weteran-czasu 08.11.25, 21:20 Zaczyna się robić bardzo ciekawie, Konfederacja+KKP mają więcej niż PiS Przez dwa lata kaczyści chyba będą wyautowani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negativum Re: sondzaze nie rzadza 09.11.25, 10:08 j-k napisał: > rzadzi Ulica i sluzby specjalne. Rządzi ulica. Za tobą nie pędzie szedł batalion komandosów. Chyba, że jesteś Herr Donald… Odpowiedz Link Zgłoś
negativum t-d, p-b 09.11.25, 10:12 Jestem dyslektykiem. Od zawsze taki byłem i tego nie ukrywałem. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 08.11.25, 22:36 Widziałam dzisiaj inny sondaż w tv. Tam KO miało niecałe 5% przewagi. Zresztą każdego dnia sondaże są inne i zależą od tego, kto je robi. Dla mnie najbardziej przerażające jest poparcie dla Konfy i Brauna. Przeraża mnie, że w kraju tak dotkniętym przez faszyzm, tak dużo ludzi popiera faszyzm i chce powrotu ruskiego buta. Dobrze, że ja już jestem stara i nie mam dzieci. Ale skoro większość tak chce, to tak będzie. Nie na darmo się mówi: nie ma ofiar, są ochotnicy. I to będzie ten przypadek. Widać każde pokolenie Polaków, musi doświadczyć ruskiego buta. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 01:23 Cóż, stała się pełnoletnia młodzież wychowana w cieplarnianych warunkach, której praktycznie nic nie brakowało. Proponują: likwidację państwowej służby zdrowia a co za tym idzie likwidację składki zdrowotnej, likwidację składki emerytalnej oraz likwidację emerytur i ponoć będzie bardzo dobrze miód i malina. odgrodzenie się granicami od innych a jednocześnie ograniczenie do minimum wydatków na wszelkie służby mundurowe( wojsko, policja). W związku z komputeryzacją zmniejszenie administracji o 80%. Ponoć płace wzrosną trzykrotnie i to przepis na narodowy eden. Braun idzie dalej i powiada, że staruszków po 80 roku życia powinno się utylizować, ponieważ są obciążeniem finansowym dla państwa. Młodzież przyklaskuje! Odpowiedz Link Zgłoś
monalisa2016 Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 01:50 Ino do przodu, jak najbardziej przyklaskuje lewicowcom np. asia-loi i jej podobnym by odczuli jak pachna ulice pelne namiotow z bezdomnymi mieszkancami. www.youtube.com/@UnitedStates5050/videos Do czego lewicowa ideologia globalistow doprowadzila Stany, no coz na Kanade to sie juz rozprzestrzenia, europejskie panstwa tez powoli dosiega > Francja. Bo czym jest globalizm? Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 06:26 monalisa2016 napisał(a): > Ino do przodu, jak najbardziej przyklaskuje lewicowcom np. asia-loi i jej podob > nym by odczuli jak pachna ulice pelne namiotow z bezdomnymi mieszkancami. > > www.youtube.com/@UnitedStates5050/videos > > Do czego lewicowa ideologia globalistow doprowadzila Stany, no coz na Kanade to > sie juz rozprzestrzenia, europejskie panstwa tez powoli dosiega > Francja. > Bo czym jest globalizm? > Piękna kość do wylizania ciśnięta gawiedzi, dziura budżetowa sobie rośnie, a chorzy odsyłani do kilkutygodniowych kolejek. Aśka uwielbia takie kości i popcorn. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 09:28 Prawdziwy sondaż odbywa się przy urnach. Korniszon był 2 godzinnym prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 09:37 negativum napisał: > Prawdziwy sondaż odbywa się przy urnach. Korniszon był 2 godzinnym prezydentem. > Patrz gdyby wygrał to Tusk nie musiał by siedzieć z popcornem przed telewizorem. A Żurek powinien wiedzieć, że to jest stale danie w zakładach opieki penitencjarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 10:00 boggi_dan napisał: A Żurek powinien wiedzieć, że to jest stale danie w zakładach opieki penitencjarnej. A ty taniarada, skąd o tym wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
asia-loi Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 10:01 negativum napisał: > Prawdziwy sondaż odbywa się przy urnach. Korniszon był 2 godzinnym prezydentem. > Dlaczego Trzaskowski to korniszon? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 10:05 asia-loi napisała: > negativum napisał: > > > Prawdziwy sondaż odbywa się przy urnach. Korniszon był 2 godzinnym prezyd > entem. > > > Dlaczego Trzaskowski to korniszon? > > Reklamował niemieckie ogórki… Odpowiedz Link Zgłoś