Gość: Janek SZATAN istnieje- po grecku OSZCZERCA IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 18:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Kulczykowi lekarze USA cudownie odświerzyli pamięć IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 18:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Czemu Kulczyk nie powiedział tego wczesniej ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.04, 18:53 powinno być odświeżyli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Szarża Kulczyka IP: *.wegrow.sdi.tpnet.pl 10.11.04, 18:45 Kulczyk ma rację a Giertych chyba kręcił w komisji i TVN, coś mętnie nie to samo mówił !? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nic mu nie pomoze [...] IP: *.internal / 167.206.198.* 10.11.04, 18:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Szarża Kulczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.04, 18:59 Ciekaw jestem czy Kulczyk , podobnie jak kiedyś Michnik , miał przy sobie magnetofon? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BORYS Re: Szarża Kulczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.04, 20:10 Giertych się zagalopował, on z tych, co to "im morie po kolana". Ryzykuje utratą twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIOCIA ZUZIA Re: Szarża Kulczyka IP: *.telia.com 10.11.04, 20:32 Najlepsza obrona szpiga Kulczyka jest ostry atak i napastliwe oswiadczenia.Kulczyk to czlowiek butny arogancki, robiacy zarty z powaznych ludzi.Doskonaly symulant, gdzie przekupuje prywatnych lekarzy, aby otrzymac zaswiadczenie lekarskie. Po przylocie do Londynu, skierowal swoje kroki do redagcji (zamiast do szpitala), gdzie przebywal tam 3 godz. W gazecie Financial Times znowu zeszmacil Polske ten butny szpieg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odkryl sie ! ITRYGANCTWO - OTO TAJEMNICA SUKCESOW KOLCZYKA !!!! IP: 63.245.15.* 10.11.04, 23:05 jezeli ktos mial naiwne zludzenia ze to porzadny czlowiek i ze przejal miliadowy majatek narodowy z za pomoca swojej uczciwosci to moze spokojnie pozbyc sie tych ostatnich zludzen ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie-autor Re: ITRYGANCTWO - OTO TAJEMNICA SUKCESOW KOLCZYKA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.11.04, 02:39 gratuluję!!!Właśnie podałeś optymalny tytuł monografii o kluczyku.Moja propozycja tytułu: klucz kulczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo L Re: Szarża Kulczyka IP: *.slp.pl / 62.111.232.* 11.11.04, 11:15 Przyszedl Gertych do Kulczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KB Re: Szarża Kulczyka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 11:46 KULCZYK MA RACJE!DOSC JUZ TEGO CO WYRABIA KOMISJA!SKANDAL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scenariusz KULCZYK CHCIAL BYC SWIADKIEM KORONNYM ??!!!!!!!!! IP: *.phone.com / *.openwave.com 11.11.04, 12:36 oto prawdopodobny scenariusz - kulczyk w panice zorganizowal potajemne spotkanie przez paulinow oferujac inforamcje o orlenie i pierwszym w zamian chcial ochrony i gwarancji swiadka koronnego giertych nie mogl mu tego zagwarantowac wiec kulczyk wybral wolnosc za granica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerwica? Re: KULCZYK CHCIAL BYC SWIADKIEM KORONNYM ??!!!!! IP: 24.129.5.* 11.11.04, 12:53 Gość portalu: Scenariusz napisał(a): > oto prawdopodobny scenariusz - > kulczyk w panice zorganizowal > potajemne spotkanie przez paulinow > oferujac inforamcje o orlenie i pierwszym > > w zamian chcial ochrony i gwarancji > swiadka koronnego > giertych nie mogl mu tego zagwarantowac > wiec kulczyk wybral wolnosc za granica golym okiem widac ze kulczyk szamocze sie jak ryba w sieci i zmienia fronty albo ma kiepskich doradcow albo jest znerwicowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokurator Re: KULCZYK CHCIAL BYC SWIADKIEM KORONNYM ??!!!!! IP: 24.129.5.* 11.11.04, 13:28 Gość portalu: nerwica? napisał(a): > Gość portalu: Scenariusz napisał(a): > > > oto prawdopodobny scenariusz - > > kulczyk w panice zorganizowal > > potajemne spotkanie przez paulinow > > oferujac inforamcje o orlenie i pierwszym > > > > w zamian chcial ochrony i gwarancji > > swiadka koronnego > > giertych nie mogl mu tego zagwarantowac > > wiec kulczyk wybral wolnosc za granica > > golym okiem widac ze kulczyk > szamocze sie jak ryba w sieci > i zmienia fronty > albo ma kiepskich doradcow > albo jest znerwicowany szkoda wielka dla kulczyka i jego holdingu ze wybral droge matactwa i konfrontacji z prawda IV RP bedzie musiala go w przyszlosci rozliczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Re: KULCZYK CHCIAL BYC SWIADKIEM KORONNYM ??!!!!! IP: *.cosmoweb.net 11.11.04, 14:26 Gość portalu: prokurator napisał(a): > Gość portalu: nerwica? napisał(a): > > > Gość portalu: Scenariusz napisał(a): > > > > > oto prawdopodobny scenariusz - > > > kulczyk w panice zorganizowal > > > potajemne spotkanie przez paulinow > > > oferujac inforamcje o orlenie i pierwszym > > > > > > w zamian chcial ochrony i gwarancji > > > swiadka koronnego > > > giertych nie mogl mu tego zagwarantowac > > > wiec kulczyk wybral wolnosc za granica > > > > golym okiem widac ze kulczyk > > szamocze sie jak ryba w sieci > > i zmienia fronty > > albo ma kiepskich doradcow > > albo jest znerwicowany > > szkoda wielka dla kulczyka i jego holdingu > ze wybral droge matactwa i konfrontacji z prawda > > IV RP bedzie musiala go w przyszlosci rozliczyc na zostanie swiadkiem koronnym nigdy nie jest za pozno pewnie ciagle szacuje bilans strat i zyskow i bacznie obserwuje okret tonacego pierwszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubeckie szambo dlaczego kulczyk jest w calkowitej panice? IP: *.client.comcast.net 12.11.04, 03:27 po pierwsze wyjdzie na jaw ze zaczal swoj interes dzieki ubeckiej szajce zlodzieji i milonow zdefraudowanych przez ubekow, jego fortuna jest gliniana, ten ubek i syn ubeka wie ze jego proceder to pajeczyna ubecka rozkradajaca majatek narodowy. holdingi? biznesy? kulczyk jestes zwyklym ubeckim scierwem cynciarzem , malwersantem i zlodziejem. masz to w genach, twoj tatus byl ubeckim scierwem ty to kontynuujesz. komuna sie skonczyla bydlaku i myslalem ze kradziez majatku narodowego to reformy? jestes zlodziejem skonczysz w wiezieniu obok kwacha, millera i calej sldowskiej bandy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mo L Re: Szarża Kulczyka IP: *.slp.pl / 62.111.232.* 11.11.04, 12:38 Tylko UNIA EUROPEJSKA z Kulczykiem bez Butiglioniego oszoloma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elec Re: Szarża Kulczyka IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 11.11.04, 13:57 JESTEM CIEKAW DLACZEGO "BEZSTRONNE" MEDIA NIE ZAUWARZYŁY ISTOTNEJ RÓŻNICY W TŁUMACZENIU SIE PANA GIERTYCHA . PIERWSZA WYPOWIEDŹ, ŻE ROZMAWIALI "PRZELOTNIE" KILKA MINUT A POTEM ZE TE KILKA MINUT TO BYŁO 1,5 GODZ. ŁADNA "PRZELOTNA ROZMOWA.". 2} DLACZEGO NIE PODANO W WIADOMOŚCIACH O PIJANYCH RADNYCH Z GDAŃSKA PRZYNALEŻNOSCI PARTYJNEJ DRUGIEGO RADNEGO.NO, ŻE JEDAN BYŁ Z SLD TO OCZYWIŚCIE SKOMENTOWANO.{ZAŁORZE SIĘ ZE DRUGI BYŁ Z "SŁUSZNEJ" PARTI}. I TO MAJĄ BYĆ NIEZALEŻNE UCZCIWE WOLNE MEDIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikawanda Re: Szarża Kulczyka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.04, 13:39 Szkoda,że wcześniej tego nie zrobił!Z takimi typami jak Giertych można rozmawiać jedynie pod warunkiem, ze ma się włączony dyktafon! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cezary Trąbski Draka IP: *.adsl.tele2.no 12.11.04, 18:57 Draka W basenie mocząc nogi jednego ranka Taka zawitała do mnie rymowanka Sam to tej historii nie wymyśliłem Z nocnej mary tę opowieść wydusiłem Bo w Częstochowie w klasztorze paulinów Spotkało się raz takich ciemnych synów Jeden drugiemu zrobił koło pióra Rozpoczęła się opowieść ponura Nim zasiedli za stołem przy herbacie Jeden z drugim poprawił obszerne gacie Janek włączył magnetofon i szara wara Bo Roman bladolicy niczym nocna mara Roman ja nie jestem żadnym ubekiem Lecz żywym rasowym szlachetnym endekiem Atest pochodzenia pisz mi Romanie Niech rychło zawiśnie na ścianie W złocistej ramie cyrograf mym wytrychem Dowodem, na mą federację z Giertychem A interesy moje będą bezpieczne Dywidendy niebotycznie bajeczne Drogi przyjacielu szanowny Janie Nim licencja zawiśnie na ścianie Tak jak na spowiedzi szczerze wyznaj Janku Czy masz kwity na pierwszego prosto z banku? ..................................................................... Mam dla Jana aż dwie wiadomości I jedna i druga cię mocno rozzłości Jan, twoja żona zakupiła na aukcji Bez wadium, a i co gorsza bez kaucji Zdjęcie za pięćdziesiąt tysięcy Warte miliony w parę miesięcy Oj Romanie ma żona jest rezolutna W interesach hiena z niej jest okrutna Kiedy wbije zęby w szyję ta pijawka Tak wyssana z mojego serca jest zastawka Sam tego ssania każdej nocy zaznałem W Londynie się hospitalizowałem Zdjęcie stare z ubiegłego wieku Ona nosi czerep na karku człowieku Janie zdjęcie całkowicie nowe Tam siedzi nagutkie dziewczę zdrowe I nie siedzi na twoim kolanie Nie zawiśnie także na ścianie Ona siedzi na twoi własnym śledziu Janie rozbójniku niedźwiedziu Cezary Trąbski 2004-11-12 18:58:44 CDN Odpowiedz Link Zgłoś