hordol 26.10.20, 17:53 Owszem, jeśli już niech wkurwione feministki wypierdalają do łóżka chorych. Potrzeba rąk do wszystkiego. A ich rówieśnice pielęgniarki padają na twarz ze zmęczenia. Obserwuję to każdego dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniechto.only Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:01 Odwał się od pielęgniarek, dendrologu. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:08 Mówię tylko to o czym wiem z doświadczenia własnego i swoich najbliższych. Załóż sobie plastikowy kombinezon onuce gumowe, 2 pary rękawiczek maski przyłbicę czepki i idź do cięzko chorego-wtedy zmieni ci się perspektywa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:11 Urodź ciężko chore dziecko, "wtedy zmieni ci się perspektywa". Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:15 Nie muszę zakładać, bo wiem jak jak to wygląda, i nie muszę udawać lekarza tak jak ty, mam wśród znajomych i przyjaciół i lekarzy i pielęgniarki. Każdy jeden/jenda z nich wkurwiony/a jest na ten nierząd na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:36 Jakie potrzeby zaspokajasz, wypisując swoje mitomańskie fantasmagorie? Przez tyle lat udawałeś lekarza, przyłapany na ignorancji dokonałeś coming outu jako dendrolog, po czym się okazało, że nie bardzo wiesz, co to takiego ten dendrolog. A wiesz, tak w ogóle, w jakiej sprawie te wszystkie kobiety protestują? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:41 Idź choć raz do chorych na covid. Tu i teraz. wtedy ci zejdzie bielmo z oczu Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:57 Dlatego tak nienawidzą niepełnosprawnych, bo od nich nie mogą wydębić kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:58 Dlatego tak nienawidzą niepełnosprawnych, bo od nich nie mogą wydębić kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Wyp... ć? 26.10.20, 20:25 Nawet jak napiszesz, "dendrologu", że sam byłeś choć raz, to i tak wiadomo że skłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:14 Nie muszę, moja córka jest pielęgniarką. Chyba teraz jedzie do szpitala na Banacha na nocny dyżur o ile nie została zablokowana przez "wkurwionych" Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Pytanie 30.10.20, 06:50 aniechto.only napisała: > Odwał się od pielęgniarek, dendrologu. Czy od pielęgniarek głosujących za PiS też ma się odalić ? Czy pytanie nie jest zbyt trudne ? Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:04 Hehe nastepny ktory mysli ze mozna kogos z ulicy przy łozku chorego postawic.. Tak nawiasem , w manfestacji ida nie tylko kobiety. Czy facetow ktorych jest pewnie tyle samo ile kobiet tez nazywasz feministkami ? Mysl zanim cos napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:14 To juz cie uswiadamiam !!! Nawet do opróżniania basenów musisz miec przygotowanie Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:57 xerkses napisał(a): > To juz cie uswiadamiam !!! Nawet do opróżniania basenów musisz miec przygotowan > ie - wiesz to z autopsji? Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:53 xerkses napisał(a): > Hehe nastepny ktory mysli ze mozna kogos z ulicy przy łozku chorego postawic.. > Tak nawiasem , w manfestacji ida nie tylko kobiety. Czy facetow ktorych jest pe > wnie tyle samo ile kobiet tez nazywasz feministkami ? Mysl zanim cos napiszesz - ida ladacznice i alfonsy, zaden wirus nie jest im obcy Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Wyp... ć? 26.10.20, 21:39 wsk175 napisał: > cyferkowy-katolicki głos na tym forum - w ktorym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:14 Charlie Chaplin Schlussrede (Deutsch) Odpowiedz Link Zgłoś
comeaculpa Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:34 Ale o co chodzi, że ten Hitler to jest taki PIS, który walczy o demokrację. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:20 Nie wiem kto leży przede mną na łózku. Nie wiem na kogo głosował i jest mi to obojętne Muszę mu pomóc choć trochę i tylko tyle choć jestem tylko"pisowskim ścierwem" Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:50 hordol napisała: > Nie wiem kto leży przede mną na łózku. Ni Ty się w końcu zdecyduj , czy to ty pracujesz w szpitalu, czy twoja córka czy w końcu tylko znajomi, czy jesteś dendrologiem czy lekarzem, bo co post to inna wersja Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Wyp... ć? 26.10.20, 18:46 wsk175 napisał: > Cuchnące pisie ścierwo głos dało. .. - to twoj cuch...,juz powonienie straciles, glabie Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Wyp... ć? 26.10.20, 20:17 To oficjalne stanowisko pedofilów z epidiaskopu? Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Tak, jestem lekarzem 26.10.20, 19:00 I cała moja rodzina też pracuje w słuzbie zdrowia Lekarzem jestem w szpitalu, a tu na tym forum wg Was "Cuchnącym pisowskim ścierwem" Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tak, jestem lekarzem 26.10.20, 19:07 > a tu na tym forum wg Was "Cuchnącym pisowskim ścierwem" Bo potrafisz oddzielić swoje życie zawodowe od prywatnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: Tak, jestem lekarzem 26.10.20, 19:22 Taki z ciebie lekarz jak z krowy fizyk kwantowy...lekarze nie siedzą na niszowych tematach Tak nawiasem , lekarz wiedzialby ze z marszu nie mozna wejsc do szpitala i pomagac pielegniarkom Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Tak, jestem lekarzem 26.10.20, 19:25 hordol napisała: > I cała moja rodzina też pracuje w słuzbie zdrowia > Lekarzem jestem w szpitalu, " hordol napisała: > p.s. z wykształcenia jestem dendrologiem A pacjenci to kłody? Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: Tak, jestem lekarzem 26.10.20, 19:33 Szkoda czasu na dyskusje z nim...Ściągnie cię taki do swojego poziomu i zabije forumowym doświadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Tak, jestem lekarzem 27.10.20, 12:57 Rosjanie, w złości, mówią na nas poleni. Polana (l. mnoga). To musi być rusek. Odpowiedz Link Zgłoś
eiran Re: Tak, jestem lekarzem 26.10.20, 20:54 Pojęcie "służba zdrowia" funkcjonowało w PRL. Obecnie obowiązującym określeniem jest ochrona zdrowia, funkcjonująca w ramach szerszego pojęcia "opieka zdrowotna". Choć niektórzy wciąż używają peerelowskiego określenia "służba zdrowia", to na pewno nie są to lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Wyp... ć? 26.10.20, 19:32 hordol napisała: > Owszem, jeśli już niech wkurwione feministki wypierdalają do łóżka chorych. Pot > rzeba rąk do wszystkiego. A ich rówieśnice pielęgniarki padają na twarz ze zmęc > zenia. Daj im przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wyp... ć? 26.10.20, 19:41 Bolszewicy wypowiedzieli wojnę Polsce.Brońmy kościół i kapłanów.Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.cicho Re: Wyp... ć? 28.10.20, 14:32 Uważajcie tanierady i inocomy z tym aplauzem dla rozbestwionych bojówek , bo tam wasze wnuczki i córki protestują i mogą znaleźć się w niebezpieczeństwie (odpukać). Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Re: Wyp... ć? 26.10.20, 21:45 Podobne do twojej wypowiedzi pojawiały się w PRL po każdych protestach: tutaj jacyś bumelanci (piękne, zapomniane słowo, na pewno wróci w TVP) bumelują, a proszę: tokarze toczą w pocie czoła, nauczyciele uczą, oracze orzą....... Potrzeba rąk do wszystkiego, a nie jałowego krytykanctwa! Macie rację, tarzyszu Hordol! Odpowiedz Link Zgłoś
aniechto.only Re: Wyp... ć? 27.10.20, 06:12 Widzę, że sam znalazłeś odpowiedz na swoje pytanie: forum.gazeta.pl/forum/w,28,170694759,170694759,Chcialem_sie_z_Wami_pozegnac.html 😉 Kimkolwiek jesteś, bywaj zdrów, nie daj się zarazie🤧 Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Re: Wyp... ć? 27.10.20, 10:06 Super sprawa narodowcy pogonili lewaków pod Jasną Górą.Brawo wy. Odpowiedz Link Zgłoś
wsk175 Re: Wyp... ć? 27.10.20, 10:22 Paru gejów faszystów to jeszcze nie narodowcy... Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: Wyp... ć? 27.10.20, 17:43 wsk175 napisał: > Paru gejów faszystów to jeszcze nie narodowcy... - jestes homofob Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Wyp... ć? 27.10.20, 13:54 uważam, że ochronę nienarodzonych może zapewnić, jedynie, co miesięczne, obowiązkowe badanie ginekologiczne kobiet w wieku 12-45 lat. Zadaje sobie sprawę, że nie mamy wystarczające ilości lekarzy by obsłużyć co miesiąc tyle kobiet. Dlatego należy przeszkolić w tym zakresie żołnierzy obrony terytorialnej, strażaków, policjantów, weterynarzy i księży. Obrona życia nienarodzonych pond wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Wyp... ć? 28.10.20, 15:27 Nie zapominajmy o ochronie życia dzieci niepoczętych. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Wyp... ć? 30.10.20, 08:37 buldog2 napisał: > Nie zapominajmy o ochronie życia dzieci niepoczętych. Racja. Dlatego należy spersonalizować samogwałt a każda podpaska powinna zostać pogrzebana na cmentarzu ze stosowną opłata dla księdza proboszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Wyp... ć? 30.10.20, 08:38 met_ol napisał(a): > ...tych ostatnich przede wszystkim =============================== W obronie życia księża są w stanie ponieść każda ofiarę. Odpowiedz Link Zgłoś