weteran-czasu 04.10.23, 10:10 Kaczyński i spółka, najwyższy czas się palować! Potrzebują króla na Madagaskarze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: 4.10.2023 PiS-32%, Opozycja 50%, Konfederacja 04.10.23, 11:07 weteran-czasu napisał: > Kaczyński i spółka, najwyższy czas się palować! > Potrzebują króla na Madagaskarze. > ...i inflacja w grudniu 50 % Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: 4.10.2023 PiS-32%, Opozycja 50%, Konfederacja 04.10.23, 21:14 Przez 8 rządów PiS porównując 2015 z 2023r. inflacja to nie 50% a 150% i nie w grudniu tylko już teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Tępa dzida na czele? 04.10.23, 20:49 weteran-czasu napisał: > Potrzebują króla na Madagaskarze. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Tępa dzida na czele? 04.10.23, 23:14 wsk175: > kretynizm pisich troli poraża. No właśnie... Dotąd Pozytonium był zabawny. Te jego głupotki były oryginalne i było z czego się pośmiać. Teraz nagle zlał się nie do poznania z resztą PiStroli i uparcie zamieszcza takie same ponure i nudne antyTuskizmy, co wszyscy. Mam nadzieję, że po wyborach znowu powróci do swojego naturalnego stylu i znowu będzie z czego się pośmiać. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tępa dzida na czele? 04.10.23, 23:48 stefan4 napisał: > wsk175: > > kretynizm pisich troli poraża. > > No właśnie... Dotąd Pozytonium był zabawny. Te jego głupotki były oryginalne i > było z czego się pośmiać. Teraz nagle zlał się nie do poznania z resztą PiStr > oli i uparcie zamieszcza takie same ponure i nudne antyTuskizmy, co wszyscy. > > Mam nadzieję, że po wyborach znowu powróci do swojego naturalnego stylu i znowu > będzie z czego się pośmiać. Mnie to jednak bawi, ciebie nie musi bawić to co mnie bawi, podobnie jak mnie to co ciebie bawi. Jeśli Tusk wyraził zgodę na współpracę kraju NATO z KGB, przepraszam FSB, to faktycznie jest tępą dzidą i naiwniakiem, bo przez 8 lat Kaczory przetrząsnęły wszystkie archiwa. Słusznie zauważyłeś, że ta kampania jest inna od wszystkich, wtedy się klepali po plecach, a potem tworzyli wspólne rządy. "Najciekawszy" będzie ostatni tydzień. Jakoś ci nie przeszkadza nazywanie Kaczora kulawym, a przeszkadza ci tępa dzida? AWS, UW zepsuli wszystko co było do zepsucia. Zepsuli naukę, zepsuli edukację, zepsuli służbę zdrowia, zepsuli emerytury. Kumpel się kiedyś odwołał do KBN czy NCN, gdyż nie zgadzał się w oceną jego grantu. Urzędnik zadzwonił do niego i się zapytał, czy aby na pewno chce złożyć to odwołanie (podtrzymuje je), bo zostanie odrzucone, a już nigdy więcej nie dostanie grantu. Efekt był taki, że kumpel za parę miesięcy wyjechał do Stanów i już nigdy nie wrócił. Czarnek nie jest lepszy. To religijny oszołom. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Tępa dzida na czele? 05.10.23, 00:41 pozytonium: > Jeśli Tusk wyraził zgodę na współpracę kraju NATO z KGB [...] Ale wiesz, ile są warte implikacje z fałszywym poprzednikiem? Eee, nie wiesz, do 15 października nie wolno Ci wiedzieć. I masz partyjny zakaz zamieszczania postu nie zawierającego sugestii, jakoby Tusk był zdrajcą. Taki partyjny bęben: Tusk, Tusk, Tusk, Tusk, ... pozytonium: > Jakoś ci nie przeszkadza nazywanie Kaczora kulawym O ile wiem, nigdy takiego określenia nie użyłem. Kulawość jest ułomnością a nie wadą, a towarzysz Kaczyński Jarosław ma wystarczająco wiele wad, żeby nie trzeba było wypominać mu ułomności. pozytonium: > AWS, UW zepsuli wszystko co było do zepsucia. Zepsuli [...], zepsuli [...], zepsuli [...], zepsuli [...]. O, zmieniłeś instrument perkusyjny. Ale nadal nie ma w tym żadnej melodii; nadal partyjnie, ponuro i nudno. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tępa dzida na czele? 05.10.23, 09:44 stefan4 napisał: > pozytonium: > > Jeśli Tusk wyraził zgodę na współpracę kraju NATO z KGB [...] > > Ale wiesz, ile są warte implikacje z fałszywym poprzednikiem? Eee, nie wiesz, > do 15 października nie wolno Ci wiedzieć. I masz partyjny zakaz zamieszczania > postu nie zawierającego sugestii, jakoby Tusk był zdrajcą. Taki partyjny bęben > : Tusk, Tusk, Tusk, Tusk, ... FSB jest następczynią KGB. > pozytonium: > > Jakoś ci nie przeszkadza nazywanie Kaczora kulawym > > O ile wiem, nigdy takiego określenia nie użyłem. Kulawość jest ułomnością a ni > e wadą, a towarzysz Kaczyński Jarosław ma wystarczająco wiele wad, żeby nie trz > eba było wypominać mu ułomności. I chwała ci za to. > pozytonium: > > AWS, UW zepsuli wszystko co było do zepsucia. Zepsuli [...], zepsuli [... > ], zepsuli [...], zepsuli [...]. > > O, zmieniłeś instrument perkusyjny. Ale nadal nie ma w tym żadnej melodii; nad > al partyjnie, ponuro i nudno. twitter.com/i/status/1709816130922065939 Wywiad z posłem. Słuchałem go kilka razy i nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Tępa dzida na czele? 05.10.23, 02:13 > Jakoś ci nie przeszkadza nazywanie Kaczora kulawym... Kto go na tym forum tak przezywa? Ja go tak nazywam, ponieważ Kulawy to jest jego mafijna ksywka :) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Tępa dzida na czele? 05.10.23, 22:32 pozytonium napisał: > Mnie to jednak bawi, ciebie nie musi bawić to co mnie bawi, > podobnie jak mnie to co ciebie bawi. > Jeśli Tusk wyraził zgodę na współpracę kraju NATO z KGB, > przepraszam FSB, to faktycznie jest tępą dzidą i naiwniakiem, Tę umowę podpisało bodajże prawie 200 krajów, w tym USA. > bo przez 8 lat Kaczory przetrząsnęły wszystkie archiwa. I co znalazły? > Słusznie zauważyłeś, że ta kampania jest inna od wszystkich, wtedy się klepali > po plecach, a potem tworzyli wspólne rządy. "Najciekawszy" będzie ostatni > tydzień. > Jakoś ci nie przeszkadza nazywanie Kaczora kulawym, a przeszkadza ci tępa dzida? > AWS, UW zepsuli wszystko co było do zepsucia. Zepsuli naukę, zepsuli edukację, > zepsuli służbę zdrowia, zepsuli emerytury. > Kumpel się kiedyś odwołał do KBN czy NCN, gdyż nie zgadzał się w oceną jego > grantu. Urzędnik zadzwonił do niego i się zapytał, czy aby na pewno chce złożyć > to odwołanie (podtrzymuje je), bo zostanie odrzucone, a już nigdy więcej nie > dostanie grantu. Efekt był taki, że kumpel za parę miesięcy wyjechał do Stanów > i już nigdy nie wrócił. > Czarnek nie jest lepszy. To religijny oszołom. A co ta historyjka tu robi? Ciągle wrzucasz jakieś historie, które nijak się mają do wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Tępa dzida na czele? 06.10.23, 00:28 tapatik: > A co ta historyjka tu robi? > Ciągle wrzucasz jakieś historie, które nijak się mają do wątku. To akurat jest ludzką cechą Pozytoniuma. On jest w tym oryginalny. Wolę tą jego pocieszną mordkę niż pysk szeregowego partyjnego trolla, z której leci tusk, tusk, tusk, tusk — bez końca. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Tępa dzida na czele? 06.10.23, 09:58 To może ja też powrzucam jakieś historyjki 😉 a uzbierało się ich trochę przez lata. Odpowiedz Link Zgłoś
pozytonium Re: Tępa dzida na czele? 06.10.23, 15:54 tapatik napisał: > To może ja też powrzucam jakieś historyjki 😉 a uzbierało się ich trochę przez > lata. A ktoś ci broni? Odpowiedz Link Zgłoś
1antykaczor Re: Tępa dzida na czele? 04.10.23, 21:48 Bezsilne ujadanie kundla. Ale rozumiem, po 15.10 przestaną ci płacić i musisz jak najwięcej rubelków zarobić. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Tępa dzida na czele? 05.10.23, 08:07 Dzida pomoże ich wynieść. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Tępa dzida na czele? 06.10.23, 10:00 emeryt-myslacy napisał: > Dzida pomoże ich wynieść. Jak wrzuciłeś obrazek, że go widać? Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt-myslacy Re: Tępa dzida na czele? 06.10.23, 10:24 W telefonie najpierw się zalogowałem i wtedy pojawia się jedno z poleceń "ZDJĘCIE " i wtedy z galerii zdjęć w telefonie wybieram jedno zdjęcie i wciskam "gotowe" w galerii. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: Tępa dzida na czele? 06.10.23, 14:38 Dzięki. Niestety korzystam z komputera, ale pokombinuję. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: Tępa dzida na czele? 06.10.23, 15:53 tapatik napisał: > Dzięki. Niestety korzystam z komputera, ale pokombinuję. Udanych kombinacji. Niestety, nie wszystkie obrazki widać. Prawdopodobnie mają na to wpływa albo wtyczki albo ustawienia przeglądarki. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Tępa dzida na czele? 06.10.23, 11:57 tapatik: > Jak wrzuciłeś obrazek, że go widać? Z internetu (z publicznie widzialnego serwera): napisz [img]adres(url) obrazka[/img] Obrazek pojawi się w tym miejscu w tekście, w którym umieściłeś powyższe zaklęcie. Z własnego dysku: wciśnij ,,ZDJĘCIE'' albo ,,NOWE'' (to są synonimy), potem wciśnij ,,WYBIERZ Z DYSKU'' i wybierz z tego dysku. Obrazek pojawi się pod całą wiadomością. Uwaga: to jest wyeksperymentowane, nie czytałem żadnej instrukcji; jeśli u Ciebie nie zadziała, to trudno. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
1antykaczor Re: 4.10.2023 PiS-32%, Opozycja 50%, Konfederacja 04.10.23, 21:42 15.10 zdobędą nie więćej jak 150 mandatów w Sejmie jakieś 25 w Senacie. Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: 4.10.2023 PiS-32%, Opozycja 50%, Konfederacja 05.10.23, 09:54 A jeśli nie oddadzą władzy? A jeśli większość w Sejmie po prostu sobie kupią? Kosiniak-Kamysz przygarnął członków Konfederacji. Synowie marnotrawni nie wrócą jak niepyszni do swoich? Do Hołowni przylgnęli karierowicze. Mając wybór będą tkwili przy Hołowni? Trzecia droga nie stworzy koalicji z PiS-em dla dobra Polski? Przecież dość kłótni i do przodu! Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: 4.10.2023 PiS-32%, Opozycja 50%, Konfederacja 06.10.23, 10:17 oby.watel napisał: > A jeśli nie oddadzą władzy? A jeśli większość w Sejmie po prostu sobie > kupią? Kosiniak-Kamysz przygarnął członków Konfederacji. Synowie marnotra > wni nie wrócą jak niepyszni do swoich? Do Hołowni przylgnęli karierowicze. Mają > c wybór będą tkwili przy Hołowni? Trzecia droga nie stworzy koalicji z PiS-em d > la dobra Polski? Przecież dość kłótni i do przodu! Jeśli nie będą chcieli oddać władzy, to może dojść w Polsce do wojny domowej. Natomiast jeśli opozycja będzie miała większość w sejmie to karierowicze od Hołowni będą woleli postawić na zwycięskiego konia. Kaczyński jest już stary, ma coraz większe problemy ze zdrowiem. Jak umrze to PiS rozpadnie się. Wolałbyś być w partii, która ma jakąś przyszłość, czy umierającej? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: 4.10.2023 PiS-32%, Opozycja 50%, Konfederacja 06.10.23, 12:05 tapatik: > Jeśli nie będą chcieli oddać władzy, to może dojść w Polsce do wojny domowej. Raczej do powtórki ze stanów wojennych lat 1981-1989 (Jaruzelski) lczy lat 1926-1939 (Piłsudski i jego następcy). Nie widzę w narodzie gotowości do przekuwania lemieszy na pałasze skrwawione, ani dronów zabawkowych na bojowe. tapatik: > Kaczyński jest już stary, ma coraz większe problemy ze zdrowiem. Jak umrze to PiS rozpadnie się. Albo towarzysz Putin Władimir dostarczy sobowtóra, żeby towarzysze partyjni mieli się wokół kogo skupić. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
oby.watel Re: 4.10.2023 PiS-32%, Opozycja 50%, Konfederacja 06.10.23, 15:31 tapatik napisał: > Jeśli nie będą chcieli oddać władzy, to może dojść w Polsce do wojny domowej. Widzisz chętnych do sfinansowania i podjęcia wojny domowej? Putin chętnie ją sfinansuje, ale w drugą stronę, gdy opozycja wygra. Nawet gdyby PiS uzyskało 102% głosów nikt palcem nie kiwnie, a opozycja potwierdzi, że wybory były uczciwe. > Natomiast jeśli opozycja będzie miała większość w sejmie to karierowicze od Hoł > owni będą woleli postawić na zwycięskiego konia. Właśnie na tym polega ich sprytny plan — niezalezienie od tego kto wygra oni wyjdą na swoje. Chyba, że nie przekroczą progu, czego im z całego serca życzę. > Kaczyński jest już stary, ma coraz większe problemy ze zdrowiem. Jak umrze to P > iS rozpadnie się. > Wolałbyś być w partii, która ma jakąś przyszłość, czy umierającej? Moje preferencje nie maja nic do rzeczy, bo oni maja władzę. I nie zawahają się jej użyć, gdy zajdzie potrzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: 4.10.2023 PiS-32%, Opozycja 50%, Konfederacja 05.10.23, 22:03 Pomerdało ci się coś. 32+50+10=102% Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: 4.10.2023 PiS-32%, Opozycja 50%, Konfederacja 05.10.23, 22:08 tapatik napisał: > Pomerdało ci się coś. 32+50+10=102% Odszczekuję, mi się pomerdało. Jest dobrze. Idę spać. Odpowiedz Link Zgłoś