czan-dra 11.04.24, 09:57 a odpowiedzi nie dostałem, więc ponawiam, PiSie dajcie chociaż jakiś dowód, dowodunio, składzik dowodunio, że był zamach na safandule, proszę dajcie mi dowód. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don.kichote Re: Już o to prosilem 11.04.24, 10:43 To kwestia wiary, nie dowodów. My tej łaski nie dostąpiliśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Już o to prosilem 11.04.24, 10:52 papieżem tej wiary jest niegracz Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Już o to prosilem 11.04.24, 11:05 m.c.hrabia napisał: > papieżem tej wiary jest niegracz Papieżem to jest Antoni. Niegracz, to misjonarz krzewiący tę wiarę wśród ciemnych plemion... Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Już o to prosilem 11.04.24, 11:07 może i racja jak większość papieży, cyniczny zdeprawowany bydlak Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Już o to prosilem 12.04.24, 05:57 don.kichote napisał: > m.c.hrabia napisał: > > > papieżem tej wiary jest niegracz > > Papieżem to jest Antoni. > Niegracz, to misjonarz krzewiący tę wiarę wśród ciemnych plemion... ... a kim są, Twoim zdaniem, łałtorytety polityczne, które twierdziły, że ryby w Odrze umierały zatrute rtęcią? Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Już o to prosilem 12.04.24, 06:12 Chcesz przypisać im "sukcesy" pisich trucicieli? Tego ie da się zrobić a problem czeka jeszcze na rozliczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Już o to prosilem 12.04.24, 08:48 tajny raport Toniego tam wszystko jest albo mogło być zamach został zorganizowany i przeprowadzony przez grupę spiskową w Warszawie i nikt nie miał prawa im przeszkadzać Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: Już o to prosilem 12.04.24, 09:47 polskieradio24.pl/artykul/1697288,j%C3%BCrgen-roth-i-jego-spojrzenie-na-katastrofe-smolenska Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Już o to prosilem 12.04.24, 09:27 czan-dra: > PiSie dajcie chociaż jakiś dowód, dowodunio, składzik dowodunio, że był zamach > na safandule, proszę dajcie mi dowód. Obawiam się, że Twój apel pozostanie niewysłuchany. Za dowody musi wystarczyć takie ,,rozumowanie'': • na stronie ... raportu HaMaka/GoLaska/ew.-kogoś-innego jest błąd ortograficzny, • stąd wynika, że HaMak/GoLasek/ew.-ktoś-inny bezczelnie kłamią, • więc ich twierdzenie, jakoby nie było zamachu, stanowi dowód tego, że zamach był, • quod erat demonstrandum . - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś