bpos 05.05.24, 20:31 A jaki to problem zmienić głos mówiącego? Myślę, że każdy realizator dźwięku potrafi takie sztuczki zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpos Re: A jaki to problem 05.05.24, 20:58 No właśnie. Ktoś przy jakiejś konsoli siedział i przesuwał suwaki, albo guziki wciskał. A teraz nam kit wciskać próbują. Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: A jaki to problem 05.05.24, 21:05 wpolityce.pl/polityka/690744-kierwinskiemu-zaszkodzil-poglos-dzwiekowiec-powatpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: A jaki to problem 05.05.24, 21:01 bpos napisał: > A jaki to problem zmienić głos mówiącego? > Myślę, że każdy realizator dźwięku potrafi takie sztuczki zrobić. Realizator obrazu też? Kierwiński przemawiał w tempie ślimaka. Obawiam się, że gość nie jest za bystry, i stąd ten efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: A jaki to problem 05.05.24, 21:14 …”nie jest za bystry”. Tego nie wiem, ale samobójcą (chyba) nie jest - przedpołudnie, tłumy oficjeli, media wszelakie i dorywać się po pijaku do mikrofonu!? Nieprawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: A jaki to problem 05.05.24, 21:32 bpos napisał: > …”nie jest za bystry”. > Tego nie wiem, ale samobójcą (chyba) nie jest - przedpołudnie, tłumy oficjeli, > media wszelakie i dorywać się po pijaku do mikrofonu!? > Nieprawdopodobne. Termin rejestracji list minął 2 maja o 16. Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: A jaki to problem 05.05.24, 21:06 jeszcze chwile i będzie , że Kierwińskiego zaatakowali reptylianie :D Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: A jaki to problem 05.05.24, 21:07 albo że mu UFO mikrofalami 5G sieć neuronową przysmażali :D Odpowiedz Link Zgłoś
prze.nick Re: A jaki to problem 05.05.24, 21:14 miało być przysmażało ale kolejna ciekawostka na temat świstka z alkomatu, ha ha wpolityce.pl/polityka/690771-pereira-udowodnil-trzezwosc-czlowieka-bobra Odpowiedz Link Zgłoś
ivonette21ivonette Re: A jaki to problem 05.05.24, 21:17 Weciak tak namolnie zapraszał i zapraszał na 3 maja Donalda . Donald chyba czuł jakąś taką czy inną prowokację ... Odpowiedz Link Zgłoś
krz_ga Re: A jaki to problem 05.05.24, 21:23 bpos napisał: > A jaki to problem zmienić głos mówiącego? > Myślę, że każdy realizator dźwięku potrafi takie sztuczki zrobić. Tak,bo był agentem Putina. Jak to fajnie sobie popie..dolic. Odpowiedz Link Zgłoś
bpos Re: A jaki to problem 05.05.24, 21:37 Wierz sobie w co chcesz. Ale powiem tak: jeśli są tacy, którzy potrafią 1,6 mld PLN wyprowadzić, to numer z dźwiękiem, jaki chłopaki z wiejskiej dyskoteki przy pomocy laptopa potrafią zrobić, to (numer z dźwiękiem) dla fachmanów jest bułką z masłem. Odpowiedz Link Zgłoś
krz_ga Re: A jaki to problem 05.05.24, 22:25 bpos napisał: > Wierz sobie w co chcesz. > Ale powiem tak: jeśli są tacy, którzy potrafią 1,6 mld PLN wyprowadzić, to nume > r z dźwiękiem, jaki chłopaki z wiejskiej dyskoteki przy pomocy laptopa potrafią > zrobić, to (numer z dźwiękiem) dla fachmanów jest bułką z masłem. > U ciebie to rzeczywiście kwestia wiary,a nie percepcji i rozsądku Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: A jaki to problem 05.05.24, 22:34 bpos napisał: > Wierz sobie w co chcesz. > Ale powiem tak: jeśli są tacy, którzy potrafią 1,6 mld PLN wyprowadzić > Że o kasjerce z CBA nie wspomnę - kobieta wyniosła z tej instytucji w torbach/reklamówkach ponad 9 mln PLN Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: A jaki to problem 06.05.24, 10:18 W ramach odwetu POwiacy zmanipulowali wypowiedz Kulawego x.com/Ja_Niepokorna/status/1787118351149412546 Odpowiedz Link Zgłoś
supem Re: A jaki to problem 06.05.24, 10:34 Napruty Kaczyński bełkotał na Jasnej Górze: "mejla ła dziewica". Odpowiedz Link Zgłoś