Dodaj do ulubionych

PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim?

10.12.20, 22:55
oko.press/ale-jak-to-pis-dogadal-sie-ze-zwiazkiem-radzieckim/ leża i kwicza
Obserwuj wątek
    • edico Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 11.12.20, 01:42
      Nawet taka rzeczywistość nie była by dla mnie zaskoczeniem. Zbyt wiele świadczy o takiej kądzieli a stwarzane inne pozory godne są teatrzyku kukiełkowego.
    • j-k Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialorusi? 11.12.20, 17:45
      jesli tak - to jestem - ZA.
      • adam111115 Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 11.12.20, 19:37
        Skąd tacy idioci się biorą? Ja prdle
        • szwampuch58 Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 11.12.20, 19:56
          Z stajni trolli Ziobry
          • no-popis Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 12.12.20, 13:40
            szwampuch58 napisał:

> Z stajni trolli Ziobry
            Troll szuka trolli ;)
        • no-popis Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 12.12.20, 13:41
          adam111115 napisał:

> Skąd tacy idioci się biorą? Ja prdle
          Pisałeś to patrząc w lustro ?
          Moim zdaniem z frustracji i braku sukcesów.
          • adam111115 Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 12.12.20, 16:09
            Pisiorku, nie daje się spacji miedzy ostatnią literą zdania a znakiem typu zapytanie czy wykrzyknik.

A masz coś do powiedzenia o poscie tego matoła jk? Zgadzasz się nim?
            • j-k Bedzie tania ropa i tani gaz-jak dla Bialorusi ?:) 12.12.20, 16:50
              adam111115 napisał:
              > Pisiorku, nie daje się spacji miedzy ostatnią literą zdania a znakiem typu zapy
              > tanie czy wykrzyknik.

PeOviecko daje się spacje miedzy ostatnią literą zdania a znakiem typu zapytanie czy wykrzyknik

- jezeli ktos ma na to ochote.

a ja mam, bo tak mi sie podoba i jestem nie tylko uzytkownikiem, lecz takze wspoltworca jezyka.

2. poczucie humoru (vide owa Bialorus) - to hiba nie jest mocna strona tfego charakteru ?

a tera, PeOviecko, nadstawiamy kark do strzyzenia przez PiSich.

Tfu(), jak zawsze, Dr. J.K.
              .
              www.farmer.pl/fakty/polska/kto-sie-odwazy-ostrzyc-owce,73451.html
              • adam111115 Re: Bedzie tania ropa i tani gaz-jak dla Bialorus 12.12.20, 16:55
                Nie do ciebie debilu pisałem. Ty jesteś tak głupi że skali brakuje.
                • obrotowy Bedzie tania ropa i tani gaz -jak dla Bialorusi :) 12.12.20, 17:06
                  adam111115 napisac chciał:
                  > Nie do Ciebie, Wielce Szanowny Panie Doctorze, pisałem.

ale ja do ciebie pisalem, ty niemoto forumowa.

wyskrob sobie gwozdziem na scianie (jesli nie potrafisz zapamietac)

ze tu nie szkola - i kazdy moze pisac tak - jak mu sie podoba.

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.

• pies.na.czarnych Re: Bedzie tania ropa i tani gaz -jak dla Bialoru 12.12.20, 19:32
                    > ze tu nie szkola - i kazdy moze pisac tak - jak mu sie podoba.

Ty debilu w szkole tez pisałeś tak jak ci się podobało i dlatego reprezentujesz sobą to co widzimy.
                    • j-k pso, kolejna belkotko forumowa. 13.12.20, 06:09
                      napisalem (laskawie) juz, kolejna belkotko forumowa, ze tu nie szkola

i kazdy moze pisac - tak jak chce.

i dlatego pisuje tu : "tesz" i hiba"

a tera nagnij karku, PeOviecko

PiSi beda cie strzyc:
                      .
                      opoka.photo/animal-breeding-hodowla-43064
      • buldog2 Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 12.12.20, 19:20
        Ale, dodam nieśmiało, Borygo nie robi się z ropy naftowej ani gazu
        Rozczaruję dochtora, ale muszę to powiedzieć. No, niech będzie: POwiedzieć.
        • pies.na.czarnych Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 12.12.20, 19:35
          Uważaj bo on ma również dochtorat z chemii i Borygo potrafi zrobić nawet z cegły tłuczonej.
        • j-k dziecino, 13.12.20, 06:17
          buldog2 napisał:
          > Ale, dodam nieśmiało, Borygo nie robi się z ropy naftowej ani gazu

nie, bo sa inne tansze (biologiczne) sposoby

ale z ropy i gazu mozna spokojnie zrobic i alkohol.

cos pomoglem ?

chemik
          • no-popis Re: dziecino, 13.12.20, 14:28
            j-k napisał:

> buldog2 napisał:
            > > Ale, dodam nieśmiało, Borygo nie robi się z ropy naftowej ani gazu
            >
            >
            > nie, bo sa inne tansze (biologiczne) sposoby
            >
            > ale z ropy i gazu mozna spokojnie zrobic i alkohol.
            >
            > cos pomoglem ?
            Z ropy - rektyfikowany 96,5 % Wow !
            • pies.na.czarnych Re: dziecino, 13.12.20, 14:36
              > > ale z ropy i gazu mozna spokojnie zrobic i alkohol.

