle kocykiem Banasia się nie przykryje.

S.
          • lech1966 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 15:55
            erte2 napisał:

> Po "aferze" Garlickiego, po "samobójstwie" Blidy, po akcji przeciw Lepperowi, p
            > o prowokacji wobec Sawickiej, po dziwnej śmierci Dawida Kosteckiego i po wyczyn
            > ach agenta Tomka można mieć sporo wątpliwości co do rzetelności tzw. służb kier
            > owanych przez "ułaskawionego" i jego ludzi. Bo coś za dużo tych niewyjaśnionych
            > spraw, a także tych w których oskarżani zostali uniewinnieni. A dodatkowy aspe
            > kt sprawy to ten że jak zwykle swoim zwyczajem kaczyński usiłuje "przykryć" swo
            > ich banasiów jakimiś aferami które po pewnym czasie okazują się być dęte.

A śmierć zabójców Olewnika wyjaśniono erte? Zabójstwo J Brzeskiej? Inni? Nie chcę mi się odkopywac innych tematów ale takich rzeczy jest multum i te wymienione przez ciebie to żaden news.

Dziwić może inny fakt, że Artura W nie reprezentuje mec Giertych. Ale chyba sprawa jest nie do wygrania bo zapewne burmistrza Woli na niego stać.
            • pies.na.czarnych Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 17:21
              Sprzeda Maserati i kilku Giertychów będzie mógł kupić. Szkoda tylko, że to Maserati jest tylko wymysłem pisich.
              • lech1966 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 17:47
                Maserati jest wymysłem. Ale Lamboghini chyba nie. Co prawda to nie był jego samochód ale dostał w używanie od zaprzyjaźnionego dewelopera. Ciekawe ilu warszawskich urzędnikom deweloper wypożyczał to auto?

No i ten zaplanowany numer też raczej nie wyjdzie.

www.tvp.info/45100937/artur-w-kontra-rks-okecie-jak-burmistrz-wloch-chcial-przejac-teren-wart-pol-miliarda
                • pies.na.czarnych Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 17:51
                  Dohtorowi ktoś pożyczał Porszaka to moze tobie tez ktos pożyczy.
                  • lech1966 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 17:57
                    Mam własnego, nie POtrzebuje POżyczać.
                    • pies.na.czarnych Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 21:02
                      lech1966 napisał:

> Mam własnego, nie POtrzebuje POżyczać.
                      >

Następne mitoman.
            • x2468 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 21:12
              pis rządzi paskudo już 4 lata i niczego z tego o czym piszesz nie wyjaśnił, przecież wystarczyło chcieć.
      • lech1966 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 14:02
        eiran napisał:

> Myślę, że powinieneś to wyjaśnić.
        > Chodzi mianowicie o to, że burmistrz, na spotkanie w sprawie łapówki, pojechał
        > skodą, a nie Maserati, jak rozgłaszała TVP. Oczywiście stawia to pod znakiem z
        > apytania inne elementy opowieści TVP, na przykład takie, że płakał przy zatrzym
        > aniu oraz że wcześniej jeździł Lamborghini.
        > Dla mnie i tak największym źródłem wątpliwości jest wybrana przez sprawców dziw
        > aczna metoda przekazywania łapówki. Nie mam pojęcia, po co mieliby robić takie
        > przedstawienie.

Jaki ty jesteś niekumaty.( Ale nie jestem zaskoczony) Cmentarz już byl. Apartament w Chorwacji już był. Park miejski też już był. Więc aktyw PO szuka nowych możliwości.

Czy to tak ciężko zrozumieć? To nowy numer POKO.
        • wkkr Re: Marzę o Maserati... 02.11.19, 08:58
          $ lata rządów PiS i tak naprawdę tylko jednego łapówkarza z PO złapali. Za to swoich łapią co chwila.
          No to kto tu w końcu kradnie?
      • haen2010 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 14:08
        Mi też cuchnie Sawicką. Nie pisząc o Kwaśniewskich i ich tajnych nieruchomościach. Warto poczekać na cdn. No i ten Turek, o którym nic nie wiem - chyba wolno puszczony. Może już pije kawę na tureckiej rivierze.

Może być jak z dwoma zegarkami od homosiów z IMGW.
        • eiran Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 14:29
          Sabri Bekdas to człowiek służb.
          Choć to oczywiście głupota burmistrzyka, że tego nie wiedział i dał się podprowadzić.
          • haen2010 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 15:01
            Wybudował coś w stolicy? Turcy weszli do Warszawy z hotelem Sobieski. Nomen omen, po sąsiedzku z nowogrodzką norą.
            • snajper55 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 15:48
              haen2010 napisał:

> Wybudował coś w stolicy? Turcy weszli do Warszawy z hotelem Sobieski. Nomen ome
              > n, po sąsiedzku z nowogrodzką norą.

No i niedaleko Srebrnej.

S.
              • buldog2 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 19:50
                No i po sąsiedzku w Alejach zaraz za Placem Zawiszy też coś zbudowali, jeden albo dwa biurowce.
          • lech1966 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 15:57
            eiran napisał:

> Sabri Bekdas to człowiek służb.
            > Choć to oczywiście głupota burmistrzyka, że tego nie wiedział i dał się podprow
            > adzić.

Skoro masz wiedzę to wal do prokuratury w dym. Chętnie wysłuchają co na ten temat wiesz.
            • pies.na.czarnych Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 17:54
              > Skoro masz wiedzę to...

Ile razy lesiu mam ci powtarzać, ze po polsku mówi się: skoro masz informacje to...
              Przy okazji! Dlaczego Szydłowa uciekła do Brukseli?
              • lech1966 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 17:56
                pies.na.czarnych napisała:

> > Skoro masz wiedzę to...
                >
                > Ile razy lesiu mam ci powtarzać, ze po polsku mówi się: skoro masz informacje t
                > o...

Ty nie masz ani wiedzy, ani informacji. Inaczej nie zadawałbyś takich lamerskich pytań.
                • pies.na.czarnych Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 21:05
                  Nie chcę błądzić. Wolę zapytać u źródła.
        • eiran Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 16:53
          "Ten Turek" jest w Polsce od dwudziestu paru lat. Rozkręcił w Polsce różnorakie biznesy i bardzo skutecznie wyplątywał się z różnych tarapatów. Pomagał trzyliterowym służbom, a te pomagały jemu. W zeszłym roku jedna z jego spółek została przejęta przez oszustów. Odkręcenie tego zajęło parę dni - normalny polski obywatel do dziś by się z tego nie wyplątał.
      • qqazz Ciekawe to co piszesz 31.10.19, 22:47
        i Twoje wątpliwości.
        Niemniej przedstawienie stało się przedstawieniem bo było monitorowane, wszystko przecież trwało chwilę. Sprawcy pewnie doskonale zdawali sobie sprawę, że ktoś się za nimi może kręcić więc wykombinowali to co wykombinowali.
        Sabri B. to znany cwaniak który już niejeden wałek próbował w tym kraju zrobić, kilkanaście lat temu miał chrapkę na atrakcyjnie położone grunty w Szczecinie ale mu się nie powiodło.

pozdrawiam
    • pies.na.czarnych Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 09:57
      TVPis nagrała jakiegoś pisiora w Maserati, gdy się zorientowali CBA biegusiem zaaresztował burmistrza.
    • maotsetung PiSi mają łgarstwo w genach 31.10.19, 10:02
      Pamiętasz jak żona Lecha Kaczyńskiego na oficjalnej stronie Kancelarii prezydenta kłamała ile ma lat?
      Zginęła i okazało się, że kłamała i co?
      Przeprosił ktoś?
      • horpyna4 Re: PiSi mają łgarstwo w genach 31.10.19, 10:16
        Oni mówią prawdę tylko wtedy, kiedy się pomylą. Przypomnijcie sobie przejęzyczenia prezesapana.
        • buldog2 Re: PiSi mają łgarstwo w genach 31.10.19, 11:11
          Dawniej freudowskie, obecnie kacze.
          Kaczy wkład w naukę (nazewnictwo).
    • qwardian Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 15:39

Nie wierzę w ani jedno słowo pisich, poza tym, że w Warszawie Bliski Wschód przejmuje nieruchomości. Ci przynajmniej są żywi. Turcy podróżują na perskich dywanach, Arabowie na wielbłądach, więc kto pozostaje jest oczywiste..
      • taniarada Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 17:01
        qwardian napisał:

>
        > Nie wierzę w ani jedno słowo pisich, poza tym, że w Warszawie Bliski Wschód prz
        > ejmuje nieruchomości. Ci przynajmniej są żywi. Turcy podróżują na perskich dywa
        > nach, Arabowie na wielbłądach, więc kto pozostaje jest oczywiste..
        >
        A w co wierzysz ?O to jest pytanie?Każdy w coś wierzy.Siema.
        • x2468 Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 22:15
          Tym wierzy, to oczywiste;
          paczaizm.pl/lech-kaczynski-plakat-rodzina-uczciwosc-przyszlosc-maz-marty-kaczynskiej-nie-jest-ojcem-jej-corki-sad-wydal-wyrok-o-zaprzeczeniu-ojcostwa/
    • taniarada Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 17:00
      Co ja ci zrobię man .Nie jestem tu od spełniania twojego marzenia. Z twoją emeryturą to cienko to widzę.Może jakaś zbiórka na forum.🤣
      • aniechto.only Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 17:45
        Przecież pisze, tanizno, że mu tvpis sprezentuje, nie zajarzyłaś jak zwykle. Wiesz, prezencik, jak te volkswageny od bezdomnego dla biednego Rydzyka.
        • man_sapiens Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 19:38
          > Przecież pisze, tanizno, że mu tvpis sprezentuje,

A może Taniusza pracuje dla TVPiS?
          • taniarada Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 21:16
            man_sapiens napisał:

> > Przecież pisze, tanizno, że mu tvpis sprezentuje,
            >
            > A może Taniusza pracuje dla TVPiS?
            >
            Drogi Manie nie odpisuj temu lujowi pod nickiem only coś tam.Taniusza pracuje wyłącznie dla siebie.A ośmieszanie podłych ludzi ma w genach.Oczywiście Ciebie do takich nie zaliczam.Ja kiedyś emeryturę będę pobierać w euro.Trzymaj się Man.
            • pies.na.czarnych Re: Marzę o Maserati... 31.10.19, 21:59
              > Ja kiedyś emeryturę będę pobierać w euro.

Taka z ciebie patriotka.
    • adalberto3 Skoda ma większe okna. 31.10.19, 21:55
      Po odsunięciu szyby łatwiej w nie trafić torbą z pieniędzmi.
      • taniarada Re: Skoda ma większe okna. 31.10.19, 22:22
        adalberto3 napisał:

> Po odsunięciu szyby łatwiej w nie trafić torbą z pieniędzmi.
        Żebyś ty widział szybę w peugeot 3008 tam wpadną cztery wory🤣
        • pies.na.czarnych Re: Skoda ma większe okna. 31.10.19, 23:58
          ale przez szybki Maserati to najwyżej mała sakiewka.
          • adalberto3 Re: Skoda ma większe okna. 01.11.19, 13:27
            Dlatego płatności odbywały się w ratach, a w dodatku, dla zmylenia służb specjalnych, z użyciem różnych pojazdów.
            • lech1966 Re: Skoda ma większe okna. 01.11.19, 21:47
              adalberto3 napisał:

> Dlatego płatności odbywały się w ratach, a w dodatku, dla zmylenia służb specja
              > lnych, z użyciem różnych pojazdów.

Pierwsza transzę Sabri B wrzucił w sumie do własnego auta. Ale jak auto wrócili do niego to najpewniej nie było w nim żadnej kasy.
    • ktos_z_kosmosu Re: Marzę o Maserati... 01.11.19, 21:33
      Pomarzyć dobra rzecz.
      Owszem, takie auto może kupić sobie każdy kto dysponuje stałym dochodem o wysokości średniej krajowej. To nie problem, banki służą pomocą. Problemem jest fakt, że taki zakup, jest równoznaczny z ożenkiem z panią typu Doda, która stojąc w progu wystrojona oświadczy - kochanie, daj sto tysięcy, idę na zakupy.
      Na tym kończę rozważania o cymbałach, którzy wyżej sra,,,ąc niż d..ę mając, przeważnie źle kończą.
    • przycinek.usa Re: Marzę o Maserati... 02.11.19, 05:52
      beznadziejny i przereklamowany samochod
      • ktos_z_kosmosu Re: Marzę o Maserati... 02.11.19, 08:42
        przycinek.usa napisał:

> beznadziejny i przereklamowany samochod

Absolutna zgoda, no bo czym się różni torebka damska z 400 zł od torebki za 4000 zł?
        • wkkr Re: Marzę o Maserati... 02.11.19, 08:59
          ktos_z_kosmosu napisał:

> przycinek.usa napisał:
          >
          > > beznadziejny i przereklamowany samochod
          >
          > Absolutna zgoda, no bo czym się różni torebka damska z 400 zł od torebki za 400
          > 0 zł?
          ======================
          Jakością materiałów i wykonania oraz krojem.
          • ktos_z_kosmosu Re: Marzę o Maserati... 02.11.19, 09:42
            wkkr napisał:

> czym się różni torebka damska z 400 zł od torebki
            > za 400
            > > 0 zł?
            > ======================
            > Jakością materiałów i wykonania oraz krojem.

Akurat, z pewną kosmitką żyję i to zagadnienie mam obcykane.
            Te tańsze bywają lepiej skrojone i wykonane z lepszych materiałów. Droższe zaś, to znak firmowy i niekoniecznie dobrze się prezentujące udziwnienia by odróżnić je od tych tańszych. "Lafiryndy" mają widzieć czym "pani" ostentacyjnie wywija.
            • wkkr Re: Marzę o Maserati... 04.11.19, 07:15
              Twoja kosmitka stosuje mechanizm obronny określany mianem "kwaśnych winogron".
    • no-popis Re: Marzę o Maserati... 04.11.19, 12:57
      man_sapiens napisał:

> A więc kupię sobie 10 letniego Cinquecento i zgłoszę do Kurskiego. Na pewno TVP
      > zamieni mi go na Maserati.
      >
      > Nawet mając taka gratkę jak łapówka dla burmistrza Włoch telewizja PiS nie może
      > powstrzymać się od łgarstwa.
      Lemingi piszą tu o mafi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka