Dodaj do ulubionych

Wal się mówi Frasyniuk

19.02.20, 09:17
A dzisiaj dla odmiany prezydent Polaków prosi...

Dzisiaj Duda prosi o nieatakowanie kandydatów i ich rodzin...

Duda prosi również o to: "...aby zachowane były pewne standardy".

Gdzieś Ty k!urwa był i o czym myślałeś Prezydencie WSZYSTKICH POLAKÓW, jak wieszano fotografie posłów na szubienicach?! Przecież to ludzie!

Gdzie k!rwa byłeś, jak faszystowska swastyka z taką łatwością zaczęła wkraczać na polskie "salony"?! Przecież ten symbol nas Polaków upodlił!

I w końcu, gdzie są zapisane Twoje słowa potępienia wobec hejtu, który dotyczył prezydenta Adamowicza?! Nic nie czujesz?!

Brak głosu Głowy Państwa w tak skandalicznych sprawach, jest dosłownie przyzwoleniem i dopingiem z jego strony dla takich zachowań!

Duda, nie masz prawa mnie o nic prosić!

Nie wiem, czy ktoś się pod moimi słowami podpisze, ale choćbym miał być w tym sam, to ode mnie masz moje:

Pierdol się!...

Władysław Frasyniuk

Znaczy można szczerze bez środkowego palca i imiennie w kierunku jednej osoby, a nie kilkuset posłów, żeby potem rżnąć głupa, że to nie ja i nie to, tylko co innego?
Widać można, tylko trzeba mieć charakter.
Panu prezesowi też ten sam Frasyniuk wugarnął prosto z mostu, ze kłamie, bo go tam nie było:

www.youtube.com/watch?v=Boj-yKeahvw
Obserwuj wątek
    • motocyklista175 Re: Wal się mówi Frasyniuk 19.02.20, 15:30
      Mądry człowiek ten Frasyniuk.
      kacze popychadło może sobie krzyczeć tylko do pisiej trzody wyborczej.
      • inocom Tramwaje czekają 19.02.20, 18:29
        motocyklista175 napisał(a):

> Mądry człowiek ten Frasyniuk.

gazetawroclawska.pl/wypadek-dwoch-tramwajow-na-pl-jana-pawla-ii-potezne-utrudnienia/ar/c1-14800912
        Frasyniuku wracaj...
    • j-k Wladek, szef dobrze prosperujacej firmy transporto 19.02.20, 15:52
      transportowej

- chce odswiezyc ETOS oPOzycjonisty ?
      • qinto Re: Wladek, szef dobrze prosperujacej firmy trans 19.02.20, 15:57
        j-k napisał:

> transportowej
        >
        > - chce odswiezyc ETOS oPOzycjonisty ?

To prymityw, większy niż Lichocka.
        • j-k Re: Wladek, szef dobrze prosperujacej firmy trans 19.02.20, 16:05
          qinto napisał:
          > To prymityw, większy niż Lichocka.

Tego nie wiem, ale leb do Interesu - to ma.
          • qinto Re: Wladek, szef dobrze prosperujacej firmy trans 19.02.20, 16:06
            j-k napisał:

> qinto napisał:
            > > To prymityw, większy niż Lichocka.
            >
            >
            > Tego nie wiem, ale leb do Interesu - to ma.

Swoimi licznymi wypowiedziami, dał dowód na to, że jest prymitywem.
          • taniarada Każdy by miał 19.02.20, 16:18
            j-k napisał:

> qinto napisał:
            >
            >
            Ten prostak głupszy od Wałęsy .Warto poczytać skąd miał kasę na firmę transportową .O której nie miał zielonego pojęcie i pieniędzy. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.salon24.pl/u/lideksynubeka/471912,skad-frasyniuk-mial-na-ciezarowki&ved=2ahUKEwig056d893nAhUQxcQBHcAOBL0QFjABegQIBRAB&usg=AOvVaw2zbxyoNIkk-UpNCRHMmshR&cshid=1582125507857
            • m.c.hrabia Re: Każdy by miał 19.02.20, 16:47
              A w kórym momencie Frasyniuk mówi nieprawdę, katolicki świeże?
              • motocyklista175 Re: Każdy by miał 19.02.20, 16:54
                pisiej trzody prawda nie wyzwoliła?
                • m.c.hrabia Re: Każdy by miał 19.02.20, 16:58
                  Oni wierzą w Buka , a z wiarą nie ma dyskusji.
            • boblebowsky Re: Każdy by miał 19.02.20, 17:59

taniarada napisał(a):

> > Tego nie wiem, ale leb do Interesu - to ma.
              > Ten prostak głupszy od Wałęsy .Warto poczytać skąd miał kasę na firmę transportową .O której nie miał zielonego pojęcie i pieniędzy. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.salon24.pl/u/lideksynubeka/471912,skad-frasyniuk-mial-na-ciezarowki&ved=2ahUKEwig056d893nAhUQxcQBHcAOBL0QFjABegQIBRAB&usg=AOvVaw2zbxyoNIkk-UpNCRHMmshR&cshid=1582125507857

Tyle samo wary zalinkowany tekst co bełkot do niego dołożony. 100% insynuacji, 0% faktów. Typowa szmata.
          • lechutek1961 Re: Wladek, szef dobrze prosperujacej firmy trans 19.02.20, 19:01
            j-k napisał:

> qinto napisał:
            >
            >

Złodziejstwo to pierwszy biznes lemingów. A Władek??? No cóż święty nigdy nie był.

autodiscover.warszawskagazeta.pl/polityka/item/4418-tylko-u-nas-klopoty-legendy-solidarnosci-byly-ziec-oskarza-frasyniuka-o-korumpowanie-urzednikow-i-oszustwa-na-cle?tmpl=component&print=1
            • sverir Re: Wladek, szef dobrze prosperujacej firmy trans 19.02.20, 21:16
              "Złodziejstwo to pierwszy biznes lemingów. A Władek???"

A co, kradł z PCK???
              • lechutek1961 Re: Wladek, szef dobrze prosperujacej firmy trans 19.02.20, 21:19
                Jest link. Skorzystaj z niego.
                • sverir Re: Wladek, szef dobrze prosperujacej firmy trans 20.02.20, 06:32
                  " Jest link. Skorzystaj z niego"

Ale nie odpowiedziałeś na pytanie, ja zaś weryfikuję tezę o tym, że złodziejstwo to cecha lemingów. O ile wiem, to z PCK kradły raczej pelikany. Tzn. to domniemanie, bo prokuratura nie chce nawet zająć się sprawą (ciekawe dlaczego?).
                  • lechutek1961 Re: Wladek, szef dobrze prosperujacej firmy trans 20.02.20, 11:23
                    Nie generalizuj Sverir. Ja piszę o zlodziejstwie w elitach POKO ty zaś piszesz o zlodziejstwie w elitach PiS. Ja nie widzę interesu w powielaniu twoich newsow tak jak ty nie powielasz moich.
                    Co w tym widzisz złego??
        • motocyklista175 Re: Wladek, szef dobrze prosperujacej firmy trans 19.02.20, 16:55
          macie już pisiorki plan "b' jak utopić w pisim szambie swoją lichocką?
          • j-k oj, pomylilo ci sie, hloopcze, 19.02.20, 17:03
            motocyklista175 napisał(a):
            > macie już pisiorki plan "b' jak utopić w pisim szambie swoją lichocką?

oj, pomylilo ci sie, hloopcze,

to PeOviecki musza sie martwic - jak utopic Lichocką

bo PiSiorki to rozmyslaja - jak utopic Banasia.
      • man_sapiens Re: Wladek, szef dobrze prosperujacej firmy trans 20.02.20, 09:51
        j-k napisał:
        > transportowej
        >
        > - chce odswiezyc ETOS oPOzycjonisty ?

No właśnie. Frasyniuk uczciwie i ciężko pracuje dobrze pracując firmę, co daje jemu i pracownikom dochód. A mógł przecież spiknąć się z PiSem, miałby jakąś fajną, dobrze płatną posadkę bez kiwnięcia palcem w bucie.
    • taniarada Re: Wal się mówi Frasyniuk 19.02.20, 17:11
      Frasyniuk nie boi się aresztu . Władysław Frasyniuk od 20 lat prowadzi firmę transportową "Fracht". Zaczynał od dwóch ciągników siodłowych, dziś zatrudnia ponad stu ludzi, a flota liczy 50 samochodów.Frasyniuk bardziej od aresztu boi się zniszczenia firmy. Skarbówka wielokrotnie pokazała, jakie to łatwe.Wystarczy jedna kontrola i Frasyniuk spokojny jak dziecko.Wie dobrze bo skarbówka już nie jednego zgnoiła . www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/wladyslaw-frasyniuk-kontrola-skarbowa-optimus,232,0,2398440.html&ved=2ahUKEwi5q_y__93nAhXFxaYKHaReAOAQFjAAegQIBBAB&usg=AOvVaw0Ew3BSglmhNzTDuI5jhK3x&cshid=1582128654449
      • m.c.hrabia Re: Wal się mówi Frasyniuk 19.02.20, 18:01
        A katolski prymityw swoje, o firmie transportowej, a wątek jest o takim prymitywie jak ty , o katolu dudzie.
        • man_sapiens Re: Wal się mówi Frasyniuk 20.02.20, 09:52
          m.c.hrabia napisał:

> A katolski prymityw swoje, o firmie transportowej, a wątek jest o takim prymity
          > wie jak ty , o katolu dudzie.

Nie miej pretensji, tania szmatka robi co każą.
    • boblebowsky Szacunek dla Pana Władysława. 19.02.20, 18:03
      Każdy normalny człowiek kierujący się rozumem czuje dokładnie to samo. Śmieszą tylko komentarze świętego oburzenia dot. stylu. Typowa polska dulszczyzna.
      • qinto Re: Szacunek dla Pana Władysława. 19.02.20, 18:43
        boblebowsky napisał:

> Każdy normalny człowiek kierujący się rozumem czuje dokładnie to samo. Śmieszą
        > tylko komentarze świętego oburzenia dot. stylu. Typowa polska dulszczyzna.
        >

Lichocka też mogła pokazać fucka palcem u nogi - kwestia stylu.
        • boblebowsky Re: Szacunek dla Pana Władysława. 19.02.20, 20:16
          qinto napisał:

> boblebowsky napisał:
          >
          > > Każdy normalny człowiek kierujący się rozumem czuje dokładnie to samo. Śm
          > ieszą
          > > tylko komentarze świętego oburzenia dot. stylu. Typowa polska dulszczyzna
          > .
          > >
          >
          > Lichocka też mogła pokazać fucka palcem u nogi - kwestia stylu.
          >
          >

A co innego niby zrobiła?
          • qinto Re: Szacunek dla Pana Władysława. 19.02.20, 20:25
            boblebowsky napisał:

> qinto napisał:
            >
            > > boblebowsky napisał:
            > >
            > > > Każdy normalny człowiek kierujący się rozumem czuje dokładnie to sa
            > mo. Śm
            > > ieszą
            > > > tylko komentarze świętego oburzenia dot. stylu. Typowa polska dulsz
            > czyzna
            > > .
            > > >
            > >
            > > Lichocka też mogła pokazać fucka palcem u nogi - kwestia stylu.
            > >
            > >
            >
            > A co innego niby zrobiła?

Pokazała fucka palcem ręki - błąd. Frasyniuk używa języka typowego dla żulów spod budki z piwem.
            Lichocka mogła inaczej zareagować, Frasyniuk nie?
            • boblebowsky Re: Szacunek dla Pana Władysława. 19.02.20, 22:47

> > A co innego niby zrobiła?
              >
              >
              > Pokazała fucka palcem ręki - błąd. Frasyniuk używa języka typowego dla żulów sp
              > od budki z piwem.
              > Lichocka mogła inaczej zareagować, Frasyniuk nie?
              >

Nie żulów tylko żuli, patrioto z bożej łaski. A różnica jest taka, że pan Władek powiedział co ma do powiedzenia wprost, bez wykrętów i udawania, z otwartą przyłbicą. Poza tym jest osobą prywatną i wypowiada się prywatnie. Pani poseł natomiast reprezentuje sobą przynajmniej wszystkich tych którzy na nią głosowali.
              • qinto Re: Szacunek dla Pana Władysława. 20.02.20, 06:43
                boblebowsky napisał:

Nie żulów tylko żuli, patrioto z bożej łaski.,

Masz rację, to mój błąd, ale nie masz racji nazywając mnie patriotą z bożej łaski.
                Ani patriota ze mnie, a tym bardziej jako człowiek niewierzący - z bożej łaski.
                Czym się Władek różni od Lichockiej ? - moim zdaniem niczym, tylko płcią.
                Ona - pospolita chamka, on pospolity cham.
                • adria231 Re: Szacunek dla Pana Władysława. 20.02.20, 08:52
                  Frasyniuk, popieram to, co napisałeś. Jesteś wielki!
                • taniarada Re: Szacunek dla Pana Władysława. 20.02.20, 09:02
                  qinto napisał:

> boblebowsky napisał:
                  >
                  > Nie żulów tylko żuli, patrioto z bożej łaski.,
                  >
                  > Masz rację, to mój błąd, ale nie masz racji nazywając mnie patriotą z bożej łas
                  > ki.
                  > Ani patriota ze mnie, a tym bardziej jako człowiek niewierzący - z bożej łaski.
                  > Czym się Władek różni od Lichockiej ? - moim zdaniem niczym, tylko płcią.
                  > Ona - pospolita chamka, on pospolity cham.
                  >
                  Tu bym się spierał czy pani Lichocka jest chamką.Są stenogramy z wystąpień sejmu ,gdzie bydlo z PO .Wraz z Nitrasem w nie wybredny sposób krzyczy na panią poseł .Więc nie porównuj ją do tego prostaka i cieniasa .Bo tak wygląda jakbyś Bobowi do rzyci wchodził.Trzymaj fason. m.niezalezna.pl/311779-co-krzyczala-opozycja-do-lichockiej-publikujemy-stenogramy-z-sejmu-a-tam-popis-chamstwa
                  • qinto Re: Szacunek dla Pana Władysława. 20.02.20, 09:11
                    Nie wchodzę do doopy autorowi tego wątku, ale staram się ten fakt ocenić obiektywnie.
                    Lichocka niestety jest chamką, często w studio przerywała rozmówcom, była napastliwa itp.
                    Ale Frasyniuk to jest pospolity cham do kwadratu.
                • boblebowsky Re: Szacunek dla Pana Władysława. 20.02.20, 11:47
                  qinto napisał:

> boblebowsky napisał:
                  >
                  > Nie żulów tylko żuli, patrioto z bożej łaski.,
                  >
                  > Masz rację, to mój błąd, ale nie masz racji nazywając mnie patriotą z bożej łas
                  > ki.
                  > Ani patriota ze mnie, a tym bardziej jako człowiek niewierzący - z bożej łaski.
                  > Czym się Władek różni od Lichockiej ? - moim zdaniem niczym, tylko płcią.
                  > Ona - pospolita chamka, on pospolity cham.
                  >

A ja myślałem, że dla prawdziwego patrioty czysta polszczyzna to rzecz święta.
                  Jeszcze raz powtarzam, bo najwyraźniej nie dotarło. Po pierwsze Pan Władek powiedział wprost co miał do powiedzenia i nie udawał, że przeciera oko. Po drugie Pan Władek nie reprezentuje w sejmie polskiego narodu.
                  • yoma Re: Szacunek dla Pana Władysława. 20.02.20, 12:41
                    Czyżby delikatne, wrażliwe pisi poczuły się urażone twardym męskim słowem? Ojej...
                    • qinto Re: Szacunek dla Pana Władysława. 20.02.20, 14:34
                      yoma napisała:

> Czyżby delikatne, wrażliwe pisi poczuły się urażone twardym męskim słowem? Ojej
                      > ...
                      >

demotywatory.pl/4208175/Fuck-you
            • sverir Re: Szacunek dla Pana Władysława. 20.02.20, 06:31
              "Lichocka mogła inaczej zareagować, Frasyniuk nie?"

Jeśli Frasyniuk wyskoczy w Sejmie i pokaże faka opozycji czy partii rządzącej, to będzie można porównać. Jeśli Lichocka prywatnie gdzieś się wypowie, że pierdzieli opozycję, to też takie jej prawo. Póki co są inne okoliczności, a to o nie przede wszystkim chodzi. Nie o osoby, jak to niektórzy próbują wmówić.
              • inocom Sutryka nic nie przebije 20.02.20, 09:09
                sverir napisał:

> "Lichocka mogła inaczej zareagować, Frasyniuk nie?"

Są takie daty w naszej historii, o których wolelibyśmy zapomnieć. Ale na przekór temu musimy o nich pamietać. Są takie noce, w rocznice których chcielibyśmy milczeć. Ale na przekór temu musimy zabrać głos. 81 lat temu mieszkańcy Breslau wystąpili przeciwko mieszkańcom Breslau.

twitter.com/sutrykjacek/status/1193223921971204096
                Lichocka pokazała tylko co sądzi o opozycji.

Sutryk publicznie znieważył Polskę i Polaków, sugerując, że Polacy są odpowiedzialni za zbrodnie niemieckie sprzed 80 lat.

Potem się dziwmy, że Putina ponosi.
          • taniarada Obywatelu Bob 19.02.20, 20:39
            Obywatelu Bob .Przeczytajcie stenogramy sejmu i zobaczcie tam co wyprawiała opozycja.Ja sam po vaku zasadził kopa Nitrasowi i poprawił bejsbolem .Rozumiemy się ?Warszawska dumna hołoto.
            • m.c.hrabia Re: Obywatelu Bob 19.02.20, 20:54
              Np to przytocz prymitywie te „ wyprawy” opozycji ,
    • pkt4a Re: Wal się mówi Frasyniuk 19.02.20, 18:14
      Pozew rozwodowy wycofany czy aktualny ?
      • motocyklista175 Re: Wal się mówi Frasyniuk 19.02.20, 19:22
        qinto się z tanią szmatą rozchodzi?
    • yoma Re: Wal się mówi Frasyniuk 19.02.20, 20:11
      Jakieś źródło?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka