Dodaj do ulubionych

L.Miller-delegatem

08.11.04, 22:14
na zjazd wojewodzki. W SLD idzie ku nowemu.
Obserwuj wątek
    • douglasmclloyd SLD znowu stawia na młodzież (n/t) 08.11.04, 22:16
    • kataryna.kataryna Re: L.Miller-delegatem 08.11.04, 22:35
      No proszę, wystarczyło zabelkotać o "brunatnym marszu" Rokity i Kaczorów i
      koledzy zapomnieli kto partię na dno sprowadził. Powiadam Wam, Rokita to
      bardzo pożyteczne zjawisko.

www.trybuna.com.pl/n_show.php?code=2004110804
      • pafilek Re: L.Miller-delegatem 08.11.04, 23:05
        A czy wiesz Katarynko , ze w Rokicie i Kaczyńskim tkwi homosovieticus?
        Sledzilam wczoraj dyskusje na temat UW.Zastanawialam się , co z nami wszystkimi
        się stalo. Chyba ponosimy koszty tych 23 lat. Juz przed obradami okraglego
        stolu cos siew ludziach wypalilo.Pamietam te czasy , bo sama aktywnie w nich
        bralam udzial. Wtedy przekonalam sie , ze nie warto.Nie warto walczyc o ludzi ,
        nadstawiac karku walczyc i dawac z siebie wszystkiego,bo gdy bylam w potrzebie
        sama nie bylo przy mnie nikogo. To , co widze wokol napawa mnie smutkiem.
        Zaluje najbardziej stanu wojennego ,bo on w nas wszystkich cos zabil.
        • kataryna.kataryna Re: L.Miller-delegatem 08.11.04, 23:13
          pafilek napisała:

> A czy wiesz Katarynko , ze w Rokicie i Kaczyńskim tkwi homosovieticus?

Wiem, przeczytałam w Trybunie. A niedawno w TVP3 jakiś działacz UW znalazł u
          Rokity także jakieś marcowe sprawy. I chodzi o marzec 68. Zabójcza mieszanka
          ten Rokita, bolszewik, stalinista, faszysta i Bóg wie co jeszcze bo do wyborów
          rok i niejedno jeszcze na Rokitę znajdą. A jeszcze niedawno był przyzwoitym
          unitą, straszne rzeczy z ludźmi ta Platforma robi.

> Sledzilam wczoraj dyskusje na temat UW.Zastanawialam się , co z nami
          wszystkimi
          > się stalo. Chyba ponosimy koszty tych 23 lat. Juz przed obradami okraglego
          > stolu cos siew ludziach wypalilo.Pamietam te czasy , bo sama aktywnie w nich
          > bralam udzial. Wtedy przekonalam sie , ze nie warto.Nie warto walczyc o
          ludzi ,
          > nadstawiac karku walczyc i dawac z siebie wszystkiego,bo gdy bylam w
          potrzebi
          > e
          > sama nie bylo przy mnie nikogo. To , co widze wokol napawa mnie smutkiem.
          > Zaluje najbardziej stanu wojennego ,bo on w nas wszystkich cos zabil.

Ja stanu wojennego nie pamiętam ale faktycznie coś się złego dzieje. Ciekawe
          czy szeroka koalicja antyrokitowa jakoś sobie z nim poradzi. Zdeterminowani są
          strasznie. Zwłaszcza Unia Wolności, która na walce z Rokitą buduje chyba cały
          swój program polityczny.
          • pafilek Re: L.Miller-delegatem 08.11.04, 23:27
            To wynika chyba ze strachu,ze ich sie w koncu rozliczy, a nie wiem, czy wszyscy
            unici maja czyste rece. Dla mnie kiedys UW byla wielkim autorytetem. Pozniejsze
            walki z Lechem Walesa mnie do nich zniechecily.Teraz miotam sie komu jeszcze
            mozna zaufac. Lubie Rokite, ale Rokita to nie caLa PO. Kaczynski jest chyba
            zdeterminowany zeby cos zrobic. Wszystko zalezy od tego, czy ludzie beda umieli
            oddzielic ziarno od plew , ale jestem tez przerazona , ze SLd ma jeszcze kilka
            procent zwolennikow. Oni powinni zniknacna dluuugie lata. Za sprzedana Polske,za
            tupet, bute , chamstwo, cwaniactwo, przekupstwo .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka