nowy.oszolom.z.radia.maryja 08.11.04, 17:56 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20041108&id=po01.txt -nie dość ze niedziele nam zabrano to jeszcze chce sie nam odebrać święta..ludzoie! pozwolicie na to? bo ja nie! nie samą pracą zyje człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krystian10 Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:01 Oszołomie spróbuj raz wyrazić swoje myśli a nie tylko przedruki z ND porządny człowiek tego nie czyta więc nie wie o co chodzi . Przestań chodzić na pasku indokrynacji tej gadzinówki i zaczni mówić swoim językiem , jeżeli jeszcze masz swoje zdanie a nie zdanie ojca dyrekrora Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:04 skoro nie czytasz ND nie mozesz w takim razie uważać sie za porządnego człowieka Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:35 Właśnie dlatego że nie czytam , to jestem człowiekiem Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:04 to może jeden ty raz przestaniesz pisać bzdury o indoktrynacji i Rydzyku obsesja jakas czy co? krystian10 napisał: > Oszołomie spróbuj raz wyrazić swoje myśli a nie tylko przedruki z ND porządny > człowiek tego nie czyta więc nie wie o co chodzi . Przestań chodzić na pasku > indokrynacji tej gadzinówki i zaczni mówić swoim językiem , jeżeli jeszcze masz > swoje zdanie a nie zdanie ojca dyrekrora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: deptanie narodowych uczuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:03 oszolku rostomily, zawsze z radoscia wiotam twoje nowe teksciki. sa wprost urocze. nikt niwe musi chodzic do sklepu, ani w nim pracowac. apropos nawroc sdie na jakąś religię chrześcijańską, bo w tym wojtylizmie nie rpzwijasz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:06 To skandal! Gdy u mnie w mieście na placu przed Kościołem będzie grana Pierwsza Brygada, a delegacje będą składać kwiaty przed pomnikiem poległych peowiaków to w supermarkecie postawionym tuż obok Kościoła ludzie będą robić zakupy! PS. Czy złożyłeś już swój podpis w poznańskim biurze poselskim prof. Z. Jacyny- Onyszkiewicza przeciw organizacji marszu gejów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: deptanie narodowych uczuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:07 tylku ludkowie maja w pupuni te wasze obchody Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:11 nasze? tzn. nie twoje tak? skoro jestes innej narodowości i nie obchodzi cię 11 listopada to łaskawie nie dawaj popisu swojej głupoty w tym wątku Gość portalu: czyzunia napisał(a): > tylku ludkowie maja w pupuni te wasze obchody Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:20 To nie są uroczystości LPRu, tylko oficjalne obchody! Skoro masz w dupie Święto Niepodległości to dobrze Ci radzę: won z Polski, czerwona świnio! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:43 Przecież to kościół przed wojną napiętnował Piusudskiego ,że nie katolik. Jak możecie obchodzić to święto, które zapoczątkował Marszałek Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:10 jeszcze nie zrobię to jutro czyli we wtorek bowiem to w każdy wtorek jest zebranie dzielnicy w której mieszkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: deptanie narodowych uczuć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 18:14 gowienko ci do tego co ludkowie beda robic w to swieto. idz se na te imprezki, a ludkowie pojda do sklepiczku. a tu takie wielkie bogooojczyzniane slowa. tfu. Odpowiedz Link Zgłoś
yossarian18 Re: deptanie narodowych uczuć 08.11.04, 18:14 Dzisiaj słuchałem o tym w RM, a wiem, że mieszkasz w Wielkopolsce, więc jest okazja. I zachęć znajomych do złożenia podpisu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: witaj przechrzto IP: *.lublin.mm.pl 08.11.04, 18:15 Jak chcesz leżeć pępkiem do góry i dawać lizać gębusie kozie to nikt ci nie broni. Zawsz świętowałem 11 listopada a teraz, żeby nie spotkać takich debili jak ty jade na ryby,jedziesz ze mną? możesz wziąć kozę. Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium bydle, a kto twoich upadłych kobiet będzie pilnowa 08.11.04, 18:19 nie będą dawać dupy na boku? poilnuj interesu alfonsie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: bydle, a kto twoich upadłych kobiet będzie pi IP: *.lublin.mm.pl 08.11.04, 18:22 beda dawać dupy na plecach zeby patrzeć w twarz katolom którzy urwali sie z uroczystości od swoich porypanych a nie rypanych żon Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Widocznie kupujacy maja inna opinie. 08.11.04, 18:15 W faszyzmie narzucano wszystkim opinie, nie w demokracji. Jesli chcesz kupowac, twoja wolnosc. I jesli nie chcesz, idz , obchodz swieta. W USA nawet w boze narodzenie jest handel. Bo to jest WOLNY kraj. Wolny od katonazistow. nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał: > www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20041108&id=po01.txt > -nie dość ze niedziele nam zabrano to jeszcze chce sie nam odebrać > święta..ludzoie! pozwolicie na to? bo ja nie! nie samą pracą zyje człowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle A spróbuj mi nie pozwolić!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.11.04, 18:17 Ciekaw jestem przechrzto jak to zamierzasz zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium Re: A spróbuj mi nie pozwolić!!! 08.11.04, 18:21 masz coś to przechrzt i żydów? niedość ze alfons to jeszcze nazista! Gość portalu: antybydle napisał(a): > Ciekaw jestem przechrzto jak to zamierzasz zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: A spróbuj mi nie pozwolić!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.11.04, 18:25 Tłumaczylem ci debilu, że przechrzta to taki katolik którymi pogardzają chrześcijanie za zdradę swojej wiary i żydzi, bo od nich odstapił. Przechrzta to taka nawiedzona , fałszywa, koniunkturalna persona, nadgorliwa, zdewociała, bigot. Zrozumiałeś debilu - to o tobie czyli o oszołomie bo wy dwaj to jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium Re: A spróbuj mi nie pozwolić!!! 08.11.04, 18:29 to ty taki tolerancyjny, wiesz co to pogarda? aż sie wierzyć nie chce! Gość portalu: antybydle napisał(a): > Tłumaczylem ci debilu, że przechrzta to taki katolik którymi pogardzają > chrześcijanie za zdradę swojej wiary i żydzi, bo od nich odstapił. Przechrzta > to taka nawiedzona , fałszywa, koniunkturalna persona, nadgorliwa, zdewociała, > bigot. Zrozumiałeś debilu - to o tobie czyli o oszołomie bo wy dwaj to jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: A spróbuj mi nie pozwolić!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.11.04, 18:33 wiem też co to szacunek dla innych, o czym tobie sie nie śni drogi kliencie moich upadłych kobiet.Buźka.Wiesz czym ty sie różnisz ode mnie? tym że ja prowadzę burdel a ty do niego chodzisz ukradkiem, przed katabasem, żoną, kolegami.Oni tez chodzą tylko przed sobą się tajniaczycie. Ot, taka katolska prawdomówność i szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
sanctum.officium Re: A spróbuj mi nie pozwolić!!! 08.11.04, 18:39 Nie denerwuj sie bydle! Przecieżie nie musisz się tłumaczyć. Bóg ci wybaczy, jeśli wyrazisz szczerą skruchę a LPR i tak zlikwiduje te twoie burdele jak dojdzie już do władzy! Gość portalu: antybydle napisał(a): > wiem też co to szacunek dla innych, o czym tobie sie nie śni drogi kliencie > moich upadłych kobiet.Buźka.Wiesz czym ty sie różnisz ode mnie? tym że ja > prowadzę burdel a ty do niego chodzisz ukradkiem, przed katabasem, żoną, > kolegami.Oni tez chodzą tylko przed sobą się tajniaczycie. Ot, taka katolska > prawdomówność i szczerość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: A spróbuj mi nie pozwolić!!! IP: *.lublin.mm.pl 08.11.04, 18:44 nie jesteś w stanie mnie zdenerwować . To która laske zarezerwować? ------------------- Wchodzi sanctum.officium do agencji: niech będzie pochwalony! pada odpowiedź: Lona zajęta, może być Kaśka? Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Za komuny MUSIELI swietowac. 08.11.04, 18:34 Katonazizm chce to samo zrobic. sanctum.officium napisała: > to ty taki tolerancyjny, wiesz co to pogarda? > > aż sie wierzyć nie chce! > > > Gość portalu: antybydle napisał(a): > > > Tłumaczylem ci debilu, że przechrzta to taki katolik którymi pogardzają > > chrześcijanie za zdradę swojej wiary i żydzi, bo od nich odstapił. Przech > rzta > > to taka nawiedzona , fałszywa, koniunkturalna persona, nadgorliwa, zdewoc > iała, > > bigot. Zrozumiałeś debilu - to o tobie czyli o oszołomie bo wy dwaj to je > dno. Odpowiedz Link Zgłoś