Dodaj do ulubionych

Nie lubię

12.03.24, 04:04
Nie lubię starych kobiet które już dzieci nie będą miały a domagają się aborcji
Obserwuj wątek
    • cezmk Re: Nie lubię 12.03.24, 05:11
      Ci politycy z lewicy popierają aborcję i jednocześnie popierają in vitro czyli wszystko na odwrót niż powinno być w naturze
    • no-popis Re: Nie lubię 12.03.24, 05:19
      cezmk napisał:

> Nie lubię starych kobiet które już dzieci nie będą miały a domagają się aborcji
      I ogłosiłeś to tutaj całemy światu.
      Ja czekam na oświadczenie młodej kobiety, że nie lubi stetryczałych i starych mężczyzn w głębokich frustracjach.
    • mateusz.urbanski Re: Nie lubię 12.03.24, 06:45
      cezmk napisał:

> Nie lubię starych kobiet które już dzieci nie będą miały a domagają się aborcji

Znaczy lubisz te stare, które nie będą już miały dzieci i dlatego chcą zakazu aborcji, choć problem ich nie dotyczy😂
      A o zakazie aborcji najchętniej wypowiadają się faceci, którzy nigdy w ciąży nie będą
      • no-popis Re: Nie lubię 12.03.24, 07:58
        mateusz.urbanski napisał(a):

> cezmk napisał:
        >
        > > Nie lubię starych kobiet które już dzieci nie będą miały a domagają się a
        > borcji
        >
        > Znaczy lubisz te stare, które nie będą już miały dzieci i dlatego chcą zakazu a
        > borcji, choć problem ich nie dotyczy😂
        > A o zakazie aborcji najchętniej wypowiadają się faceci, którzy nigdy w ciąży ni
        > e będą
        A o praworzadności wypowiadają się politycy, którzy nie są praworządni czyli Kaczyński i Tusk oraz Unia Europejska, która z praworządnością ma tyle wspólnego co właśnie starsza Pani z aborcją.
    • a.jej.rkoniak Re: Nie lubię 12.03.24, 07:18
      nie będę mieć dzieci, ale popieram szerszy dostęp do anty i zabiegu w szpitalu
      jakkolwiek w UK nieco przesadzili, ale to nie moja broszka
    • oszol-lom-z-rm Re: Nie lubię 12.03.24, 07:59
      Ja tez nie lubię takich bab
      • hordol Re: Nie lubię 12.03.24, 08:43
        musisz. młodsze nie dla ciebie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka