neospec 14.11.20, 09:20 "dzień po" bez recepty! Czy słusznie?:) wiadomosci.onet.pl/kraj/aborcja-polacy-chca-pigulki-dzien-po-bez-recepty-sondaz/83cvxtr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 09:48 Seweryn potrzebuje pigułki na kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 11:15 Jest światełko w tunelu:) next.gazeta.pl/next/7,172690,26509138,kanada-badacze-znalezli-sposob-na-walke-z-zatruciem-alkoholem.html#do_w=52&do_v=66&do_a=293&s=BoxBizImg3 Odpowiedz Link Zgłoś
neospec Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 12:49 Na kaca najlepsze elektrowstrząsy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 12:52 Na kaca najlepszy jest pawik i ciężka praca :) Odpowiedz Link Zgłoś
j-k sa przyjemniejsze metody 14.11.20, 17:13 neospec napisał: > Na kaca najlepsze elektrowstrząsy.:))) sa przyjemniejsze metody - klin. a jak nie pomaga - to drugi. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: sa przyjemniejsze metody 14.11.20, 18:06 j-k napisał: > neospec napisał: > > Na kaca najlepsze elektrowstrząsy.:))) > > > sa przyjemniejsze metody > > - klin. > > a jak nie pomaga - to drugi. Azji Tuhajbejowiczowi zaszkodził :) Odpowiedz Link Zgłoś
neospec Re: A w zamian za to dostanie zakaz sprzedaży... 14.11.20, 10:25 może tak być:) Odpowiedz Link Zgłoś
neospec Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 11:14 Ziemia z nich wyciągnie chorobę! Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 15:23 Oczywiscie !!! tylko ze zaraz TK orzeknie ze , plemnik jest czescią zarodka a zarodek jest czlowiekiem A to oznacza ze plemnik jest czlowiekiem ???? o ja pie***le co ja gadam ? Odpowiedz Link Zgłoś
neospec Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 16:04 Kościół krytykuję Onanistów!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.cicho Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 16:15 "czy słusznie?" A co tobie czy mi do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 16:59 A ja nie tak dawno slyszalem : Niech wyjeżdzają ! Odpowiedz Link Zgłoś
j-k oj tam... 14.11.20, 17:15 xerkses napisał(a): > A ja nie tak dawno slyszalem : Niech wyjeżdzają ! oj tam. nieleczeni pacjenci wyjada (nogami do przodu) i problem sie jakos rozwiaze. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.cicho Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 19:25 Gdyby więcej ich kształcili znalazło bo się więcej takich doceniających mimo wszystko dobre zarobki i pracę w ojczystych stronach Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 19:35 Przyjęlo sie ze edukacja w Polsce jest darmowa. Niestety to nie jest prawda i ktos kto wyda kilkadziesiat tys za kierunek med, nie chce dobrych zarobkow tylko bardzo dobrych Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.cicho Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 19:56 Nauczyciele też by chcieli bardzo dobrych zarobków. I rehabilitanci, ratownicy medyczni. A bardzo dobre zarobki są IT. Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 20:12 Ups..chyba troche popłynelismy ? Lichocka nie prosi niemcow o nauczycieli czy rehabilitantow Tylko o lekarzy !...Idąc Twoim tropem, to nie ma chyba zawodu ktory nie chcialby wiecej zarabiac :D Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo.cicho Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 20:32 Dobry lekarz raczej nie narzeka na zarobki. Ale może masz rację. Dać im po 50tys i poziom usług by się poprawił. Ciekawe co z pielęgniarkami, które się przyzwyczaily, że starym pacjentem zajmuje się rodzina, która go odwiedza. A w całej obsadzie zazwyczaj znajdzie się tylko jedna, która faktycznie angażuje się w pracę. Takie były moje doświadczenia podczas odwiedzin umierającego bliskiego jak i będąc wiele razy z dzieckiem w szpitalu. Ja ten uszczypliwy ton kojarzę z innych dyskusji. Mam alergię na taki ton. Odpowiedz Link Zgłoś
xerkses Re: Suweren chce pigułki:) 14.11.20, 20:43 Jesli piszac "uszczypliwy ton" masz na mysli mój , to musze cie rozczarowac :) nie udzielam sie tu specjalnie a na Gazecie jestem zaledwie od kilku dni. Wiesz co ? poddaje sie ...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inocom To niech sobie kupi, albo sadzi piwonie. 14.11.20, 20:47 neospec napisał: > "dzień po" bez recepty! Czy słusznie?:) Lewackie chcę. A pracować to już nie ma komu. Odpowiedz Link Zgłoś