haen2010 20.05.20, 04:00 Najpierw odstawia cyrk lejąc łzy nad Konstytucją, teraz zabrał się za ustawki, też łzawe. Ciekawe, ilu polskich głąbów to jeszcze kupuje? www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/holownia-pomogl-bezdomnemu-to-jego-znajomy/6prd5lb Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 05:14 haen2010 napisał: > Najpierw odstawia cyrk lejąc łzy nad Konstytucją, teraz zabrał się za ustawki, > też łzawe. Ciekawe, ilu polskich głąbów to jeszcze kupuje? > > > www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/holownia-pomogl-bezdomnemu-to-jego-znajomy/6prd5lb Każdy kto podnosi rękę na niePOkalane POczęcie jest zły, łajdak itd. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Tak twój "bul jest większy niż mój 20.05.20, 08:53 no-popis napisała: > haen2010 napisał: > > > Najpierw odstawia cyrk lejąc łzy nad Konstytucją, teraz zabrał się za ust > awki, > > też łzawe. Ciekawe, ilu polskich głąbów to jeszcze kupuje? > > > > > > www.fakt.pl/wydarzenia/polityka/holownia-pomogl-bezdomnemu-to-jego-znajomy/6prd5lb > > Każdy kto podnosi rękę na niePOkalane POczęcie jest zły, łajdak itd. > Tak codziennie jeden będzie odchodził z tej trujki ? Nie mogą wszyscy jednego dnia ? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 06:59 Jeżeli kościelny celebryta odstawia numer z dobroczynnością dając na flaszkę znajomkowi bez domu i jest przy tym reporter Faktu - to mam swoje podejrzenia. Najbardziej mnie dziwi, że miał przy sobie gotówkę. Ja, dziesięć razy niżej od luksusowego BMW płacę kartą. Jeszcze tylko niektóre stoiska na moim bazarku tak funkcjonują. Stoiska bazarku Hołowni na pewno NIE. Jeżeli w ogóle potrafi jeszcze tak się poniżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis [...] 20.05.20, 07:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 08:25 Gotówka to papier. Nikt jej nie dezynfekuje. W czasie pandemii tylko karta chroni przed bliskim kontaktem z ludźmi zarażonymi którzy ją mieli w ręku. Często spluwając przy liczeniu. Ja osobiście noszę maseczkę dla picu, poniżej brody. Ale zawsze płacę kartą. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy fact..... 20.05.20, 09:12 haen2010 napisał: > Ja osobiście noszę maseczkę dla picu, poniżej brody. Ale zawsze płacę kartą. ja od dwoch miesiecy rowniez wylacznie place karta (jakos wczesniej nie mialem do tego przekonania) i to w sumie b. wygodne. jest jeden b. wazny warunek: - zawsze brac wydruki i natychmiast je sprawdzac. - czy komputer (to tez taki "sprzedawca") sie nie pomylil i nie skasowal Cie DWA razy (co juz mi sie przytrafilo) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: fact..... 20.05.20, 10:04 Po Borygo takie efekty nikogo nie dziwią. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: fact..... 20.05.20, 10:26 pies.na.czarnych napisała: > Po Borygo takie efekty nikogo nie dziwią. zycie w wozku inwalidzkim jest nudne, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: fact..... 20.05.20, 20:34 Zawsze możesz porozmawiać z małolatami jako Gocha na forum randkowym. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 10:13 haen2010 napisał: > Gotówka to papier. Nikt jej nie dezynfekuje. W czasie pandemii tylko karta chro > ni przed bliskim kontaktem z ludźmi zarażonymi którzy ją mieli w ręku. Często > spluwając przy liczeniu. > > Ja osobiście noszę maseczkę dla picu, poniżej brody. Ale zawsze płacę kartą. Małgośka też tak nosiła, na karku - może żeby przykryć zmarszczki na szyi? budka ten pajac, pajacuje w sejmie bez maseczki, podobnie jak baśka nowacka, kiedyś miała taką seksowną w kropeczki jak majteczki. Twoja postawa, jest typową postawą "cfaniaka" już nawet nie powiem warsiawiaka. Co ty chcesz zademonstrować przez to, że nosisz dla picu? Po co w ogóle zakładasz poniżej brody - brak ci odwagi? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 [...] 20.05.20, 16:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto [...] 20.05.20, 18:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto [...] 20.05.20, 18:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 18:59 qinto napisał: > www.tvp.info/48140710/wariatka-sikorski-obrazil-sedzie-tk-tak-jak-rok-temu > > To "tfuj" idol tempaku? Ma tę gębę niewyparzoną. Fatalny standard ale ....jak go lubię. > Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 19:06 no-popis napisała: > qinto napisał: > > > www.tvp.info/48140710/wariatka-sikorski-obrazil-sedzie-tk-tak-jak-rok-temu > > > > To "tfuj" idol tempaku? > Ma tę gębę niewyparzoną. Fatalny standard ale ....jak go lubię Jestem zaskoczony...możesz mi powiedzieć za co go lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada [...] 20.05.20, 20:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
qinto Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 20:48 taniarada napisał(a): > Majeranka jako znawcę nie wołajmy .Sami damy radę.Dlaczego cwaniaczek henek no > si maskę na brodzie ?Boi się policji ,którzy mu odbiorą 13 emeryturę na mandat > .Którą dały pisiory .Pozdrowka. To właśnie mnie najbardziej wqurwia, typowy cwaniaczek warsiawski...on nosi na brodzie, bo ma w doopie innych. Typowe dla platfusów. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 18:17 qinto napisał: > Twoja postawa, jest typową postawą "cfaniaka" już nawet nie powiem warsiawiaka. Klasyczny leming egoista. Piieniądze nie ze strachu, że się zarazi a maseczkę olewa ale tu może innych zarazić. To takie polskosłowiańskie. Prawo sobie a szlachetka Heniu swoje. > Po co w ogóle zakładasz poniżej brody - brak ci odwagi? Bo seks z kochanicą bez całowania to nie jest zdrada :) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 20:39 > budka ten pajac, pajacuje w sejmie bez maseczki Terlikowski mówi, że w pracy nie trzeba nosić maseczki i sam jej nigdy nie nosi jakby zawsze był w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
peace2u Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 10:22 Nie chce mi się czytać linkowanego materiału ale wychodzi że Hołownia dał więcej niż 20 groszy, tzw trzaskowe. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 20:19 peace2u napisał(a): > Nie chce mi się czytać linkowanego materiału ale wychodzi że Hołownia dał więce > j niż 20 groszy, tzw trzaskowe. Hołowania manewruje między PO i PIS.Ale co on może,gdy rządzą Pisiory .Gdyby rządziły Plafusy było by to samo. Żaden prezydent nie ma możlwości by walczyć z rządem.Tym bardziej gdy TK jest tak obsadzony.SN też nie długo będzie.I wtedy się polepszy nie. najgorszą konstytucję .Siemka. Odpowiedz Link Zgłoś
janja11 Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 20:49 Hołownia pomógł bezdomnemu. No i super. Odpowiedz Link Zgłoś
qqazz Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 22:02 Kupują Trzaskowskiego, więc czemu nie mieliby kupić Hołowni? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Ech, ten Hołownia... 20.05.20, 23:22 Rzeczywiście, fotki dokumentujące dobre serce kościelnego kandydata, coś zbyt profesjonalne były jak na okoliczność zdarzenia ot tak z marszu. No, ale to możliwe, wszak wiadomo, że a Polsce, na każdym skrzyżowaniu ulic dyżur pełni świetnie kadrujący profesjonalista z aparatem foto za kilkadziesiąt tyś zł. Odpowiedz Link Zgłoś