Gość: anty-stereotyp Czy LPR działa postępuje zgodnie z prawem? IP: 80.51.27.* 09.11.04, 07:48 Mam wątpliwości natury prawnej co do postępowania LPR'u. Oto artykuły z Konstytucji oraz ustawy "O pariach politycznych" Art.11 ust.1 Konstytucji RP stanowi: Rzeczpospolita Polska zapewnia wolność tworzenia i działania partii politycznych. Partie polityczne zrzeszają na zasadach dobrowolności i równości OBYWATELI POLSKICH w celu wpływania metodami demokratycznymi na kształtowanie polityki państwa. Art.13 Konstytucji: Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa. Art.2 ust.1 ustawy o partiach politycznych stanowi: Członkami partii politycznych mogą być OBYWATELE Rzeczypospolitej Polskiej, którzy ukończyli 18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Czy LPR działa postępuje zgodnie z prawem? IP: 213.199.219.* 09.11.04, 08:44 Czy na podstawie ww. artykułów Konstytucji RP, można zdelegalizować portię któraich nie przestrzega? Jeżeli nie, to co można z tym zrobić? Czy tylko ponarzekać na forum?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej . Re: Czy LPR działa postępuje zgodnie z prawem? IP: *.z064220066.okc-ok.dsl.cnc.net 09.11.04, 14:36 Czy na podstawie Konstytucji mozliwe jest trzy milionowe bezrobocie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-stereotyp Re: Czy LPR działa postępuje zgodnie z prawem? IP: 80.51.27.* 09.11.04, 15:11 Partię można zdelegalizować jeżeli jej działalność narusza Konstytucję. Konstytucja traktuje jedynie o obywatelach nie wyszczególniając ich narodowości. W przytoczonym przeze mnie przepisie prawnym jest mowa również o metodach działania rodem z partii faszystowskich, nazistowskich i komunistycznych. Nie ulega wątpliwości, że np. NSDAP stosowała kryterium rasowe dyskryminując nie-aryjczyków. Chcę zwrócić również uwagę, że polska ustawa karna przewiduje karanie przejawów dyskryminacji m.in. ze względów narodowościowych, etnicznych czy religijnych. Jest jeszcze jedna sprawa. Nie znam statutu LPR ale jeśli nie ma w nim zapisanego kryterium narodowościowego to albo władze partii powinny się stanowczo odciąć od tego typu praktyk lub wprowadzić je do statutu. Jeśli zapisać te kryteria w statucie, to wówczas trzeba tę zmianę zgłosić do sądu rejestrowego, który mając wątpliwości co do zgodności ststutu z Konstytucją może skierować wniosek do Trybunału Konstytucyjnego z prośbą o rozstrzygnięcie. Nie wspomnę już tutaj o ustawie o ochronie danych osobowych, która reguluje jakich danych może od nas rządać określony podmiot. Ale jak wiadomo w Polsce mogą działać całkiem legalnie ruchy o charakterze nazistowskim typu White Power itp. widocznie prokuratury i sądy nie dostrzegają problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Czy LPR działa postępuje zgodnie z prawem? 09.11.04, 15:22 RACJA, RACJA!!! Ale chłopcy lubiący w brąz pewnie jak zwykle będą udawać, że nie rozumieją o co chodzi. Co przychodzi im zresztą zaskakująco łatwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: LPR tylko dla Polaków IP: 80.48.255.* 09.11.04, 08:06 A czy ja nie mając żydowskich potomków mógłbym dostać obywatelstwo izraeleskie, albo należęć do prawicowej partii likud? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaro Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 09.11.04, 13:33 Gdzie Polska a gdzie Izrael!? Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A co z tymi, ktorych pochodzenie jest nieznane? 09.11.04, 08:13 To mój przypadek - nigdy mnie nie interesowało kim był mój prapradziadek. No bo co z tego? Czy fakt że nazywał się np. Helmut Schmidtke, albo Mojsze Rotenblat cokolwiek zmienia w moim życiu? No ale problem trzeba rozwiązać. LPR powinna powołać zespół do spraw czystości rasy. No i trzeba jakis wzorzec idealnego Polaka wg. LPR. Macie może jakieś propozycje? KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutu Re: A co z tymi, ktorych pochodzenie jest nieznan IP: 151.157.129.* 09.11.04, 08:18 Stawiam znak zapytania pod nazwiskiem Giertych, brzmi jakos dziwnie malo slowiansko, radzil bym sprawdzic purystom rasowym czy Maciusia nie pozbawiono kiedys napletka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: A co z tymi, ktorych pochodzenie jest nieznan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 11:11 Wzorzec idealnego Polaka wg LPR? Nie wiem żaden chory pomysł do głowy mi nie przychodzi. Może poszukać w szpitalu psychiatrycznym? Na oddziale ciężkich nerwic. Przecież w tym kraju z powodu jego historii nikt tak naprawdę nie wie, czy nie miał praprababki Żydówki czy praprapradziadka np Tatara, Niemca czy Holendra. Jak ci paranoicy chcą to sprawdzić. Testy DNA chyba nie wykazują cech narodowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gorba Re: A co z tymi, ktorych pochodzenie jest nieznan IP: *.bredband.skanova.com 09.11.04, 12:26 dr.krisk radzi aby LPR powolawa zespol do spraw czystosci rasy. Zanim LPR tego dokonana to juz najwyzszy czas aby Zydokomuna skupiona w SLD,SLDPl, UP powalala zespol do oczyszczenia w./w partii z szubrawcow i oszustow na czele z niejakim A. Kwasniakiem (imie rodowe Izaak Stolzman), Millerem, Oleksym -szpiegiem bolszewickim, A. Michnikiem ( Aronem szechterem) itd. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No proszę, już są chętni... 09.11.04, 12:49 Zastanawiałem się, czy znajdą się chętni do zasiadania w takiej komisji. No i proszę, już jeden przybiegł z donosikami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Nie bądzcie zaślepieni tolerancją!!! IP: *.gazownia.szczecin.pl 09.11.04, 08:17 Jesli nie rozumiecie dlaczego do LPR chcą tylko Polaków to jesteście ślepi , nie znacie historii albo nic nie rozumiecie. Kwaśniewski - żyd , Belka - żyd , Szymczycha,Michnik,Piwnik,Żagiel,Jaruga-Nowacka,Jakubowska itd. itp. wszystko żydzi-komuniści... i jak tu przyjmować żydów na stanowiska które mają zapewnic byt Polakom. Przecież jest tyle kibli do umycia..... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Nie można byc "zaślepiony tolerancją". 09.11.04, 08:19 W tym pojęciu jest semantyczna sprzeczność, mój ty mądralo. KrisK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KP dobrze ze Gazownia Szczecin jest tylko jedna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: felicjan Re: Nie bądzcie zaślepieni tolerancją!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:55 Ale glupia wypowiedz... jestes swietnym materialem na wszech-glupiego lysola. Niestety takich bezmozgowcow jest wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAX Re: Nie bądzcie zaślepieni tolerancją!!! IP: *.gazownia.szczecin.pl 09.11.04, 10:09 ... I bedzie jeszcze więcej,żeby było mniej takich jak ty pseudo-liberałów,a może zafunduj sobie aborcje mózgu albo wykup eutanazje hahaha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sm DZIALACZE LPR MAJA DO TEGO PRAWO !!! IP: *.stat.gov.pl 09.11.04, 08:22 Dzialacze LPR maja do tego prawo, podobnie jak UW ma prawo do tego, by nie przyjmowac w swe szeregi nikogo, kto by mial korzenie z LPR czy Stronnictwa Narodowego, a PIS nikogo, kto by mial korzenie w PPS. Tak dziala demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk No to choć raz w życiu przeczytaj Konstytucję RP.. 09.11.04, 08:24 To wyjaśni ci , co w Polsce wolno, a co nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: No to choć raz w życiu przeczytaj Konstytucję IP: 80.48.255.* 09.11.04, 08:33 A czy ja nie mając żydowskich potomków mógłbym dostać obywatelstwo izraeleskie, albo należęć do prawicowej partii likud? Przykladajmy rowna miare zapomnijmy o narodach wybranych. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk A co ma do rzeczy jakis kraj na Bliskim Wschodzie? 09.11.04, 08:41 Czy naprawdę w Polsce ludziom odbiło zupełnie? Co to ma do rzeczy? Paranoja jakaś... A w USA biją Murzynów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lebioda Re: No to choć raz w życiu przeczytaj Konstytucję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:59 Tylko jak sie do Konstytucji maja poczynania Jankowskiego, Tego z Ryjem i faszystow z LPR? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el polacco Re: DZIALACZE LPR MAJA DO TEGO PRAWO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:51 A ja oczywiście mam prawo wywiesić na drzwiach swojej restauracji: PSOM I MURZYNOM WSTĘP WZBRONIONY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: DZIALACZE LPR MAJA DO TEGO PRAWO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:56 I wlasnie demokratycznie faszyzmowi mowimy - NIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaruwa Re: DZIALACZE LPR MAJA DO TEGO PRAWO !!! IP: *.berlikomm.net 09.11.04, 09:56 Jeb sie w dupe frajerze dety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiek Re: DZIALACZE LPR MAJA DO TEGO PRAWO !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:44 Gość portalu: sm napisał(a): > Dzialacze LPR maja do tego prawo, podobnie jak UW ma prawo do tego, by nie > przyjmowac w swe szeregi nikogo, kto by mial korzenie z LPR czy Stronnictwa > Narodowego, a PIS nikogo, kto by mial korzenie w PPS. Tak dziala demokracja. Ty człowieku przynajmniej zastanowiłeś się co piszesz? Co to znaczy, że ktoś miał korzenie LPR czy Stronictwa Narodowego, czy to że do ugrupowań tych niegdyś należał, czy też że należeli do nich jego rodzice, dziadowie itd.? Bo to jest zasadnicza różnica!!! W cywilizowanym świecie przyjęto powszechnie, że odpowiedzialność ma charakter indywidualny, ludzie nie odpowiadają za swoich krewnych, sąsiadów, współplemieńców itp. (oczywiście mają prawo się do takiej odpowiedzialności poczuwać, ale jest to ich osobista sprawa) Deklaracja członkowska LPR to rasizm w najczystszej postaci, jej autorzy bowiem milcząco zakładają, że "pochodzenie etniczne" osoby, a więc to czy jego przodkowie odczuwali przynależność do takiej czy innej narodowej wspólnoty, w zasadniczym stopniu warunkuje jej postawy, indywidualne poglądy, życiowe wybory, decyduje o jej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosoń Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:39 Trzeba ubezwłasnowolnić hołotę z LPR - jak może w Polsce działać partia deklarująca, że z samego założenia jest "przeciwna innej nacji" - w tym przpadku niemieckiej ? Czy jesteśmy w stanie wojny z Niemcami ? czy członkami, jak i oni, UE ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:00 Do tego potrzebna jest szeroka kampania informacyjna ukazujaca gluopim ludziom prawdziwa twarz narodowego socjalizmu ( nazizmu) LPR. To zaraza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Przedsmak katastrofy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 08:47 Widac wyraznie jaka mentalnosc prezentuja juz nawet lokalni "kacykowie" tej para-faszystowskiej formacji. Piszecie, ze ludzie "wala" do LPR? Jacy to ludzie? Szczurki, ktore juz wesza kawalek scierwa. Tak jak bylo u Leppera i SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Re: Przedsmak katastrofy IP: 213.199.219.* 09.11.04, 08:53 Jast podstawa do doelegalizacji LPR!!! Art.11 ust.1 Konstytucji RP stanowi: Rzeczpospolita Polska zapewnia wolność tworzenia i działania partii politycznych. Partie polityczne zrzeszają na zasadach dobrowolności i równości OBYWATELI POLSKICH w celu wpływania metodami demokratycznymi na kształtowanie polityki państwa. Art.13 Konstytucji: Zakazane jest istnienie partii politycznych i innych organizacji odwołujących się w swoich programach do totalitarnych metod i praktyk działania nazizmu, faszyzmu i komunizmu, a także tych, których program lub działalność zakłada lub dopuszcza nienawiść rasową i narodowościową, stosowanie przemocy w celu zdobycia władzy lub wpływu na politykę państwa albo przewiduje utajnienie struktur lub członkostwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petr Re: Przedsmak katastrofy IP: *.eltechnet.pl / *.crowley.pl 09.11.04, 08:58 Gratulacje, wreszcie właściwa odpowiedź - bez zbędnych emocji, za to poparta prawem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Przedsmak katastrofy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:02 Faszysci maja wszystkie konstytucje w tylku. Dla nich konstytucja jest pala w lapach i stryczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: Wiwat o. Rydzyk, Rasiści & Co. IP: *.w3cache.pl / *.pl 09.11.04, 08:55 To dlatego o. Rydzyk tak popiera ten ciemnogród! Rasista zawsze dogada się z rasistą! Tylko co Polska jest winna, że takie zakały w niej mieszkają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: Wiwat o. Rydzyk, Rasiści & Co. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:04 Rydzyk robi planowa robote aby oslabic i rozwalic ten kraj - LPR jest do tej roboty dla nich dobrym narzedziem bo ciemnota na rozkaz pojdzie glosowac tak jak ryj kaze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoska Re: Wiwat o. Rydzyk, Rasiści & Co. IP: *.bredband.skanova.com 09.11.04, 12:44 Gosc portalu Malgorzata napisala:ze takie zakaly w Polsce mieszkaja (O Rydzyk iini). Otoz to - nie mam pojecia dlaczego te zakaly szubrawskie z pod znaku piecioramiennej gwiazdy nie pchaja sie do raju zydowskiego w Palestynie. Droga wolna, Szaron ´czeka na was z wiencami i medalami. W ich kibuzach macie zapewnione utrzymanie - ale tam trzeba brac sie do pracy, a do tego zaden smierdziel zydowski nie jest przyzwyczajony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANCUZ Re: Wiwat o. Rydzyk, Rasiści & Co. IP: *.101.119-80.rev.gaoland.net 10.11.04, 09:52 POLSKI NAROD JEST GLUPIL !!!POLKI TO SA GLUPIE,BRUDNE, I NAIVNE KOBIETY !!! TYLKO POTRAFIA PYC I SIE POKAZAC JAKIE SZMATE ONE SA !!! tylko LPR URATUJE TEN GLUPI ,naivny narod I JAK BEDZIE IMMIGRACJA CORAZ WIECEJ W POLSCE ,TO ZOBACZYMY DO KOGO BEDZIECIE GLOSOWAC !!!KAZDY POLAK JEST RACISTA I NIECH TAK ZOSTANIE !!!polki nic nie maja w glowie ,wzystko w dupie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:07 Nie jestem sympatykiem LPR-u!Ale dziwi mnie czemu wiekszość z forumowiczów tak krytykuje ten problem bo przecież to ich sprawa. Mamy demokrację, jedynie słuszne systemy się już dawno skończyły (nazistowski i komunistyczny) i jak działają zgodnie z konstytucją ,to należy dać im spokój. nikt nie zmusza do głosowania na lpr, ani do zgadzania się z ich poiglądami!Jeżeli popełniają przestępstwo to od tego jest prokuratura i wybory co 4 lata!!Przeciez są tez polacy od iluś tam pokolen , a nie tylko obywatele polscy to co- zabronimy im tegoby by mieli swoją partię - przecierz to jest faszyzm. A może ustawimy parytety w każdych partiach np: 10%-dla czarnych obywateli( mających polskie paszporty ) 10%- dla żydów 10%dla potomków emigrantów z azji (mających polskie paszporty) a dopiero reszta dla tych polaków ! Czy taka jest demokracja? JEŻELI działają zgodnie z prawem to mają do tego prawo!!! Powtarzam Nie jestem z LPR-u , ani ich sympatykiem !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:10 Tu nie o to chodzi. Po prostu ludzie protestuja przeciow powstawaniu w Polsce partii jawnie faszystowskiej majacej agresywny apetyt na wladze. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANCUZ Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.98.119-80.rev.gaoland.net 09.11.04, 09:10 TO JEDYNA PARTIA KTORA URATUJE TA POLSKA !!!NIECH ZYJE LPR !!!WYWALAC KAZDY ARAB I MURZYN Z POLSKI !!!VIVE LPR!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qba Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:16 Zajmij sie swoimi problemami, bo chyba masz ich duzo. My tutaj nie chcemy faszyzmu, nazizmu, bojowel lysoli, bezmozgowia Giertychow, Rydzykow, Jankowskich i szrzenia agresywnej ciemnoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuz Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.98.119-80.rev.gaoland.net 09.11.04, 10:23 ty kutas maly ,nie wiesz co cie czeka !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria1950 To jest Liga POLSKICH Rodzin IP: *.pl / 83.238.57.* 09.11.04, 09:30 i ja z pochodzenia Ukrainka nie wstapiłabym do tej partii nie dlatego, że coś tam napisał pismak z GW - bo artykulik jadowity - ale ze względu na jej nazwę, która wg mnie już zawiera program : interesują nas nie sprawy mniejszości ale nas Polaków. Dla jasności: bardziej mi odpowiada LPR niż GW. Nie boję się, że ktoś z prawicy zacznie mnie ścigać czy pietnować za pochodzenie. Swoją drogą dobrze, że dbają, żeby im nie nawłaziło trojanów typu Kopczyński [może przekreciłam nazwisko, no ten od komisji Rywina]. A Giertych? Nieżle wyglada na tle lewaków. Chłop z pasją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: To jest Liga POLSKICH Rodzin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:00 To jest Liga Pozbawionych Rozumu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila III Rzeszą pachnie!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Nie oszukujmy się IP: *.gdynia.mm.pl 09.11.04, 09:34 Nie oszukujmy się. We łbach towarzyszy z LPR wciąż dzwonią endeckie hasełka. Niewiele zmieniło się od międzywojnia, gdy główny celem narodowych demokratów było wprowadzenie w ówczesnej Polsce czegoś, co dziś nazywamy apartheidem. Dla przypomnnienia: dążenie do ograniczenia odsetka Żydów wśród studentów, pozbawienie Żydów części praw obywatelskich, wprowadzenia getta ławkowego na uczelniach i te wieczne stękanie o spisku żydowsko-masońskim, które dziś można usłyszeć z RM lub ambony św. Brygidy. Tych haseł LPR dziś nie głosi wprost. Wystarczy jednak zobaczyć, jaki jest profil twórczości panów Giertychów, by przykonać się, że przy odpowiedniej sile w Sejmie mogą narobić niezłego gnoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Nie dziwi nic... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:38 ...w kocu to liga POLSKICH rodzin... Tylko powinni przyjmować jeszcze członków z pełnych rodzin z co najmniej dwoma dziećmi- do 30 r.ż., a powyżej 30. - tylko żonatych/mężatki z co najmniej dwoma dziećmi! To by była naprawdę liga polskich rodzin! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FRANCUZ Re: Nie dziwi nic... IP: *.98.119-80.rev.gaoland.net 09.11.04, 10:31 W POLSCE JEST DUZO OBCOKRAJOWCOW Z POWODU POLEK: TE BRUDNE ,NAIVNE I GLUPIE KOBIETY PRZYJEDZIAJA DO POLSKI Z ARABAMI Z KTORYMI SIE KOCHALY NA PLAZE W TUNEZJI!!POZNIEJ RODZIA SIE DZIECI I ARAB MOZE ZOSTAC W POLSCE LEGALNIE !!! GLUPIA POLKA SIE ZAKOCHUJE W NIM I ARAB ZACZYNA SOBIE SZADZIC W POLSCE MYSLAC ZE POLSKA TO FRANCJA ALBO NIEMIEC ALBO HOLANDIA!!!NAJWIEKSZE ZAGROSZENIE ISLAMISMU W POLSCE SA POLKI KTORY DAJA TYLKI OBCOKRAJOWCOM , SA BEZ ROZUMU I BEZ MORALNOSCI I Z TEGO POWODU JEST CORAZ WIECEJ ARABSTWO W POLSCE I MURZYNOW :POLSKA TO TYLKO DLA OBCOKRAJOWCOW SEX INTERES !!!ALE POLKI NIE ROZMUMIA TEGO BO ZA GLUPIE I DLATEGO SA TAKIE LATWE!!!!!!ALE DZIEKI POLEK EROTOMANOW Z ZACHODU MAJA JAKIESZ ZAJECIE PRAWDA !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Francuza Re: Nie dziwi nic... IP: *.arcor-ip.net 09.11.04, 12:22 Glupie Polki? Glupi Polacy .... Poprzebierajmy w mezczyznach . Umyty troche okazuje sie ze ksiadz. A jemu oficjalnie nie tego. No sporo jest dresiarzy - nie kazda lubi. Chlopstwo jakosci leppera - tez nic za czym powzdychac mozna . Macha ? Inteligenciki neurasteniczne ? Tym sie wydaje ze nalezy im sie cos specjalnego - bo faktycznie na tle polskiej meskosci wypadaja niezle. Ale na tle innych juz nie. Do tego pija chlopaki zupelnie duzo. W dupie maja odpowiedzialnosc za to co spolodza. Jesli Polki rodza dzieci cudzoziemcow to moze wcale nie jest zle . Taki alimenty bedzie placil i moze sie genetycznie odswiezymy. Wiedza dziewczyny co robia- wybieraja lepszych na ojcow swoich dzieci. Tylko do polskich nieszczesc tylko nam brakuje przykaz zeby Polki to tylko z Polakami takimi jak wrzodak ? gietrych ? pek ?Nie dziekuje postoje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek To logiczne że dla Polaków, a może dla marsjan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:39 Myślcie ludzie, bo media wam wodę z mógu robią jak klonom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fornal Re: LPR tylko dla Polaków IP: 5.1.* / *.de.ibm.com 09.11.04, 09:43 To ciekawe - bo wydaje mi się że Giertych to litewskie nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ling Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:59 Gier - po niemiecku znaczy chciwosc, pazernosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczciwy katolik RADIOMARYJA PROPAGATORKA NAZIZMU W POLSCE!!! IP: *.dynamic.mts.net 09.11.04, 12:21 Wychwalanie adolfa hitlera, obrona ratajczaka - wystarczy!!! a oto cytat z audycji"szkoda ze hitler nie wytepil tych krwiopijcow do ostatniego ,do ostatniego!!![akcent]nie wylaczajac kobiet i dzieci- audycja z 8lipca 2001 roku TYLKO ZAKAZ DZIALALNOSCI TEJ HITLEROWSKIEJ SZCZEKACZKI MOZE OCZYSCIC NASZ KRAJ O POMOWIEN I OCZERNIEN O ANTYSEMITYZM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: LPR tylko dla Polaków 09.11.04, 09:48 no właśnie GW widać szuka na siłę tematu zastępczego który by dwrócił uwagę Polaków od afer przekrętów i negatywnych skutów czlokostwa w UE jakie juz zaczynamy jako aród odczuwać Odpowiedz Link Zgłoś
komentator Oszolom udowodnij 09.11.04, 10:07 nowy.oszolom.z.radia.maryja napisał: > no właśnie GW widać szuka na siłę tematu zastępczego który by dwrócił uwagę > Polaków od afer przekrętów i negatywnych skutów czlokostwa w UE jakie juz > zaczynamy jako aród odczuwać Zanim przekonasz kogos ze twoje gadanie to nie jest prefidny podstep znanych sil czyhajacycha na Narod to udowodnij najpierw ze jestes czystej krwi Polakiem w prostej linii od Adama i Ewy. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy.oszolom.z.radia.maryja Re: Oszolom udowodnij 09.11.04, 21:01 mógłbym ale giwi pewnie wycięłaby mi moją wklejkę..czy mam zamieścić zdjęcie mojego nieobrzezanego penisa? nie wiem co na to Giwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krol Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.de 09.11.04, 09:55 a co jesli twoja pra-pra-pra-babcia byla zydowka... co to wtedy znaczy?? ze ty Polakiem nie jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dando Faszysci won! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.04, 09:58 Polska juz wie co to jest nazizm! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emigrant Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.dip.t-dialin.net 09.11.04, 10:05 Przeczytalem i jestem zdruzgotany nie tyle tekstem, ile tymi wszystkimi opiniami czytelnikow. Drodzy rodacy Wasze samouwielbienie mozna porownac prawie do faszyzmu.Wydaje sie wam, ze jestescie srodkiem swiata: najlepsi, naj..., naj....,ale to nie jest juz megalomania, to juz jest rasizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy LPRL to komuchy!!! IP: *.icpnet.pl 09.11.04, 10:16 Wiec nie ma sie co dziwic, ze segreguja ludzi nie ze wzgledu na to, kim sa, tylko ze wzgledu na ich pochodzenie. Towarzysz Stalin i PZPR segregowaly ludzi ze wzgledu na pochodzenie klasowe, a socjalisci z LPR ze wzgledu na pochodzenie narodowosciowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autogiro Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.mtm-info.pl 09.11.04, 10:17 Jeśli sprawa jest publiczna i jasna, to OK, każde towarzystwo może sobie dobierać członków wg. uznania, i nic nikomu do tego, nawet jak się towarzystwo nazywa Opus Dei. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekkedzlodz Re: LPR tylko dla Polaków 09.11.04, 10:18 Że co? Że Żydzi walą do Giertychów jak w dym... Przed wojną jeden z przybocznych Dmowskiego podobno był Żydem-przechrztą. Odpowiedz Link Zgłoś
zabuganin Re: LPR tylko dla Polaków 09.11.04, 11:23 tak, to prawda, a syn ciotki szwagra jego kuzyna, który był prawnukiem dziadka z drugiego małżeństwa jego rozwiedzionej stryjenki nie był autentycznym Polakiem bo jak odkryto w jego papierach okazał się chińczykiem i to naturalizowanym a mimo to udowodnili mu jednak krew żydowską-mongolską nielegalnie zarabizowaną co w opolskiej LPR uznano za fakt wręcz niewyobrażalnie niedopuszczalny. Więc biedak - spasował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerim Re: LPR tylko dla Polaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 10:32 Takie hore kryteria rekrutacji mógł wymyślić tylko oszołom ktory nie zna historii naszego kraju w którym jak w kotle gotowały sie żywioły ludzkie z całej Europy i kawałka Azji a teraz mamy jeszcze wpływy pochodzące z Afryki (Olisadebe Emanuel). Jakby tak dobrze poszperać wstecz to każdy w swoim drzewie genealogicznym znajdzie Żyda, Niemca, Ruska, Szweda, Francuza, Litwina albo Tatara. Kto w Polsce ma 100% pochodzenie niech pierwszy rzuci kamieniem. Odpowiedz Link Zgłoś