Dodaj do ulubionych

Natchnieni W. Łysiakiem

IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 31.10.04, 17:32
Niejaki yossarian, skarżący się, że w Polsce jest zbyt wiele autostrad,
ochoczo cytuje - w ramach samousprawiedliwienia - klasyka Waldemara Łysiaka:

"Gdybym przestał być oszołomem, wówczas ojciec wstałby z grobu i dałby mi po
pysku".

To drugi (równie ciężki) przypadek na forum kraj powoływania się na tego
myśliciela. Ciekawe, skąd się to bierze? A może lanie po pysku wyleczyłoby
ich z Łysiaka?

Obserwuj wątek
    • venus99 Re: Natchnieni W. Łysiakiem 31.10.04, 18:28
      Łysiak napoleonista - był genialny. potem się niestety stoczył. podobnie jak
      Kąkolewski.
      tak naprawdę - kto o nich dzisiaj pamięta? a szkoda...
      • Gość: asymilant europejsom z GW wydaje się, że to oni decydują IP: *.proxy.aol.com 01.11.04, 12:54
        o kim się w Polsce pamięta, a o kim nie...

Megalomania i wishful thinking. WASZE miejsce jest na marginesie.

• Gość: wartburg Re: Natchnieni W. Łysiakiem IP: *.pool.mediaWays.net 31.10.04, 18:53
      Gość portalu: gt napisał(a):

> Niejaki yossarian, skarżący się, że w Polsce jest zbyt wiele autostrad,
      > ochoczo cytuje - w ramach samousprawiedliwienia - klasyka Waldemara Łysiaka:
      >
      > "Gdybym przestał być oszołomem, wówczas ojciec wstałby z grobu i dałby mi po
      > pysku".
      >
      >
      > To drugi (równie ciężki) przypadek na forum kraj powoływania się na tego
      > myśliciela. Ciekawe, skąd się to bierze? A może lanie po pysku wyleczyłoby
      > ich z Łysiaka?
      >
      >
      Też zwróciłem uwagę na ten dumny (durny?) cytat z Łysiaka, z którego wniosek
      można wyciągnąć niestety tylko jeden. O jego zgubnym obciążeniu genetycznym.
      Mi osobiście cytat ten przypomina mi wiejskich przygłupów z Monty Pythona z
      chusteczkami naciśniętymi na głowy, którzy uderzali się w te głowy cegłami z
      dwóch stron jednocześnie.
      • Gość: gt innocent bricks IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 31.10.04, 19:59
        Teraz przynajmniej z większą wyrozumiałością będę traktował wszystkich
        forumowych uczniów Łysiaka.
        • Gość: wartburg Re: innocent bricks IP: *.pool.mediaWays.net 31.10.04, 20:13
          Innocent bricks. Podoba mi się. Warto zapamiętać i przy nadarzającej się
          okazji użyć. Te wiejskie przygłupy z Monty Pythona też się jakoś nazywały.
          Niestety nie zapamiętałem, jak. Czasami brakuje mi tego słowa.
          • Gość: lancet - innocent.. - nieskazony samodzielna mysla.. IP: *.telia.com 01.11.04, 01:07
            Re: innocent bricks
            Autor: Gość: wartburg IP: *.pool.mediaWays.net
            Data: 31.10.2004 20:13 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
            Innocent bricks. Podoba mi się. Warto zapamiętać i przy nadarzającej się
            okazji użyć. Te wiejskie przygłupy z Monty Pythona też się jakoś nazywały.
            Niestety nie zapamiętałem, jak. Czasami brakuje mi tego słowa.
            --------------------------------------------------------------------------------

Kolejny polskojezyczny polglowek.. Tobie lewacki matolku czegos wazniejszego
            niz slow brakuje.. MOZGU - lewacki kundlu.. MOZGU.. - gdyz z tego powodu
            samodzielnie myslec nie potrafisz.. - Tylko czego od holoty mozna zadac? - i
            to lewackiej..

lancet

• yossarian18 Re: Natchnieni W. Łysiakiem 31.10.04, 20:37
      Dałeś się nabrać na moje żarty o autostradach?
      • Gość: gt Re: Natchnieni W. Łysiakiem IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 31.10.04, 20:46
        Dałem się nabrać na wszystkie twoje żarty, także te o zbyt małej liczbie
        kościołów, o tym, że nacjonalizm dobrze robi Polsce i o tym, że jesteś
        oszołomem. Jestem bardzo łatwowierny i - jeżeli chodzi o ciebie - tej wiary nic
        już nie zmieni.
    • Gość: lancet LEWACKIE OBSESJE i FOBIE.. IP: *.telia.com 01.11.04, 01:01
      Natchnieni W. Łysiakiem
      Autor: Gość: gt IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* Data: 31.10.2004 17:32

Niejaki yossarian(...) ochoczo cytuje - w ramach samousprawiedliwienia -
      klasyka Waldemara Łysiaka:

"Gdybym przestał być oszołomem, wówczas ojciec wstałby z grobu i dałby mi po
      pysku".

To drugi (równie ciężki) przypadek na forum kraj powoływania się na tego
      ich z Łysiaka?
      ------------------------------------------------------------------------------

Ciebie lewacki durniu, nie wyleczyloby ani lanie po pysku ani proby nauczenia
      czegokolwiek..
      PAN - szczylu - Waldemar Lysiak, nie jest dla wymozdzonyxch lewakow i ujma dla
      niego byloby gdyby taki lewacki kundel jak ty, utozsamial sie z nim..

- Smieciowi.. miejsce miedzy smiecmi, i tam pozostan gdzie twoje miejsce
      polglowku zainfekowany "postempem".. "Postempem" w symplifikacji i idioceniu..
      A to ci fuinkcjonalni analfabeci i uzyteczni idioci "rozbrykali sie"..
      - Hehehe.. naczytal sie matolek Urbanow, Michnikow czy innych antypolskich
      wywlok z Polityki.. Trybuny etc.. - i za "yntelektualyste" zachcialo mu sie
      robic biorac sie za krytyke i nasmiewanie sie z p.Lysiaka..

- A KIM MIELIBY BYC NATCHNIENI durniu?? - Kuroniem?? - kapitanem Piotrowskim? -
      Michnikiem? - Urbanem.. czy czerwona kanalia Baranskim? - A moze "prof."
      Grossem? - czy Bermanem-Borowskim?? - Ktorego lewaka zaproponujesz? - Moze
      Szyszkowska lub Jaruge-Nowacka tlumoku lewacki??

Znowu potwierdza sie iz najwieksza zbrodnia komunizmu bylo zlikwidowanie
      analfabetyzmu, dzieki czemu takie durnie jak ten, zaczely za potegi
      intelektualne robic i wyznaczac kryteria intelektualne.. Nie dziw ze ten kraj
      tak sie toczy w dol intelektualnie.. kulturowo i moralnie..

I czem glupsze to.. tym wiecej ma do powiedzenia, choc nic do zaoferowania, za
      to cierpi na typowo lewacka fobie i obsesje na Łysiaka..

lancet

• Gość: omamiony wiedźmin Lancet - MŁOT Z SIERPEM - bicz na lewactwo !!! IP: *.crowley.pl 01.11.04, 03:10
        Gość portalu: lancet napisał(a):
        ..................
        Prawdziwy polaku,są dwie możliwości:
        A - mylisz głowę z dupą,bąki puszcza się tą drugą
        B - jestes szczęśliwym posiadaczem dwóch dup

• Gość: lancet Re: Lancet - MŁOT Z SIERPEM - bicz na lewactwo ! IP: *.telia.com 01.11.04, 14:50
          Lancet - MŁOT Z SIERPEM - bicz na lewactwo !!!
          Autor: Gość: omamiony wiedźmin IP: *.crowley.pl
          Data: 01.11.2004 03:10

Gość portalu: lancet napisał(a):
          ..................
          Prawdziwy polaku,są dwie możliwości:
          A - mylisz głowę z dupą,bąki puszcza się tą drugą
          B - jestes szczęśliwym posiadaczem dwóch dup
          ============================================================================

- A twierdze ze holota lewacka dorwala sie do glosu i za "yntelektualystow"
          chce robic: - Pierwszy odmozdzony szczyl juz "dal glos" i probke swoich
          mozliwosci "yntelektualnych" i lewackiej "kurtury".. - Wrecz wzorcowy przyklad
          lewackiego kundelka a i "tfurczosc" tez DOKLADNIE i IDEALNIE wpisujaca sie
          w "oglade towarzyska".. "kurture" i szczebel rozwoju intelektualnego tej
          wymozdzonej holoty lewackiej.. Gleboko (i nieprzyjemnie) bym sie zdziwil gdyby
          przedstawiciel tego splugawionego lewackiego plebsu, uzyl innego jezyka i
          innych "argumentow"..

Nie tu synu trafiles i nie pod ten adres.. Za nisko stoisz w hierarchii
          spolecznej i jestes zbyt wielkim ... no.. nazwijmy to.. "niczym" by tym
          chamskim i prostackim:
          - "A - mylisz głowę z dupą,bąki puszcza się tą drugą
          B - jestes szczęśliwym posiadaczem dwóch dup"

- wywolac chocby obrzydzenie u "lanceta"..

- Kazdy rozumny czlowiek wie iz sa gnidy i wszy na tym swiecie - mimo ze je
          rozduszamy i brzydzimy sie nimi.. - Podobnie jak i smiecie..

- Tak wiec mimo ze jestes.. tym CZYM jestes odmozdzony matoleczku, to twoje
          istnienie jest konieczne by moc dostrzec roznice miedzy tym co prostackie,
          plebejskie i zdegenerowane.. - a odwrotnoscia tej odmozdzonej i prostackiej
          holoty lewackiej..

lancet
          • humbak Re: Lancet - MŁOT Z SIERPEM - bicz na lewactwo ! 01.11.04, 15:14
            Oba twoje posty są tak obraźliwe, że aż wulgarne. Więc nie zarzucaj może innym beaku kultury, dobrze?
            • humbak Re: Lancet - MŁOT Z SIERPEM - bicz na lewactwo ! 01.11.04, 15:15
              nie "beaku", a "braku". Przepraszam za błąd.
              • Gość: lancet Re: Lancet - MŁOT Z SIERPEM - bicz na lewactwo ! IP: *.telia.com 01.11.04, 15:47
                Lancet - MŁOT Z SIERPEM - bicz na lewactwo !
                Autor: humbak
                Data: 01.11.2004 15:15

nie "beaku", a "braku". Przepraszam za błąd.
            • Gość: lancet Re: Lancet - MŁOT Z SIERPEM - bicz na lewactwo ! IP: *.telia.com 01.11.04, 15:44
              Data: 01.11.2004 15:14

Oba twoje posty są tak obraźliwe, że aż wulgarne. Więc nie zarzucaj może innym
              beaku kultury, dobrze?

- Moje posty TAKIE SA W ZAMIERZENIU i sa adekwantne do poziomu.. mozliwosci
              percepcyjnych i wlasnie KULTURY lewackich kundli..

- "lancet" nie nie byl.. nie jest.. i nie bedzie "political correct" i
              placi "pieknym za nadobne" z potrojna moca i bez skrupolow..

- Moja kultura(czy osobista czy ogolna), jest DIAMETRALNIE rozna od "kultury"
              tych, ktorych bronisz.. Tyle ze.. - na ich nieszczescie POTRAFIE TAK SAMO JAK I
              ONI - tylko ze lepiej.. - Wiec zamiast klaniac sie.. dziekowac i przepraszac..
              leje na odlew by wiedzieli kim sa i gdzie sa ich korzenie.. Holocie NALEZY
              placic tym samym czym holota placi, a kundle.. czestowac kopniakiem...

Jasno sie wyrazilem??

Poza tym.. - Obrazam ciebie "humbak"?? - NIE..

Wulgarnie do ciebie sie odzywam?? - NIE..

A chcesz sprobowac uzyc tych samych metod i sposobow co ta lewacka psiarnia??
              - Sprobuj.. Ale NIE DO MNIE wnos ew. pretensje kiedy przejde na twoj poziom..

Roznica miedzy mna a przecietnym uzytkownikiem jest taka, ze zdecydowana
              wiekszosc BOI SIE wejsc w konflikt z ta lewacka, chamska holota.. zas ja.. NIE
              BOJE SIE i SAM JEDEN ich tluke jak wszy.. I to w taki sposob.. by odczuli ile
              sa warci i jak smakuje wlasne lekarstwo.. czyli wulgarnosc.. chamstwo i
              bezwzglednosc.. - Kundel tylko "jezyk" kija lub kopniaka rozumie.. Tego nie
              zmienisz..

lancet

• humbak Re: Lancet - MŁOT Z SIERPEM - bicz na lewactwo ! 01.11.04, 15:49
                Nie obrażasz mnie fakt, ale zarzucanie innym braku kultury, gdy samymu wyzywa się dyskutantów jest obłudne. Faktem jest też, że wiele osób na tym forum, niezależnie od orientacji za główny cel przyjęło sobie obrzucanie opozycji ideologicznej obelgami, zapominając o czymś takim jak dyskusja, czy wymiana poglądów. A jaki jest Twój cel?
                • Gość: lancet bicz na lewactwo ! IP: *.telia.com 01.11.04, 17:57
                  Data: 01.11.2004 15:49
                  Nie obrażasz mnie fakt, ale zarzucanie innym braku kultury, gdy samymu wyzywa
                  się dyskutantów jest obłudne. Faktem jest też, że wiele osób na tym forum,
                  niezależnie od orientacji za główny cel przyjęło sobie obrzucanie opozycji
                  ideologicznej obelgami, zapominając o czymś takim jak dyskusja, czy wymiana
                  poglądów. A jaki jest Twój cel?
                  -------------------------------------------------------------------------------

- A jaaa - mon cheri.. A ja.. NIE DAM PO SOBIE POJECHAC - i po MOIM
                  SWIATOPOGLADZIE i WARTOSCIACH..

- I kiedy nieskomplikowany i z WYPRANYM MOZGIEM lewaczek, zaczyna od tego:

" To drugi (równie ciężki) przypadek na forum kraj powoływania się na tego
                  ich z Łysiaka?"

- Natychmiast on.. i jemu podobni, otrzymuja "zwrotna poczta" od "lanceta"
                  replike w ich stylu i ich jezyku..

- Akurat tym lewackim lajzom "przylal po pysku" lancet i.. "eto wsio towariszcz
                  Komandir"..

- I u "lanceta" nie ma "obludy".. - "lancet" w kontaktach z ta holota na bok
                  odstawia sentymenty, uprzejmosci i "ukladna dyskusje" - ktorej ta holota NIE
                  ROZUMIE i traktuje jako OZNAKE SLABOSCI. - Nie tym razem i nie z "lancetem"..

- TAK MA BYC i TAK BEDZIE..

- Ty.. mozesz "ukladnie" z nimi rozmawiac - bylebys nie uzyl zadnego argumentu,
                  ktorego nie wpisalo im w mozgi lewackie pranie mozgow, lub by to nie bylo w ich
                  mozdzkach zapisane jako wrogie i zagrazajace im.. Wowczas szybko sprowadza cie
                  na ziemie i wyniesiesz sie jak niepyszny.. - Tacy jak ty, sa skazani "z gory"
                  na bezwzgledna porazke z ta holota lewacka, chyba ze sami utozsamiaja sie z
                  nimi..

Oni.. te kundle.. w etyke.. kulture, czy ukladnosc nie bawia sie i nie maja
                  zamiaru sie bawic..

"lancet" wobec nich tez..
              • Gość: wartburg Re: Lancet - MŁOT Z SIERPEM - bicz na lewactwo ! IP: *.pool.mediaWays.net 01.11.04, 15:49
                Debilu. Opanuj się, bo ci się spirale przegrzeją. I co my wtedy z tym złomem
                zrobimy?
                • Gość: lancet lewackie MLOTY "kurtury" uczyc chca.. IP: *.telia.com 01.11.04, 17:31
                  Data: 01.11.2004 15:49

Debilu. Opanuj się, bo ci się spirale przegrzeją. I co my wtedy z tym złomem
                  zrobimy?

- Zrobic to "WY" mozecie.. to co robicie lewackie smiecie.. - kupe lajna..

- Ten "debil" - lewacki szczylu - w ustach przedstawiciela lewackiej holoty,
                  brzmi jak komplement i wyraznie nobilituje..

Popatrz no pan, pane Havranek.. Zamiast gaski pasac lub krowki po pastwisku
                  ganiac, "nauczylo siem" toto literki w slowa skladac i pisac i "hehehe..
                  profesor Bralczyk go smieszy"..
                  - Nic z tego... na salony "chrabjo fartburk" to mozecie.. ale lewackie.. tam
                  wasze miejsce i tam tez znajdziecie i pokrewne dusze a i "kurture" podobna.. Od
                  moich salonow WON!

- Chociaz.. "Pewnien facet co siem nawzywal" Conrad - Korzeniowski
                  "zresztom"(nie ten glupi lewaku od "chodow".. "nie tynze") "powiedziol" co -
                  "Glupota jest istotnym motorem tego swiata i dlatego zasluguje na szacunek" -
                  i "mnial calkowitom racjem" durniu lewacki.. no "mnial"!..

A "inszy facet", co "siem nazwywal" Antoine(- nooo wisz.. no Antek dla twego
                  plebsu..) Saint-Exupéry to rzekl "co inszego":

"Jesli pozwolisz by robactwo sie rozmnozylo - rodza sie prawa robactwa. I rodza
                  sie piewcy, ktorzy beda je wyslawiac."

- No i robactwo sie rozmnozylo! - I robactwo i lewactwo i mnostwo innego
                  SMIECIA.. I fakt iz wszystkich was, rozdeptac sie nie da, z tej prostej
                  przyczyny ze ZAWSZE holota, plebs i polglowki(lewackie tez) stanowily liczebna
                  przewage w kazdym spoleczenstwie..

- Miales jakies watpliwosci co do ZWROTU.. nie STYLISTYKI durniu - i nie "ty
                  śmieciu między śmiećmi"(nie bylby to kundel lewacki) - tylko: - "- Smieciowi..
                  miejsce miedzy smiecmi" - niedorobiony "yntelygencie"?? - I "smiac ci sie
                  chcialo" parweniuszku??

- Nic w tym dziwnego.. z innych kultur pochodzimy.. z roznych warstw
                  spolecznych i w ROZNYCH SZKOLACH - mnie KSZTALCONO, - ciebie holoto lewacka
                  UCZONO. - I mnie jeszcze uczono iz miejsce SMIECIOW rodzaju ludzkiego - nie
                  potocznych SMIECI - jest miedzy SMIECMI(czyli im podobnym) - a nie "SMIECIAMY" -
                  holoto lewacka..

- Co Antek Saint-Exupéry proroczo rzekl?? - Hęęę???

- I o czym tez ty... lewacki duren i przyglup chcialbys i MOGLBYS ze
                  mna "podyskutowac"?? - Nie ten wagon.. nie ten przedzial.. i NIE TA KLASA
                  kundlu!!

- Wy.. odmozdzeni zasrancy, mozecie "gaworzyc" o onanizowaniu sie.. debilach..
                  Monty Pythonach.. o myleniu glowy z dupa i posiadaniu dwoch dup.. o puszczaniu
                  bakow.. - To wasz jezyk.. wasz swiat pojec.. i kultura i wyzyny intelektualne -
                  i tam zostancie - bo tyle wlasnie waszego lewacka holoto..

- Niech kazdy robi to co najlepiej potrafi.. - A wiec lewackie kundle.. Do
                  dziela!! - Pokazcie co wam najlepiej sie udaje .. :))))

lancet

• wartburg4 two thick bricks 01.11.04, 18:16
                    Widzę, że sprawa jest poważniejsza i że zlekceważyłem chorobę. Nie ma innego
                    wyjścia. Musisz uderzyć się w głowę dwiema cegłówami jednocześnie. Two thick
                    bricks. Z lewej i z prawej strony. Możesz użyć też młotów kowalskich. Twój błąd
                    bierze się z tego, że robiłeś to do tej pory tylko z lewej. Ale musisz także z
                    prawej. Najlepiej jednocześnie i mocno, żeby pod czachą coś trzasnęło.

Skończy się co najwyżej na ciężkim urazie głowy, ale dzięki temu uda ci się
                    uniknąć leczenia w zakładzie zamkniętym. Zawsze coś.
                    • Gość: lancet Re: two thick bricks IP: *.telia.com 01.11.04, 21:26
                      Autor: wartburg4
                      Data: 01.11.2004 18:16

Widzę, że sprawa jest poważniejsza i że zlekceważyłem chorobę. Nie ma innego
                      wyjścia. Musisz uderzyć się w głowę dwiema cegłówami jednocześnie. Two thick
                      bricks. Z lewej i z prawej strony. Możesz użyć też młotów kowalskich. Twój błąd
                      bierze się z tego, że robiłeś to do tej pory tylko z lewej. Ale musisz także z
                      prawej. Najlepiej jednocześnie i mocno, żeby pod czachą coś trzasnęło.

Skończy się co najwyżej na ciężkim urazie głowy, ale dzięki temu uda ci się
                      uniknąć leczenia w zakładzie zamkniętym. Zawsze coś.

- Hehehe - no i poslusznie kundelek lewacki obszczekal.. i poslusznie w swoim
                      stylu..
                      Widzisz "humbak" jak latwo blichtr i pozlota z nich zlazi? - Widzisz tez ze sa
                      niezdolni do jakiejkolwiek zmiany sposobu komunikowania sie.. Tak jak
                      napisalem.. - robia TO, CO POTRAFIA NAJLEPIEJ :))) - Trzeba tylko umiejetnie
                      kundla "polechtac" kijem lub kopniakiem by zaczal byc soba :))

- Tak jak pisze.. - wymozdzona holota lewacka.. wymozdzony plebs.. zawsze
                      chamskim i prostackim plebsem zostanie :)) - Na dodatek szczeniackim.. :)
                      - To wsrod tych szczeniackich polglowkow funcjonuja owe - "two thick bricks"..
                      "onanizowania sie".. "puszczania bakow".. "posiadaniu dwoch dup".. etc.itd..

- Wlasnie tak ta holota lewacka sobie "gaworzy" i "szczebioce yntelektualnie
                      wielce" i "dyszkutuje" na poziomie conajmniej "WUML"u :))

lancet
      • venus99 Re: LEWACKIE OBSESJE i FOBIE.. 01.11.04, 11:02
        gdybyś lanceciku w nocy spał zamiast się onanizować (co jest zresztą potepione
        przez kręgi parafialne jako działalność aborcyjna) to może twój bełkocik byłby
        mniej bełkotliwy.
        nie wystarczy pisać po polsku. warto jeszcze robić to mądrze.
        • Gość: wartburg nasłany przez Monty Pythona? IP: *.pool.mediaWays.net 01.11.04, 11:55
          venus99 napisał:

> gdybyś lanceciku w nocy spał zamiast się onanizować (co jest zresztą
          potepione
          > przez kręgi parafialne jako działalność aborcyjna) to może twój bełkocik
          byłby
          > mniej bełkotliwy.
          > nie wystarczy pisać po polsku. warto jeszcze robić to mądrze.

Po polsku? Polszczyzna jest zbyt skomplikowana dla takich ameb. Wczytaj się w
          jego bogatą stylistykę : "ty śmieciu między śmiećmi". Smiać się chce. A może
          on też nasłany przez Monty Pythona?
          • Gość: lancet Re: nasłany przez Monty Pythona? IP: *.telia.com 01.11.04, 15:26
            nasłany przez Monty Pythona?
            Data: 01.11.2004 11:55 .

Po polsku? Polszczyzna jest zbyt skomplikowana dla takich ameb. Wczytaj się w
            jego bogatą stylistykę : "ty śmieciu między śmiećmi". Smiać się chce. A może
            on też nasłany przez Monty Pythona?
            -------------------------------------------------------------------------------

- Was faktycznie.. - jak wszy i gnidy wytepic trudno..

- Ty osiolku "produkujesz sie" tu, w najlepszym lewackim "towarzystwie" tych
            wymozdzonych "uzytecznych idiotow" - i to od dluzszego juz czasu kretynku
            lewacki - wiec i "siana" i "obroku" szkoda na ciebie marnowac..

Nastepny "yntelektualysta" od siedmiu bolesci.. Hehehe.. "wartburg" tym
            razem.. - "Chrabja fartburk".. hehehe..

- Za "yntelygęta" sie poczytuje bo "Monty Pythona" obejrzal.. hehehe..

Ale jako kundel z lewackiej sfory natychmiast do obszczekiwania ruszyl.. Jak to
            kundel :)) (lewacki..)

lancet

• venus99 Re: nasłany przez Monty Pythona? 01.11.04, 20:58
              można powiedzieć - typowy przykład elegancji pewnych autorów.
        • Gość: lancet Re: LEWACKIE OBSESJE i FOBIE.. IP: *.telia.com 01.11.04, 15:12
          LEWACKIE OBSESJE i FOBIE..
          Autor: venus99
          Data: 01.11.2004 11:02

gdybyś lanceciku w nocy spał zamiast się onanizować (co jest zresztą potepione
          przez kręgi parafialne jako działalność aborcyjna) to może twój bełkocik byłby
          mniej bełkotliwy. nie wystarczy pisać po polsku. warto jeszcze robić to mądrze.

- Za mlodys polglowku i nie ta sfera przyglupie.. Tego rodzaju argumenty
          zdegenerowany SZCZYLU zostaw dla swego poziomu intelektualnego i umyslowego
          zasrancu.. Wszystko wam sie kojarzy albo z odbytnica szczyle lewackie, albo z
          narzadami rodnymi czy tez organami plciowymi..

- Czego zreszta od zdegenerowanej holoty zadac i oczekiwac? - Tylko argumentow
          typu: - "gdybyś lanceciku w nocy spał zamiast się onanizować(...)"..

- Chamskie dziecko... hehehe.. - Czemus ty biedny?? - Bos glupi.. - Czemus ty
          glupi???? - Bos biedny!!! - umyslem..

- Aby "pisac" madrze i wg twych kanonow i poziomu przyglupa lewackiego,
          musialbym sie cofnac w rozwoju w sposob niewiarygodny.. Jedyne pocieszajace w
          tym calym czestowaniu kopniakami lewackiego kundla jest to, ze musialby ten
          antypolski smiec, wiele szkol ukonczyc i posiasc mnostwo wiedzy by
          rozumiec "lanceta" czy p.Lysiaka(o dorownaniu im.. mozemy tylko w gatunkach
          Science Fiction rozwazac..), ale tez musialby by pochodzic nie z holoty i
          plebsu..

Hehehe.. "..nie wystarczy pisać po polsku. warto jeszcze robić to mądrze."

- Zdanie - lewacki "yntelygencie inaczej" - ZAWSZE ROZPOCZYNA SIE DUZA LITERA!!

Hehehehe.. "Pouczyciel".. - Do szkol szczylu.. DO SZKOL matole lewacki :)))

lancet

• k123456 Re: LEWACKIE OBSESJE i FOBIE.. 01.11.04, 18:38
            >Zdanie - lewacki "yntelygencie inaczej" - ZAWSZE ROZPOCZYNA SIE DUZA LITERA!!<

Dla przypomnienia i porządku: dużą literę to można napisać kredą na tablicy
            (odpowiednio dużej).
            Zdanie zawsze rozpoczyna się WIELKĄ literą.
            A na prawo ode mnie jest tylko prawa ściana mojego pokoju.
            • Gość: lancet Re: LEWACKIE OBSESJE i FOBIE.. IP: *.telia.com 01.11.04, 20:54
              Autor: k123456
              Data: 01.11.2004 18:38

>Zdanie - lewacki "yntelygencie inaczej" - ZAWSZE ROZPOCZYNA SIE DUZA LITERA!!<

Dla przypomnienia i porządku: dużą literę to można napisać kredą na tablicy
              (odpowiednio dużej).
              Zdanie zawsze rozpoczyna się WIELKĄ literą.

- I moja to wina, gdyz przeoczylem wziecie tego slowa (DUZA) w "cudzyslow"..

- "MALE" litery, sa bardziej zroznicowane od "WIELKICH" i latwiej wychwycic
              tego rodzaju niedopatrzenia.. - Ale to LEWACY powinni byli zwrocic uwage na ten
              blad! - nie ty.. stojacy "na prawo"...
              ==============================================================================

Autor: k123456 napisal:

A na prawo ode mnie jest tylko prawa ściana mojego pokoju.

