Dodaj do ulubionych

Kraska, cieciu pisowski

11.04.20, 17:06
Cieć wybełkotał 10 kwietnia to wyjątkowa data dla wszystkich Polaków. W tej katastrofie zginęli także moi przyjaciele, co roku gromadziliśmy się tysiącami, aby oddać im hołd. W tym roku tego nie robiliśmy, zrobili to nasi przedstawiciele, myślę, że zrobili to w sposób godny żeby było jasne, JA wszystko robię GODNIE i niech milicja się mnie nie czepia, bo oskarżę ich o mobbing i prześladowanie, skrzykniemy się w dwadzieścia osób i połazimy sobie po cmentarzach i po mieście, pooglądamy sobie pomniki, oczywiście w sposób godny jak przystało na dżentelmenów, trudne słowo, niech pisiory zajrzą do Wiki, tam im w przystępny sposób wyjaśnia, kto to zacz ten dżentelmen.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,173952,25863319,wiceminister-kraska-o-uczczeniu-przez-politykow-rocznicy-katastrofy.html#a=15&c=163&t=14&g=x&s=BoxNewsMT
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: Kraska, cieciu pisowski 11.04.20, 17:27
      TKMPiSlam i wszystko jasne. Kaczyzm totalny.
      • m.c.hrabia Re: Kraska, cieciu pisowski 11.04.20, 17:41
        JAROSŁAW

https://bi.im-g.pl/im/9e/aa/18/z25863838IH,Kim-Dzong-Un---10-kwietnia-2020.jpg
      • szwampuch58 Re: Kraska, cieciu pisowski 11.04.20, 18:09
        Szpitale, DPS czyli Koronawirus-Perpetuum mobile. Jeżeli 2 tys. pacjentów, lekarzy i pielęgniarek zakaziło się koronawirusem w przychodniach i szpitalach to ten wirus nigdy nie wygaśnie a viceminister zdrowia rzecze:
        "W każdym województwie powołany został koordynator ds. laboratoriów. - Ci koordynatorzy będą kontrolować i jednocześnie kierować ruchem próbek, " ........masakra jakas
    • qqazz dżentelmen to po prostu kłamaca, oszust i złodziej 11.04.20, 18:24
      zwykle bardzo prostacki i wywyższający się ponad innych, który nie lubi żeby tak go nazywano.
      Tak samo jak dama to eleganckie określenie pospolitej k.rwy.

czandra3 napisał:
      > Cieć wybełkotał 10 kwietnia to wyjątkowa data dla wszystkich Polaków. W tej katastrofie zginęli także moi przyjaciele, co roku gromadziliśmy się tysiącami, aby oddać im hołd. W tym roku tego nie robiliśmy, zrobili to nasi przedstawiciele, myślę, że zrobili to w sposób godny żeby było jasne, JA wszystko robię GODNIE i niech milicja się mnie nie czepia, bo oskarżę ich o mobbing i prześladowanie, skrzykniemy się w dwadzieścia osób i połazimy sobie po cmentarzach i po mieście, pooglądamy sobie pomniki, oczywiście w sposób godny jak przystało na dżentelmenów, trudne słowo, niech pisiory zajrzą do Wiki, tam im w przystępny sposób wyjaśnia, kto to zacz ten dżentelmen.>

pozdrawiam
      • adria231 Re: dżentelmen to po prostu kłamaca, oszust i zło 12.04.20, 08:59
        Te " godne" obchody 10 rocznicy katastrofy smoleńskiej doprowadzą do tego, że będziemy mieć dodatkowych
        96 ofiar zabitych wirusem rozniesionym przez przez durniów spod wiadomego pomnika.
        • no-popis Re: dżentelmen to po prostu kłamaca, oszust i zło 12.04.20, 09:07
          adria231 napisała:

> Te " godne" obchody 10 rocznicy katastrofy smoleńskiej doprowadzą do tego, że
          > będziemy mieć dodatkowych
          > 96 ofiar zabitych wirusem rozniesionym przez przez durniów spod wiadomego pom
          > nika.
          Ale ...jak te 96 osób to będę pisowcy, w tym Kaczyński, to co prawda będzie Ci to wstyd przyznać ale sprawi Ci to radość.
      • czandra3 Re: dżentelmen to po prostu kłamaca, oszust i zło 12.04.20, 11:21
        Czego się czepiasz Kaczyńskiego? Co on winien że jest patologicznym kłamcą, oszustem i złodziejem?
        A co do dżentelmenów, to nie pisz o czymś o czym nie masz pojęcia, plebsie.
        • adria231 Re: dżentelmen to po prostu kłamaca, oszust i zło 12.04.20, 14:48
          DO no -popis : Trafione!
    • tia666 Re: Kraska, cieciu pisowski 12.04.20, 14:56

To tylko swiadczy o debilizmie wiceministra ZDROWIA, jedynie co ma do powiedzenia w sprawie tego zbiorowiska w czasie pandemii, ze bylo godne....

Koronawirusie przychodz i zabierz tych debili...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka