negativum 10.04.25, 12:56 Nie może mieć do mnie pretensji, że nazywa się Donald Franciszek. Nie ja mu nadawałem te imiona. Jeśli już może mieć pretensję, to do swoich rodziców i nikogo innego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Donald Franciszek… 10.04.25, 14:36 negativum napisał: > Nie może mieć do mnie pretensji, że nazywa się Donald Franciszek. Nie ja mu nad > awałem te imiona. Jeśli już może mieć pretensję, to do swoich rodziców i nikogo > innego. > Dalej popijasz? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Donald Franciszek… 10.04.25, 14:38 no-popis napisała: > negativum napisał: > > > Nie może mieć do mnie pretensji, że nazywa się Donald Franciszek. Nie ja > mu nad > > awałem te imiona. Jeśli już może mieć pretensję, to do swoich rodziców i > nikogo > > innego. > > > Dalej popijasz? Mentzen nie pomoże Donaldowi Franciszkowi. Choćby nie wiem, jak się starał. Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Donald Franciszek… 10.04.25, 14:42 negativum napisał: > no-popis napisała: > > > negativum napisał: > > > > > Nie może mieć do mnie pretensji, że nazywa się Donald Franciszek. N > ie ja > > mu nad > > > awałem te imiona. Jeśli już może mieć pretensję, to do swoich rodzi > ców i > > nikogo > > > innego. > > > > > Dalej popijasz? > > Mentzen nie pomoże Donaldowi Franciszkowi. Choćby nie wiem, jak się starał. Wybacz ale bredzisz ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Donald Franciszek… 10.04.25, 14:46 no-popis napisała: > negativum napisał: > > > no-popis napisała: > > > > > negativum napisał: > > > > > > > Nie może mieć do mnie pretensji, że nazywa się Donald Francis > zek. N > > ie ja > > > mu nad > > > > awałem te imiona. Jeśli już może mieć pretensję, to do swoich > rodzi > > ców i > > > nikogo > > > > innego. > > > > > > > Dalej popijasz? > > > > Mentzen nie pomoże Donaldowi Franciszkowi. Choćby nie wiem, jak się stara > ł. > Wybacz ale bredzisz ostatnio. Cóż, do wyborów ~miesiąca. Sytuacja się polaryzuje. Faktycznie każdy z kandydatów mnie nie ujął. Odpowiedz Link Zgłoś
hrasier_2 Re: Donald Franciszek… 10.04.25, 14:56 Ciebie nikt nie musi ujmować. Ty masz zadecydować to będzie najlepsze dla ciebie, dla twoich dzieci i rodziny. Każdy ma jakieś wady. Myślenie twoje jest mocną stroną. Tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Donald Franciszek… 10.04.25, 15:02 hrasier_2 napisał: > Ciebie nikt nie musi ujmować. Ty masz zadecydować to będzie najlepsze dla ciebi > e, dla twoich dzieci i rodziny. Każdy ma jakieś wady. Myślenie twoje jest mocną > stroną. Tak myślę. W tym wątku chciałem zaprotestować przeciw nabijaniu się z przodków. Kto jest w stanie stwierdzić, że nie miał przodka o imieniu Alfons? Choćby papieża… Odpowiedz Link Zgłoś