duni1 21.05.24, 17:06 ....zepsul sie telewizor,a dokladnie kabel doprowadzajacy sygnal. Jak myslicie kto byl winny temu ze ona nie mogla ogladac mszy w TV? Ma ona ok 92 lata. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: Matce mojego szwagra.... 21.05.24, 17:13 duni1 napisał: > ....zepsul sie telewizor,a dokladnie kabel doprowadzajacy sygnal. > Jak myslicie kto byl winny temu ze ona nie mogla ogladac mszy w TV? > Ma ona ok 92 lata. Obstawiam że to wina Tuska. S. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy winien jest uplyw czasu :) 21.05.24, 17:37 duni1 napisał: > ....zepsul sie telewizor, a dokladnie kabel doprowadzajacy sygnal. > Jak myslicie kto byl winny temu ze ona nie mogla ogladac mszy w TV? > Ma ona ok 92 lata. winien jest uplyw czasu i slabe zdrowie kabla :) kabel zestarzal sie szybciej, niz ona. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Matce mojego szwagra.... 21.05.24, 17:40 > Jak myslicie kto byl winny temu ze ona nie mogla ogladac mszy w TV? > Ma ona ok 92 lata. Ty i tylko ty jesteś winien!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Matce mojego szwagra.... 21.05.24, 17:42 Sorry. Nie zauważyłem, ze to jest matka szwagra. W takim razie winą możecie się podzielić.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos_z_kosmosu Re: Matce mojego szwagra.... 21.05.24, 18:19 A jak daleko od Torunia mieszka matka szwagra? Pytam, bo ojciec dyrektor nadaje przez Moskwę i licząc dystans Moskwa - Toruń, plus dystans do matki szwagra, to kabel mógł ulec przeciążeniu. No cóż, stary kabel, stara matka i stary ojciec dyrektor. Inna opcja to dywersja. Też możliwe. Widocznie ojciec dyrektor zapowiedział, że przeszkoli nestorki w temacie posługiwania się bojowymi krzyżami i Putin spietrał. Chyba widziałeś w kinie jak ksiądz krzyżem niewiernych, chyba spod Wiednia przepędził. Jeśli czas, miejsce i niewiernego wroga pomyliłem, to mnie popraw. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy masz na mysli takie ? 22.05.24, 18:25 ktos_z_kosmosu napisał: Widocznie ojciec dyrektor zapowiedział, że przeszkoli nestorki w temacie posługiwania się bojowymi krzyżami i Putin spietrał. masz na mysli takie ? free3d.com/pl/3d-model/castlevania-combat-cross-1-2168.html Odpowiedz Link Zgłoś
duni1 Re: Matce mojego szwagra.... 22.05.24, 09:49 Wygral snajper55, naprawde tak powiedziala ze to Tuska wina. Pies ,no moze ja czy szwagier bylibysmy winni.gdybysmy mieszkali obok niej, ale mieszkamy daleko, nawet b. daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
a.jej.rkoniak Re: Matce mojego szwagra.... 22.05.24, 12:37 a przez radio nie szło? Odpowiedz Link Zgłoś
supem Re: Matce mojego szwagra.... 22.05.24, 18:14 Kabel antenowy potrafi naprawić nawet dzieciak, a ty nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Matce mojego szwagra.... 22.05.24, 18:28 On jest od kablowania a nie naprawiania Odpowiedz Link Zgłoś