Dodaj do ulubionych

Giertych zdradził tajemnicę wywiadu

21.10.04, 23:54
taaaak. mnie sie tez niezbyt podoba brak dyscypliny. jesli komisja wiedziala
to nalezalo trzymac jezyk za zebami.

jest jednka dosyc ciekawe ze wysokim przedstawicielom komisji zwiazanym z
wywiadem nawet przez mysl nie przejdzie ze mogl doniesc o tym sam pan kulczyk.
lub przynajmniej to zasugerowac dwuznacznie

coz to za kraj :(
Obserwuj wątek
    • Gość: komuszek dla polskiego wywiadu pracują już tylko samobójcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 00:33
      • Gość: milicjant Dla polskiego wywiadu zawsze pracowali złodzieje. IP: *.czajen.pl / 212.244.182.* 22.10.04, 00:38
      • homosovieticus Re: dla polskiego wywiadu pracują już tylko samob 22.10.04, 00:38
        czyzby giertych był amerykańskim szpiegiem a LPR siecią szpiegowską?
        A jak sprytnie vice-się komisji zrobił. No, no.
    • Gość: były prac.pl-słuzb Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu IP: *.icpnet.pl 22.10.04, 02:55
      Nie znam niepodległego i suwerennego Panstwa w Europie, które ujawnia materiały
      operacyjne swoich słuzb specjalnych. Materiały operacyjne wywiadu i
      kontrwywiadu cywilnego i wojskowego sa najbardziej strzezonymi tajemnicami
      kazdego Panstwa. Anglicy nawet przedłuzyli 50-cio letni okres ochronny na swoje
      materiały dotyczace Giblartaru i smierci generała Sikorskiego. A my co? My sami
      niszczymy zaufanie do do naszych współczesnych nam kapłanów polskiego Faraona i
      polskiego Egiptu. Materiały operacyjne słuzb moga być tylko tajnie wykozystane
      przez odpowiednie organa, sadownictwo i spec-komisje d.s. Słuzb Specjalnych. W
      zadnym przypadku nie wolno ujawniać i jawnie publikować jakich-kolwiek
      materiałów operacyjnych własnych słuzb. Uzyskane operacyjnie materiały wrogich
      nam panstw - tak, ale nie własne materiały operacyjne, nawet dla jakiejkolwiek
      walki politycznej, czy politycznej kampanii przedwyborczej. Jezeli jakies
      panstwo ujawnia własne materiały operacyjne - traci suwerennosć i
      niepodległosć, gdyz Panstwo bez sprawnego aparatu słuzb nie moze istnieć. I to
      jest bez znaczenia czy mówimy o panstwie egipskim ery faraonów i kapłanów,
      cesarstwa rzymskiego, Napoleona, Stalina, Hitlera, Bieruta, Gomułki, Gierka,
      czy czasów nam współczesnych. To co sie stało obecnie to jest kolejny rozbiór
      Polski, ujawnienie polskich materiałów operacyjnych powoduje w konsekwencji
      utrate niepodległosci i suwerennosci Ojczyzny. Jaki Polak teraz po ujawnieniu
      "wiedenskich materiałów Kulczyka" odwazy sie współpracowac z polskimi słuzbami?
      Ja nie, jezeli zamiast 50, czy 100 lat embargo w ujawnianiu, miały by być one
      ujawniane w mediach publicznie. Skoro Polska juz nie posiada sprawnych słuzb,
      powiedzmy otwarcie Polska nie ma prawa bytu jako panstwo europejskie. Dlatego
      przyłczmy Polske do innego sasiedniego panstwa, którego słuzny specjalne sa
      sprawne. Dlatego proponuje "Anschluss" czesci Polski do Litwy, Czech i do
      Słowacji. Nie do Niemiec, Rosji, czy Białorusi, ale do dowolnych krajów
      członków Unii Europejskiej, gdyz my Polacy dyskredytujac własne słuzby
      specjalne sami unicestwiamy sie jako Panstwo, gdyz jak podałem powyzej, zadne
      panstwo nie moze istniec bez słuzb. Ja od dzisiaj nic polskim słuzbom
      specjalnym nie ujawnie, chyba ze słuzbom innych krajów Unii Europejskiej, a
      duzo wiem, bo to nie sa słuzby specjalne, to sa ZUCHY, nawet nie HARCERZE. I
      niech nikt mi nie mówi ze madal mam byc Polakiem. Od czwartku 21 pazdziernika
      2004 roku chcac byc nadal Polakiem - przestałem byc Polakiem, jestem tylko
      obuwatelem Unii Europejskiej, na własne zadanie tych polityków, którzy
      doprowadzili do ujawnienia materiałów operacyjnych w sprawie "wiedenskiej
      Kulczyka". No chyba, ze prawicowe partie PiS, PO i LPR sa agentura obcych
      panstw, której to agenturze udało sie skutecznie zniszczyć w dniu 21.10.2004r.
      panstwo polskie, ale to juz zapewne temat na inne kolejne miesiace, temat "sam
      wypłynie" - bez mojej pomocy. Niestety - Pozdrawiam. Henryk z P. IP:
      * .icpnet.pl
      • Gość: flak Trzeba być skończonym tumanem. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.10.04, 10:51
        Trzeba być skończonym tumanem, żeby pracować dla polskiego wywiadu. W ogóle
        trzeba być porąbańcem, żeby oddawać sterowanie swojego życia w łapy jakiś
        mundurowych lub politycznych popaprańców. Facet, nie rzucasz mnie na ziemię.
        Czy musiałeś znosić te upokorzenia, żeby to zrozumieć?
    • Gość: Konik Giertych zdradził tajemnicę wywiadu ROSYJSKIEGO IP: *.twmi.rr.com 22.10.04, 03:20
      w Polsce.

Ot CO !

Ten obecny "wywiad polski" to SKORUMPOWANE ŚCIERWO ze ZŁODZEJAMI PZPR-u z PRL-
      u, których T.Mazowiecki, Geremek,Bartoszewski, Frasimiuk ....+ 49 innych
      RYCERZY obywateli polski ale ZYDOWSKIEJ NARODOWOSCI "rechabilitowali"
      przy "okragłym stole" w 1989 roku.

Macierowicz próbował odgonić to PZPR-owskie BYDŁO od specjalnych służb RP, ale
      RYCERZE OKRAGŁOSTOŁOWI nie umozliwili.

www.ciemnogrod.net/Czworaki/ziemek/lis_konf.htm

www.ciemnogrod.net/Czworaki/ziemek/okr_stol.htm

www.ciemnogrod.net/Czworaki/ziemek/
    • Gość: Lupaszko Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu IP: *.bro.tvknet.pl / 81.210.33.* 22.10.04, 06:55
      Jak male dzieci w piaskownicy. Chetnie bym wypisal sie z tego za przeproszeniem
      panstwa
    • danek4 Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 07:06
      bush_w_wodzie napisał:

> taaaak. mnie sie tez niezbyt podoba brak dyscypliny. jesli komisja wiedziala
      > to nalezalo trzymac jezyk za zebami.
      >
      > jest jednka dosyc ciekawe ze wysokim przedstawicielom komisji zwiazanym z
      > wywiadem nawet przez mysl nie przejdzie ze mogl doniesc o tym sam pan kulczyk.
      > lub przynajmniej to zasugerowac dwuznacznie
      >
      > coz to za kraj :(

wniosek
      Giertych nie kwalifikuje się do rządzenia Państwem na jakimkolwiek kierowniczym
      stanowisku

chyba że Polskę chcemy zamienić na polski magiel gdzie decyzje podejmuje
      plotkara z magla
      • danek4 Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 07:08
        danek4 napisała:

> wniosek
        > Giertych nie kwalifikuje się do rządzenia Państwem na jakimkolwiek
        kierowniczym
        >
        > stanowisku
        >
        > chyba że Polskę chcemy zamienić na polski magiel gdzie decyzje podejmuje
        > plotkara z magla

mówić trzeba umieć
        muwić dużo i ZA DUŻO nie powiedzieć-to już sztuka polityki i dyplomacji
        • danek4 Re:mała errata 22.10.04, 07:11
          danek4 napisała:

> danek4 napisała:
          >
          > > wniosek
          > > Giertych nie kwalifikuje się do rządzenia Państwem na jakimkolwiek
          > kierowniczym
          > >
          > > stanowisku
          > >
          > > chyba że Polskę chcemy zamienić na polski magiel gdzie decyzje podejmuje
          > > plotkara z magla
          >
          > mówić trzeba umieć
          > muwić dużo i ZA DUŻO nie powiedzieć-to już sztuka polityki i dyplomacji

:)))
          mówić WSZYSTKO zamiast "dużo"
      • Gość: Anna Giertych UJAWNIA PRZEKRĘTY żydo-komuny IP: *.twmi.rr.com 22.10.04, 07:16
        która dorwała sie do władzy przy "okragłym stole" w 1989 roku i rozdaje na
        prawo i lewo polski majatek za łapówki.

Nikt sie nie da NABRAĆ na te bajki zydo-komuny z GW.

Giertych z dziada pradziada jest UCZCIWYM Polakiem, a nie jakmś tam z rodziny
        STALINOWCÓW jak Borowski, Kwasniewski, Cimosiewicz czy jakaś tam Huebner.

Na opinie PROPAGANDY z GW to my Polacy już SRAMY !!

• danek4 Re: Anno 22.10.04, 08:02
          Gość portalu: Anna napisał(a):

>
          > Na opinie PROPAGANDY z GW to my Polacy już SRAMY !!
          >
          >

i przychodzisz tu na forum GW by tego "aktu" fizjologicznego dokonać?
          a mamusia i tatuś nie nauczyli w swoim czasie do czego służy nocniczek oraz co
          i gdzie należy wykonać aby z brudną pupcią nie biegać?
          • Gość: gupi Re: Anno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 19:51
            No załatwiłeś ją tą celną i merytoryczną ripostą. Tak na marginesie, czy dostęp
            do tego forum jest jakoś uwarunkowany rasowo, bo to chyba miałeś na myśli. Moje
            szczere gratulacje.
        • Gość: miki Re: Giertych UJAWNIA PRZEKRĘTY żydo-komuny IP: *.dip.t-dialin.net 23.10.04, 19:05
          Ile was? Raz!
    • danek4 Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 07:58
      Giertych ma skrzywienie "wykształceniowe"
      i to dwubiegunowe
      jedno-jako prawnik
      drugie jako katolik

nie umie sobie z tymi dwoma "skrzywieniami wykształceniowymi" poradzić
    • Gość: michal Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 08:46
      Nie bardzo rozumiem to oburzenie. Przeciez rosyjski wywiad juz wie, ze Kulczyk
      zglosil sie do ABW. Zatem musi sobie zdawac sprawe, ze na drugie spotkanie
      Kulczyk mial przyjechac w charakterze "agenta". Nie sadze, zeby zostalo
      ujawnione cos, o czym Rosjanie jeszcze nie wiedzieli.
      • danek4 Re: Tańcowały dwa Michały.... 22.10.04, 09:10
        Gość portalu: michal napisał(a):

> Nie bardzo rozumiem to oburzenie. Przeciez rosyjski wywiad juz wie, ze
        Kulczyk
        > zglosil sie do ABW. Zatem musi sobie zdawac sprawe, ze na drugie spotkanie
        > Kulczyk mial przyjechac w charakterze "agenta". Nie sadze, zeby zostalo
        > ujawnione cos, o czym Rosjanie jeszcze nie wiedzieli.

JUŻ WIE

od kiedy?
        przed drugim spotkaniem?
        • Gość: michal Re: Tańcowały dwa Michały.... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.04, 09:17
          Przed drugim spotkaniem byc moze nie wiedzial, choc mogl sie domyslac (stary
          wyga Alganow odmowil spotkania z "przedstawicielem" - zapewne agentem wywiadu).
          Na pewno wie od momentu ujawnienia pierwszych notatek. Giertych niczego nie
          ujawnil przed drugim spotkaniem. Jasne?
    • Gość: Doniesienie Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu IP: *.totalizator.com.pl / 62.233.204.* 22.10.04, 08:55
      Pan Giertych jest specjalistą od zgłaszania do Prokuratury doniesienia o
      przestępstwie. Czy i tym razem Panie Giertych doniesie Pan fakt przestępstwa ?
      jest to zdrada tajemnicy państwowej i z kodeksu karnego grozi za to kara
      wieloletniego więzienia.
      Panie Giertych bądź Pan menem , a nie fajtłapą. Jak się mówi A to trzeba
      powiedzieć i B.
      • danek4 Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 09:12
        Gość portalu: Doniesienie napisał(a):

> Pan Giertych jest specjalistą od zgłaszania do Prokuratury doniesienia o
        > przestępstwie. Czy i tym razem Panie Giertych doniesie Pan fakt
        przestępstwa ?
        > jest to zdrada tajemnicy państwowej i z kodeksu karnego grozi za to kara
        > wieloletniego więzienia.
        > Panie Giertych bądź Pan menem , a nie fajtłapą. Jak się mówi A to trzeba
        > powiedzieć i B.

dokładnie tak :)))
        niech teraz Giertych pokaże jak ZACZYNA prawdziwy mężczyzna !!!
        • Gość: qwe Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu IP: 213.199.219.* 22.10.04, 09:30
          danek4 napisała:
          > dokładnie tak :)))
          > niech teraz Giertych pokaże jak ZACZYNA prawdziwy mężczyzna !!!

Pani Danko.
          Wymaga Pani od tego "gościa" rzeczy niemożlowej! Jego nienawiść do komuny jest
          piramidalna prez co zaślepia go całkowicie!
          Wiem coś o tym.
          To tak jakby Pani chciała żebym nagle pilubił muzułmanów.
          • danek4 Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 09:34
            Gość portalu: qwe napisał(a):

> Pani Danko.
            > Wymaga Pani od tego "gościa" rzeczy niemożlowej! Jego nienawiść do komuny
            jest
            > piramidalna prez co zaślepia go całkowicie!
            > Wiem coś o tym.
            > To tak jakby Pani chciała żebym nagle pilubił muzułmanów.

ja wumagam rzeczy NIEMOŻLIWYCH?
            a od czego to są "grupy wsparcia"?
            chyba nie od tego, żeby mnie pouczać od czego powinien zaczynać prawdziwy
            mężczyzna :)))
            przecież ja nie Panienka ...już od dawna :)))))))
            • Gość: qwe Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu IP: 213.199.219.* 22.10.04, 10:07
              danek4 napisała:

> ja wumagam rzeczy NIEMOŻLIWYCH?
              > a od czego to są "grupy wsparcia"?

to zależy kogo i z jakich pobudek wspierają te grupy. W tym przypadku jest to
              nader oczywiste.

> przecież ja nie Panienka ...już od dawna :)))))))

no cóż, każdego szkoda!
              • danek4 Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 10:21

>
                > > przecież ja nie Panienka ...już od dawna :)))))))
                >
                > no cóż, każdego szkoda!

żartujesz :))))))
                chyba jednak Panienką nigdy nie byłeś
                oj, załuj.....:))))))
                • Gość: qwe Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu IP: 213.199.219.* 22.10.04, 10:42
                  danek4 napisała:

> żartujesz :))))))
                  > chyba jednak Panienką nigdy nie byłeś
                  > oj, załuj.....:))))))

Jestem śmiertelnie poważny.
                  Fakt, panienką nigdy nie byłem.Bardzo żałuje.
                  Mówiąc "każdego szkoda" wyrażałem tylko zrozumienie i chrześcijańskie
                  współczucie dla Ciebie!
                  • danek4 Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 11:13

> Mówiąc "każdego szkoda" wyrażałem tylko zrozumienie i chrześcijańskie
                    > współczucie dla Ciebie!

a możeszuchylić choć rąbka tajemnicy za co mi tak "po chrześcijańsku"
                    współczujesz?
                    że już nie jestem Panienką?
                    no wiesz
                    w moim wieku to byłby feler dopiero godny "chrzescijańskiego współczucia"
    • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 10:23
      a od kiedy to Kulczyk jest na państwowym żołdzie? ha! wyszło szydło z worka ze Kulczyk jednak nie jest tak naprawde do końca prywatnym przedsiebiorcą.. dla mnie prywatny oznacza własny nie związany z żadnycmi instytucjami państwowymi czy publicznymi (np:samorządy) a wygląda na to ze jak Kulczyk osoba niby prywatna coś planuje jest objete ścisłą tajemnicą państwową...paranoja!
      • danek4 Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 11:16
        nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał:

> dla mnie prywatny oznacza własny nie związany z żadnycmi instytucjami
        państwowymi cz
        > y publicznymi (np:samorządy)

cholera
        to jak ja produkuję stemple dla urzędów znaczy się....nie jestem "prywatny"
        przedsiębiorca ?
    • Gość: asf dla kogo gra giertych??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 17:18
      rosenbergowie w usa za takie numery zostali straceni
    • kataryna.kataryna Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 17:35
      > jest jednka dosyc ciekawe ze wysokim przedstawicielom komisji zwiazanym z
      > wywiadem nawet przez mysl nie przejdzie ze mogl doniesc o tym sam pan kulczyk.
      > lub przynajmniej to zasugerowac dwuznacznie

Miodowicz nie bierze widac podm uwage, ze Giertych chlapnal z glupoty. A ten
      anonimowy agent powinien sie puknac w glowe bo jesli ktos zdradzil, ze Kulczyk
      poszedl na wspolprace to wlasnie on, nie Giertych.
      • douglasmclloyd Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 21:16
        kataryna.kataryna napisała:

> > jest jednka dosyc ciekawe ze wysokim przedstawicielom komisji zwiazanym z
        > > wywiadem nawet przez mysl nie przejdzie ze mogl doniesc o tym sam pan kul
        > czyk.
        > > lub przynajmniej to zasugerowac dwuznacznie

> Miodowicz nie bierze widac podm uwage, ze Giertych chlapnal z glupoty. A ten
        > anonimowy agent powinien sie puknac w glowe bo jesli ktos zdradzil, ze Kulczyk
        > poszedl na wspolprace to wlasnie on, nie Giertych.

Fakt, że Alganow jest szpiegiem Rosji jest oczywiście największa tejemnicą
        Kremla, a jej ujawnienie jest równoznaczne z karą śmierci przez rozweranie wolami.
    • kicior99 Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 18:36
      Moze sie myle ale to co robi Giertych to destrukcja panstwa. Zreszta nie tylko
      na tym odcinku i w tej sprawie. Ciekawe jakie poniesie za to konsekwencje.
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 19:59
        owszem to jest destrukcja państwa ale państwa Kwaśniewskich i Kulczyków
        • douglasmclloyd Re: Giertych zdradził tajemnicę wywiadu 22.10.04, 21:25
          nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał:

> owszem to jest destrukcja państwa ale państwa Kwaśniewskich i Kulczyków

... i Kwas do tej destrukcji dopuścic nie może. Sam chętnie poszedłby na front
          ale mu goleń przeszkadza.
    • kataryna.kataryna Ananicz dementuje 22.10.04, 20:58
      Ananicz dementuje, informacja wcale nie byla tajna, Giertych nie zlamal wiec
      prawa.
      • bush_w_wodzie gdzie jest ten oburzony agent.? 22.10.04, 21:17
        pewnie to tez tajemnica panstwowa?
        • douglasmclloyd Re: gdzie jest ten oburzony agent.? 22.10.04, 21:23
          bush_w_wodzie napisał:

> pewnie to tez tajemnica panstwowa?

Zakonspirował się. Po oświadczeniu Giertycha na agentów padł blady strach, a
          największego cykora ma Jaskiernia.
    • Gość: Ed Re: Giertych paranoją skuteczności wiary w krzyk IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 22.10.04, 21:10
      Ale skoro w coś wierzy, to jest uświęcony. Pozostawiam dywagację, przez kogo,
      na rzez perfidnych domysłów. Ojciec, wróg komuny wrócil z nim do Polski w
      czasie komuny będąc nieźle przyjętym. Ponieważ komuna niszczyła zdrowe i realne
      myślenie, dla czego nie wspierać chorych fanatyzmów ? :))

Oco więc w tym wszystkim chodziło?

Prawicowy i katolicki poseł załatwił w spółce z takim samym kolega jedynie
      słusznej bank przelewając pieniądze do ojej firmy (20 mln. zł)

Zupełnie po katolicku i w zgodności z katalogiem - Kalego?

Watpiącym polecam kazus teściowej Gierycha w Olsztynie.

Same Wartości:)
    • Gość: Mongolska morda Re: Giertych zdradzi? tajemnice˛ wywiadu IP: *.sympatico.ca 23.10.04, 21:25
      Nie jestem lekarzem, ale to widac golym okiem laika - ten gosc jes psychiczny i ma akromegalie
      Z tym sie dlugo nie porzyje!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka