Gość: Roman Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:29 To straszne,co sie dzieje.Umierają młodzi ludzie.Dlaczego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ug Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: 148.81.190.* 20.11.04, 18:33 wydaje mi się że reklama przy informacji, będącej w rzeczywistości nekrologiem, nie jest najlepszym pomysłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alicja Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:33 Straciliśy wspaniałego dziennikarza, który znał świetnie rzemiosło w którym pracował i oddawał się temu całym sobą. Składam wyrazy współczucia rodzinie i wszystkim bliskim pana Marcina Pawłowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
gia23 Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 18:35 ...['] ['] [']... przykro mi,że Ci się nie udało Marcinku;(... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.acn.waw.pl 20.11.04, 18:35 ku.. mać, to jest nie fair! nie moge sie z tym pogodzic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vince Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:36 [i][i][i] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matea Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:36 Mozna byłoby pisać i pisać, ale chyba to jest najważniejsze [`][`][`].Odszedł kolejny dopbry człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nerevar Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.petrus.com.pl 20.11.04, 18:36 Dlugo bede pamietam, jak mnie zatkalo kiedy pierwszy raz zobaczylem kapitalnego Marcinka z programu "Filmidlo" (najlepszy prezenter w dziejach TVP:) ) w "Faktach"... I kiedy zobaczylem go po raz ostatni. Wielkie dzieki, Marcinku - spoczywaj w pokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robif Re: Zmarł Marcin Pawłowski ['] ['] [`] [`] [`] [`] IP: *.icpnet.pl 20.11.04, 18:36 Szkoda gościa - był dobry. Nie zapomnę, jak niedawno prowadził główne wydanie Faktów - zrobił to profesjonalnie jak zawsze wcześniej, mimo, że było go o połowę mniej. Miałem nadzieję, że pokona chorobę, chociaż to, że tak długo nie było go na wizji, a później pojawił się bardzo zniszczony fizycznie przez chorobę oznaczało, że może być inaczej - niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 20.11.04, 18:36 smutno sie robi na mysl, że włączając tv o 19,00 juz nigdy nie będzie można usłyszeć "Marcin Pawłowski. Fakty. Witam państwa" napewno zapamiętamy go jako 'prawdziwego dziennikarza", a takich jest w polsce napewno niewielu. Jetsem pewna, że jego koledzy z TVN będą nadal kontynuować to co do tej pory razem robili, z równie doskonałym efektem jak do tej pory Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz z bydgoszczy kondolencje dla rodziny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:37 kondolencje dla rodziny i bliskich........ byl wielkim dziennikarzem. Mała córeczka powinna zawsze pamietać życzliwość i pamięć obcych ludzi w tych dniach. Niech wyrośnie na wielką postać i swoim życiem pokaże jak bardzo kocha i jak wiele zrobi dla Tatusia...... Odpowiedz Link Zgłoś
w2903 Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 18:38 Dlaczego teraz? Dlaczego On? Dlaczego tak mlodo? Dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KriSi Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:38 świetny gość i świetny dziennikarz, Rzeszów składa kondolencje [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ex Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:38 szkoda go, liczylem, ze wyzdrowieje. :( spoczywaj w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi_so Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 18:40 Walczył do końca z nieuleczalną chorobą. ['] Odpowiedz Link Zgłoś
frugo3 Wielki człowiek odszedł... 20.11.04, 18:43 Cześć jego pamieci!!!!!!! Kondolencje dla rodziny , współpracowników i wszystkich którzy trzymali za Niego kciuki, jeden z najsympatyczniejszych osób telewizji, wiarygodny, profesjonalista,zawsze miły gośc w domu choć tylko w TV, ciepły człowiek który wolą walki z chorobą zjednał sobie wszystkich... Nie udało się... Nieubłagane koleje losu, niewymowny żal i pustka.... (*) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:43 Zmarł najlepszy dziennikarz. Jeden z niewielu obiektywnych , zawsze spokojny i zetelny. Minuta ciszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZwiastuN :(((( Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:43 szkoda chłopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:45 ['][']['] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CZAJOSI CZEŚĆ JEGO PAMIĘCI !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 18:47 SZOK, SZOK, SZOK. Niezwykle barwna postać środowiska dziennikarskiego, które poniosło niepowetowaną stratę. Jego choroba była wielkim szokiem, śmierć jeszcze większym...NIECH SPOCZYWA W SPOKOJU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Zmarł Marcin Pawłowski IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.11.04, 18:48 pamietamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszmisio Re: Zmarł Marcin Pawłowski 20.11.04, 18:48 Przeżyłem straszny szok. Nie mogę dojść do siebie. Sam mam 33 lata i nie wiem co mam myśleć o swojej przyszłości chociaż jestem zdrowy. Będę o Tobie pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś