Dodaj do ulubionych

POMOC DOMOWA

07.08.11, 10:25
Zdecydowanie podejmę się sprzątania domów/mieszkań.Wołomin,Kobyłka,Zielonka,Marki,Ząbki,Rembertów,Wawer-okolice Marsa,Białołeka ok.Głębockiej,Berensona(jestem zmotoryzowana). Mam 29 lat, jestem energiczna, dokładna, uczciwa, niepaląca. Dobrze dogaduję się z dziećmi oraz futrzakami domowymi. W branży jestem od ponad 2 lat, obecnie sprzątam 2 domy i 2 mieszkania. Posiadam bardzo duże doświadczenie w planowaniu kolejności wykonywanych prac - mogę pracować pod nieobecność rodziny (i tak idzie zdecydowanie najsprawniej), ale jeśli Państwo sobie życzą być w domu, to z mojej strony nie ma żadnego problemu. Posiadam referencje. Sprzątam na środkach zapewnianych przez Klienta (mogę doradzić najlepsze). Mam 4 stałe klientki. Standardowe sprzątanie obejmuje: odkurzanie mebli i pod meblami / usuwanie odbić palców / odkurzanie bibelotów, lamp i roślin / wycieranie parapetów / czyszczenie poręczy, drzwi, ram obrazów / opróżnianie i mycie popielniczek / opróżnianie, mycie pojemników na śmieci oraz wymiana worków / gruntowne sprzątanie i odkamienianie łazienki oraz kuchni / mycie luster / odkurzanie tapicerki meblowej / odkurzanie i mycie podłogi wraz z listwami przypodłogowymi / usuwanie pajęczyn / mycie ganku, drzwi frontowych .

Dodatkowe prace, np. mycie okien, sprzątanie w szafkach kuchennych lub garderobie, rozmrażanie i mycie lodówki uzgadniane indywidualnie. Mogę prasować i gotować.Sprzątanie cotygodniowe: ***Domy/mieszkania do 100metrów:80.00-100,00zł***Domy 100 do 150metrów: 100,00-150,00 zł ***Inne kwestie do uzgodnienia. Jeśli nie znosisz sprzątać lub nie masz na to czasu, to serdecznie zapraszam :)
Dysponuje referencjami na portalu pomocedomowe
Anna e-mail sprzatanie.ania@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • sprzatanie.ania Re: POMOC DOMOWA 10.08.11, 20:44
      podciągam do góry ogłoszenie
      • sprzatanie.ania wolne piątki 30.10.11, 11:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka