Dodaj do ulubionych

Kto będzie szefem IPN?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.04, 01:21
30 czerwca 2005 - dobra okazja do zakończenia działalności IPN-u, razem z
jego PIERWSZYM i oby OSTATNIM prezesem !!! Kadry IPN-u powinne zasilić
niewydolny dziś WYMIAR SPRAWIEDLIWOŚCI, a archiwa IPN, od początku
niekompletne i w wielu wypadkach NIEWIARYGODNE powinne pozostać do dyspozycji
historyków.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Marzenie kapusiów - Ketmanów, Monik i Olinów! IP: *.crowley.pl 03.11.04, 01:38
      Niedoczekanie wasze!
    • m635 Red. Maleszka ma dyżur! Jako "normalny" tym razem 03.11.04, 01:48
      Co ta sb-ecka szmata ma w garści? Jakie papiery i na kogo z redakcji?
    • Gość: Jagnieszka Nowym prezesem IPN będzie prof. Kieres. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 03:48
      To jasne.
      • Gość: SLD-UPek Naszym kandydatem jest towarzysz Jaskiernia! IP: *.czajen.pl / 212.244.182.* 03.11.04, 03:56
        • Gość: Jacek Zadurski Re: Naszym kandydatem jest towarzysz Jaskiernia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 13:36
          Możeby był o normarnie gdyby Prof.drhab. Jerzy Jaskiernia został szefem IPN !!!
    • Gość: Jedrek Re: Kto będzie szefem IPN? IP: *.cg.shawcable.net 03.11.04, 07:47
      A moze by tak wybrac Aleksandra Kwasnego na to stanowisko w koncu sie chlopinie
      cos nalezy po ciezkiej prezydenturze...
      • basia.basia Re: Kto będzie szefem IPN? 03.11.04, 11:02
        Gość portalu: Jedrek napisał(a):

> A moze by tak wybrac Aleksandra Kwasnego na to stanowisko w koncu sie
        chlopinie
        >
        > cos nalezy po ciezkiej prezydenturze...

A może prokuratora Kapustę? W razie czego da się okraść z podejrzanej teczki:)
    • Gość: Andrzej J Leon Kieres na prezydenta RP IP: *. / 212.191.130.* 03.11.04, 08:28
      Może partie polityczne się opamiętają przy forsowaniu swoich przywódców na
      urząd prezydenta RP. Koniec kadencji, jakże owocnej jest szansą aby tak prawego
      człowieka, odważnego a przede wszystkim uczciwego zgłosić jako kandydata do
      tego urzędu. Apeluję do dziennikarzy o umieszczenie tego kandydata w sondarzach.
    • Gość: Anna Kozlowska Tylko Jerzy Robert Nowak IP: *.sympatico.ca 03.11.04, 08:35
      Szefem IPNu powinien zostac normalny przyzwoity czlowiek, ktory bedzie pilnowal
      zeby Instytut robil to, do czego zostal stworzony.

Kieres juz sie wykazal i dosyc tego. Profesor Jerzy Robert Nowak jast
      najbardziej pracowitym profesorem w Polsce i nie mam watpliwosci, ze nie
      odpusci sobie ani innym i robota nabierze tempa. Co prawda widze Profesora na
      innych - rownie waznych stolkach - prezydenckiego nie wylaczajac - ale IPN jest
      wazniejszy.

Rownie dobry bylby Leszek Zebrowski ale zdaje sie, ze najwazniejszy jest papier
      potwierdzajacy profesorstwo. Nie liczy sie to, co ktos robi i czy robi to
      dobrze. Przynaleznosc partyjna i uklady tez sa wazne. Porzadni i broniacy
      prawdy historycznej ludzie zwykle sa spychani gdzies w kat. Kanalii na
      najwyzszych stanowiskach nie brakuje. Nie szkodzi, ze gdzie spojrzysz to jakis
      podwladny Don Corleone sie panoszy. Nikogo to nie wzrusza - ani wyborcow ani
      wymiaru od scigania i wymierzania. Tam zreszta tez siedza swoi.

Dobrze byloby zeby kolejny swoj nie dostal sie do IPNu tylko twardo broniacy
      polskiej pamieci narodowej. Przypominam - p o l s k i e j pamieci pelnej
      bialych i czerwonych plam.

Tylko bron Boze nie Paczkowski. Nie jest to osoba godna zaufania, moim
      zdaniem. Kobiety maja intuicje.

Mam wiecej kandydatow ale pewnie sa zbyt radykalni wiec takze by nie przeszli
      przez wstepne sito wyksztalceniowe. Mam na mysli wszystkich ludzi usilujacych
      dotrzec do prawdy i sumien Polakow opisujacych to, czego w wiekszosci nie
      chcemy widziec. Pol redakcji Naszej Polski swietnie by sie nadawalo. Oni
      pracuja juz jako ramie IPN tylko IPN nie chce o tym wiedziec.
      • Gość: alladyn Lepiej babo zajmij sie garami, choć pewnie i do s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 09:35
        Lepiej babo zajmij sie garami, choć pewnie i do się nie nadajesz
        • Gość: Jarek Re: Lepiej babo zajmij sie garami, choć pewnie i IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 03.11.04, 11:44
          Alladyn - jeśli ktoś pisze o swoich poglądach to ciebie wkurza, ale zrozum do
          tego jest forum internetowe, tego oczekujemy, poznania poglądów innych ludzi,no
          chyba że twoja odpowiedż to twój świat - to żal mi ciebie.Nie obrażaj innych.
          • ukos Miód na serce 03.11.04, 15:03
            Rozczuliła mnie twoja wypowiedź, dobry człowieku. Tak po ludzku do ostatniego
            kretyna.
    • and192 Re: Kto będzie szefem IPN? 03.11.04, 10:00
      Pan był Normalny w kontekście PRL-u. Pozdrawiam.
      • Gość: Dragon Re: Kto będzie szefem IPN? IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.11.04, 11:05
        a ja uważam, że szefem IPN powinien zostać człowiek o wielkiej prawdomówności
        i czystyjm sumieniu!
        Mam takiego człowieka na myśli. Powinien zostać pan Urban!!!!!!!!!:)))))))))
        • ukos I jeszcze wilk do owczarni 03.11.04, 15:05
          To byłby komplet.
    • Gość: t1s Re: Kto będzie szefem IPN? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.11.04, 13:42
      Lizut!
      Już Michnik to załatwi.
    • ukos Normalny komuch 03.11.04, 14:57
      Normalka
      • ukos Sprostowanie 03.11.04, 15:06
        No, może nie całkiem normalny, ale w każdym razie znormalizowany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka