Dodaj do ulubionych

Angole zrobieni w cole

• jacek.69 TERAZ POLSKA ! 10.11.04, 11:12
    • Gość: heretique Re: Angole zrobieni w cole IP: *.softnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:17
      Swego czasu sieć Tesco w Wielkiej Brytanii sprzedawała markowe dżinsy (Levis chyba) taniej niż w sklepach firmowych - sami sobie importowali z Chin (i nie trzeba było zmieniać etykiet). :)
      • Gość: @@@ Re: Angole zrobieni w cole IP: 193.95.186.* 10.11.04, 11:25
        A ja wczoraj przeczytalam w irish independent ze jakis facet pil cole z butelki
        prowadzac samochod i dostal jakiegos szoku toksycznego (czy jak on sie tam
        zwie...)zemdlal za kierownica i spowodowal wypadek... COCA-COLA TO
        TRUCIZNA!!!!!!
    • Gość: TG Re: Angole zrobieni w cole IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 11:26
      Heh - no Angole - nie wściekajcie się - w końcu mamy te otwarte granice... Hehe
    • Gość: Radek BRAWO POLACY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 11:40
      jeśli Państwo nasze "kochane" z Millerami, Buzkami, Giertychami, Lepperami,
      Begerkami na czele nie potrafi nam zagwarantować nic po za beznadzieją,
      korupstwem to musimy sobie sami radzić! Bardzo dobrze, że Polacy tak robią. W
      gruncie rzeczy oni cole kupują czyli płacą koncernowi, hurtownią i do tego
      drukarnie mają zyski. Wszyscy są zadowoleni a Angole... też, bo mają tańszą
      coca cole :)
    • Gość: Ale przebitka Re: Angole zrobieni w cole IP: *.com.pl / *.com.pl 10.11.04, 12:07
      Ale mają przebitę na tej COLI : koszt wyprodukowania litra tego rozpuszczalnika
      wynosi około 25 groszy wraz z butelką.nieźle, co?
      • Gość: Jaga Re: Angole zrobieni w cole IP: 81.2.94.* 10.11.04, 12:35
        Ale mi sensacja!
        Juz od paru lat mozna w wielu sklepach w Londku kupic polska cole. Ten koles
        niepotrzebnie drukuje angielskie etykietki, tylko sobie robi koszta. Ja
        widzialam w wielu sklepach czy hinduskich czy arabskich polska cole, fante i co
        tam jeszcze i rzeczywiscie smiesznie jest przeczytac, ze jest jakas promocja
        albo konkurs albo na etykietce jest podobizna np. Piaska albo Edyty Gorniak :))
        Juz nie wspominajac, ze przewaznie w tym samym sklepie mozna pod lada kupic
        polskie papierosy, u mnie w sklepie akurat paczka malboro kosztuje £3 albo 2
        paczki za £5 (przepraszam redaktorow z Gazety, ze nie podaje przelicznika w
        euro).
        Niech zyje wolny handel!!!
    • sportif Cola z Radzymina w Londynie 10.11.04, 12:24
      Zawsze w moim hinduskim sklepiku pije tylko polską Cole i Fantę z rozlewni w
      Radzyminie - fajnie, bo sam jestem z Radzymina a to 2140km stąd...
    • Gość: mee... MALY LYCZEK COLI Z RANA.... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 10.11.04, 12:43
      ...przypomina wyspiarzom o ...polakach...enigme tez polacy rozlozyli na
      lopatki )))
      • Gość: eqe Re: MALY LYCZEK COLI Z RANA.... IP: 199.185.26.* 10.11.04, 16:48
        polacy angoli na lopatki rozkladaja i przy zmywakach od 1000 lat zapierd..laja
    • Gość: AA Re: Angole zrobieni w cole IP: 155.210.92.* 10.11.04, 13:14
      wynika na to ze Coca-Cola Coca-Coli nie jest rowna. Czyzby Polska kola byla
      gorsza?? Jak to swiadczy o firmie...
      • Gość: mee... Re: Angole zrobieni w cole IP: *.avenel01.nj.comcast.net 10.11.04, 13:29
        ...to raczej swiadczy o tobie ,ze jestes niedowartosciowany ))) cola coli jest
        rowna ( nie mylic z kola bo kola koli nie jest rowien )...a swiadczy to tylko
        dobrze o koncercie coli w polsce...dopasowuje cene swego produktu do dochodow
        spoleczenstwa...mie myslic z dochodami bolszewikow i innych kulczykow...
    • Gość: ja genialne IP: *.ols.vectranet.pl 10.11.04, 13:52
    • Gość: martinidry@gazeta. Nie żal mi Angoli !! IP: *.devs.futuro.pl 10.11.04, 14:02
      Nie żal mi Angoli !!
      Pracowałem u nich prawie pół roku za najniższą stawkę. Oni się nas nie żałują
      to walmy ich w rogi , bo warto !!
    • Gość: Swój Re: Angole zrobieni w cole IP: *.dip.t-dialin.net 10.11.04, 14:33
      Wkopywac swoich, to jest hamstwo. Mam na myśli redaktorów gazety.
    • Gość: JJ Re: Angole zrobieni w cole IP: 80.48.232.* 10.11.04, 14:57
      Nie chodziło o przecier szczawiowy (nigdy nic takiego w butelkach nie było
      sprzedawane) ale o "szczaw" czyli wodę mineralną szczawianową (chemicy wiedza
      co to szczawiany).
    • Gość: RP od kiedy w Angli kupuje się za Euro ??? :-)) IP: 212.160.172.* 10.11.04, 15:09
      Ale mimo to gratulacje pomysłowym biznesmenom i układom ! hehehe...
    • Gość: nati Re: Angole zrobieni w cole IP: *.adsl.highway.telekom.at 10.11.04, 15:38
      nie mamy z czego sie cieszyc.wszystko co nie legalne jest zwiazane z polska.
    • Gość: Gosc ze szwecji Re: Angole zrobieni w cole IP: *.ip-pluggen.com 10.11.04, 15:44
      Kiedy Polacy stana sie uczciwi
    • Gość: ANTEK Re: Angole zrobieni w cole IP: 216.223.64.* 10.11.04, 16:24
      ZAINTERESOWANYCH INFORMUJE ZE W KANADZIE 2L COLI MOZNA KUPIC NAWET ZA 88
      TUTEJSZYCH CENTOW CZYLI ZA JAKIES 2 POLSKIE ZLOTE, WSZYSTKO PRAWDZIWE,NIE
      TRZEBA PODRABIAC
      • Gość: awda Re: Angole zrobieni w cole IP: 199.185.26.* 10.11.04, 16:49
        a dzie ty widziales cole za 88 centow? W jakim sklepie? Chyba PC Cole kolego
        • Gość: awda Re: Angole zrobieni w cole IP: 199.185.26.* 10.11.04, 17:02
          W No Frils kosztuje 1.29 ..wiec gdzie ty widziales Coca-cole za 88 centow?
          • Gość: ANTEK Re: Angole zrobieni w cole IP: 216.223.64.* 10.11.04, 17:11
            awda napisał(a):

> W No Frils kosztuje 1.29 ..wiec gdzie ty widziales Coca-cole za 88 centow?
            -----------
            1,29 TO I TAK DOBRA CENA;NIE MOW ZE NIE WIDZIALES NIDGY COLI PO 88 CZY 99
            CENTOW; POCZEKAJ DO NASTEPNEGO TYGODNIA, ZNAJDZIESZ TANIEJ NIZ 1,29

• Gość: awd Re: Angole zrobieni w cole IP: 199.185.26.* 10.11.04, 17:43
              no nie wiem... gowno-cola like PC COLA kosztuje 99 centow nawet w Loblaws
      • Gość: abc Re: Angole zrobieni w cole IP: *.2.63.81.cust.bluewin.ch 10.11.04, 17:38
        Ale:
        1) koszty transportu sa wieksze
        2) to nie EU wiec nie ma swobodnego przeplywu towarow - problem norm
        certyfikatow i cla;
        3) kandyskie naklejki sa tez inne niz brytyjskie.

Gość portalu: ANTEK napisał(a):

> ZAINTERESOWANYCH INFORMUJE ZE W KANADZIE 2L COLI MOZNA KUPIC NAWET ZA 88
        > TUTEJSZYCH CENTOW CZYLI ZA JAKIES 2 POLSKIE ZLOTE, WSZYSTKO PRAWDZIWE,NIE
        > TRZEBA PODRABIAC
    • Gość: pacyfista good stuff! IP: 216.6.210.* 10.11.04, 18:36
      dobre i duzo seksu!
    • Gość: rsobczuk Re: Angole zrobieni w cole IP: *.stolica.pl / *.stolica.pl 17.11.04, 11:00
      Gucio prawda - nic nie trzeba odrywać żadnych etykiet. Polska Coca Cola jest
      legalnie sprzedawana w całej Anglii - jest tam bardzo popularna, a eksportowana
      jest dokładnie dlatego, że jest tańsza. Ten artykuł mógł by byc aktualny przed
      1 maja 2004, a teraz można wszystko sprzedawać za granicą legalnie!!! Oprócz
      coca coli można kupić bardzo dużo innych produktów zagranicznych koncernów -
      produkowanych w polsce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka