man_sapiens 06.04.20, 22:27 Wstyd być obywatelem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna.fal Re: Wstyd 06.04.20, 22:39 jestem dumna z tego ze jestem Polką, brawo dla Sejmu że nie dał się ogłupić opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Wstyd 06.04.20, 22:49 anna.fal napisała: > jestem dumna z tego ze jestem Polką, brawo dla Sejmu że nie dał się ogłupić opo > zycji. Taaa... jak pokazuje historia, durni Polacy są najbardziej dumni ze swoich klęsk. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Wstyd 06.04.20, 23:23 Widac ze tradycja liberum veto i Targowicy ciagle jest zywa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wstyd 06.04.20, 23:22 A ja się nie wstydzę, a wręcz przeciwnie, radośnie donoszę przyjaciołom, co się u nas wyprawia (jeśli zainteresowani). Nie zamierzam przykrywać gówna koronkową serwetką i udawać, że fiołek. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis zgoda 07.04.20, 06:32 man_sapiens napisał: > Wstyd być obywatelem Polski. Polskość to nienormalność. Wiem, wiem. Wasz papież to pisał w swoich pracach z młodości. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr-on Re: Wstyd 07.04.20, 07:05 Nawet nie żal mi ciebie. Zawsze możesz być obywatelem Izraela albo innego kraju. Źle ci to wypad. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Wstyd 07.04.20, 07:07 kolor napisał: > Proszę, wnuczek Moczara tylko idiota, Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wstyd 07.04.20, 07:10 m.c.hrabia napisał: > kolor napisał: > > > Proszę, wnuczek Moczara > tylko idiota, Podobnie jak Tusk zarzucasz innym to co Ciebie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lechutek1966 Re: Wstyd 15.04.20, 23:00 Tego nie wiedziałem o Tusku. On lubi kolorowych? Odpowiedz Link Zgłoś
stanpan Ja osobiście się wstydzę za swoich rodaków, że 07.04.20, 11:55 Wybrali pajaca, który klęczy i robi głupie miny jak się uczy, że świr stoi na czele państwa, ale nic nie podpisuje i za nic nie odpowiada, wstyd mnie też że tzw premier nie tworzy rzadu, tylko go ktoś w tym wyręcza. A najbardziej się wstydzę, ze to wszystko na 500 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Wstyd 07.04.20, 16:17 man_sapiens napisał: > Wstyd być obywatelem Polski. Poparcie dla PiS podobno 51% Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Wstyd 08.04.20, 08:37 W maju będzie kabaret. Parodia zamachu majowego, parodia Piłsudskiego. Parodię rządu i parodię Sejmu już mamy, parodię wolnego narodu też. Nawt Ameryka Południowa nie potrafi takich parodii tworzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Po co komu takie państwo? 14.04.20, 09:48 Znowu ktoś bezradny a w biedzie potrzebuje pomocy. I dostanie ją - jeżeli obywatele zorganizują się zbiorą pieniądze na dobroczynny cel. A jak pomaga państwo? Przecież po to ludzie tworzą państwa - żeby organizowały wspólne sprawy, np. drogi, szkolnictwo, ochronę zdrowia, pomoc dla potrzebujących. Noooo, więc, tego, są premie dla ministrów. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wstyd 14.04.20, 09:52 man_sapiens napisał: > Wstyd być obywatelem Polski. Tiaaa! POlskość to nienormaność. Odpowiedz Link Zgłoś
man_sapiens Re: Wstyd 15.04.20, 21:41 no-popis napisała: > Tiaaa! POlskość to nienormaność. Nie. Za to pisiackośc to sk..syństwo. Odpowiedz Link Zgłoś