Dodaj do ulubionych

Zmarł Marcin Pawłowski

• Gość: Roman Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:29
      To straszne,co sie dzieje.Umierają młodzi ludzie.Dlaczego???
    • Gość: ug Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 148.81.190.* 20.11.04, 18:33
      wydaje mi się że reklama przy informacji, będącej w rzeczywistości nekrologiem,
      nie jest najlepszym pomysłem
    • Gość: Alicja Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:33
      Straciliśy wspaniałego dziennikarza, który znał świetnie rzemiosło w którym
      pracował i oddawał się temu całym sobą. Składam wyrazy współczucia rodzinie i
      wszystkim bliskim pana Marcina Pawłowskiego
    • gia23 Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 18:35
      ...['] ['] [']...
      przykro mi,że Ci się nie udało Marcinku;(...
    • Gość: anakonda smutne IP: 81.219.* / *.lodz.dialog.net.pl 20.11.04, 18:35
    • Gość: autor Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 18:35
      ku.. mać, to jest nie fair! nie moge sie z tym pogodzic
    • Gość: Vince Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:36
      [i][i][i]
    • Gość: Matea Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:36
      Mozna byłoby pisać i pisać, ale chyba to jest najważniejsze [`][`][`].Odszedł
      kolejny dopbry człowiek
    • Gość: Nerevar Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.petrus.com.pl 20.11.04, 18:36
      Dlugo bede pamietam, jak mnie zatkalo kiedy pierwszy raz zobaczylem kapitalnego Marcinka z programu "Filmidlo" (najlepszy prezenter w dziejach TVP:) ) w "Faktach"... I kiedy zobaczylem go po raz ostatni. Wielkie dzieki, Marcinku - spoczywaj w pokoju.
    • Gość: robif Re: Zmarł Marcin Pawłowski ['] ['] [`] [`] [`] [`] IP: *.icpnet.pl 20.11.04, 18:36
      Szkoda gościa - był dobry. Nie zapomnę, jak niedawno prowadził główne wydanie
      Faktów - zrobił to profesjonalnie jak zawsze wcześniej, mimo, że było go o
      połowę mniej. Miałem nadzieję, że pokona chorobę, chociaż to, że tak długo nie
      było go na wizji, a później pojawił się bardzo zniszczony fizycznie przez
      chorobę oznaczało, że może być inaczej - niestety.
    • Gość: sylwia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.11.04, 18:36
      smutno sie robi na mysl, że włączając tv o 19,00 juz nigdy nie będzie można
      usłyszeć "Marcin Pawłowski. Fakty. Witam państwa"
      napewno zapamiętamy go jako 'prawdziwego dziennikarza", a takich jest w polsce
      napewno niewielu. Jetsem pewna, że jego koledzy z TVN będą nadal kontynuować to
      co do tej pory razem robili, z równie doskonałym efektem jak do tej pory
    • Gość: widz z bydgoszczy kondolencje dla rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:37
      kondolencje dla rodziny i bliskich........ byl wielkim dziennikarzem. Mała
      córeczka powinna zawsze pamietać życzliwość i pamięć obcych ludzi w tych
      dniach. Niech wyrośnie na wielką postać i swoim życiem pokaże jak bardzo kocha
      i jak wiele zrobi dla Tatusia......
    • Gość: DM Boże Święty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:37
    • w2903 Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 18:38
      Dlaczego teraz? Dlaczego On? Dlaczego tak mlodo? Dlaczego?
    • Gość: KriSi Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:38
      świetny gość i świetny dziennikarz, Rzeszów składa kondolencje [*]
    • Gość: ex Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:38
      szkoda go, liczylem, ze wyzdrowieje. :(
      spoczywaj w pokoju
    • Gość: WXL ['][']['] IP: *.krak.tke.pl 20.11.04, 18:39
    • sloggi_so Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 18:40
      Walczył do końca z nieuleczalną chorobą.
      [']
    • frugo3 Wielki człowiek odszedł... 20.11.04, 18:43
      Cześć jego pamieci!!!!!!! Kondolencje dla rodziny , współpracowników i
      wszystkich którzy trzymali za Niego kciuki, jeden z najsympatyczniejszych osób
      telewizji, wiarygodny, profesjonalista,zawsze miły gośc w domu choć tylko w TV,
      ciepły człowiek który wolą walki z chorobą zjednał sobie wszystkich... Nie
      udało się...
      Nieubłagane koleje losu, niewymowny żal i pustka....
      (*)
    • Gość: mika Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:43
      Zmarł najlepszy dziennikarz. Jeden z niewielu obiektywnych , zawsze spokojny i
      zetelny. Minuta ciszy.
    • Gość: ZwiastuN :(((( Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:43
      szkoda chłopa
    • Gość: hehe.he Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:45
      [']['][']
    • Gość: CZAJOSI CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:47
      SZOK, SZOK, SZOK.
      Niezwykle barwna postać środowiska dziennikarskiego, które poniosło niepowetowaną stratę. Jego choroba była wielkim szokiem, śmierć jeszcze większym...NIECH SPOCZYWA W SPOKOJU.
    • Gość: agnieszka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.11.04, 18:48
      pamietamy.
    • mariuszmisio Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 18:48
      Przeżyłem straszny szok. Nie mogę dojść do siebie. Sam mam 33 lata i nie wiem
      co mam myśleć o swojej przyszłości chociaż jestem zdrowy. Będę o Tobie pamiętał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka