ukos 02.01.25, 14:39 Z lodówki, a odgrzewany, zepsuty i cuchnący. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Becia prezentuje kotlet z lodówki 02.01.25, 15:37 A mumia 2 (breżniew) stoi obok 🤩 Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Ale o co chodzi? 02.01.25, 15:42 ukos napisał: > Z lodówki, a odgrzewany, zepsuty i cuchnący. Ale o co chodzi? Jaka Becia? Jaki kotlet? Może jakieś naświetlenie tematu? Takie wątki to spam, powinny być usuwane, gdzie jest kurna moderator? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Ale o co chodzi? 02.01.25, 16:08 ytartu: > gdzie jest kurna moderator? To forum nie ma moderatora. Ma tylko cenzora, który strzela zza węgła — a i ten wydaje się niespełna rozumu. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Ale o co chodzi? 02.01.25, 16:49 stefan4 napisał: > ytartu: > > gdzie jest kurna moderator? > > To forum nie ma moderatora. Ma tylko cenzora, który strzela zza węgła — > a i ten wydaje się niespełna rozumu. > > - Stefan > Nie może ktoś z tym zrobić porządku? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Ale o co chodzi? 02.01.25, 17:08 Najpierw należałoby zrobić porządek z tzw. "Radą Dagmary". Od czegoś trzeba zacząć. W kolejce czeka dużo spraw, a wcale nie najmniej ważny jest tandem "Świrski-Czabański". Nie mam pojęcia dlaczego to jeszcze jest po 14 miesiącach tolerowane. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Ale o co chodzi? 04.01.25, 17:17 bobislaw.borboje napisała: > Najpierw należałoby zrobić porządek z tzw. "Radą Dagmary". Od czegoś trzeba zac > ząć. > W kolejce czeka dużo spraw, a wcale nie najmniej ważny jest tandem "Świrski-Cza > bański". Nie mam pojęcia dlaczego to jeszcze jest po 14 miesiącach tolerowane. Co to jest rada Dagmary? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Ale o co chodzi? 04.01.25, 20:40 Krajowa rada Sądownictwa. Pod przewodem niejakiej Dagmary Dwojganazwisk Pawelczyk Woickiej. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Ale o co chodzi? 02.01.25, 17:55 ytartu: > Nie może ktoś z tym zrobić porządku? Spróbuj... Możesz liczyć na poparcie uczestników tego forum niezależne od poglądów politycznych. Bo z rąk tego durnia cierpią wszyscy równo. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ale o co chodzi? 02.01.25, 18:14 Nie zdzierżyłam: stefanie, a byłbyś łaskaw wypowiadać się tylko i wyłącznie za siebie? Bo że ganiasz dokoła jak kot z pęcherzem pouczając wszystkich równo, to nie znaczy, że wszyscy myślą równo, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Ale o co chodzi? 04.01.25, 17:18 stefan4 napisał: > ytartu: > > Nie może ktoś z tym zrobić porządku? > > Spróbuj... Możesz liczyć na poparcie uczestników tego forum niezależne od pogl > ądów politycznych. Bo z rąk tego durnia cierpią wszyscy równo. > > - Stefan > Jak mam spróbować? Przecież nie mam uprawnień. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Ale o co chodzi? 04.01.25, 12:34 stefan4 napisał: > To forum nie ma moderatora. Ma tylko cenzora, który strzela zza węgła — > a i ten wydaje się niespełna rozumu. > > - Stefan 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Ale o co chodzi? 02.01.25, 17:05 Też chciałbym się dowiedzieć. Becie są dwie: Fałszydło i Klempa. A cuchnące kotlety kojarzą mi się z działalnością Wolfgangowej. A, zapomniałem, jest chyba jeszcze gdzieś Pan Muzurek. Czy już go może nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ale o co chodzi? 02.01.25, 17:14 >Ale o co chodzi? Jaka Becia? Jaki kotlet? Jak nic znowu ktoś telewizor oglądał 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Ale o co chodzi? 04.01.25, 12:52 yoma napisała: > >Ale o co chodzi? Jaka Becia? Jaki kotlet? > > Jak nic znowu ktoś telewizor oglądał 😆 Becia Szydło znowu straszy w telewizorze lodówką. Jak w 2005. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ale o co chodzi? 04.01.25, 13:01 Dla kogoś, kto się zatrzymał w latach 70., 2005 to i tak postęp. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Ale o co chodzi? 04.01.25, 17:19 ukos napisał: > yoma napisała: > > > >Ale o co chodzi? Jaka Becia? Jaki kotlet? > > > > Jak nic znowu ktoś telewizor oglądał 😆 > > Becia Szydło znowu straszy w telewizorze lodówką. Jak w 2005. Lodówką? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Becia prezentuje kotlet z lodówki 02.01.25, 17:10 Ukos, nie daj się prosić. Wciąż mam w głowie Twój post: forum.gazeta.pl/forum/w,28,178459120,178459120,Tego_uniknelismy_ale_moze_wrocic.html Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Re: Becia prezentuje kotlet z lodówki 04.01.25, 12:56 bobislaw.borboje napisała: > Ukos, nie daj się prosić. Wciąż mam w głowie Twój post: > <a href="forum.gazeta.pl/forum/w,28,178459120,178459120,Tego_uniknelismy_ale_moze_wrocic.html" target="_blank" rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,28,178459120,178459120,Tego_uniknelismy_ale_moze_wrocic.html</a Ale o co prosisz? Ten post był tylko przypomnieniem opinii Jadwigi Staniszkis: wiadomosci.dziennik.pl/opinie/artykuly/521731,jadwiga-staniszkis-o-blokadzie-trybunalu-i-zmianie-ordynacji-wyborczej-przez-pis.html Odpowiedz Link Zgłoś
hordol no i takie to czasy nastały 04.01.25, 13:24 www.newsweek.pl/polska/spoleczenstwo/klasa-srednia-oszczedza-na-jedzeniu-serce-mnie-boli-gdy-kupuje-oliwe/m9t9pyh znam ten ból Odpowiedz Link Zgłoś
dunajec1 Re: no i takie to czasy nastały 04.01.25, 15:02 Kasia jadla wolowine za pisiorow, toc barszcz byl wtedy drozszy. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: no i takie to czasy nastały 04.01.25, 15:16 Kasia nic nie traci, w Polsce trudno o dobrą wołowinę. Niech je ośmiorniczki! Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: no i takie to czasy nastały 04.01.25, 15:39 yoma napisała: > Kasia nic nie traci, w Polsce trudno o dobrą wołowinę. Niech je ośmiorniczki! Tym bardziej, że pozbyła się lodówki, jako niepotrzebnego już grata jedzącego energię. Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: no i takie to czasy nastały 04.01.25, 17:07 Może być problem 😆 dlatego Bećka przytargała lodówkę Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: no i takie to czasy nastały 04.01.25, 18:05 No proszę. Wielkie umysły myślą podobnie 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
j-k parmezan i wolowina -to sa drogie towary luksusowe 04.01.25, 15:05 jak Kasie stac na wieprzowine i kurczaka - to swiat jest jeszcze w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol Re: parmezan i wolowina -to sa drogie towary luks 04.01.25, 18:53 j-k napisał: > jak Kasie stac na wieprzowine i kurczaka - to swiat jest jeszcze w porzadku. ale właśnie dotychczasowy świat kasi się zawalił Odpowiedz Link Zgłoś