Gość: Antykat. IP: 203.12.115.* 03.05.02, 08:59 ... rzymsko-kat. w USA! Czas na Polske i na aresztowanie ich herszta z Watykanu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sent Re: Wreszcie aresztuja klechow... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.05.02, 09:34 odp dla antykata Zas kretynow twojej idioto miary do zakladu zamknietego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Wreszcie aresztuja klechow... IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 03.05.02, 10:44 sam jestes idiotą-twoj poziom rozumowania jest żałosny-nie wiesz kretynie że wykorzystywanie seksualne to przestepstwo takie jak kazde inne-jakby ciebie jakis kasiadz przelecial to co?-wyspowiadalbys sie tylko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beny Re: Wreszcie aresztuja klechow... IP: OBEDET* / 213.68.127.* 03.05.02, 10:55 Gość portalu: marko napisał(a): > sam jestes idiotą-twoj poziom rozumowania jest żałosny-nie wiesz kretynie że > wykorzystywanie seksualne to przestepstwo takie jak kazde inne-jakby ciebie > jakis kasiadz przelecial to co?-wyspowiadalbys sie tylko? Z ksiedzem to nie grzech - kazda (albo prawie kazda) gosposia ksiedza Ci to powie. Prawie kazda bo niektorzy z nich jak to _normalni_ ludzie wola chlopcow. Odpowiedz Link Zgłoś
stakoj Odpowiedź dla Senta 03.05.02, 11:33 Gość portalu: Sent napisał(a): > Zas kretynow twojej idioto miary do zakladu zamknietego! Swoimi chamskimi wypowiedziami sugerującymi w podtekscie, że jesteś katolikiem, obrażasz mnie i innych ludzi normalnych! Gość, prawdopodobnie, jest chory - to fakt, ale czy stylem różnisz się od niego! Wstydzę się za Ciebie, za niego niech wstydzą się jego "parteigenosse"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arnie Re: Wreszcie aresztuja klechow... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.05.02, 11:36 Wiosna Misiu idzie chyba ci wróble do łba nasrały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: Wreszcie aresztuja klechow... IP: *.chello.pl / *.chello.pl 03.05.02, 11:43 Ostatnio nie bez przyczyny zrobiło się wielkie halo z powodu molestowania przez księży.I bardzo dobrze.Kościół zrobił błąd że to tak długo trzymał w tajemnicy.Teraz moralność Pani Dulskiej nie da się ukryć,media mają duże znaczenie.Ja tylko teraz czekam kiedy będą mówić o tych spoza kościoła.Podobno Michnik też ma niezdrowe ciągotki no ale on jest za wstąpieniem do UE a bp.Paetz był przeciw i dlatego afera wyszła. Odpowiedz Link Zgłoś
stakoj Re: Wreszcie aresztuja przestępców... 03.05.02, 11:40 Gość portalu: Antykat. napisał(a): > ... rzymsko-kat. w USA! Od początku domagałem się sądów i wyroków dla przestępców, a nie chorych artykułów w gazetach, produkujących przestępców wirtualnych! > Czas na Polske i na aresztowanie ich herszta z Watykanu! Równego, sprawiedliwego prawa dla wszystkich! Ja, katol, się tego domagam! I wcale nie ironizuję! A o herszcie w Watykanie, to chyba nawet Urban nie pisał! Czy przypadkiem nie masz gorączki? Czy może to coś znacznie groźniejszego Odpowiedz Link Zgłoś