- Pana Lecha Stepniewskiego czytac.. - swiadczy dobrze o tobie, gdyz sa to
              niemal w calosci Jego slowa - oprocz tego "pokoju"..

lancet

• k123456 Re: LEWACKIE OBSESJE i FOBIE.. 02.11.04, 07:49
                >Pana Lecha Stepniewskiego czytac.. - swiadczy dobrze o tobie, gdyz sa to
                niemal w calosci Jego slowa - oprocz tego "pokoju"..<

Wielki to dla mnie zaszczyt, że wymyśliłem samodzielnie coś, co przyszło do
                glowy i Panu Lechowi Stępniewskiemu. A my. stojący rzeczywiście na prawo,
                musimy szczególnie uważnie formułować nasze opinie.

Może Pan udowodnić któremuś z lewaków, że nie ma racji i jest kompletnym
                ignorantem, a on odpowie: zaraz, zaraz - w trzecim zdaniu od końca brak
                przecinka!!!
      • humbak Re: LEWACKIE OBSESJE i FOBIE.. 01.11.04, 12:24
        Nie ma nic bardziej antypolskiego niż wypowiedzi takie jak ta.
        • Gość: wartburg giętkość myśli IP: *.pool.mediaWays.net 01.11.04, 14:17
          humbak napisał:

> Nie ma nic bardziej antypolskiego niż wypowiedzi takie jak ta.

Jeśli znajomość polskiego uważasz za synonim antypolskiego lewactwa, to
          gratuluję giętkości myśli.
          • humbak Re: giętkość myśli 01.11.04, 14:36
            "Ciebie lewacki durniu, nie wyleczyloby ani lanie po pysku ani proby nauczenia
            czegokolwiek..
            PAN - szczylu - Waldemar Lysiak, nie jest dla wymozdzonyxch lewakow i ujma dla
            niego byloby gdyby taki lewacki kundel jak ty, utozsamial sie z nim.."

Tą wypowiedź i wszystkie w podobnym tonie uważam za skrajnie antypolskie. Lewackość nie ma tu nic do rzeczy.
            • Gość: wartburg sorry IP: *.pool.mediaWays.net 01.11.04, 14:45
              Sorry, źle Cię zrozumiałem. A to oznacza, że mam na ten temat taki sam pogląd
              jak Ty. Na przyszłość cytuj od razu posty, które komentujesz. W ten sposób
              unikniemy nieporozumień.
              • humbak Re: sorry 01.11.04, 15:12
                Podpisany byłem pod postem, który komentowałem:) Wiem jednak o co Ci chodzi, więc nie masz za co przepraszać, czasem ludziska dziwacznie się wpisują. Wezmę na to korektę.
                Pozdrawiam
    • Gość: s Re: Natchnieni W. Łysiakiem IP: 213.199.192.* 01.11.04, 17:59
      s
      • Gość: co ma chamów dość Widziałem wczoraj "lanceta" albo kogoś b. podobneg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.04, 09:28
        A to było tak:
        Z "Bazyliszka" wyszedł mocno napity, krzepki elegant, zatoczył się i wpadł na
        dwie starsze panie. Drobniejsza z nich byłaby upadła, gdyby jej koleżanka nie
        poddtrzymała...
        Powiedziała cichutkim głosem do "krzepkiego":
        -"Mógłby pan uważać, młody człowieku".
        Na co on odwrzasnął:
        -"To ty, starucho, patrz jak liziesz... Więcej kultury, ty lewacka ku..!"
        Czknął, przybrał wyraz urażonej godnosci i odszedł chwiejnie, zataczajac się i
        mamrocząc coś co brzmiało jak:
        -".. z innych kultur pochodzimy.. z roznych warstw
        spolecznych i w ROZNYCH SZKOLACH - mnie KSZTALCONO, - ciebie holoto lewacka
        UCZONO. - I mnie jeszcze uczono iz miejsce SMIECIOW rodzaju ludzkiego - nie
        potocznych SMIECI - jest miedzy SMIECMI(czyli im podobnym) - a nie "SMIECIAMY" -
        holoto lewacka...
        A potem, schodząc z kraweżnika dokonał publicznego samogwałtu, czyli sie sam
        wypie..ł na pysk. Boleśnie. Co mu się słusznie należało...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka