supem 03.06.24, 19:04 wielka manifestacja Sił Patriotycznych z Donaldem Tuskiem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 19:07 A ja nie idę. Po to wcześniej chodziłam, żeby teraz móc spokojnie usiąść. Odpowiedz Link Zgłoś
supem Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 19:12 Ale gdzie wcześniej chodziłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 20:14 yoma napisała: > A ja nie idę. Po to wcześniej chodziłam, żeby teraz móc spokojnie usiąść. > Siedzieć to będziesz jak pisi wrócą do władzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 20:17 Ja ci powiem, jak do tej pory nie usiadłam, to óny jakieś bezzębne, te pisi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcelkajdas Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 20:06 Ta, bo tam zjawią się tacy patrioci, co są gotowi sprzedać Polskę za "polepszenie warunków życiowych", choć to polepszenie będzie skutkowało zależnością Polski od Niemiec i staniem się ich wewnętrzną gospodarką, zresztą już stajemy się zależni od Niemiec, tyle że z takimi "patriotami", staniemy się w przyszłości totalnie zależni od Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
supem Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 20:14 Mówisz językiem Kaczyńskiego. Kaczyński chce wyprowadzić Polskę z Unii Europejskiej, ale ponieważ ludzie nie chcą opuszczenia UE, to on zamienia UE na Niemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelkajdas Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 22:07 Główna rolę w unii odgrywają Niemcy i może Francja, ja Polski z unii nie chcę wyprowadzać, tylko doprowadzić do reformy z powrotem do unii gospodarczej, a nie ideologicznej, tworzącej słabsze państwa, wewnętrznymi gospodarkami Niemiec, czy Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 22:32 marcelkajdas napisał: > Główna rolę w unii odgrywają Niemcy i może Francja, ja Polski z unii nie chcę w > yprowadzać, tylko... Ty możesz sobie chcieć. Ważne czego chcą państwa członkowskie Unii Europejskiej. To one decydują. S. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelkajdas Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 04.06.24, 20:23 Rzeczywiście, choćby przykład Polski, gdzie z takim rządem, który jest w stanie sprzedać Polskę za przekonanie, że jest tak lepiej dla wszystkich obywateli, abyśmy byli wewnętrzną gospodarką Niemiec, szybciej staniemy się totalnie zależni od unii. Odpowiedz Link Zgłoś
supem Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 05.06.24, 06:13 "wewnętrzna gospodarka Niemiec" co za kretyństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 20:14 Niemiec ci ukochana "puka" ? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelkajdas Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:45 A tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:04 marcelkajdas napisał: > Ta, bo tam zjawią się tacy patrioci, co są gotowi sprzedać Polskę za "polepszenie warunków życiowych", choć to polepszenie będzie skutkowało zależnością Polski od Niemiec i staniem się ich wewnętrzną gospodarką, zresztą już stajemy się z > ależni od Niemiec, tyle że z takimi "patriotami", staniemy się w przyszłości totalnie zależni od Niemiec. Ja tam wolę być w niemieckim landzie, niż w rosyjskiej guberni. Albo Polska będzie w UE, albo będzie pod ruskim butem. Innej drogi Polska nie ma. Kiedy wreszcie ludzie to zrozumieją. Naprawdę nie widzisz jak Polska zmieniła się na lepsze, odkąd jesteśmy w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
marcelkajdas Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 22:18 Kiedy ty w końcu zrozumiesz, że takie gadanie iż Polska musi wybierać między Europą, a Rosją jest typowe dla ludzi podatnych na manipulację i wspierających układ. Polska zmieniła się na lepsze, szczególnie jeśli chodzi o stan gospodarki, ale w przyszłości jeśli unia wprowadzi zielony ład i inne bzdury, to stracimy biliony, żeby sobie mogły zarobić wielkie korporacje. Jeszcze denerwuje mnie to ciągłe wtrącanie się w politykę wewnętrzną, państw członkowskich, choćby Ursula von der Leyen, która twierdziła, że jak we Włoszech zaczęła rządzić prawica, to unia w podejmie środki takie jak w Polsce, czyli już na samym początku twierdziła, że prawica musi oznaczać zło, jak sobie Włosi wybrali, to powinna to zaakceptować, w końcu demokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 06.06.24, 17:58 marcelkajdas napisał: > Ta, bo tam zjawią się tacy patrioci, co są gotowi sprzedać Polskę za "polepszen > ie warunków życiowych", Za jakie pole,pszenie. Przecież UE od czasu kiedy zawładnęli nią neokomuniści, idzie na dno a reszta świata oddala się szybko. Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 20:12 Po "wuja"..? Odpowiedz Link Zgłoś
supem Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 20:20 Aby w Parlamencie Europejskim było jak najmniej wrogów UE. Bo rozbita UE jest celem Putina. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 20:23 kto nie będzie na marszu ten popiera putina. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 06.06.24, 17:59 supem napisał: > Aby w Parlamencie Europejskim było jak najmniej wrogów UE. Bo rozbita UE jest c > elem Putina. To Ty pisałeś teksty w latach PRL? Pamiętam, że wtedy opozycja działała na szkodę Polski i na dobro wrogów Układu WArszawskiego aby go rozbić :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 20:22 bądzmy tam wszyscy demokraci ,antyfaszysci,europejczycy. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:06 Ja tam jestem antydemokratyczne gówno czyli Anarchista.:) Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 20:35 Dziad jedzie 4 czerwca do Brukseli. Mam nadzieje, ze policja da mu wpierdol razem ze wszystkimi faszystami, których tam się spodziewa.:) wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,31027532,jaroslaw-kaczynski-pojedzie-na-protest-rolnikow-do-brukseli.html#do_w=46&do_v=1007&do_st=RS&do_sid=1482&do_a=1482&s=BoxNewsMT&do_upid=1007_ti&do_utid=31027532&do_uvid=1717434562396 Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:05 > Dziad jedzie 4 czerwca do Brukseli. Mam nadzieje, ze policja da mu wpierdol raz > em ze wszystkimi faszystami, których tam się spodziewa.:) Etam, od razu jedzie. Zawiozą go, postawią, ustawią. On przecież nie potrafi samodzielnie przejść przez ulicę. A z pewnością pielgrzymuje tam z misją obrony zielonego ładu, który jest autorskim programem pis, no i oczywista oczywistość: - Odrzucenie Zielonego Ładu oznaczałoby ustawienie się na marginesie (...) Ten plan jest po prostu czymś, w czym warto uczestniczyć nawet za pewną cenę Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:08 Zawiozą go traktorem z przyczepą:) Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz [...] 03.06.24, 21:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:25 Matko. Kto go włączył????! Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:31 Zaskoczył po słowie traktor, albo przyczepa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:33 Chyba traktor 😂 Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:31 Oczywista oczywistość🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:32 Już go widzę w Brukseli bez różowego pistoleciku i bez uzbrojonych goryli. Jak on to przeżyje? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:34 A co, nie wolno zabierać goryli? 😁 Jak on to przeżyje? Przecież to trzy razy dalej niż Wiedeń! Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:38 Goryla możesz zabrać, ale goryl nie może mieć broni. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:43 I samolotem poleci? 😎 Aaaa, już wiem, skąd wziął się kokpit! Antycypował 😆😆😆 Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:56 :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 22:39 pies.na.czarnych napisała: > Dziad jedzie 4 czerwca do Brukseli. Traktorem pojedzie? S. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 03.06.24, 21:48 Nie wytrzymałem :) Biden: "We will return Russia to the 19th century!" Odpowiedz Link Zgłoś
superspec1 Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 04.06.24, 09:22 Od Unii Lubelskiej do Unii Europejskiej.;) pl.m.wikipedia.org/wiki/Z%C5%82oty_wiek_Polski www.forbes.pl/gospodarka/strefa-euro-jest-jak-gospodarcze-nato-slawomir-dudek-albo-kurs-na-euro-albo-polexit/lb6vvn5 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 07.06.24, 17:30 pies.na.czarnych napisała: > Nie wytrzymałem :) > Biden: "We will return Russia to the 19th century!" > > [img]https://pbs.twimg.com/media/GPFU1CwXoAAf2gf?format=jpg&name=medium > „Snajper” opiekun społeczny Forum Kraj nieustannie i świadomie wprowadza forumowiczów GAZETA.PL w błąd usuwając publikacje z merytorycznymi korektami wklejanych tu fałszywych informacji. Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 05.06.24, 08:51 pies.na.czarnych napisała: > Nie wytrzymałem :) > Biden: "We will return Russia to the 19th century!" > > Nieprawda. Ta informacja otagowana jest w internecie w połączeniu z mediami Kremla. www.nytimes.com/2022/03/28/us/politics/biden-putin.html Prezydent Biden nic takiego nie powiedział. W marcu 2022 roku w czasie wizyty w Polsce prezydent Biden stwierdził: “Vladimir Putin’s aggression have cut you, the Russian people, off from the rest of the world, and it’s taking Russia back to the 19th century,” he said. „Wywołanie wojny przez Władimira Putina (w Ukrainie) odcina was Rosjanie od reszty świata i cofa Rosję do XIX wieku.” www.nytimes.com/2022/03/28/us/politics/biden-putin.html Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 07.06.24, 18:09 storima napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > Nie wytrzymałem :) > > Biden: "We will return Russia to the 19th century!" > > > „Snajper” opiekun społeczny Forum Kraj nieustannie i świadomie wprowa > dza forumowiczów GAZETA.PL w błąd usuwając publikacje z merytorycznymi korekta > mi wklejanych tu fałszywych informacji. > > Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 05.06.24, 08:51 > pies.na.czarnych napisała: > > > Nie wytrzymałem :) > > Biden: "We will return Russia to the 19th century!" > > > > > > Nieprawda. > > Ta informacja otagowana jest w internecie w połączeniu z mediami Kremla. > > Prezydent Biden nic takiego nie powiedział. > > W marcu 2022 roku w czasie wizyty w Polsce prezydent Biden stwierdził: > > > “Vladimir Putin’s aggression have cut you, the Russian people, off from the res > t of the world, and it’s taking Russia back to the 19th century,” he said. > > > „Wywołanie wojny przez Władimira Putina (w Ukrainie) odcina was Rosjanie od res > zty świata i cofa Rosję do XIX wieku.” > Link, do otagowań z kremlowskimi mediami prostowanej przeze mnie fałszywej informacji który zamieściłem w oryginalnych USUNIĘTYCH wpisach: www.google.com/search?q=Biden%3A+%22We+will+return+Russia+to+the+19th+century!%22&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en&client=safari#ip=1 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 31.08.24, 11:39 storima napisał: > pies.na.czarnych napisała: > > > Nie wytrzymałem :) > > Biden: "We will return Russia to the 19th century!" > > > > [img]https://pbs.twimg.com/media/GPFU1CwXoAAf2gf?format=jpg&name=medium > > > > > „Snajper” opiekun społeczny Forum Kraj nieustannie i świadomie wprowa > dza forumowiczów GAZETA.PL w błąd usuwając publikacje z merytorycznymi korekta > mi wklejanych tu fałszywych informacji. > > Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 05.06.24, 08:51 > pies.na.czarnych napisała: > > > Nie wytrzymałem :) > > Biden: "We will return Russia to the 19th century!" > > > > > > Nieprawda. > > Ta informacja otagowana jest w internecie w połączeniu z mediami Kremla. > > > > www.nytimes.com/2022/03/28/us/politics/biden-putin.html > Prezydent Biden nic takiego nie powiedział. > > W marcu 2022 roku w czasie wizyty w Polsce prezydent Biden stwierdził: > > > “Vladimir Putin’s aggression have cut you, the Russian people, off from the res > t of the world, and it’s taking Russia back to the 19th century,” he said. > > > „Wywołanie wojny przez Władimira Putina (w Ukrainie) odcina was Rosjanie od res > zty świata i cofa Rosję do XIX wieku.” > > www.nytimes.com/2022/03/28/us/politics/biden-putin.html Tego rodzaju fałszywe informacje, którą ZDEMENTOWAŁEM na Forum Kraj, rozpowszechniane są przez proputinowskie serwisy i ich pracowników, oraz sympatyków Kremla wspierających agresję na Ukrainę. Wystarczy kliknąć na link źródłowy tej informacji: www.google.com/search?q=Biden%3A+%22We+will+return+Russia+to+the+19th+century!%22&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=en&client=safari#ip=1 Wyskakują adresy społecznościowe połączone BEZPOŚREDNIO z kremlowską władzą. Jeszcze kilka miesięcy temu było kilkanaście stron odnośników prowadzących do źródeł putinowskiej propagandy. Dziś zostały już tylko dwie strony. I wszystkie linki prowadzące przez ten fake news do oficjalnych źródeł putinowskiej propagandy zniknęły z sieci. Ale jeszcze teraz widnieją tam aktywne konta kremlowskich propagandzistów. Działają w świecie organizacje zajmujące się profesjonalnie dementowaniem fake newsów propagowanych przez hiper aktywną putinowską propagandę. Warto się z nimi zapoznać, aby nie stać się ofiarą WROGIM POLSCE źródłom kremlowskiej propagandy. Oficjalna strona rządu Kanadyjskiego: Countering disinformation with facts - Russian invasion of Ukraine www.international.gc.ca/world-monde/issues_development-enjeux_developpement/response_conflict-reponse_conflits/crisis-crises/ukraine-fact-fait.aspx?lang=eng Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy sil unijnych. 03.06.24, 22:37 supem napisał: > wielka manifestacja Sił Patriotycznych z Donaldem Tuskiem. sil Unijnych. popraw sie. Patriotyzm Polski - maja te sily - gdzies. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 04.06.24, 16:44 niech się walą, nie dotrzymali słowa, psychopata żoliborski na wolności a oszust biedroń z oszustem śmiszkiem brylują w mediach podobno wolnych, niech się pierd*lą Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 04.06.24, 17:02 Prezes Kaczyński w Brukseli. Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Jutro 4 czerwca o godz.18 na Placu Zamkowym 04.06.24, 19:10 Wiec Donalda Tuska, Warszawa, 4 czerwca, godz. 18:00 Odpowiedz Link Zgłoś