Z ropy i gazów wydobywających się z twojego gnijącego mózgu.
      • wkkr Re: Bedzie tansza ropa i tanszy gaz-jak dla Bialo 13.12.20, 07:19
        Dlaczego w takim razie nie wyprowadzisz się na Białoruś?
        ===
        Widzisz robaczku, problem w tym że ta niższa cena nie jest za darmo.
    • pies.na.czarnych Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 11.12.20, 18:13
      Wystarczyło, ze Merkelowa tupnęła nóżką i wszystko poszło w PiSdu.

„Będziemy bronić naszej tożsamości, naszej wolności, suwerenności za wszelką cenę. Nie damy się terroryzować pieniędzmi. Nasza odpowiedź na te działania będzie jasna: nie”:)
    • pies.na.czarnych Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 14:11
      Polacy w EU nigdy nie mieli dobrej opinii przez swój egoizm. Tego co teraz zrobili pisi nikt Polsce nie zapomni przez długie lata. Polska i Węgry to są kraje, kroje pobierają pieniądze z automatu na wkładkę.
      • tanebo001 Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 14:16
        A można przyjąć, że Słowacy, Hiszpanie czy Duńczycy też swoją suwerenność cenią. Złodziejski, skorumpowany rząd Węgier i autorytarny, skorumpowany rząd Polski wrzuciły wielkiego focha, grożąc wetem rozbijającym europejską strategię walki z pandemią, by tylko nikt nie przyglądał się zbyt bacznie, co u nich na podwórku się dzieje. Tego Europejczycy prędko nie zapomną. I ta świadomość może uruchomić wolę polityczną i presję, której organy unijne nie będą w stanie zignorować.
        • pies.na.czarnych Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 14:42
          TSUE nada priorytet tym sprawom i tym samym może przyspieszyć ich rozpatrywanie. Orban i Pinokio będą mogli pocałować się w dupę.
    • 141288bs Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 14:46
      - wtedy gdy ZSRR byl PiS-u jeszcze nie bylo, gdy PiS powstal juz ZSRR nie bylo... PO prostu siusiumajtekami jestescie
      • tanebo001 Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 16:12
        A czytałeś kretynie post startowy? Mowa o Unii nazwanej przez PiS "ZSRR"
        • taniarada Ale kultura 12.12.20, 19:39
          tanebo001 napisał:

> A czytałeś kretynie post startowy? Mowa o Unii nazwanej przez PiS "ZSRR"
          Wszyscy czytali" leża i kwicza.Nie nauczyli polskiego w tym ZSRR? Ja cię kręcę.Na portalu Emama też takie snujesz ciągłe wizje.Raczej po pijaku.Nie miałam z panem przyjemności.🤩
      • pies.na.czarnych Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 16:38
        141288bs napisał:

> - wtedy gdy ZSRR byl PiS-u jeszcze nie bylo, gdy PiS powstal juz ZSRR nie bylo.
        > .. PO prostu siusiumajtekami jestescie

ZSSR zostawił po sobie uśpionych agentów. Reaktywowano ich w odpowiednim momencie. Raz w służbach, zawsze w służbach bez względu na to jaką obecnie mają nazwę.
        Niektórych ludzi PiS można zaliczyć do usłużnych idiotów, ale to już jest inna bajka.
        • j-k rojenia iluzjonisty. 12.12.20, 17:11
          psa.na.czarnych napisało:

> ZSSR zostawił po sobie uśpionych agentów. Reaktywowano ich w odpowiednim momenc
          > ie. Raz w służbach, zawsze w służbach bez względu na to jaką obecnie mają nazwę

I ci agenci mogli dzialac max. 15-20 lat.

tymczasem od upadku ZSRR minelo juz 30 lat i wszyscy oni sa juz na emeryturze.

a obecne rosyjskie przedstawicielstwa w Polsce - sa pod uwazna obserwacja polskich sluzb i o nowych agentow
          - juz nie tak latwo.

• edico Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 19:02
        PiS zawsze miał kłopoty zarówno z interpretacją historii jak i kierunków świata. Zachowuje się jak bokser mna ringu groźnie machając giczałami.
    • m.c.hrabia Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 19:53
      internowanie do Arłamowa Kaczyńskiego 12.12.2020

https://bi.im-g.pl/im/8f/5e/19/z26600591V.jpg
      • edico Re: PiS dogadał się ze Związkiem Radzieckim? 12.12.20, 19:58
        Idą po niego, czy nie śmieli go obudzić? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka