Dodaj do ulubionych

A gdzie program Dudy?

04.03.20, 10:50
To że nakrzyczy na koronawirusa nie znaczy że to jego program, no chyba że, mam pomysł dla Dudy, jakby postawił się koboldowi i zawetował te dwa miliardy na qrwizję i przekazał je na walkę z koronawirusem, zebrałby parę punktów procentowych, ale na to trzeba mieć cojones a nie być miękką fają, z długopisem w lepkiej łapce, skieruje tą ustawę do kuchty Wolfgangowej, ta przetrzyma do wyborów, potem toto orzeknie, ha, orzeknie, że to jest zgodne z Konstytucją i, przepraszam za wyrażenie, Kurski położy łapę na tej kasie i będziemy mieli Zenka co dziennie, i nawet conocnie, na przemian z szambem z pseudowiadomości.
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: A gdzie program Dudy? 04.03.20, 11:02
      Zawetować to może ale przekazać to może swoje pierdy co najwyżej
      • motocyklista175 Re: A gdzie program Dudy? 04.03.20, 12:04
        Do podpisywania pisich ustaw i krzyczenia na trzodę pisią kacze popychadło programu nie potrzebuje.
      • lumpior Knucie PrezesaPana to plan Dudy. 04.03.20, 13:40
        Tylko to się liczy.PrezesPan decyduje,Duda podpisuje. Wszystko,zawsze o dokładnie. Ma prostą robotę, Ot co.
    • j-k A gdzie program PO ? 04.03.20, 11:27
      wez moze nie czaruj, bo na te czasy - to nikt nie ma programu.
    • taniarada Re: A gdzie program Dudy? 04.03.20, 12:15
      A tu proszę odkrycie roku przez Dominisię
      Dominika Wielowieyska
      @DWielowieyska
      Małgorzata Kidawa-Błońska nie jest przygotowana do odpowiedzi na pytania dotyczące ekonomii i polityki społecznej. Platforma nie ma przemyślanego, przedyskutowanego przekazu w wielu sprawach np. swoich ośmioletnich rządów.Ja nie mogę . "W Wyborczej wiedzą, ze Małgośka jest ciemna jak tabaka w rogu"
      To wiadomo od kilku kadencji. Dużo ciekawsza jest motywacja tych, co tak błyskotliwą Kidawę na kandydatkę wysunęli. Ale to zostawię bez komentarza.
    • na_deszczu Re: A gdzie program Dudy? 04.03.20, 12:16
      program dudy w najbliższym czasie nie przewiduje kawałów o murzynach
    • m.c.hrabia Re: A gdzie program Dudy? 04.03.20, 12:51
      W dudzie
    • krysztalowoczystyczlowiek W kałamarzu 04.03.20, 13:26
      Jest taką ciemną cieczą!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka