Dodaj do ulubionych

deptanie narodowych uczuć

08.11.04, 17:56
www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20041108&id=po01.txt
-nie dość ze niedziele nam zabrano to jeszcze chce sie nam odebrać
święta..ludzoie! pozwolicie na to? bo ja nie! nie samą pracą zyje człowiek!
Obserwuj wątek
    • krystian10 Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:01
      Oszołomie spróbuj raz wyrazić swoje myśli a nie tylko przedruki z ND porządny
      człowiek tego nie czyta więc nie wie o co chodzi . Przestań chodzić na pasku
      indokrynacji tej gadzinówki i zaczni mówić swoim językiem , jeżeli jeszcze masz
      swoje zdanie a nie zdanie ojca dyrekrora
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:04
        skoro nie czytasz ND nie mozesz w takim razie uważać sie za porządnego człowieka
        • krystian10 Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:35
          Właśnie dlatego że nie czytam , to jestem człowiekiem
      • sanctum.officium Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:04
        to może jeden ty raz przestaniesz pisać bzdury o indoktrynacji i Rydzyku
        obsesja jakas czy co?

krystian10 napisał:

> Oszołomie spróbuj raz wyrazić swoje myśli a nie tylko przedruki z ND porządny
        > człowiek tego nie czyta więc nie wie o co chodzi . Przestań chodzić na pasku
        > indokrynacji tej gadzinówki i zaczni mówić swoim językiem , jeżeli jeszcze masz
        > swoje zdanie a nie zdanie ojca dyrekrora
    • Gość: czyzunia Re: deptanie narodowych uczuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:03
      oszolku rostomily, zawsze z radoscia wiotam twoje nowe teksciki.
      sa wprost urocze.
      nikt niwe musi chodzic do sklepu, ani w nim pracowac.
      apropos nawroc sdie na jakąś religię chrześcijańską, bo w tym wojtylizmie nie
      rpzwijasz sie.
    • yossarian18 Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:06
      To skandal! Gdy u mnie w mieście na placu przed Kościołem będzie grana Pierwsza
      Brygada, a delegacje będą składać kwiaty przed pomnikiem poległych peowiaków to
      w supermarkecie postawionym tuż obok Kościoła ludzie będą robić zakupy!
      PS. Czy złożyłeś już swój podpis w poznańskim biurze poselskim prof. Z. Jacyny-
      Onyszkiewicza przeciw organizacji marszu gejów?
      • Gość: czyzunia Re: deptanie narodowych uczuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:07
        tylku ludkowie maja w pupuni te wasze obchody
        • sanctum.officium Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:11
          nasze?

tzn. nie twoje tak?
          skoro jestes innej narodowości i nie obchodzi cię 11 listopada
          to łaskawie nie dawaj popisu swojej głupoty w tym wątku

Gość portalu: czyzunia napisał(a):

> tylku ludkowie maja w pupuni te wasze obchody
        • yossarian18 Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:20
          To nie są uroczystości LPRu, tylko oficjalne obchody! Skoro masz w dupie Święto
          Niepodległości to dobrze Ci radzę: won z Polski, czerwona świnio!
          • krystian10 Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:43
            Przecież to kościół przed wojną napiętnował Piusudskiego ,że nie katolik. Jak
            możecie obchodzić to święto, które zapoczątkował Marszałek
      • nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:10
        jeszcze nie zrobię to jutro czyli we wtorek bowiem to w każdy wtorek jest
        zebranie dzielnicy w której mieszkam
        • Gość: czyzunia Re: deptanie narodowych uczuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:14
          gowienko ci do tego co ludkowie beda robic w to swieto. idz se na te imprezki,
          a ludkowie pojda do sklepiczku.
          a tu takie wielkie bogooojczyzniane slowa. tfu.
        • yossarian18 Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:14
          Dzisiaj słuchałem o tym w RM, a wiem, że mieszkasz w Wielkopolsce, więc jest
          okazja. I zachęć znajomych do złożenia podpisu!
        • Gość: antybydle Re: witaj przechrzto IP: *.lublin.mm.pl 08.11.04, 18:15
          Jak chcesz leżeć pępkiem do góry i dawać lizać gębusie kozie to nikt ci nie
          broni. Zawsz świętowałem 11 listopada a teraz, żeby nie spotkać takich debili
          jak ty jade na ryby,jedziesz ze mną? możesz wziąć kozę.
          • sanctum.officium bydle, a kto twoich upadłych kobiet będzie pilnowa 08.11.04, 18:19

nie będą dawać dupy na boku?

poilnuj interesu alfonsie
            • Gość: antybydle Re: bydle, a kto twoich upadłych kobiet będzie pi IP: *.lublin.mm.pl 08.11.04, 18:22
              beda dawać dupy na plecach zeby patrzeć w twarz katolom którzy urwali sie z
              uroczystości od swoich porypanych a nie rypanych żon
    • neceser Widocznie kupujacy maja inna opinie. 08.11.04, 18:15
      W faszyzmie narzucano wszystkim opinie, nie w demokracji. Jesli chcesz kupowac,
      twoja wolnosc. I jesli nie chcesz, idz , obchodz swieta. W USA nawet w boze
      narodzenie jest handel. Bo to jest WOLNY kraj. Wolny od katonazistow.

nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał:

> www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20041108&id=po01.txt
      > -nie dość ze niedziele nam zabrano to jeszcze chce sie nam odebrać
      > święta..ludzoie! pozwolicie na to? bo ja nie! nie samą pracą zyje człowiek!
    • Gość: antybydle A spróbuj mi nie pozwolić!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.11.04, 18:17
      Ciekaw jestem przechrzto jak to zamierzasz zrobić?
      • sanctum.officium Re: A spróbuj mi nie pozwolić!!! 08.11.04, 18:21
        masz coś to przechrzt i żydów?

niedość ze alfons to jeszcze nazista!

Gość portalu: antybydle napisał(a):

> Ciekaw jestem przechrzto jak to zamierzasz zrobić?
        • Gość: antybydle Re: A spróbuj mi nie pozwolić!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.11.04, 18:25
          Tłumaczylem ci debilu, że przechrzta to taki katolik którymi pogardzają
          chrześcijanie za zdradę swojej wiary i żydzi, bo od nich odstapił. Przechrzta
          to taka nawiedzona , fałszywa, koniunkturalna persona, nadgorliwa, zdewociała,
          bigot. Zrozumiałeś debilu - to o tobie czyli o oszołomie bo wy dwaj to jedno.
          • sanctum.officium Re: A spróbuj mi nie pozwolić!!! 08.11.04, 18:29
            to ty taki tolerancyjny, wiesz co to pogarda?

aż sie wierzyć nie chce!

> Tłumaczylem ci debilu, że przechrzta to taki katolik którymi pogardzają
            > chrześcijanie za zdradę swojej wiary i żydzi, bo od nich odstapił. Przechrzta
            > to taka nawiedzona , fałszywa, koniunkturalna persona, nadgorliwa, zdewociała,
            > bigot. Zrozumiałeś debilu - to o tobie czyli o oszołomie bo wy dwaj to jedno.
            • Gość: antybydle Re: A spróbuj mi nie pozwolić!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.11.04, 18:33
              wiem też co to szacunek dla innych, o czym tobie sie nie śni drogi kliencie
              moich upadłych kobiet.Buźka.Wiesz czym ty sie różnisz ode mnie? tym że ja
              prowadzę burdel a ty do niego chodzisz ukradkiem, przed katabasem, żoną,
              kolegami.Oni tez chodzą tylko przed sobą się tajniaczycie. Ot, taka katolska
              prawdomówność i szczerość.
              • sanctum.officium Re: A spróbuj mi nie pozwolić!!! 08.11.04, 18:39
                Nie denerwuj sie bydle!
                Przecieżie nie musisz się tłumaczyć.
                Bóg ci wybaczy, jeśli wyrazisz szczerą skruchę

a LPR i tak zlikwiduje te twoie burdele jak dojdzie już do władzy!

> wiem też co to szacunek dla innych, o czym tobie sie nie śni drogi kliencie
                > moich upadłych kobiet.Buźka.Wiesz czym ty sie różnisz ode mnie? tym że ja
                > prowadzę burdel a ty do niego chodzisz ukradkiem, przed katabasem, żoną,
                > kolegami.Oni tez chodzą tylko przed sobą się tajniaczycie. Ot, taka katolska
                > prawdomówność i szczerość.
                • Gość: antybydle Re: A spróbuj mi nie pozwolić!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.11.04, 18:44
                  nie jesteś w stanie mnie zdenerwować . To która laske zarezerwować?
                  -------------------
                  Wchodzi sanctum.officium do agencji: niech będzie pochwalony!
                  pada odpowiedź: Lona zajęta, może być Kaśka?
            • neceser Za komuny MUSIELI swietowac. 08.11.04, 18:34
              Katonazizm chce to samo zrobic.

sanctum.officium napisała:

> to ty taki tolerancyjny, wiesz co to pogarda?
              >
              > aż sie wierzyć nie chce!
              >
              >
              > Gość portalu: antybydle napisał(a):
              >
              > > Tłumaczylem ci debilu, że przechrzta to taki katolik którymi pogardzają
              > > chrześcijanie za zdradę swojej wiary i żydzi, bo od nich odstapił. Przech
              > rzta
              > > to taka nawiedzona , fałszywa, koniunkturalna persona, nadgorliwa, zdewoc
              > iała,
              > > bigot. Zrozumiałeś debilu - to o tobie czyli o oszołomie bo wy dwaj to je
              > dno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka