Gość: Druss IP: 62.233.138.* 27.08.01, 10:45 Wiem, potraktujecie to jako prowokację... Naprawdę czuję się Papuasem i myślę, że nie jestem jedyny. Proponuję więc stworzyć listę Papuasów w Polsce. Czekam na Waszą reakcję... 1. Druss... 2... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr_M Ja tez. IP: 10.105.13.* 27.08.01, 10:48 Dopisz mnie do listy. Co prawda czuje sie Papuasem tylko w pewnych okreslonych sytuacjach, ale jednak ... natury nie da sie oszukac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Venom Re: Jestem Papuasem!!!! IP: 192.168.14.* / 192.168.14.* / *.121.135.226.host.de.colt.net 27.08.01, 14:59 Protestuje w imieniu PRAWDZIWYCH Papuasow ! Nie jestes godzien zaszczytnego miana Papuasa, na ktore zasluzyc mozna jedynie broniac tysiacletniej tradycji Papuasizmu przed napasciami eskimoskich tamtamow, w niezlomnym postanowieniu wytrwania na placowce strzegac wartosci papuaskich od jadu saczonego przez eskimosow i dewiantow, ktorzy rodzonej matki by nie zjedli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr_M Re: Jestem Papuasem!!!! IP: 10.105.13.* 27.08.01, 16:21 Gość portalu: Venom napisał(a): > Protestuje w imieniu PRAWDZIWYCH Papuasow ! Nie jestes > godzien zaszczytnego miana Papuasa, na ktore zasluzyc > mozna jedynie broniac tysiacletniej tradycji Papuasizmu > przed napasciami eskimoskich tamtamow, w niezlomnym > postanowieniu wytrwania na placowce strzegac wartosci > papuaskich od jadu saczonego przez eskimosow i dewiantow, > ktorzy rodzonej matki by nie zjedli ! Jak mawiaja rdzenni Indianie ... HOWGH! Odpowiedz Link Zgłoś