Dodaj do ulubionych

Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy

• Gość: maruda Koń jaki jest, każdy widzi. IP: *.gdynia.mm.pl 19.11.04, 11:10
    • Gość: Maciek Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.centertel.pl 19.11.04, 11:15
      "Pana" Giertycha powinno wysłać się albo do czubków albo do więzienia. Jak może
      reprezentować polską prawicę taki idiota????!!!!!
      Sam kreci na siebie bicz....teraz świadek komisji też może powiedzieć, że nie
      kłamał tylko zataił część prawdy...Ręce opadają.WSTYD!!!!!!
      • Gość: zwolwnnik Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 11:18
        Przecież nie kłamał. Ja też nie kłamalem, mówiąć że nie zdradziłem żony z
        żeńskim kwartetem. Przecież było ich tylko trzy, czwarta była chora.
        • Gość: nigdy_naKorzyśćSLD Re: Giertych MÓWI ALBO ZA MAŁO, ALBO ZA DUŻO ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:23
    • Gość: jabym Giertych jest odwazny i mimo,ze Papala, Baranina IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.11.04, 11:17
      zakonczyli jak zakonczyli. Przypominam to "odwaznym" internautom, ktorzy zza
      anonimu sie wymadrzaja. A na 1 maja chodzili swiatecznie ubrani. Obecnie tez
      niz w zyciu politycznym nie robia. Tak najprosciej.
    • Gość: 1 Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.devs.futuro.pl 19.11.04, 11:18
      Członkowie komisji nie powinni ujawniajć w jaki sposób zbierają iformacje
      związane z aferą Orlenu. Nie można więc sie dziwić panu Giertychowi że nie
      chciał tych informacji ujawnić. Nagonka na niego że jest kłamcą podobnym jak
      prezydent jest niepoważna. Co innego jet nie pamiętać czy pisało się pracę
      dyplomową, przygotowywało do egzaminu i później jej broniło (nikt kto jest mgr
      tego nie zapomni), a co innego niechęć ujawniania okoliczności rozmowy z osobę
      związaną z aferą Orlenu. Jedynym błędem pana Giertycha jest publiczna odpowiedź
      na pytanie czy spotykał sie z Kulczykiem.
      • dem0kryt Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 19.11.04, 11:26
        To się chyba nazywa właśnie relatywizm moralny... Lub etyka Kalego. Jak my
        kłamiemy - to dobrze, jak tamci kłamią - źle.
    • Gość: Morphy Giertych, jak kazdy komunista, klamie. IP: *.icpnet.pl 19.11.04, 11:18
      Pol prawdy to cale klamstwo.

Giertych, jak kazdy lewak, musi klamac. Dla socjalisty prawda jest zawsze zabojcza, bo go zwyczajnie osmiesza.
    • Gość: Dorian Gray Ja nie gwałciłem, tylko nie mówiłem, że wszedłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:22
      troszeczkę, ale tylko do połowy (byłem w przedsionku), ale Paulini mi zabronili o tym mówić...
    • Gość: Radek Żołnierz nigdy nie skłamie ..... IP: *.k.mcnet.pl 19.11.04, 11:22
      Buahahahaaa. Giertych, Ty oszołomie.
      • Gość: baran_SLD Re: NAJWAŻNIEJSZE, ŻE ...SLD ZAWSZE MÓWI PRAWDĘ ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:26
        Prawdę inaczej, oczywiście.
    • Gość: fifi Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 19.11.04, 11:27
      jak biała śmierć !!!!!! Moja 3 letnia córka jak się zsikała zwykła mówić że
      jej majtki zwilgotniały. Ona wyrosła a Roman jak dziecko albo małpa z granatem
      • Gość: andrzej26 Re: HUZIA RAZEM NA GIERTYCHA, MOŻE UDA SIĘ ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:32
        ...ukryć prawdę przed społeczeństwem. Giertych przeszkadza, gdyby go wywalić
        z Komisji, to mydlenie oczu społeczeństwu pójdzie gładko.
        • Gość: Puchatek Re: HUZIA RAZEM NA GIERTYCHA, MOŻE UDA SIĘ ... IP: *.crowley.pl 19.11.04, 11:36
          Na razie to głównie Giertych usiłuje ukrywać prawdę przed społeczeństwem...
          NICZYM nie różni się od SLDowskich kłamców których (i słusznie) krytykuje.

• Gość: Bolo Niech się i Kulczyk wytłumaczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:13
        czemu uciekł, schował się i rzuca zza węgła oskarżenia. Czy to nie jest aby
        celowa gra "pierwszego" i całej SLD+ SDPL ?.
    • Gość: golem_t Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: 195.116.43.* 19.11.04, 11:35
      Gertych gada jak ten baca z kawału.
      -Baco zabiliście sąsiada
      -Ni Wysokiego Sadu ja ino raz go uderzył.
      -A czym go udeżyliście
      -Bronami prose Wysokiego Sądu.
      Dał się złapać jak dziecko i teraz nie wie jak z tego wyjść z twarzą.
      • Gość: monty Re: NIE !! to bylo tak ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:28
        - a czym go uderzyliscie baco ?
        -iiiiitaam niczym, wysoki sadzie, ino szynka ...
        - jak to szynka , baco ?? jak mozna wyajsnic smiertelne obrazenia od uderzenia
        szynka czy inna wedlina ? jaka to byla szynka baco ??
        - iiii tam, wysoki sadzie, taka malutka szynka - waskotorowa ..
    • Gość: Andy Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.veracomp.pl 19.11.04, 11:35
      Ale zdjęcie przy artykule (to z krzyżem) jest dobre.
    • Gość: Marcin Taka sama z niego lachudra jak z nich wszystkich IP: *.mpibpc.gwdg.de / *.mpibpc.gwdg.de 19.11.04, 11:36
    • Gość: Nemo kpt. Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: 217.153.6.* 19.11.04, 11:42
      Nareszcie ktoś przewietrzy to SLD towarzystwo.
      • Gość: no comments Re: Z E N A DA !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:33
    • Gość: KATO28 Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 11:49
      Zwyczajne pie..nie.
    • Gość: Mariner Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.04, 12:14
      Giertych teraz będzie w komisji przesłuchiwał siebie?
      M.
      • Gość: Marcin Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: 5.2.* / *.chello.pl 19.11.04, 12:38
        tak pieprzycie bez sensu(niektórzy)!
        Widać gołym okiem jak Gaz Wyb chce Romusia zdołować, bo im przaśniaka
        udupia.
        Proszę sobie przeczytać tytuł tych rzygowin, gdzie w wypowiedzi Romana G.
        jest o zatajaniu?
        Żydostwo w akcji.
    • Gość: ola Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:38
      Oszołom!Bozia dała "w górę i nie dała rozumku!Wstyd dla prawników,że "taki"nim
      jest.Kto głosuje na tenLPR-w sondażach poparcia 10%?KTO?Tam jeszcze jeden taki
      jest z tą okrągłą buźką i oczkami od "aborcji-nie"!
      • arek1971 Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy 19.11.04, 12:45
        kłamstwa wielebnego Giertycha sa wprost proporcjonalne do jego wzrostu!!!!
        • Gość: ani_słowa_prawdy Re: Giertych MÓWI TYLKO KŁAMSTWA - KAŻDY TO WIDZI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 16:59
    • Gość: olo Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.centertel.pl / *.centertel.pl 19.11.04, 12:44
      nie sklamalem, po prostu nie powiedzialem prawdy
    • Gość: Benek Dobre he he he he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:45
    • Gość: antoni Dulska wiecznie żywa IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:48
      I tak oto mamy kolejne potwierdzenie tego faktu - Dulska wiecznie żywa, kołtuństwo żyje w każdej epoce. Brawo Roman.
      • Gość: małyjan i Murzyn Kali (oraz jego krowy) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:01
      • Gość: baran_SLD Re: NIE WIERZ Giertychowi, UWIERZ Kulczykowi ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 17:01
    • Gość: ht Oj Romek - kłamczuszek IP: *.firma / 213.25.33.* 19.11.04, 12:57
      Romek, Romek, coś ty uczynił, tyś ciężko zgrzeszył. Ki diabeł kazał ci kłamać?
      • Gość: Arni Re: Oj Romek - kłamczuszek IP: 217.97.177.* 19.11.04, 16:11
        ale ziejecie nienawiścią do człowieka a sami co sobą reprezentujecie? ma się
        wrażenie że spotkało się dużo czerwonych i plują tylko nie wprawidłową stronę?
        • Gość: ht Re: Oj Romek - kłamczuszek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:25
          Gdyby od razu powiedział prawdę to towarzysze nie mieliby argumentów, aby go
          atakować, a tak, podłożył się a towarzysze z LSD mają używanie że hej. I taki
          był sens mojej wypowiedzi.
    • Gość: raff Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: 217.168.131.* 19.11.04, 13:04
      tak ! teraz mnie Romku przekonałeś.
    • Gość: sufin taaaaaaa, świstaki biegają... IP: *.awf.poznan.pl 19.11.04, 13:05
      oj biegają :))))))))
    • Gość: Emeryt Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.inter / *.inter-c.pl 19.11.04, 13:08
      Toż temu klientowi trzeba dać nagrodę Nobla w dziedzinie głupoty. Pokażcie mi
      przestępcę jakiegokolwiek, który nie został ukarany za zatajenie prawdy.
      Nieprzyznanie się do winy to jest zatajenie prawdy. Mataczenie, kłamanie to
      jest zaytajanie prawdy. Ciekaw jestem jak się czują profesorowie, którzy uczyli
      giertycha. Myślę, że czerwienią się w tej chwili ze wstydu, że w tak idiotyczny
      sposób tłumaczy sie ich eksstudent.
    • Gość: co z ta Polska? Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: 213.77.112.* 19.11.04, 13:17
      alez Siemiatkowski, Kuna, Zagiel, Kulczyk, Alganow i inni tez nie klamali tylko
      zataili czesc prawdy. Giertych - spadaj. I juz. Byle daleko. Won. A kysz!
      • Gość: HARCERZ GIERTYCH MNIE MOLESTOWAL WKLADAJC PALCE DO IP: 84.217.55.* 19.11.04, 13:24
        -MOICH OTWORÓW NATURALNYCH, ON JEST SADO-MASOCHISTA, WSADZIL MI DWA PALCE DO
        ODBYTU, RUCHAMI PALCÓW JEDNOZNACZNIE IMITOWAL TO CO W MOWIE POTOCZNEJ NAZYWAMY
        PALCÓWKA, zatail ten fakt przedemna,tlumaczac zerobi mi badanie prostaty,
        bylismy wtedy na obozie harcerskim, mialo to miejsce 3 lata temu,

wszystko odbywalo sie w atmosferze grózb karalnych, szantazu i pomówien
    • Gość: kemot Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.polpak-karton.pl 19.11.04, 13:27
      a bill clinton palil trawe, ale sie nie zaciagal:]
    • Gość: miczus Re: Giertych: nie kłamałem, zataiłem część prawdy IP: *.itpp.pl 19.11.04, 13:27
      jak głosi doktryna prawa karnego, a pan giertych przeciez jest prawnikiem,
      przestepstwo falszywych zeznan mozna polenic zarowno przez dzialanie jak i
      zaniechanie, czyli przez powiedzenie nieprawdy lub zatajenie prawdy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka