superspec1 13.08.23, 10:07 Bo nie boję się np. Muzułmanów czy Żydów. www.google.com/amp/s/www.crazynauka.pl/liberal-i-konserwatysta-maja-rozne-mozgi/%3famp=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies.na.czarnych Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 10:25 Albo po prostu nie jesteś strachliwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 10:54 A Tuska sie nie obawiasz? Morawiecki stwierdził, że "wszyscy widzimy, co się dzieje na ulicach zachodniej Europy". Wymienił "gwałty, zabójstwa, podpalenia i demolowanie ulic". - Tusk jest największym zagrożeniem dla naszego bezpieczeństwa. Największym zagrożeniem dla bezpieczeństwa Polski - dodał. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 11:00 Tusk ma wilcze oczy 😱 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 11:18 pies.na.czarnych napisała: > Tusk ma wilcze oczy 😱 Raczej świńskie, małe oczka. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 11:48 Ojcu nie wierzysz i śmiesz jego słowa poddawać w wątpliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 11:56 Te wilcze oczy to" wynalazek" malzonki tego co Niemcy go bija Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 12:02 O. Rydzyk: Tusk ma wilcze oczy wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114873,2978416.html Później duchowny skupił się na Donaldzie Tusku, którego obwinił za ataki na Radio Maryja. Nie wyjaśnił jednak konkretnie, o co mu chodzi. - Pan Tusk nie przeprosił nas ani razu - oznajmił o. Rydzyk. - Nawet gdyby został prezydentem, to ja mu będę to mówił głośno, że jest człowiekiem nieuczciwym. On pogardza ludźmi z Radia Maryja. Redemptorysta podkreślał, że występuje w obronie słuchaczy swojej rozgłośni "bo to są dobrzy Polacy, dobrzy katolicy, prawdziwa elita, której zależy na ojczyźnie i na Kościele". - Nie wiem, co jest mu winne Radio Maryja - mówił. - (Tusk - red.) patrzy na nas tak jak wilk. Ma ładną twarz i wilcze oczy. I ty masz być naszym prezydentem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 12:00 szwampuch58 napisał: > A Tuska sie nie obawiasz? Nikt rozsądny w Polsce nie obawia się Donalda ani Kaczora. Zdajemy sobie sprawę, że najprawdopodobniej walczą o to żeby móc zrealizować swoje przekonania o tym co będzie zwykłym ludziom najbardziej potrzebne, I w tym różnica w ich podejściu do obowiązków polityka wobec demosu > Morawiecki stwierdził, że "wszyscy widzimy, co się dzieje na ulicach zachodniej > Europy". Wymienił "gwałty, zabójstwa, podpalenia i demolowanie ulic". - Tusk j > est największym zagrożeniem dla naszego bezpieczeństwa. Największym zagrożeniem > dla bezpieczeństwa Polski - dodał. > A Ty nie widzisz brak roztropności w polityce imigracyjnej jaką forsują Niemcy i skrycie To wraz z GW? Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 12:04 > roztropności w polityce imigracyjnej jaką forsują Niemcy Co ty q... znowu od Niemców chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 12:08 pies.na.czarnych napisała: > > roztropności w polityce imigracyjnej jaką forsują Niemcy > > Co ty q... znowu od Niemców chcesz? > Moim zdaniem, i nie tylko moim, historyczna myśl polityczna Niemiec jest oparta o jakąś idealistyczno- nieracjonalną misyjność, ;podobnie jak myśl polityczna Adama M. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 12:10 Piwo z rana jak śmietana? Tak zacząłeś dzisiaj swój dzień? Inaczej nie potrafię wytłumaczyć twoich dzisiejszych wpisów. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 12:08 W języku polskim: nie widzisz kogo, czego. Just sayin'. Odpowiedz Link Zgłoś
mazala2 Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 12:20 yoma napisała: > W języku polskim: nie widzisz kogo, czego. Just sayin'. > Język polski jak wszystkie inne języki potoczne nie podlega żadnym innym racjonalnym regułom oprócz tych , które UNIEMOŻLIWIAJĄ PRZEKAZANIE ENERGI ZMIENIAJĄCEJ STAN ENTROPI W UMYŚLE ODBIORCY Odpowiedz Link Zgłoś
adam111115 Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 12:47 szwampuch58 napisał: > Morawiecki stwierdził,......Tusk jest największym zagrożeniem dla naszego bezpieczeństwa. Największym zagrożeniem dla bezpieczeństwa Polski - dodał. Na miejscu DT pozwałbym gnoja w trybie wyborczym. Niech odszczekuje na antenie TVPgoowno Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 12:58 adam111115 napisał: > Na miejscu DT pozwałbym gnoja w trybie wyborczym. Ale to nie było w ramach kampanii wyborczej, ale dla promowania referendum. Odpowiedz Link Zgłoś
tade-k53 Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 12:02 Czy wiesz po co żyjesz? tradycja2012.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 23:51 tade-k53 napisał: > Czy wiesz po co żyjesz? Oczywiście, że wiem. Żyję, aby zaspakajać swoje potrzeby. S. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 13:45 w słoju ten mózg trzymasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 15:19 superspec1 napisał(a): > Bo nie boję się np. Muzułmanów czy Żydów. Też się nie boję. A mózg mam taki I jakoś żyję choć już nie powinienem żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 17:19 a.jej.rkoniak napisał(a): > wypłaszczasz się ❓ Co zrozumiesz pod pojęciem wypłaszczania się? Teoretycznie mogę żyć z tą zmianę przez tysiąc lat, jak Żyd (jeśli do tej pory nie umarłem), lub może mnie ona zabić za minutę. Jestem dziwolągiem. Jestem dwuręczny. Oczywiście mam pewne przyzwyczajenia. Mysz trzymam w lewej ręce. Piszę prawą. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 16:09 A ja biorę ten lek na mózg: www.mp.pl/pacjent/leki/lek/63927,Ketilept-25-mg-tabletki-powlekane Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 17:09 superspec1 napisał(a): > A ja biorę ten lek na mózg: > > www.mp.pl/pacjent/leki/lek/63927,Ketilept-25-mg-tabletki-powlekane Ten lek powróci zmiany rakowe? Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 14:17 ja się źle poczułem od samego czytania ulotki nie ma czegoś łatwiejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 14:25 a.jej.rkoniak napisał(a): > ja się źle poczułem od samego czytania ulotki > nie ma czegoś łatwiejszego? Pewnie jest, należy kupić sztucer i strzelić sobie w łeb, jak Hemingway. To rozwiązuje wszelkie problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 16:17 przecież można nie czytać jeszcze mi do średniej brakuje, a chciałbym pożyć ponad kreskę sztucer odpada, grzybów nie jadam Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 16:36 a.jej.rkoniak napisał(a): > przecież można nie czytać > jeszcze mi do średniej brakuje, a chciałbym pożyć ponad kreskę > sztucer odpada, grzybów nie jadam Grzyby to w Australii chyba nie rosną? Są i tacy ludzie, którzy od Ciebie nic nie chcą. Przez prawie 15 lat żyłem wśród Cyganów. Super ludzie, jak się ich bliżej pozna, a oni poznają Ciebie. Dziś, po piątkowej konsultacji z neurochirurgiem, że to co mam w głowie, to mam od urodzenia i jeśli z tym żyję to będę żył dalej, zaprosiłem dziewczynę na kawę. Przyjęła propozycję, widać nie taki straszny jestem, jak mnie tu oceniają na forum. Różnimy się wiekiem o jakieś 20-25 lat. Ile dokładnie nie wiem, bo kobiet się nie pyta o wiek. Mam nadzieję, że kawa będzie pyszna. Zawsze mnie zachwycały "dziwne" dziewczyny. Ta specyficznie wymawia "r". Ja się np. jąkam. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 19:19 > Dziś, po piątkowej konsultacji z neurochirurgiem, że to co mam w głowie, to mam od urodzenia i jeśli z tym żyję to będę żył dalej, zaprosiłem dziewczynę na kawę. Cyganka prawdę ci powie 😋 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 19:21 pies.na.czarnych napisała: > > Dziś, po piątkowej konsultacji z neurochirurgiem, że to co mam w głowie, > to mam od urodzenia i jeśli z tym żyję to będę żył dalej, zaprosiłem dziewczynę > na kawę. > > Cyganka prawdę ci powie 😋 Raczej neurolog Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Chyba mam liberalny mózg. 15.08.23, 02:16 grzyby rosną, w Oberon widziałem takie jadalne, ale ja się nie znam i nie ryzykuję od tygodnia mamy aferę, bo pani otruła już trzy osoby, czwarta czeka na przeszczep wątroby były mąż był półotruty w ubiegłym roku - nawet ten portal wspominał w sklapach są suszone Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 15.08.23, 02:31 a.jej.rkoniak napisał(a): > grzyby rosną, w Oberon widziałem takie jadalne, ale ja się nie znam i nie ryzyk > uję > od tygodnia mamy aferę, bo pani otruła już trzy osoby, czwarta czeka na przeszc > zep wątroby > były mąż był półotruty w ubiegłym roku - nawet ten portal wspominał > w sklapach są suszone Cóż Australia. A rosną u was huby? Te ciężko pomylić z czymś innym, ale są wyjątkowo (młode osobniki) smaczne. Można je wysuszyć, zmielić i dodawać jako przyprawę. Nie zbieram kurek, bo te można pomylić z tych cholerstwem czyli z lisówką pomarańczową. Jeśli o mnie chodzi to uwielbiam grzyby, same wyprawy po nie. Moje ulubione to podgrzybki. Za prawdziwkami nie przepadam. Są za bardzo łykowate. Trochę mniej od kozaków, ale jednak młody podgrzybek to jest to. Szczególnie w marynacie. Pieczarek też nie zbieram. Wolę kupić niż się otruć myląc grzyba. Funt kosztuje 2 $ australijskie. Stać mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Chyba mam liberalny mózg. 13.08.23, 15:31 nie miałeś po posty z tymi grupami do czynienia na co dzień Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 12:03 Wiem co może cię z tego liberalizmu wyleczyć - jeden dzień pracy z Murzynem w USA np na farmie na budowie przy koszeniu trawników itp Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 14:10 oszol-lom-z-rm napisał: > Wiem co może cię z tego liberalizmu wyleczyć - jeden dzień pracy z Murzynem w U > SA np na farmie na budowie przy koszeniu trawników itp Pracowałem w Oplu z murzynami z Belgii. Studiowali w Belgii. Nie można mówić, murzyn, to murzyn. Byli i serdeczni i pracowici. A jak zaczęli śpiewać to robota sama się posuwała. Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 15:02 Ci w Europie są bardziej cywilizowani na poziomie ci w USA to neodzicz Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 15:31 oszol-lom-z-rm napisał: > Ci w Europie są bardziej cywilizowani na poziomie ci w USA to neodzicz Tak też bym nie uogólniał. Mam przyjaciela murzyna. Ciężko szukać tak dobrego człowieka wśród białych. Jest weterynarzem. Migranci powinni się wylegitymować po co i dlaczego przyjeżdżają do Polski. Mam sąsiadów, tzw. według psa, "ciapowatych". Serdeczni ludzie. Pracują w IBM. Nie jako pomoc sprzątająca. Są ludzie, bez znaczenia na narodowość czy kolor skóry (na co nie mają wpływu), którzy chcą być Polakami. Nierzadko lepszymi od rdzennych Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 14:25 Osieł, specjalista od wszelakiej pracy 😂😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
oszol-lom-z-rm Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 15:03 A ty od czego jesteś specjalistką? Od hejtowania? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 16:27 Od nauk kryminalistycznych na przykład. Strzeż się osieł 😇 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 16:38 yoma napisała: > Od nauk kryminalistycznych na przykład. Strzeż się osieł 😇 Chroń nas Boże od takich kryminalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 15:36 yoma napisała: > Osieł, specjalista od wszelakiej pracy 😂😂😂 > Ale kóz nie potrafi wydoić. Kiepski z niego jest czynownik dojnej zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 18:09 Rząd pisowski wystawił mi orzeczenie że jestem niezdolny do pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 18:18 Mam kłopoty z określeniem gdzie jest prawa a gdzie lewa strona. poradniazyrardow.pl/zaburzenia-lateralizacji-a-niepowodzenia-szkolne/ Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 18:45 superspec1 napisał(a): > Mam kłopoty z określeniem gdzie jest prawa a gdzie lewa strona. Nic dziwnego, że jesteś niezdolny do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 19:09 Próbowałem przy sprzątaniu ale to wyskakiwało te problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 19:27 superspec1 napisał(a): > Próbowałem przy sprzątaniu ale to wyskakiwało te problemy. Sprzątaj do końca do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 20:51 superspec1 napisał(a): > Nie rozumiem. Wtedy nie ważna strona. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 22:28 Mam też fobię społeczną. www.mp.pl/pacjent/psychiatria/choroby/258526,fobia-spoleczna Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 14.08.23, 23:42 superspec1 napisał(a): > Mam też fobię społeczną. > > www.mp.pl/pacjent/psychiatria/choroby/258526,fobia-spoleczna Mam takiego kumpla. Muszę za niego załatwiać zakup węgla na zimę, bo sam nie jest wstanie zadzwonić do obcej osoby na skład. Totalny Asperger :) Kiedyś chciał mnie oblać benzyną i podpalić. Kochany człowiek. Ale by zaczął z Tobą rozmawiać potrzebuje około 3 lat. Ogólnie przyciągam do siebie "świrów". Czemu nie mam nic przeciw. "Świr" jaki jest taki jest, ale nigdy Cię nie zdradzi. Jest sobą, bez kalkowania; ta znajomość mi się opłacą, a ta nie. Może to mi się podoba u Kaczora. To też "świr". Ze "świrami" sobie daję radę. Ogólnie kręcą mnie ludzie zakręceni. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Chyba mam liberalny mózg. 15.08.23, 02:41 a.jej.rkoniak napisał(a): > masz prawo jazdy? 🚜 Mam i akumulator trzymam w domu :) Co by mnie nie korciło. Nie jestem kretynem, co rozjeżdża zakonnice w ciąży na pasach. Jestem na lekach przeciwpadaczkowych, jak po ponad 6 miesiącach nie będzie nawrotów, to można żyć normalnie. Wtedy uruchomię rower, mając nadzieję, że nie skończę jak Nico. Obecnie tylko MPK. Nico - Femme Fatale (Live at the Preston Warehouse, UK, 1982) Odpowiedz Link Zgłoś