negativum 13.11.25, 18:42 Dawno tak się nie ubawiłem. Łamacz Konstytucji wita się z Putinem. x.com/Marek_Kuna_/status/1988997152580804645 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k bolszoje spasiba :) 13.11.25, 18:46 co ta AI robi z niedzwiedziami.... - calkiem powariuja... Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: bolszoje spasiba :) 13.11.25, 19:25 j-k napisał: > co ta AI robi z niedzwiedziami.... - calkiem powariuja... Czekam na jazdę na tygrysach… Odpowiedz Link Zgłoś
negativum A co pomyśleć o tygrysach? 13.11.25, 21:58 j-k napisał: > co ta AI robi z niedzwiedziami.... - calkiem powariuja... Ponoć Żurek jedzie na spotkanie z Putinem, który też tygrysy ujeżdża. x.com/PETPOL/status/1989060624924700853 Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: A co pomyśleć o tygrysach? 13.11.25, 22:17 Macie tam na miejscu swojego człowieka; Szmydta (członka zorganizowanej grupy przestępczej Jebjaka). Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: A co pomyśleć o tygrysach? 13.11.25, 22:44 bobislaw.borboje napisała: > Macie tam na miejscu swojego człowieka; Szmydta (członka zorganizowanej grupy p > rzestępczej Jebjaka). Działam sam. Taką mam zasadę. Na forum tylko sam. W pracy grupą. Odpowiedz Link Zgłoś
ingerg Re: Привет :) 13.11.25, 18:58 Tusk nie zna Hymnu państwowego Rzeczypospolitej Polskiej "Jeszcze Polska nie zginęła, Kiedy my żyjemy." a Pan Tusk w dniu Narodowego Święta Niepodległości mówi "Jeszcze Polska nie zginęła, Puki my żyjemy." ! Puknij się Pan w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Привет :) 13.11.25, 19:10 To po akcencie odróżniasz, czy ktoś mówi "puki" czy "póki"?:) Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Привет :) 13.11.25, 19:22 sverir napisał: > To po akcencie odróżniasz, czy ktoś mówi "puki" czy "póki"?:) U Herr Donalda to idzie odróżnić i tu bym się go nie czepiał. Sam używam póki, który jest precyzyjniejszym słowem niż kiedy. Kiedy narzuca możliwość pytania (w zależności od intonacji). A co się stało z dwoma zwrotkami hymnu? Miał ich 6. Odpowiedz Link Zgłoś
weteran-czasu Re: Привет :) 13.11.25, 22:37 On nie śpiewał Hymnu, powiedział to co myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Привет :) 13.11.25, 23:01 weteran-czasu napisał: > On nie śpiewał Hymnu, > powiedział to co myśli. Czyli nic Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Привет :) 14.11.25, 23:28 Kaczyński śpiewał Herr negativum. Niezapomniane "z ziemi woski do wolski". Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Привет :) 14.11.25, 22:22 ingerg: > Tusk w dniu Narodowego Święta Niepodległości mówi "Jeszcze Polska nie zginęła, Puki my żyjemy." Naprawdę mówi to przez ,,u'' zwykłe?! Skandal! Ale i tak sądzę, że zamiast znać na pamięć jakiś tam hymn od święta, lepiej postarać się o własny na co dzień. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Привет :) 15.11.25, 12:34 stefan4 napisał: > Ale i tak sądzę, że zamiast znać na pamięć jakiś tam hymn od święta, lepiej pos > tarać się o własny na co dzień. > > - Stefan A jaki jest twój na co dzień? Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Привет :) 15.11.25, 14:46 stefan4: > zamiast znać na pamięć jakiś tam hymn od święta, lepiej postarać się o własny na co dzień. negativum: > A jaki jest twój na co dzień? Dzisiaj ten. A jutro się zobaczy. A Ty stale, bidaku, tkwisz przy tej szabli, którą będziesz coś komuś wydzierał i przy tych tarabanach, którymi nasi pogonili Czarnieckiego przez morze? Kurczę, przecież to wszystko było tak dawno, że już nawet Niegracz nie wyrysuje do tego frajektorni.... I Ty to ciągle śpiewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Привет :) 15.11.25, 14:49 stefan4 napisał: > stefan4: > > zamiast znać na pamięć jakiś tam hymn od święta, lepiej postarać się o wł > asny na co dzień. > > negativum: > > A jaki jest twój na co dzień? > > Dzisiaj ten. A jutro si > ę zobaczy. > > A Ty stale, bidaku, tkwisz przy tej szabli, którą będziesz coś komuś wydzierał > i przy tych tarabanach, którymi nasi pogonili Czarnieckiego przez morze? Kurcz > ę, przecież to wszystko było tak dawno, że już nawet Niegracz nie wyrysuje do t > ego frajektorni.... I Ty to ciągle śpiewasz? Jak na razie to krzyczysz tylko ty. A jak ci się podoba zwrotka: Niemiec, Moskal nie osiędzie, gdy jąwszy pałasza, hasłem wszystkich zgoda będzie i ojczyzna nasza. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Привет :) 15.11.25, 15:08 negativum: > A jak ci się podoba zwrotka: > > Niemiec, Moskal nie osiędzie, > gdy jąwszy pałasza, > hasłem wszystkich zgoda będzie > i ojczyzna nasza. Potworne. Jak można tak bezcześcić polszczyznę? Zgoda będzie hasłem jąwszy pałasza? Jeśli znasz nieszczęsnego autora tej szkarady, to daj mu do poczytania coś o użyciu imiesłowu przysłówkowego. Kiedys u Was, we Wrocku, dowcipkowano, że ,,będąc młodą lekarką wszedł do mojej przychodni pacjent''. Ale wiadomo, że to było dla jaj. A ten Twój gryzipiór sprawia warzenie, że swoją tfutfurczość traktuje poważnie. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
negativum To napisał Kaszub :) 15.11.25, 15:12 stefan4 napisał: > negativum: > > A jak ci się podoba zwrotka: > > > > Niemiec, Moskal nie osiędzie, > > gdy jąwszy pałasza, > > hasłem wszystkich zgoda będzie > > i ojczyzna nasza. > > Potworne. Jak można tak bezcześcić polszczyznę? Zgoda będzie hasłem jąwszy pa > łasza? Jeśli znasz nieszczęsnego autora tej szkarady, to daj mu do poczytania > coś o użyciu imiesłowu przysłówkowego. > > Kiedys u Was, we Wrocku, dowcipkowano, że ,,będąc młodą lekarką wszedł do mojej > przychodni pacjent''. Ale wiadomo, że to było dla jaj. A ten Twój gryzipiór > sprawia warzenie, że swoją tfutfurczość traktuje poważnie. > > - Stefan > Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: To napisał Kaszub :) 15.11.25, 15:26 stefan4 gdyby miał resztki honoru to zrzekłby się obywatelstwa polskiego i został bezpaństwowcem. Ale jak mówił hrabia Żorż Ponimirski - chamy honoru nie mają. Więc polskojęzyczny stefan4 nadal będzie żył z traumą właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: To napisał Kaszub :) 15.11.25, 19:27 perla.roztocza napisał(a): > stefan4 gdyby miał resztki honoru to zrzekłby się obywatelstwa polskiego i zost > ał bezpaństwowcem. > Ale jak mówił hrabia Żorż Ponimirski - chamy honoru nie mają. > Więc polskojęzyczny stefan4 nadal będzie żył z traumą właśnie. On jest jak neo-sędzia. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Привет :) 14.11.25, 22:35 ingerg napisał: > Tusk nie zna Hymnu państwowego Rzeczypospolitej Polskiej "Jeszcze Polska nie zg > inęła, Kiedy my żyjemy." a Pan Tusk w dniu Narodowego Święta Niepodległości mów > i "Jeszcze Polska nie zginęła, Puki my żyjemy." ! Puknij się Pan w głowę. Puki my żyjemy. Tak piszą tylko patrioci 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Привет :) 13.11.25, 22:15 KUNA Marek Stanisław Kandydat PiS do Rady Powiatu Kolbuszowskiego w wyborach samorządowych w 2024 r. Wynik Kandydat uzyskał mandat Jest podejrzewany o fałszowanie faktur VAT. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Привет :) 13.11.25, 22:45 bobislaw.borboje napisała: > KUNA Marek Stanisław > Kandydat PiS do Rady Powiatu Kolbuszowskiego > w wyborach samorządowych w 2024 r. > Wynik Kandydat uzyskał mandat > > Jest podejrzewany o fałszowanie faktur VAT. To pójdzie siedzieć. W czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Привет :) 14.11.25, 23:32 Żaden problem Herr Negativm, wielka radość pis, będzie mógł zorganizować swój klub na uchodźstwie czyli w pierdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Привет :) 15.11.25, 00:32 x2468 napisał: > Żaden problem Herr Negativm, wielka radość pis, będzie mógł zorganizować swój k > lub na uchodźstwie czyli w pierdlu. Na szczęście nie czerpię przyjemności z zadawania cierpienia innym. Ale o swoje potrafię się bić. Słowem Polak. "Anastazy był twardy w gębie, a miękki w oczodołach, to stanowiło jego urok". To jedno zdanie z Witkaca rozwalił całe AI i Google. Cytuję z pamięci. Jedyne wyjście czytałem w latach '80. Myślę, że to stamtąd. 622 był bardziej populistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Привет :) 14.11.25, 23:30 I to mu wystawia świadectwo prawdziwego polaka - patrioty i katolika z pis. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Привет :) 13.11.25, 22:30 A gdzie 30 % premier, dalej tam gdzie cumował pancernik Schleswig-Holstein? Minister Tużurek vel Tampomidorowa-służby często podsuwają przynętę, tu ryba złapała. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Привет :) 14.11.25, 16:43 boggi_dan napisał: > A gdzie 30 % premier, dalej tam gdzie cumował pancernik Schleswig-Holstein? Min > ister Tużurek vel Tampomidorowa-służby często podsuwają przynętę, > tu ryba złapała. Możesz to rozwinąć, swe rozumowanie? Ono jest dla mnie zbyt poetyckie, romantyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Привет :) 14.11.25, 22:32 Ja bardziej się ubawiłem widząc jak ganiasz swojego ukraińskiego tatusia na szczytach topoli rosnących na zupackim osiedlu we Wrocku 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Привет :) 14.11.25, 22:50 don.kulawy napisał: > Ja bardziej się ubawiłem widząc jak ganiasz swojego ukraińskiego tatusia na szc > zytach topoli rosnących na zupackim osiedlu we Wrocku 😅 Topola powiadasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Привет :) 14.11.25, 23:05 don.kulawy napisał: > Najwyższa na zupackim osiedlu. U mnie już nie ma topol. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kulawy Re: Привет :) 14.11.25, 23:06 To po czym skacze teraz twój ukraiński Tatuś? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Привет :) 14.11.25, 23:11 don.kulawy napisał: > To po czym skacze teraz twój ukraiński Tatuś? Cześnia, orzech, klon, dąb. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Привет :) 14.11.25, 23:36 "U mnie już nie ma topol. Topole tez ukradliście? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Привет :) 15.11.25, 00:05 x2468 napisał: > "U mnie już nie ma topol. Topole tez ukradliście? Zakończyły swój żywot po odbudowie Wrocławia (koło 90% zniszczeń). Rosną szybko, ale szybko umierają. Polecam wierzby. Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Привет :) 15.11.25, 00:42 negativum napisał: > x2468 napisał: > > > "U mnie już nie ma topol. Topole tez ukradliście? > > Zakończyły swój żywot po odbudowie Wrocławia (koło 90% zniszczeń). Rosną szybko > , ale szybko umierają. > Polecam wierzby. >A już myślałem, że Platfusy ukradły Tupolewa ruskim. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
buldog2 Re: Привет :) 15.11.25, 22:58 A kto tam jest, twój prezes czy ktoś z pribliżonnych? Odpowiedz Link Zgłoś