Dodaj do ulubionych

szwindel i schizofrenia

11.12.20, 15:52
Wczoraj podpisali dzisiaj kwestionują:
Szefowie rządów Polski i Węgier potwierdzili, że zamierzają zaskarżyć do Trybunału Sprawiedliwości UE rozporządzenie w sprawie mechanizmu warunkowości. „Chodzi nam przede wszystkim o jedność Unii Europejskiej.
Powiedzieć o nich szmaciarze to mało.
Obserwuj wątek
    • edico Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 16:03
      Mentalność pis-iarni nie zmienia się. Jak wilcza wataha, będą warczeć, gryźć i szarpać, dopóki się ich skutecznie nie pogoni.
    • szwampuch58 Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 16:22
      Kasa jest, mozna troche pofikac do pijaru
    • yoma Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 16:34
      Niech skarżą, co ci przeszkadza. Znowu będzie okazja uczcić zwycięstwo i tyle.

Nb pieniactwo sądowe jest jednym z objawów paranoi. i Schizofrenii.
      • 99venus Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 18:08
        Mnie przeszkadza bo potwierdza coraz bardziej powszechne przekonanie,ze Polska jest przedziwnym państwem zamieszkałym przez debili-co jest prawdziwe w 30%.
        • yoma Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 18:26
          18% :) Nie. Człek roztropny wychodzi z założenia, że mieszkaniec kraju co do zasady nie odpowiada za swój rząd.

Potępiasz wszystkich Brazylijczyków?
          • 99venus Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 20:04
            Potępiam Brazylijczyków za wypalanie puszczy.To nie jest problem odpowiedzialności za rząd tylko problem odpowiedzialności rządu,partii rządzącej i ich wyborców za tworzony przez nich obraz Polski
            • yoma Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 21:49
              W sensie potępiasz tego Nuno z Sao Paulo, że wypala puszczę? Czy dopuszczasz myśl, że Nuno jest porządnym człowiekiem i to nie jego wina, że ma rząd, który wspiera wypalanie puszczy?

I nie dopuszczasz myśli, że Brazylia to fajny kraj z fajnymi ludźmi, tyle że ma faszystowski rząd?
              • ktos_z_kosmosu Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 22:31
                yoma napisała:

> I nie dopuszczasz myśli, że Brazylia to fajny kraj z fajnymi ludźmi, tyle że ma
                > faszystowski rząd?

Ludzie fajni, ale polowa z nich ma rewolwery i chętnie przykłada je do głów by te zdecydowały obdarować właściciela rewolweru portfelem i czym tam jeszcze może.

• szwampuch58 Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 17:29
      Drugie wolskie weto dzisiaj tez odwolane przez Pinokio, wungiel jednak jest Beere...kuzna zbiera manto bidok 2 dni
      • snajper55 Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 18:18
        szwampuch58 napisał:

> Drugie wolskie weto dzisiaj tez odwolane przez Pinokio, wungiel jednak jest Bee
        > re...kuzna zbiera manto bidok 2 dni

Wiadomo, miękiszon. :D

S.
      • yoma Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 18:23
        Masz Freuda 😁
      • pies.na.czarnych Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 20:45
        Nic mu już nie pomoże. Stal się zakalakiem Europy i zdrajcom dla prawdziwych Polaków.

BTW
        Przed chwila był u mnie w telewizorni reportaż o PL i pokazali Kraśnik :)
        Obciach jakich mało. Dobrze, ze u mnie jest lockdown i nie mogę wychodzić z domu :)
    • taniarada Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 18:15
      Boże ale tu nuda .Jedno i to samo.I te dziatki słomiane PIS PIS pliss.
      • mefist0feles Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 20:22
        Jak ci się nudzi to wybierz się nocą na plebanię.
        • pies.na.czarnych Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 20:46
          po rynnie :)
          • mefist0feles Re: szwindel i schizofrenia 12.12.20, 23:53
            pies.na.czarnych napisała:

> po rynnie :)

Tu policja nie zakłóca tak jak w Brukseli prywatnych orgii z udziałem przedstawicieli władz i duchowieństwa, to co się dzieje na zakrystii zostaje na zakrystii, a prokurator generalny bije kapłanom brawa.
      • ktos_z_kosmosu Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 22:34
        taniarada napisał(a):

> Boże ale tu nuda .Jedno i to samo.I te dziatki słomiane PIS PIS pliss.

Nie używaj imienia pana swego nadaremno.
      • dr.krisk Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 22:37
        Zwykle mam cię w d..ie, ale co to są te "dziatki słomiane"? Że jakieś dzieci ze słomy?
        • ukos Re: szwindel i schizofrenia 13.12.20, 00:19
          dr.krisk napisał:

> Zwykle mam cię w d..ie, ale co to są te "dziatki słomiane"? Że jakieś dzieci ze
          > słomy?

To taka patrotyczna (patrotys, jak mawia i wymawia PrezesPan, jest najważniejszy) PiSSdacka PiSSownia.
    • niegracz Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 22:42
      Soros trafiony czyli dobrze zagrali
      • ktos_z_kosmosu Re: szwindel i schizofrenia 11.12.20, 22:51
        niegracz napisał:

> Soros trafiony czyli dobrze zagrali

Soros ma to w d.... bo jest multimilionerem.
        A trzydziestu milionom Polaków nie starcza do pierwszego i nie będzie starczać.
        Rząd i kościół się wyżywi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka