Gość: Ovney Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl 20.11.04, 17:20 Bardzo szkoda, wieczny pokój Jego duszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:27 ['][']['] niech Mu ziemia lekką będzie....... wielka strata... :( "nie odkładajmy spotkań z bliskimi na później, bo możemy nie zdążyć" - ktoś mi bliski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR- reporter Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 17:28 Odszedł, zgodnie z brutalną regułą NAJLEPSZY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 192.168.1.* / 80.51.229.* 20.11.04, 17:24 Jestem w szoku. Wygladal na wycienczonego ale mialam nadzieje, ze z tego wyjdzie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 17:27 szok..... Zapalmy Mu świeczkę. Bóg tak chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcyś Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:26 Podziwiałem Go za upór w walce z chorobą. Widziałem go na ekranie po kolejnej kuracji, kiedy przepraszał telewidzów za swój wygląd. Jak się czuje pani Resich-Modlińska, która powiedziała, że chorzy ludzie (Durczok, Pawłowski) nie powinni pokazywać się na wizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 17:38 jesli tak powiedziała ,to miejmy nadzieje,ze nie pokaże sie nie tylko na wizii, ale tez na ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.rzeszow.info.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:30 <'>Szkoda...życie gaśnie,często zbyt wcześnie żeby sie z tym pogodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga i Adam Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:30 Wyrazy głębokiego współczucia [`][`][`] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anakineky Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.. / *.e-plan.pl 20.11.04, 17:30 Niedawno pochowalem moja Mame, ktora rowniez zmarla na nowotwor. Jestem w szoku, Marcin byl dla mnie symbolem walki z ta straszna choroba. Panie swiec nad Jego dusza... Przy okazji: podziekowania dla Mariusza Waltera za pomoc Marcinowi w walce z choroba i umozliwienie prowadzenia Faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ah Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 17:44 > Przy okazji: podziekowania dla Mariusza Waltera za pomoc Marcinowi w walce z > choroba i umozliwienie prowadzenia Faktow. To prawda, warto w tym miejscu podziekowac panu Walterowi ze serce i pomoc ogromna dla Marcina w walce z choroba. Nie udalo sie i wszyscy dzis placzemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobolt Dobranoc Panie Marcinie:( [^][^][^] IP: 212.191.132.* 20.11.04, 17:30 To wielka strata dla dziennikarstwa w Polsce. Bedzie nam, widza brakowalo pana na wizji. [^][^][^][^][^][^][^][^][^] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.chello.pl 20.11.04, 17:30 ['][']['] Marcinie- na pewno będziemy Cię pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migi wielka szkoda IP: *.aster.pl 20.11.04, 17:32 tam na górze ktoś chyba robi nową stację tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: wielka szkoda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:32 brak slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sebastian Zakłada ['] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:33 ['] to straszne, ze ludzie tak szybko odchodza ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:35 ['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: go Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.man.bydgoszcz.pl 20.11.04, 17:36 Był jednym z nielicznych dziennikarzy do których miałem pełne zaufanie. Spokój jego duszy. (wypadało by zdjąć reklamę przy zdjęciu) Odpowiedz Link Zgłoś
paulina28 Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 17:37 Jego juz nie ma, juz nie cierpi, nie zmaga sie, nie podnosi sie z upadku. Zostala w bolu Jego rodzina i Zuzia. Przytulilabym do serca Zuze i Jego zone, mame. Zostal w naszych sercach i wspomnieniach i zostala Jego ogromna czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grecz Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:38 wstrząsneła mnie ta informacja :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qula Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 217.75.50.* 20.11.04, 17:39 To był profesjonalista i sumienney człowiek, dziennikarz. Odszedł za szybko, za wcześnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyrafa_15 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.icpnet.pl 20.11.04, 17:42 to wielka strata. Marcin Pawłowski był bardzo dobrym dziennikarzem a jeszcze lepszym człowiekiem ... szkoda, że tak szybko nadszedł czas na niego ... to naprawdę smutne ... Marcinie nie zapomnimy o Tobie ... Uczcijmy to minutą ciszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smyra21 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 80.146.246.* 20.11.04, 17:42 Cześć jego pamięci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joan Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:43 Strasznie mi przykro, bo bardzo go lubiłam i myślałam, że mu się uda. On tak ciężko walczył..Świat jest taki niesprawiedliwy..Ilu aferzystów, chamów i innego diabelskiego nasienia chodzi po całym świecie i żyją, są zdrowi a tacy wspaniali ludzie umierają tak młodo?Gdzie tu sprawiedliwość!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:43 [`] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona P. Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:43 Wyrazy najgłębszego współczucia Rodzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
kryniagr Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 17:44 to bardzo smutne gdy umiera mlody czlowiek......pan Marcin byl moim ulubionym dziennikarzem Faktow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Annette bardzo bardzo smutno....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Phase Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:46 Smutno... podziwiałem go za chęc walki, za to, że pomimo choroby występował na antenie...ech to niedobrze, że tacy młodzi i zdolni ludzie odchodzą :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..::airMac::.. Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.11.04, 17:47 ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alina1 Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:50 Miałam ogromną nadzieję, że mu się uda. [i][i][i] Odpowiedz Link Zgłoś