superspec1 24.08.23, 20:33 a wśród kobiet PO! :) A Superspec popiera kobiety. www.rp.pl/polityka/art38993431-sondaz-mezczyzni-glosuja-na-prawo-i-sprawiedliwosc-a-kobiety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prze.nick Re: Wśród mężczyzn prowadzi PiS 24.08.23, 20:57 Kobiety są bardziej podatne na podszepty szatana :D Każe zjeść jabłko to zje a jak głosować na PO to ... Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz.urbanski Re: Wśród mężczyzn prowadzi PiS 24.08.23, 21:10 A jabłko zeżarł facet 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Wśród mężczyzn prowadzi PiS 24.08.23, 21:17 aleo.com/pl/firma/rajpol-spolka-z-ograniczona-odpowiedzialnoscia721 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Wśród mężczyzn prowadzi PiS 24.08.23, 23:08 mateusz.urbanski napisał(a): > A jabłko zeżarł facet 😂 i za karę musi się codziennie golić. 😎 Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Wśród mężczyzn prowadzi PiS 25.08.23, 00:16 pies.na.czarnych napisała: > mateusz.urbanski napisał(a): > > > A jabłko zeżarł facet 😂 > > i za karę musi się codziennie golić. 😎 O przepraszam. Golić się codziennie to tylko cioty. Golę się maszynką raz na 3-7 dni. U mojej ulubionej fryzjerki, jej mąż też się goli podobnie (zresztą poleciła mi maszynkę). 3 dniowy zarost podnieca ponoć kobiety :) Coś w tym musi być bo wyrwałem dziewczynę, której mógłbym być ojcem. Zobaczę jak to się dalej potoczy. Z żoną było 10 lat różnicy. Tu jest ponad 20 lat różnicy. Widać gustuję w coraz młodszych. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Wśród mężczyzn prowadzi PiS 25.08.23, 00:32 pies.na.czarnych napisała: > mateusz.urbanski napisał(a): > > > A jabłko zeżarł facet 😂 > > i za karę musi się codziennie golić. 😎 Nie musi. Ja mam brodę. S. Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: Wśród mężczyzn prowadzi PiS 25.08.23, 00:57 Adam zezarl jablko? No zezarl i to robaczywe. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Wśród mężczyzn prowadzi PiS 25.08.23, 06:24 superspec1 napisał(a): > a wśród kobiet PO! :) A Superspec popiera kobiety. > > www.rp.pl/polityka/art38993431-sondaz-mezczyzni-glosuja-na-prawo-i-sprawiedliwosc-a-kobiety Nie popieram myślenia płciowego. Popieranie czy to kobiet, czy to mężczyzn jest atawizmem kulturowym. Odpowiedz Link Zgłoś