kawa_poranna1 07.02.20, 19:10 Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w Olsztynie. Pisióry niemyte przegięły. Znam takie zachowania Komisarzy partyjnych z niedobrych komunistycznych czasów. Dlaczego to nam wraca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
weteran-czasu Dla mnie on nie jest sędzią. 07.02.20, 19:16 Po pierwsze został mianowany bezprawnie, a po drugie jego zachowania niewiele się różnią od rynsztokowego menela spod budki z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Dla mnie on nie jest sędzią. 07.02.20, 19:32 weteran-czasu napisał: > Po pierwsze został mianowany bezprawnie, > a po drugie jego zachowania niewiele się różnią od rynsztokowego menela spod bu > dki z piwem. On mi bardziej kojarzył się z bolszewickim komisarzem w filcowych walonkach spod budki z piwem przysłanym aby stłamsić niezależność sędziowską, bo jak przypuszczają jego zwierzchnicy - oni to mogą. Towarzysz politruk z naganem. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 19:33 kawa_poranna1 napisała: > Znam takie zachowania Komisarzy partyjnych z niedobrych komunistycznych czasów. Byłaś zapewne tym komisarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 19:43 no-popis napisała: > kawa_poranna1 napisała: > > > Znam takie zachowania Komisarzy partyjnych z niedobrych komunistycznych c > zasów. > Byłaś zapewne tym komisarzem. Nie skręcaj tematu, nie wtrącaj wątku personalnego. Trzymaj się tematu wątku. PS Zawsze stałam po Jasnej Stronie Mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis a co sądzisz o tym ? 07.02.20, 19:48 www.facebook.com/Bassiste.de.Fanatic.Control/videos/10221419857345909/ Jak sądzisz czy to jest dyktatura i bolszewizm czy nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: a co sądzisz o tym ? 07.02.20, 19:57 no-popis napisała: > www.facebook.com/Bassiste.de.Fanatic.Control/videos/10221419857345909/ > Jak sądzisz czy to jest dyktatura i bolszewizm czy nie ? Znowu skręcasz temat. Boli, coooo? Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: a co sądzisz o tym ? 07.02.20, 20:03 no-popis napisała: > www.facebook.com/Bassiste.de.Fanatic.Control/videos/10221419857345909/ > Jak sądzisz czy to jest dyktatura i bolszewizm czy nie ? Przyhamuj w swojej ślepej zajadłości, a trzeźwiej odczytasz rzeczywistość. To ci dobrze zrobi na brzuch, a co najważniejsze, na opinię otoczenia o tobie. Chyba coś o tym wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 20:06 no-popis napisała: > Byłaś zapewne tym komisarzem. Ściera PiSSdacka próbuje wybronić tego gnoja, buca, chamskiego PiSSdackiego pałkarza, opluwając jego krytyków. Niewykonalne, ściero. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 20:34 ukos napisał: > no-popis napisała: > > > Byłaś zapewne tym komisarzem. > > Ściera PiSSdacka próbuje wybronić tego gnoja, buca, chamskiego PiSSdackiego pał > karza, opluwając jego krytyków. Niewykonalne, ściero. Weź się opanuj agencie Putina. Nie jesteś w Rosji a na cywilizowanym forum Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 19:50 Bezczelny cham. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 19:55 Akademia Polucyjna XXX: Misja w Olsztynie. Kapitan Mauser i sierżant Proctor. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 19:58 Chyba źle zrobiłam obrażając bolszewików porównując ich do tego.. czegoś. Oni, przynajmniej w sporej części, wierzyli w bolszewickie ideały- temu marzy się funkcja, awans, premia. On zapomina, że po kilku latach Tysiącletniej Trzeciej Rzeszy była Norymberga. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 20:13 Mnie się wydaje, że to od początku było skazane na porażkę, bo tę swoją rewolucją mogli robić tylko za pomocą zakompleksionych nieudaczników, którym , kiedy tylko powąchali tych funkcji i dochodów, regularnie odbiło. Ale może ten Nawacki jest cwańszy niż mi się wydaje? Może wie, że w KRS-ie i w ogóle w sądownictwie już jest spalony, więc ten występ miał mu służyć jako trampolina do polityki? Tylko że przeszarżował i za pisowskie pieniądze nakręcił antypisowski klip, więc mogą po prostu nie chcieć u siebie dodatkowego nadgorliwca-szkodnika. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 08.02.20, 10:26 kawa.poranna1 Arogancja i taki prymitywny tryumfalizm tego pisiego funkcjonariusza najbardziej kojarzy mi się z zachowaniem prymitywnych partyjniaków niskiego szczebla po wprowadzeniu stanu wojennego - taki sam cynizm, buta i chamstwo. Szczeciński sędzia lesław barcew, jedna z najbardziej wszawych postaci w latach '80., po wprowadzeniu stanu wojennego i specustwodawstwa, z wyraźną satysfakcją w prywatnej rozmowie oświadczył zacierając ręce: "No to teraz sobie posądzimy". Ale nie przewidział roku 1989. i konsekwencji swojej postawy, A były one dość smutne.... Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 20:08 witek.bis napisał: > Akademia Polucyjna XXX: Misja w Olsztynie. > > Kapitan Mauser i sierżant Proctor. To coś zapomniało dodać "to mówiłem ja". Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 20:14 Jarząbek też pasuje jak ulał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 20:24 Dziś Jurova przyznała ,że KE skapitulowała. Dlatego PIS tak bezczelnie łamie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
witek.bis Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 20:30 Nie znam tej wypowiedzi, za to słyszałem, że w wywiadzie wspomniała coś o nalocie dywanowym na polskie sądownictwo. I niby wiedzą, że jest nalot i nie zrobią nic oprócz puszczania w radio "Z dymem pożarów"? Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 20:37 Prawidłowo. Tak mówią traktaty. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 21:18 Drodzy emeryci i renciści oraz wszelaka dzicz z tego forum.Dzięki Grodzkiemu zwanym marszałkiem kopertowym 13 dla was będą opóźnienie. Ale dobry i katolicki rząd PIS w sejmie odrzuci tę ustawę i wypłaci trzynastki.W Senacie zasiada większość awanturników. Odrzucają ustawy nie mając argumentów. Na złość Polakom.Co by było ludziska gdyby ci awanturnicy mieli swojego prezydenta.Każda ustawa lądowała by w koszu.Alleluja i do przodu. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 23:08 taniarada napisał(a): > Alleluja i do przodu. Wykrzyknął kolejny ślepo jadowity stojący nad przepaścią. Jeszcze ciut i zrobi krok do przodu. Wbij sobie do głowy pierwsze. Przeżeranie się ponad miarę, zawsze kończy się sraczką, a jeden krok za dużo, rozbitym łbem. A drugie. Odpowiedzi nie na temat, zawsze kończą się oceną niedostateczną, podobnie jak klepanie bzdur. Ty Też coś o tym wiesz. Gdyby było inaczej, to byś nie musiał u Niemca dołów kopać, czy jak tam ty tyrasz, nieszczęśniku. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 22:28 Dla mnie to symbol pisowskiej rewolucji. Chamstwo i mierność i małość. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 22:48 boblebowsky napisał: > Dla mnie to symbol pisowskiej rewolucji. Chamstwo i mierność i małość. Nie bob. To prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 22:59 lechutek1961 napisał: > boblebowsky napisał: > > > Dla mnie to symbol pisowskiej rewolucji. Chamstwo i mierność i małość. > > Nie bob. To prawo. Dokładanie, teraz dzięki pisowskim elitom prawo oznaczać będzie chamstwo, mierność i małość. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 23:08 Nie bob. Będzie działać prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 23:12 lechutek1961 napisał: > Nie bob. Będzie działać prawo. Dziad do obrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 07.02.20, 23:14 A obraz do niego ,,,, ani razu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 08.02.20, 08:11 Zgadzam się z oceną Elizy Michalik: Triumfują miernoty, które bez nepotyzmu i wsparcia nigdy nie miałyby szans na wysokie stanowiska i kariery, bo nie mają po prostu odpowiednich kwalifikacji i zdolności, a teraz z satysfakcją prześladują mądrzejszych i wartościowszych o siebie, tych, którym zawsze zazdrościli i których nienawidzili. Teraz nadeszła ich era, teraz ich na wierzchu. Dlatego zrobią wszystko i nie cofną się przed niczym, bo wiedzą, że w normalnym systemie, premiującym uczciwą ciężką pracę i talent nie mieliby szans. natemat.pl/298869,eliza-michalik-tak-panstwo-pis-niszczy-zycie-juszczyszyna-i-innych-sedziow Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Eliza Michalik 08.02.20, 08:45 aniechto.only napisała: > Zgadzam się z oceną Elizy Michalik: > > Triumfują miernoty, które bez nepotyzmu i wsparcia nigdy nie miałyby szans na w > ysokie stanowiska i kariery, bo nie mają po prostu odpowiednich kwalifikacji i > zdolności, a teraz z satysfakcją prześladują mądrzejszych i wartościowszych o s > iebie, tych, którym zawsze zazdrościli i których nienawidzili. > > Teraz nadeszła ich era, teraz ich na wierzchu. Dlatego zrobią wszystko i nie co > fną się przed niczym, bo wiedzą, że w normalnym systemie, premiującym uczciwą c > iężką pracę i talent nie mieliby szans. > > natemat.pl/298869,eliza-michalik-tak-panstwo-pis-niszczy-zycie-juszczyszyna-i-innych-sedziow Od lat 20 nic mądrego nie powiedziała .Tępa dzida z wysokim poziomem własnego ego. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 08.02.20, 15:51 aniechto.only napisała: > Zgadzam się z oceną Elizy Michalik: > > Triumfują miernoty, które bez nepotyzmu i wsparcia nigdy nie miałyby szans na w > ysokie stanowiska i kariery, bo nie mają po prostu odpowiednich kwalifikacji i > zdolności, Przesadzasz z tą krytyką kadry PO/PSL i wyznawców niePOkalanego POczecia papieża polskiego lewactwa Donalda Tuska i jego kadry. Gdzie byłaś jak wlasciciel zakładu fryzjerskiego obejmował prezesuŕę spółki budujące stadion, jak stadion skompromitował Polskę na pierwszym meczu gdzie stał się basenem A nie stadionem, jak spadały samoloty pod Miroslawcem a szefem MON byl lekarz nomen omen psychiatra itd itp Dla jasności wyznawco niePOkalanego Poczecia i błogoslawionego Adama Michnika to niczym szczególnym sie nie rozni kadra PiS od kadry PO także samo jak niewiele się różnili bolszewicy od mienszewikow. Pamiętam te idiotyczne ustawy PO .Tak samo jak widzę te ustawy dzisiaj za PiS. To nie jest symetryzm tylko normalne, samodzielne myślenie czego Ty , co widać Twoich tekstach, nie doswiadczasz. Wirus homosovieticus rozsiewany przez GW spowodował u Ciebie utratè możliwości samodzielnego myślenia. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudzbagien Napisałem o tym chamie dzień wczesniej 08.02.20, 09:46 Niestety wylądowałem jak zwykle na ośłej: forum.gazeta.pl/forum/w,396,169376271,169376271,I_to_ma_bys_sedzia_.html Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: Napisałem o tym chamie dzień wczesniej 08.02.20, 11:12 nać na wierzchu Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Napisałem o tym chamie dzień wczesniej 08.02.20, 19:17 cotojest2020 napisała: > nać na wierzchu Jak ruscy sadzili lasy to dowódca mówił. "Zielonym do góry" i tak ci zostało do dziś. Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: Napisałem o tym chamie dzień wczesniej 08.02.20, 19:31 wszystko na opak Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1961 Re: Napisałem o tym chamie dzień wczesniej 08.02.20, 19:35 Ty wsadzalaś zielonym na dół? Faktycznie zrobiłaś ich w konia. Odpowiedz Link Zgłoś
pkt4a Re: Bolszewicki Komisarz na posiedzeniu sędziów w 08.02.20, 18:47 Ach , jakie cudowne samobójstwo cywilne tego kolesia przed kamerami . Cymes Odpowiedz Link Zgłoś