Dodaj do ulubionych

CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025

08.11.25, 21:20
Zaczyna się robić bardzo ciekawie, Konfederacja+KKP mają więcej niż PiS
Przez dwa lata kaczyści chyba będą wyautowani.

https://www.pap.pl/sites/default/files/styles/media_image_infografika/public/2025-11/igrafika_20251107_07.png.webp?itok=u-K7qlbA
Obserwuj wątek
    • j-k sondzaze nie rzadza 08.11.25, 21:41
      rzadzi Ulica i sluzby specjalne.
      • negativum Re: sondzaze nie rzadza 09.11.25, 10:08
        j-k napisał:

> rzadzi Ulica i sluzby specjalne.

Rządzi ulica.
        Za tobą nie pędzie szedł batalion komandosów. Chyba, że jesteś Herr Donald…
        • negativum t-d, p-b 09.11.25, 10:12
          Jestem dyslektykiem. Od zawsze taki byłem i tego nie ukrywałem.
    • asia-loi Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 08.11.25, 22:36
      Widziałam dzisiaj inny sondaż w tv. Tam KO miało niecałe 5% przewagi. Zresztą każdego dnia sondaże są inne i zależą od tego, kto je robi.
      Dla mnie najbardziej przerażające jest poparcie dla Konfy i Brauna.
      Przeraża mnie, że w kraju tak dotkniętym przez faszyzm, tak dużo ludzi popiera faszyzm i chce powrotu ruskiego buta. Dobrze, że ja już jestem stara i nie mam dzieci.
      Ale skoro większość tak chce, to tak będzie. Nie na darmo się mówi: nie ma ofiar, są ochotnicy. I to będzie ten przypadek. Widać każde pokolenie Polaków, musi doświadczyć ruskiego buta.
      • weteran-czasu Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 01:23
        Cóż, stała się pełnoletnia młodzież wychowana w cieplarnianych warunkach, której praktycznie nic nie brakowało.
        Proponują: likwidację państwowej służby zdrowia a co za tym idzie likwidację składki zdrowotnej, likwidację składki emerytalnej oraz likwidację emerytur i ponoć będzie bardzo dobrze miód i malina. odgrodzenie się granicami od innych a jednocześnie ograniczenie do minimum wydatków na wszelkie służby mundurowe( wojsko, policja). W związku z komputeryzacją zmniejszenie administracji o 80%. Ponoć płace wzrosną trzykrotnie i to przepis na narodowy eden. Braun idzie dalej i powiada, że staruszków po 80 roku życia powinno się utylizować, ponieważ są obciążeniem finansowym dla państwa. Młodzież przyklaskuje!

• monalisa2016 Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 01:50
          Ino do przodu, jak najbardziej przyklaskuje lewicowcom np. asia-loi i jej podobnym by odczuli jak pachna ulice pelne namiotow z bezdomnymi mieszkancami.

www.youtube.com/@UnitedStates5050/videos

Do czego lewicowa ideologia globalistow doprowadzila Stany, no coz na Kanade to sie juz rozprzestrzenia, europejskie panstwa tez powoli dosiega > Francja. Bo czym jest globalizm?
          • boggi_dan Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 06:26
            monalisa2016 napisał(a):

> Ino do przodu, jak najbardziej przyklaskuje lewicowcom np. asia-loi i jej podob
            > nym by odczuli jak pachna ulice pelne namiotow z bezdomnymi mieszkancami.
            >
            > www.youtube.com/@UnitedStates5050/videos
            >
            > Do czego lewicowa ideologia globalistow doprowadzila Stany, no coz na Kanade to
            > sie juz rozprzestrzenia, europejskie panstwa tez powoli dosiega > Francja.
            > Bo czym jest globalizm?
            > Piękna kość do wylizania ciśnięta gawiedzi, dziura budżetowa sobie rośnie, a chorzy odsyłani do kilkutygodniowych kolejek. Aśka uwielbia takie kości i popcorn.

• negativum Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 09:28
      Prawdziwy sondaż odbywa się przy urnach. Korniszon był 2 godzinnym prezydentem.
      • boggi_dan Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 09:37
        negativum napisał:

> Prawdziwy sondaż odbywa się przy urnach. Korniszon był 2 godzinnym prezydentem.
        >
        Patrz gdyby wygrał to Tusk nie musiał by siedzieć z popcornem przed telewizorem. A Żurek powinien wiedzieć, że to jest stale danie w zakładach opieki penitencjarnej.
        • asia-loi Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 10:00
          boggi_dan napisał:

A Żurek powinien wiedzieć, że to jest stale danie w zakładach opieki penitencjarnej.

A ty taniarada, skąd o tym wiesz?
      • asia-loi Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 10:01
        negativum napisał:

> Prawdziwy sondaż odbywa się przy urnach. Korniszon był 2 godzinnym prezydentem.
        >
        Dlaczego Trzaskowski to korniszon?
        • negativum Re: CBOS- sondaż partyjny 3-5.11.2025 09.11.25, 10:05
          asia-loi napisała:

> negativum napisał:
          >
          > > Prawdziwy sondaż odbywa się przy urnach. Korniszon był 2 godzinnym prezyd
          > entem.
          > >
          > Dlaczego Trzaskowski to korniszon?
          >
          >

Reklamował niemieckie ogórki…

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka