aniechto.only 27.02.20, 06:17 Występują: 1.Kobieta z tornistrami zabranymi sierotom z Syrii 2.Kobieta ze szmatami z PCK 3.Kobieta z sałatką. 4.Kobieta ze sztywnym środkowym palcem. 5.Kobieta z żelazną szczęką 6.Kobieta wszystkich mafii. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis a Macron jest wybitnym demokratą 29.02.20, 05:53 lumpior napisał: > A mohery,dewotki? ... apropos kobiet tak się rozprawia z protestującymi feministkami: www.rmf24.pl/kultura/news-starcia-przed-ceremonia-cezarow-policja-uzyla-gazu-lzawiaceg,nId,4353200 Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 10:20 Brakuje jeszcze kobiety Bernardetty ktora pochylila sie z troska nad losem niepelnosprawnych i wzorcowej Polki niepokalanej Martusi. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 10:42 Nb nie wiem, czy wiecie, ale 13. emerytura jest z funduszu dla niepełnosprawnych. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 16:41 x2468 napisał: > Brakuje jeszcze kobiety Bernardetty ktora pochylila sie z troska nad losem nie > pelnosprawnych i wzorcowej Polki niepokalanej Martusi. Ale jest Małgorzata która jest kobietą. Tak przynajmniej o sobie mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 17:08 lechutek1966 napisał: > Ale jest Małgorzata która jest kobietą. Tak przynajmniej o sobie mówi. Są nawet dwie: 7.Kobieta z wanną po tatusiu. 8. Kobieta, pierwsza żona jednej z ofiar bliźniaka i brzozy Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 17:13 aniechto.only napisała: > lechutek1966 napisał: > > > > Ale jest Małgorzata która jest kobietą. Tak przynajmniej o sobie mówi. > > Są nawet dwie: > > 7.Kobieta z wanną po tatusiu. > 8. Kobieta, pierwsza żona jednej z ofiar bliźniaka i brzozy Z tego rachunku wychodzi że jest trzy. Ale w POKO Rostowskiemu zawsze wychodziło 2+2 =1 Taka to leminza logika. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 17:41 Twoje rachunki, lefujarku, to tak jak praworządność PiSu, z rzeczywistością nie mają nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 17:43 aniechto.only napisała: > Twoje rachunki, lefujarku, to tak jak praworządność PiSu, z rzeczywistością nie > mają nic wspólnego. I mają się tak samo do rzeczywistości jak obietnice Biedronia.😁😁😁. Bo wy lemingoli jesteście dobre tylko w burzeniu. Zbudować nic nie umiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_poranna1 Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 17:53 lechutek1966 napisał: . Bo wy lem > ingoli jesteście dobre tylko w burzeniu. Zbudować nic nie umiecie. To chodzi o stadniny, o szkolnictwo, wymiar sprawiedliwości i szacunek dla współobywatela? Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 17:58 kawa_poranna1 napisała: > lechutek1966 napisał: > . Bo wy lem > > ingoli jesteście dobre tylko w burzeniu. Zbudować nic nie umiecie. > > To chodzi o stadniny, o szkolnictwo, wymiar sprawiedliwości i szacunek dla wspó > łobywatela? A kto twoim zdaniem ma nauczyć takich jak ty tego szacunku??? Przecież to wy nie macie za grosz szacunku do decyzji wyborców.😅😅😅 Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 18:17 lechutek1966 napisał: > kawa_poranna1 napisała: > > > lechutek1966 napisał: > > . Bo wy lem > > > ingoli jesteście dobre tylko w burzeniu. Zbudować nic nie umiecie. > > > > To chodzi o stadniny, o szkolnictwo, wymiar sprawiedliwości i szacunek dl > a wspó > > łobywatela? > > A kto twoim zdaniem ma nauczyć takich jak ty tego szacunku??? Przecież to wy ni > e macie za grosz szacunku do decyzji wyborców.😅😅😅 Lesiu, to może od początku. Co to jest demokracja? Ano to taki system gdzie rządzi większość, ale z poszanowaniem praw mniejszości. Tak więc te twoje uwagi na temat szacunku to nic innego jak pisowskie kupsko które ochoczo po tym form rozsypujesz, bo jeśli ktoś wykazuje brak szacunku do wyniku wyborów to właśnie pisia hołota, której się wydaje, że demokracja to dyktatura. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 18:41 boblebowsky napisał: > Lesiu, to może od początku. Co to jest demokracja? Ano to taki system gdzie rzą > dzi większość, ale z poszanowaniem praw mniejszości. Troszkę edukacji bob nie zaszkodzi bo opowiadasz bzdury jak mało który.😁 encyklopedia.pwn.pl/haslo/demokracja;3891717.html Tak więc te twoje uwagi na > temat szacunku to nic innego jak pisowskie kupsko które ochoczo po tym form ro > zsypujesz, bo jeśli ktoś wykazuje brak szacunku do wyniku wyborów to właśnie pi > sia hołota, której się wydaje, że demokracja to dyktatura. W kupie to nie ja a wy lubicie się tarzać. polskatimes.pl/wyklad-tuska-na-uw-burza-po-wystapieniu-leszka-jazdzewskiego-rektor-uw-oceniam-je-bardzo-krytycznie-list-ministra-gowina/ar/c1-14098741 Nie wiem co cię uprawnia do opowiadania głupot na FK. Ale chyba nie to że jesteś przedstawicielem hołoty??? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 23:43 lechutek1966 napisał: > boblebowsky napisał: > > > Lesiu, to może od początku. Co to jest demokracja? Ano to taki system gdz > ie rzą > > dzi większość, ale z poszanowaniem praw mniejszości. > > Troszkę edukacji bob nie zaszkodzi bo opowiadasz bzdury jak mało który.😁 Edukacji powiadasz....Szkoda, że nie poświęciłeś na nią więcej czasu. Proponuję zapoznać się trochę bardziej szczegółowo z tym co sam zalinkowałeś:)) Zauważyłeś, że nie ma tam słowa o żadnej demokracji liberalnej? > > encyklopedia.pwn.pl/haslo/demokracja;3891717.html > Tak więc te twoje uwagi na > > temat szacunku to nic innego jak pisowskie kupsko które ochoczo po tym f > orm ro > > zsypujesz, bo jeśli ktoś wykazuje brak szacunku do wyniku wyborów to właś > nie pi > > sia hołota, której się wydaje, że demokracja to dyktatura. > > W kupie to nie ja a wy lubicie się tarzać. > > polskatimes.pl/wyklad-tuska-na-uw-burza-po-wystapieniu-leszka-jazdzewskiego-rektor-uw-oceniam-je-bardzo-krytycznie-list-ministra-gowina/ar/c1-14098741 > Nie wiem co cię uprawnia do opowiadania głupot na FK. Ale chyba nie to że jeste > ś przedstawicielem hołoty??? Może spróbuj wykazać tę moja głupotę jeśli łaska, a nie jakiś bełkot znowu wkleiłeś. Możesz oczywiście jeszcze kilka razy powtórzyć, że piszę głupoty:)) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 23:59 Bob, Aniechto, twardziele jesteście :) Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kobiety mafii, sequel 28.02.20, 15:08 yoma napisała: > Bob, Aniechto, twardziele jesteście :) > Tzw. orka na ugorze:) Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Kobiety mafii, sequel 28.02.20, 01:00 lechujek I znów półgłówku strzeliłeś sobie w stopę. Otóż misiaczku jeśli coś likujesz to spróbuj przeczytać to w całości albo przynajmniej postaraj się zrozumieć. Bo przywołując definicję demokracji nie zwróciłeś uwago na znajdujący sę tam taki fragmencik: Zarówno w demokracji pośredniej, jak i bezpośredniej, władze są powoływane na określony czas, decyduje większość głosów, ale prawa mniejszości muszą być przestrzegane i opozycja polityczna może legalnie działać; najwyższym organem władzy ustawodawczej jest parlament, który ma prawo do krytyki rządu, a w systemie parlamentarno-gabinetowym może rząd odwołać; w demokracji ważnym czynnikiem jest niezależne od rządu sądownictwo... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Kobiety mafii, sequel 28.02.20, 15:10 erte2 napisał: > lechujek > I znów półgłówku strzeliłeś sobie w stopę. > Otóż misiaczku jeśli coś likujesz to spróbuj przeczytać to w całości albo przyn > ajmniej postaraj się zrozumieć. > Bo przywołując definicję demokracji nie zwróciłeś uwago na znajdujący sę tam ta > ki fragmencik: > Zarówno w demokracji pośredniej, jak i bezpośredniej, władze są powoływane n > a określony czas, decyduje większość głosów, ale prawa mniejszości muszą być pr > zestrzegane i opozycja polityczna może legalnie działać; najwyższym organem wła > dzy ustawodawczej jest parlament, który ma prawo do krytyki rządu, a w systemie > parlamentarno-gabinetowym może rząd odwołać; w demokracji ważnym czynnikiem je > st niezależne od rządu sądownictwo... Nie wiedzieć dlaczego, ale lesio się zawinął z wątku:) Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 17:26 yoma napisała: > A beciów to już nie zliczyć. Ciebie też nie liczę, jak i wielu bardzo wielu kobiet które kobietami są ale nie przypominają o tym na wiecach wyborczych. No i tak naprawdę nie wiadomo czy ty jesteś Grodzka czy Grodzki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 17:37 lechutek1966 napisał: > Ciebie też nie liczę, jak i wielu bardzo wielu kobiet które kobietami są ale ni > e przypominają o tym na wiecach wyborczych. No i tak naprawdę nie wiadomo czy > ty jesteś Grodzka czy Grodzki. O jej lefujarku, chyba sam sobie teraz musisz zaśpiewać: - Mała patrz, Cywilizowany świat. W twoim wypadku, mały , ty nasz mały lefujarku. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 17:46 aniechto.only napisała: > lechutek1966 napisał: > > > > Ciebie też nie liczę, jak i wielu bardzo wielu kobiet które kobietami są > ale ni > > e przypominają o tym na wiecach wyborczych. No i tak naprawdę nie wiadom > o czy > > ty jesteś Grodzka czy Grodzki. > > O jej lefujarku, chyba sam sobie teraz musisz zaśpiewać: > > - Mała patrz, Cywilizowany świat. > > W twoim wypadku, mały , ty nasz mały lefujarku. A niby dlaczego mam sobie zaśpiewać? Zacytuj mi samo obraźliwe określenie napisane przeze mnie którego miałbym się wstydzić. Będę wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 18:05 Przecież zacytowałam, lefujarku. Skoro nie wiesz o co chodzi , to daruj sobie cytowanie Aya RL, nie dorastasz, pisdziulku. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 18:09 aniechto.only napisała: > Przecież zacytowałam, lefujarku. Skoro nie wiesz o co chodzi , to daruj sobie > cytowanie Aya RL, nie dorastasz, pisdziulku. Co tam było obraźliwe? Konkrety. Czy yoma się zdeklarowała co do swojej płci? Może mi to umknęło ale nic takiego nie widziałem. Ja też mogę napisać. Jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Kobiety mafii, sequel 29.02.20, 05:59 aniechto.only napisała: > Przecież zacytowałam, lefujarku. Skoro nie wiesz o co chodzi , to daruj sobie > cytowanie Aya RL, nie dorastasz, pisdziulku. Jakie europejskie :) standardy rozmowy. Co to może w mózgach ludzi zrobić taki niePOzorny wirus Homo Sowieticus i odstawienie od koryta. Odpowiedz Link Zgłoś
erte2 Re: Kobiety mafii, sequel 28.02.20, 01:03 lechujek naqpisał: Zacytuj mi samo obraźliwe określenie napisane przeze mnie którego miałbym się wstydzić. Wszystkie twoje wpisy obrażają inteligencje i przyzwoitość. Bez wyjątku. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Kobiety mafii, sequel 28.02.20, 11:13 erte2 napisał: > lechujek naqpisał: > > Zacytuj mi samo obraźliwe określenie napisane przeze mnie którego miałbym s > ię wstydzić. > Wszystkie twoje wpisy obrażają inteligencje i przyzwoitość. Bez wyjątku. Wasza inteligencję? A istnieje coś takiego? naszeblogi.pl/31415-zrozumiec-leminga-instrukcja-obslugi Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Kobiety mafii, sequel 28.02.20, 15:23 Po tym pacjencie to nawt dwie, takie mial "rence". Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Kobiety mafii, sequel 27.02.20, 17:08 x2468 napisał: > Brakuje jeszcze kobiety Bernardetty ktora pochylila sie z troska nad losem nie > pelnosprawnych i wzorcowej Polki niepokalanej Martusi. > A alternatywą są leminżyce twierdzące, że Ci co zarabiają POniżej 6000 zł.miesiecznie to debile. DŻUMA dz TYFUS? Co tu wybrać ? Nie, dziękuję . Poczekam na jakąś nie POPiSową alternatywę. Tu nie.ma.roznicy. Odpowiedz Link Zgłoś
cotojest2020 Re: Kobiety mafii, sequel 28.02.20, 10:14 A Tymczasem kOTECKA w natarciu Odpowiedz Link Zgłoś
czizus Re: Kobiety mafii, sequel 28.02.20, 12:51 Kotecka jest tylko pośrednikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Kobiety mafii, sequel 29.02.20, 01:13 Czuchnowski to wzorcowy cyngiel Wyborczej.Tak pieje ile mu za to płacą. Dziennikarze skrytykowali to, że Wojciech Czuchnowski z „Gazety Wyborczej” (Agora), zeznania byłego gangstera dotyczące Patrycji Koteckiej opisał dopiero pięć lat po otrzymaniu ich. - To był mój wybór. Zostawiłem ten protokół dla siebie, przez lata wahając się, czy należy to nagłaśniać. Każdy ma prawo do dylematów moralnych - komentuje Czuchnowski dla portalu Wirtualnemedia.pl. Dziennikarze podjęli temat przetrzymywania materiałów przez pięć lat przez Wojciecha Czuchnowskiego i rzekomego przymusu opublikowania ich właśnie teraz. - Serio @czuchnowski miałeś te akta 5 lat i napisałeś teraz? Dlaczego nie masz wyjścia? W redakcji kazano Ci napisać? – zapytał dziennikarz „Do Rzeczy” Wojciech Wybranowski. - Dziennikarz GW pisze do Patrycji Koteckiej: "Mam te akta od 5 lat. Nie chciałem o tym pisać, ale teraz nie mam wyjścia”. Dziennikarze bez granic. Żenady – skomentowała Kamila Baranowska z tej samej redakcji. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/czuchnowski-czekal-5-lat-z-opisaniem-w-gazecie-wyborczej-zeznan-nt-koteckiej-kazdy-ma-prawo-do-dylematow-moralnych&ved=2ahUKEwj9pMHOu_XnAhWq_CoKHefdD1sQFjAregQIBBAB&usg=AOvVaw3KklzB2aa1Bq9j3WiwUbFd&cshid=1582935197454 Odpowiedz Link Zgłoś
piq Beata Marczak niechcący potwierdza zeznania... 29.02.20, 04:26 ...Piotra K. ksywa "Broda" i rewelacje Stonogi: tvn24.pl/polska/katowice-prokurator-marcin-michalski-odwolany-z-delegacji-to-on-rozbil-kibolskamafie-4293102 Gangusy kazali wypieprzyć niewygodnego prokuratora. Beata Marczak jest podobno - i PatiKoti - na sławnych zdjęciach ujawnionych przez Stonogę. Pośrednio potwierdza to odwołanie również podejrzane związki Ziobrostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Beata Marczak niechcący potwierdza zeznania.. 29.02.20, 05:55 piq napisał: > ...Piotra K. ksywa "Broda" i rewelacje Stonogi: > tvn24.pl/polska/katowice-prokurator-marcin-michalski-odwolany-z-delegacji-to-on-rozbil-kibolskamafie-4293102 > > Gangusy kazali wypieprzyć niewygodnego prokuratora. Beata Marczak jest podobno > - i PatiKoti - na sławnych zdjęciach ujawnionych przez Stonogę. Pośrednio potwi > erdza to odwołanie również podejrzane związki Ziobrostwa. eSbecka prowokacja. Po jakimś czasie wyjdzie na światło dzienne ta reżyserowana przez służby Putina prowokacja i POdłe , primitywne oszczerstwa fabrykowane przez tr o llownię Putina i propagowane tu , po przeróbce na język polski, przez Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis ten wątek prezentuje doskonale standardy PO..... 29.02.20, 05:58 aniechto.only napisała: > Występują: > > 1.Kobieta z tornistrami zabranymi sierotom z Syrii > 2.Kobieta ze szmatami z PCK > 3.Kobieta z sałatką. > 4.Kobieta ze sztywnym środkowym palcem. > 5.Kobieta z żelazną szczęką > 6.Kobieta wszystkich mafii. ...kandydatki Kidawy a w zasadzie nie jej ale tych co tak naprawdę tę gąskę w tym teatrzyku wystawiły. Oszczerstwa, zniesławienia, agresja, POniżanie przeciwnika poprzez spotwarzanie rodzin i żony to standardy lewactwa i stan intelektualny PO. Odpowiedz Link Zgłoś