adam.eu 09.10.23, 19:37 Pytania wybitnie tendencyjne. Tusk wypadł słabo. Szczęściem dla niego Morawiecki tam był. Pozostali lepiej lub gorzej, ale poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Debata. 09.10.23, 19:40 adam.eu napisał: > Pytania wybitnie tendencyjne. > Tusk wypadł słabo. Szczęściem dla niego Morawiecki tam był. > Pozostali lepiej lub gorzej, ale poprawnie. Tusk wypadł bardzo słabo. Fatalny też był Morawiecki ale On jest w ogóle fatalny. Najlepiej wypadli Bosak i Hołownia. Odpowiedz Link Zgłoś
manhu Re: Debata. 10.10.23, 14:06 Najlepiej wypadli profesjonaliści: 1. szczujnia zwana dziennikarzami TVP (bo mieli 18 minut czasu + tuż po 1 Wiadomości), dobra prezencja, profesjonalna propaganda (nie jak za PRL byliśmy 10-tą potęga gosp. i nikt w to nie wierzył) 2. Morawiecki wspomagany szczujnią miał realnie 26 minut (inni po 7), dobra prezencja, brednie bez znaczenia - wyborcy PIS je lubią 3. showman TV Hołownia wypadł najlepiej, ale 7 minut to za mało (doliczając te 0 w pozostałe miesiące, a dla PIS tysiące) 4. Bosak rzeczowy, najlepszy amator 5. Tusk, zbyt agresywny, zmęczony niczym Duda na debacie z Komorowskim (wynik znamy od 2015) 6. Wielgus - te 300 mieszkań mi się spodobały Maj bez oceny, przewijałem szybko niczym szczujnię dziennikarską, szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Debata. 09.10.23, 19:47 99venus napisał: > Nudna, strata czasu.Morawiecki dewiant. > na dokładkę żałosny. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Debata. 09.10.23, 19:51 yoma napisała: > Nie oglądałam. Prawie godzina Twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Debata. 09.10.23, 19:53 Tak i myślałam. Chcieli mnie wrobić w oglądanie kurwizji, a ucho 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Debata. 09.10.23, 19:53 yoma napisała: > Nie oglądałam. > W kolejce stałaś za sardynkami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Debata. 09.10.23, 19:54 Orzeszkami :) nie, słuchałam Misanthropic Rage. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Debata. 09.10.23, 20:38 yoma napisała: > Nie oglądałam. Nic straconego. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Debata. 09.10.23, 19:50 Maj tylko i wyłącznie podpadł mi ze Sterczewskim. A poza tym, to na tle pozostałych bardzo dobrze się prezentował. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Debata. 09.10.23, 19:52 adam.eu napisał: > Pytania wybitnie tendencyjne. > Tusk wypadł słabo. Szczęściem dla niego Morawiecki tam był. > Pozostali lepiej lub gorzej, ale poprawnie. Mam podobne wrażenie. Chyba najlepiej wypadł brat Szymon, mówił do rzeczy, ale ja i tak mu nie wierzę.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Debata. 09.10.23, 19:58 I nikt mu nie wmówi, ze czarne jest czarne :) Odpowiedz Link Zgłoś
donvito52 Re: Debata. 09.10.23, 20:13 Jestem tendencyjny, więc; Morawiecki miał kilka niezłych momentów. Jednak te obsesyjne powtarzanie, Tusk, Tuska, Tuskowi sprawiało marne wrażenie. Gość powinie się leczyć z obsesji. Nnooo ... chyba, że Prezes mu każe, więc powtarza bez sensu. Po Tusku spodziewałem się lepszego wystąpienia. Mówił, jakby miał do dyspozycji duuuużo czasu. Mówił i nie powiedział tego co istotne. Lewica poprawnie, ale nie porywała. Najlepiej przygotowany ... Bosak ... Tylko, że z nim nikt nie polemizował. Gdyby jednak, zostałby rozerwany na strzępy. Drugi Hołownia. Maj ... tak ... to piękny miesiąc. Za to pytania to mistrzostwa PiSiej propagandy. Od razu z podaną odpowiedzią. W skrócie, żałosne g***** nie debata. Nawet ten limit 60 sekund na wypowiedź. Czas wystarczający by kilkanaście razy powtórzyć; Tusk, Tuska, Tuskowi ... Na niewiele więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Debata. 09.10.23, 20:40 donvito52 napisał: ...................... > Lewica poprawnie, ale nie porywała. .......... Moim zdaniem lepszy byłby Gawkowski. Dla mnie nr 1 na lewicy. Postawili na kobietę, to pewnie ukłon w kierunku kobiecego elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Debata. 09.10.23, 20:49 > Po Tusku spodziewałem się lepszego wystąpienia. Mówił, jakby miał do dyspozycji duuuużo czasu. Mówił i nie powiedział tego co istotne. Tusk potrafi świetnie ripostować, ale zawsze najpierw trochę owija w bawełnę. To jest dla niego typowe. Strzela z karabinku snajperskiego, spokojnie i zawsze celnie. Wina jego sztabu, ze nie przygotowali go na strzelanie z Uzi, Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Debata. 10.10.23, 06:11 donvito52 napisał: > Jestem tendencyjny, więc; > Morawiecki miał kilka niezłych momentów. Jednak te obsesyjne powtarzanie, Tusk, > Tuska, Tuskowi sprawiało marne wrażenie. Marne wrażenie? To było żenujący i kompromitujące Morawieckiego. > Po Tusku spodziewałem się lepszego wystąpienia. > Mówił i nie powiedział tego co istotne. A kiedykolwiek tak mówił? Przecież Tusk przegrał nawet debatę z Lechem Kaczyńskim zwanym safandułą. Tusk to bambik, który nie ma vdolców a ma wieeelki negatywny elektorat. > Lewica poprawnie, ale nie porywała. Powinien w tym miejscu być Czarzasty a nie Pani Wpadka tym razem deklarująca wybudowanie 300 mieszkań...ho ho ho! > Najlepiej przygotowany ... Bosak ... Tylko, że z nim nikt nie polemizował. Gdyb > y jednak, zostałby rozerwany na strzępy. Absolutna zgoda. Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Debata. 09.10.23, 20:57 pies.na.czarnych napisała: > Chyba najlepiej wypadł brat Szymon, > mówił do rzeczy, ale ja i tak mu nie wierzę.:) Czy mu wierzyć, czy nie wierzyć, to właśnie pokonał próg. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Debata. 09.10.23, 21:00 > Czy mu wierzyć, czy nie wierzyć, to właśnie pokonał próg. Kilka dni temu spotkał się z Tuskiem. Od tego czasu jego kampania wyglada trochę inaczej. Podejrzewam, ze tak jak w sposobie prowadzenia kampanii, tak w sprawie debaty dogadali się. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Debata. 09.10.23, 20:04 NADCIĄGAMY 😃 15 października przegonimy … Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Debata. 09.10.23, 20:13 Opozycja wygrała debatę, ale to jeszcze nie wybory Odpowiedz Link Zgłoś
fallen-sorcerer Re: Debata. 09.10.23, 20:19 Morawiecki z Tuskiem skoncentrowali się na wzajemnych złośliwościach, a przedstawiciele pozostałych komitetów wykorzystali okazję (lepiej lub gorzej), żeby nieźle się zaprezentować na tym tle. Odpowiedz Link Zgłoś