tanebo001 10.12.20, 22:55 oko.press/ale-jak-to-pis-dogadal-sie-ze-zwiazkiem-radzieckim/ leża i kwicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edico Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 11.12.20, 01:42 Nawet taka rzeczywistość nie była by dla mnie zaskoczeniem. Zbyt wiele świadczy o takiej kądzieli a stwarzane inne pozory godne są teatrzyku kukiełkowego. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialorusi? 11.12.20, 17:45 jesli tak - to jestem - ZA. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 11.12.20, 19:37 Skąd tacy idioci się biorą? Ja prdle Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 11.12.20, 19:56 Z stajni trolli Ziobry Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 12.12.20, 13:40 szwampuch58 napisał: > Z stajni trolli Ziobry Troll szuka trolli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 12.12.20, 13:41 adam111115 napisał: > Skąd tacy idioci się biorą? Ja prdle Pisałeś to patrząc w lustro ? Moim zdaniem z frustracji i braku sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 12.12.20, 16:09 Pisiorku, nie daje się spacji miedzy ostatnią literą zdania a znakiem typu zapytanie czy wykrzyknik. A masz coś do powiedzenia o poscie tego matoła jk? Zgadzasz się nim? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Bedzie tania ropa i tani gaz-jak dla Bialorusi ?:) 12.12.20, 16:50 adam111115 napisał: > Pisiorku, nie daje się spacji miedzy ostatnią literą zdania a znakiem typu zapy > tanie czy wykrzyknik. PeOviecko daje się spacje miedzy ostatnią literą zdania a znakiem typu zapytanie czy wykrzyknik - jezeli ktos ma na to ochote. a ja mam, bo tak mi sie podoba i jestem nie tylko uzytkownikiem, lecz takze wspoltworca jezyka. 2. poczucie humoru (vide owa Bialorus) - to hiba nie jest mocna strona tfego charakteru ? a tera, PeOviecko, nadstawiamy kark do strzyzenia przez PiSich. Tfu(), jak zawsze, Dr. J.K. . www.farmer.pl/fakty/polska/kto-sie-odwazy-ostrzyc-owce,73451.html Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Bedzie tania ropa i tani gaz-jak dla Bialorus 12.12.20, 16:55 Nie do ciebie debilu pisałem. Ty jesteś tak głupi że skali brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Bedzie tania ropa i tani gaz -jak dla Bialorusi :) 12.12.20, 17:06 adam111115 napisac chciał: > Nie do Ciebie, Wielce Szanowny Panie Doctorze, pisałem. ale ja do ciebie pisalem, ty niemoto forumowa. wyskrob sobie gwozdziem na scianie (jesli nie potrafisz zapamietac) ze tu nie szkola - i kazdy moze pisac tak - jak mu sie podoba. Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Bedzie tania ropa i tani gaz -jak dla Bialoru 12.12.20, 19:32 > ze tu nie szkola - i kazdy moze pisac tak - jak mu sie podoba. Ty debilu w szkole tez pisałeś tak jak ci się podobało i dlatego reprezentujesz sobą to co widzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k pso, kolejna belkotko forumowa. 13.12.20, 06:09 napisalem (laskawie) juz, kolejna belkotko forumowa, ze tu nie szkola i kazdy moze pisac - tak jak chce. i dlatego pisuje tu : "tesz" i hiba" Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. a tera nagnij karku, PeOviecko PiSi beda cie strzyc: . opoka.photo/animal-breeding-hodowla-43064 Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 12.12.20, 19:20 Ale, dodam nieśmiało, Borygo nie robi się z ropy naftowej ani gazu Rozczaruję dochtora, ale muszę to powiedzieć. No, niech będzie: POwiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 12.12.20, 19:35 Uważaj bo on ma również dochtorat z chemii i Borygo potrafi zrobić nawet z cegły tłuczonej. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k dziecino, 13.12.20, 06:17 buldog2 napisał: > Ale, dodam nieśmiało, Borygo nie robi się z ropy naftowej ani gazu nie, bo sa inne tansze (biologiczne) sposoby ale z ropy i gazu mozna spokojnie zrobic i alkohol. cos pomoglem ? Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K. chemik Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: dziecino, 13.12.20, 14:28 j-k napisał: > buldog2 napisał: > > Ale, dodam nieśmiało, Borygo nie robi się z ropy naftowej ani gazu > > > nie, bo sa inne tansze (biologiczne) sposoby > > ale z ropy i gazu mozna spokojnie zrobic i alkohol. > > cos pomoglem ? Z ropy - rektyfikowany 96,5 % Wow ! Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: dziecino, 13.12.20, 14:36 > > ale z ropy i gazu mozna spokojnie zrobic i alkohol. Z ropy i gazów wydobywających się z twojego gnijącego mózgu. Odpowiedz Link Zgłoś
wkkr Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 13.12.20, 07:19 Dlaczego w takim razie nie wyprowadzisz się na Białoruś? === Widzisz robaczku, problem w tym że ta niższa cena nie jest za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 11.12.20, 18:13 Wystarczyło, ze Merkelowa tupnęła nóżką i wszystko poszło w PiSdu. „Będziemy bronić naszej tożsamości, naszej wolności, suwerenności za wszelką cenę. Nie damy się terroryzować pieniędzmi. Nasza odpowiedź na te działania będzie jasna: nie”:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 14:11 Polacy w EU nigdy nie mieli dobrej opinii przez swój egoizm. Tego co teraz zrobili pisi nikt Polsce nie zapomni przez długie lata. Polska i Węgry to są kraje, kroje pobierają pieniądze z automatu na wkładkę. Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 14:16 A można przyjąć, że Słowacy, Hiszpanie czy Duńczycy też swoją suwerenność cenią. Złodziejski, skorumpowany rząd Węgier i autorytarny, skorumpowany rząd Polski wrzuciły wielkiego focha, grożąc wetem rozbijającym europejską strategię walki z pandemią, by tylko nikt nie przyglądał się zbyt bacznie, co u nich na podwórku się dzieje. Tego Europejczycy prędko nie zapomną. I ta świadomość może uruchomić wolę polityczną i presję, której organy unijne nie będą w stanie zignorować. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 14:42 TSUE nada priorytet tym sprawom i tym samym może przyspieszyć ich rozpatrywanie. Orban i Pinokio będą mogli pocałować się w dupę. Odpowiedz Link Zgłoś
141288bs Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 14:46 - wtedy gdy ZSRR byl PiS-u jeszcze nie bylo, gdy PiS powstal juz ZSRR nie bylo... PO prostu siusiumajtekami jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo001 Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 16:12 A czytałeś kretynie post startowy? Mowa o Unii nazwanej przez PiS "ZSRR" Odpowiedz Link Zgłoś
taniarada Ale kultura 12.12.20, 19:39 tanebo001 napisał: > A czytałeś kretynie post startowy? Mowa o Unii nazwanej przez PiS "ZSRR" Wszyscy czytali" leża i kwicza.Nie nauczyli polskiego w tym ZSRR? Ja cię kręcę.Na portalu Emama też takie snujesz ciągłe wizje.Raczej po pijaku.Nie miałam z panem przyjemności.🤩 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 16:38 141288bs napisał: > - wtedy gdy ZSRR byl PiS-u jeszcze nie bylo, gdy PiS powstal juz ZSRR nie bylo. > .. PO prostu siusiumajtekami jestescie ZSSR zostawił po sobie uśpionych agentów. Reaktywowano ich w odpowiednim momencie. Raz w służbach, zawsze w służbach bez względu na to jaką obecnie mają nazwę. Niektórych ludzi PiS można zaliczyć do usłużnych idiotów, ale to już jest inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k rojenia iluzjonisty. 12.12.20, 17:11 psa.na.czarnych napisało: > ZSSR zostawił po sobie uśpionych agentów. Reaktywowano ich w odpowiednim momenc > ie. Raz w służbach, zawsze w służbach bez względu na to jaką obecnie mają nazwę I ci agenci mogli dzialac max. 15-20 lat. tymczasem od upadku ZSRR minelo juz 30 lat i wszyscy oni sa juz na emeryturze. a obecne rosyjskie przedstawicielstwa w Polsce - sa pod uwazna obserwacja polskich sluzb i o nowych agentow - juz nie tak latwo. Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 19:02 PiS zawsze miał kłopoty zarówno z interpretacją historii jak i kierunków świata. Zachowuje się jak bokser mna ringu groźnie machając giczałami. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 19:53 internowanie do Arłamowa Kaczyńskiego 12.12.2020 Odpowiedz Link Zgłoś
edico Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 19:58 Idą po niego, czy nie śmieli go obudzić? :) Odpowiedz Link Zgłoś