Dodaj do ulubionych

Co bierze Nawrocki?

27.12.25, 10:38
Zapewne o tym wiedzą służby amerykańskie, służby rosyjskie,
Ale czy my wiemy?

Co bierze, jak to działa na organizm? Jak długo może wytrzymać bez większej szkody dla swojej psychiki bez kolejnej działki? Są gdzieś jakieś rzeczowe, sprawdzone informacje?
Obserwuj wątek
    • privus Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 10:41
      Wiemy, że bierze i na pewno nie jest to margaryna.
      • adam.eu Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 10:43
        Margaryna jest obecnie uznawana za szkodliwą dla zdrowia, więc nic dziwnego, że to nie jest margaryna.
        • j-k nie jest. 27.12.25, 20:59
          adam.eu napisał:
          > Margaryna jest obecnie uznawana za szkodliwą dla zdrowia,

nie jest szkodliwa (ta bez tluszczow sztucznie utwardzanych..)

Tfu(j), jak zawsze, Dr. J.K.
          chemik i ekonomista.
          • x2468 Re: nie jest. 28.12.25, 10:36
            (ta bez tluszczow sztucznie utwardzanych.) - Czyli jakich?
            • bobislaw.borboje Re: nie jest. 28.12.25, 11:18
              Olej z palm olejowych np.
              Pod te palmy ciapaci wycinają/wypalają dżungle i sadzą je na pogorzeliskach, tępiąc przy okazji orangutany.
              • x2468 Re: nie jest. 28.12.25, 18:52
                To jedno z drugiej strony to olej którego powinno się unikać z względu dużą zawartość tłuszczów nasyconych diecie powoduje wzrost stężenia „złego” cholesterolu i – co gorsza – trójglicerydów we krwi. To z kolei przyczynia się do rozwoju miażdżycy i innych chorób układu krążenia. Uwodorniony olej palmowy to również „bogate źródło” ganotoksycznego i rakotwórczego glicydolu.
                W USA oleje palmowe nie są dopuszczone do spożycia w margarynach.
            • j-k niewiedza. 28.12.25, 20:21
              x2468 napisał:

> (ta bez tluszczow sztucznie utwardzanych.) - Czyli jakich?

doczytaj w Necie - co to jest.

margaryna bez tluszczow sztucznie utwardzanych jest absolutnie zdowa.

Dr.. J.K
              chemik.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 11:33
      x.com/Dariusz45309181/status/2004837347624677491?s=20
      • x2468 Re: Co bierze Nawrocki? 28.12.25, 18:54
        Fajna ta łapka wyciągnięta po prośbie.
    • strzal_w_punkt Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 11:48
      Jak pyta Krzysztof S.: Nawrocki na snusach, Cenckiewicz na psychotropach, boję się spytać co bierze Kaczyński? ;)
    • boggi_dan Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 11:50
      Tym hejterom to się nie dziwię, ale tobie Adamie tak. Żenuła.
      • strzal_w_punkt Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 15:44
        Ty zawsze zdziwiony gdy ktoś wypowie się inaczej niż Ty. Widać, że masz zły gust, skoro inni potrafią mieć odmienne zdanie.
    • mtowctrioiw Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 11:54
      Za pałacowego dealera czegoś tam robi niejaki Jakub Nadstawny :

x.com/magdazwarmii/status/1970410505324920921
    • mtowctrioiw Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 11:58
      ćpa :
      www.youtube.com/watch?v=7uTuVx2FHCs
    • monalisa2016 Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 12:28
      Co bierze?
      To samo bierze co kazdy Polak (szczegolnie ten z forow) olbrzymia dawke propagandy! :-)
      • strzal_w_punkt Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 15:48
        Masz na myśli przekazy prezesa?
    • bobislaw.borboje Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 12:41
      Z koloru twarzy sądząc, Batyr bierze benzopiren.
    • m.c.hrabia Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 13:21
      To co się wciera dziąsła
    • mtowctrioiw Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 14:25
      Ochrona prezydencka powinna wyrwać siłą dealerowi Jakubowi Nadstawnemu to czym on diluje i co w tajemnicy i w ukryciu podaje uzależnionemu od narkotyków. Na co czeka ochrona ? Aż coś się mega stanie uzależnionemu ?
      www.youtube.com/@okiemwiejskiego/videos
    • perla.roztocza Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 14:37
      ja wiem co bierze i mogę napisać o ile ty napiszesz co pobrałeś przed napisaniem tak prostackiego wątku właśnie.
      • boggi_dan Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 17:53
        perla.roztocza napisał(a):

> ja wiem co bierze i mogę napisać o ile ty napiszesz co pobrałeś przed napisanie
        > m tak prostackiego wątku właśnie.
        Pewnie go trzyma wóda od świąt.. Chciał błysnąć na tym forum.
        • perla.roztocza Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 18:00
          boggi_dan napisał:

> Pewnie go trzyma wóda od świąt.. Chciał błysnąć na tym forum.

jeżeli chciał błysnąć to wybrał dość prymitywny sposób.
          I mało oryginalny.
          Tutaj co drugi ma jakiś defekt psychiczny na punkcie prezydenta Nawrockiego.
          Nie mogą przeżyć przegranej w wyborach więc tylko obelgi im pozostały właśnie.
          • boggi_dan Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 18:07

> boggi_dan napisał:
            >
            > > Pewnie go trzyma wóda od świąt.. Chciał błysnąć na tym forum.
            >
            > jeżeli chciał błysnąć to wybrał dość prymitywny sposób.
            > I mało oryginalny.
            > Tutaj co drugi ma jakiś defekt psychiczny na punkcie prezydenta Nawrockiego.
            > Nie mogą przeżyć przegranej w wyborach więc tylko obelgi im pozostały właśnie.
            Myślałem, że ma klasę. A jak to się można pomylić. Resztę to szkoda wymieniać.
        • x2468 Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 23:00
          W Ciemnogrodzie nie używają wódy, perła chleje samogon jak na ciemnogrodzkie indywiduum przystało.
        • bobislaw.borboje Re: Co bierze Nawrocki? 28.12.25, 11:23
          > Pewnie go trzyma wóda od świąt.

Batyra trzyma wóda od świąt? Możliwe. Boguckiego trzyma na pewno.
      • adam.eu Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 18:49

> ja wiem co bierze i mogę napisać o ile ty napiszesz co pobrałeś przed napisanie
        > m tak prostackiego wątku właśnie.

Tak, ten wątek dla niektórych może być prostacki, bowiem to co bierze jest jeszcze mniej istotny od faktu, czyje szemrane interesy ten człowiek związany z sutenerstwem będzie reprezentował?

A tak na marginesie, czy to nie pisałeś gdzieś, ze byłeś w jakimś hotelu w Sopocie, gdzie nocleg był za ponad 1000 zl za dobę?
        Tak w mi to akturat teraz się przypomniało w związku z atakiem na mnie w obronie Nawrockiego.
        • perla.roztocza Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 19:42
          adam.eu napisał:

> A tak na marginesie, czy to nie pisałeś gdzieś, ze byłeś w jakimś hotelu w Sopo
          > cie, gdzie nocleg był za ponad 1000 zl za dobę?
          > Tak w mi to akturat teraz się przypomniało w związku z atakiem na mnie w obroni
          > e Nawrockiego.

to Grand Hotel w którym bywam czasami.
          Ale co to ma do rzeczy?
          I ja cię nie atakuje, wystarczy, że sam się zeświniłeś zakładając taki wątek.
          I ja nie muszę bronić Nawrockiego, mamy prezydenta, który sam umie się obronić.
          Gdybyś miał jaja to poszedłbyś pod pałac i wykrzyczał te swoje bluzgi bez względu na konsekwencje.
          Ale do takiego czynu trzeba być mężczyzną a nie bohaterem zza monitora właśnie.
          • adam.eu Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 20:54
            "to Grand Hotel w którym bywam czasami.
            Ale co to ma do rzeczy?
            "

Nic takiego poza tym, że Nawrocki że Nawrocki wiąże mi się ze Sopotem, może bardziej z działalnością w Sopocie.

"I ja nie muszę bronić Nawrockiego, mamy prezydenta, który sam umie się obronić.
            Gdybyś miał jaja to poszedłbyś pod pałac i wykrzyczał te swoje bluzgi bez względu na konsekwencje.
            Ale do takiego czynu trzeba być mężczyzną a nie bohaterem zza monitora właśnie
            ."

Nawrocki, bohater, pięściarz co to połaszczył się w podejrzanych okolicznościach na mieszkanie niekumatego, nie kontaktującego. Ale widzisz, to nie wszystko, istotniejsze są jego szemrane kontakty z półświatkiem również kiibolskim.

Czy jak go oglądasz to nie wydaje Ci się jakiś napięty, podjarany, nie do końca panujący nad ruchami? Nie martwi Cię to? Niech się chłop opamięta i zacznie coś robić ze sobą!!!
            Snusy, wiesz co to jest? Bo ja przed tym wątkiem nie zdawałem sobie sprawy, że to substancja zakazana w Polsce, zakazane też w UE. Jaki przykład daje Polakom, młodzieży?
            Od kogo bierze te snusy? Kto mu je dostarcza? Czy jest to towar badany pod względem chemicznym, zdrowotnym? Czy ochrona dba o czystość i bezpieczeństwo snusów?
            Kto mu dostarcza, gdzie są produkowane te snusy, czemu policja nie ściga za rozpowszechnianie zakazanej substancji?
            • mtowctrioiw Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 21:31
              Przecież funkcjonariusze SOP powinni zatrzymać tego dilera który w ukryciu podaje onemu jakieś coś.
              Funkcjonariusze SOP nie widzą tego procederu ? Pół Polski to widzi na filmikach a funkcjonariusze SOP którzy są 1 metr od dilera nie reagują ? Nie zatrzymuja jego na gorącym uczynku ? Dziwne.

sutenerzytrojmiasta.pl/
              • adam.eu Re: Co bierze Nawrocki? 28.12.25, 19:12
                "Przecież funkcjonariusze SOP powinni zatrzymać tego dilera który w ukryciu podaje onemu jakieś coś.
                Funkcjonariusze SOP nie widzą tego procederu ? Pół Polski to widzi na filmikach a funkcjonariusze SOP którzy są 1 metr od dilera nie reagują ? Nie zatrzymuja jego na gorącym uczynku ? Dziwne.
                "

O tym już ktoś pisał, ja też gdzieś wspominałem, a dostawca a dilera bezpośrednia dopuszczają do kontaku z prezydentem i ten bez niezwłócznie daje pod dziąsło nie sprawdzoną, nie przebadaną substancje. Czy aby ten diler tez nie uzależniony i dodatkowo bardziej podatny na manipulacje?
                • mtowctrioiw Re: Co bierze Nawrocki? 28.12.25, 20:57
                  Diler działający pod bokiem i pod okiem SOP ?
            • perla.roztocza Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 21:38
              adam.eu napisał:

> Nic takiego poza tym, że Nawrocki że Nawrocki wiąże mi się ze Sopotem, może ba
              > rdziej z działalnością w Sopocie.

a działalność w Sopocie to coś złego?

> Nawrocki, bohater, pięściarz co to połaszczył się w podejrzanych okolicznościac
              > h na mieszkanie niekumatego, nie kontaktującego.

na tyle kumaty aby popełnić czyny pedofilskie za które został skazany.
              Rodzina go się wyparła a ta 20 metrowa złota komnata by przepadła bo nie płacił czynszu z więzienia.
              Dla takiego mieszkanie z opłaconymi rachunkami to idealna sytuacja.
              To normalna praktyka, i ryzykowna, bo znam przykład podobnego układu, z tym, że ten który miał przejąć mieszkanie po śmierci lokatora umarł wcześniej.

> Ale widzisz, to nie wszystko,
              > istotniejsze są jego szemrane kontakty z półświatkiem również kiibolskim.

ale ja też mam takie kontakty no i co z tego?

> Czy jak go oglądasz to nie wydaje Ci się jakiś napięty, podjarany, nie do końc
              > a panujący nad ruchami?

akurat tak sobie ciebie wyobrażam.

> Nie martwi Cię to?

martwi mnie twój stan.

> Niech się chłop opamięta i zacznie coś robić ze sobą!!!

rozumiem, że tak zwracasz się do siebie gdy stoisz przed lustrem.

> Snusy, wiesz co to jest? Bo ja przed tym wątkiem nie zdawałem sobie sprawy, że
              > to substancja zakazana w Polsce, zakazane też w UE. Jaki przykład daje Polakom
              > , młodzieży?

zostań prezydentem i świeć przykładem nieskazitelnym.

> czemu policja nie ściga za roz
              > powszechnianie zakazanej substancji?

a to to już miej pretensje do Tuska i Kierwińskiego czemu nie ścigają prezydenta za tytoń właśnie..
              • j-k no bo tabaka jest legalna, wlasnie.... :) 27.12.25, 21:42
                > a to to już miej pretensje do Tuska i Kierwińskiego czemu nie ścigają prezydent
                > a za tytoń właśnie..

no bo tabaka jest legalna, wlasnie.... :)

nawet zazywana w postaci Snusu :)

paczaizm.pl/dawaj-do-nosa-leszek-spokojnie-juz-na-ciebie-donioslem-tabaka-lech-walesa/
                • perla.roztocza Re: no bo tabaka jest legalna, wlasnie.... :) 27.12.25, 21:55
                  j-k napisał:

> no bo tabaka jest legalna, wlasnie.... :)

jest legalna o ile nie zażywa jej Nawrocki.
                  Biedni ci wściekli z wyroku społeczeństwa.
                  Już nie wiedzą czego się czepić prezydenta właśnie.
                  • boggi_dan Re: no bo tabaka jest legalna, wlasnie.... :) 27.12.25, 22:28
                    Młody gość nie te stare dziadersy. TVP Info właśnie pokazało, jak wygląda wolność mediów. W momencie, gdy prezydent Karol Nawrocki przemawiał na scenie w Poznaniu i był witany owacjami oraz okrzykami „Karol! Karol!”, stacja… zdjęła jego przemówienie z anteny po zaledwie 1 minucie i 55 sekundach. Chwilę wcześniej, gdy odczytywano nazwiska Tuska i Czarzastego, z tłumu słychać było gwizdy i buczenie.
                • x2468 Re: no bo tabaka jest legalna, wlasnie.... :) 27.12.25, 23:15
                  Skad wiadomo ze to jest tabaka, Batyr tak powiedział? Batyr powiedział ze Jerzy Ż sprzedał mu mieszkanie. To kłamstwo, Jerzy Ż nie był w stanie udać się do skorumpowanej notariuszki aby sprzedać mieszkanie. U notariuszki był osobiście Nawrocki i sprzedał sobie mieszkanie Jerzego Ż
                  Śledztwo trwa..
                  • x2468 Re: no bo tabaka jest legalna, wlasnie.... :) 27.12.25, 23:37
                    Popatrzcie ciemnogrodzianie na waszego domniemanego prezia jeszcze raz.
                    www.facebook.com/tvn24pl/videos/mieszkanie-kt%C3%B3re-przej%C4%85%C5%82-karol-nawrocki-krok-po-kroku/1729023161386110/
                    • perla.roztocza Re: no bo tabaka jest legalna, wlasnie.... :) 28.12.25, 00:02
                      x2468 napisał:

> Popatrzcie ciemnogrodzianie na waszego domniemanego prezia jeszcze raz.

trzeba było frajerze lepiej agitować za Bążurem, nieudaczniku właśnie.
                      • x2468 Re: no bo tabaka jest legalna, wlasnie.... :) 28.12.25, 00:12
                        Śledztwo w toku. Pucia przestraszona.
                        • boggi_dan Re: no bo tabaka jest legalna, wlasnie.... :) 28.12.25, 04:47
                          Możesz człowieku uwolnić się od stresu i przytłoczenia poprzez ćwiczenia, terapię, medytację, a nawet po prostu rozwijając zdrowe umiejętności przetwarzania emocji. Niezdrowo jest tłumić gniew i frustrację.
                      • boggi_dan Re: no bo tabaka jest legalna, wlasnie.... :) 28.12.25, 04:50

> x2468 napisał:
                        >
                        > > Popatrzcie ciemnogrodzianie na waszego domniemanego prezia jeszcze raz.
                        >
                        > trzeba było frajerze lepiej agitować za Bążurem, nieudaczniku właśnie.
                        Entuzjastyczne przyjęcie Prezydenta RP Karola Nawrockiego i jednocześnie głośne gwizdy i buczenie skierowane w stronę polityków Koalicji 13 Grudnia świadczą o nastrojach większości Polaków, tych normalnych.
                        • x2468 Re: no bo tabaka jest legalna, wlasnie.... :) 28.12.25, 10:48
                          Raczej większości buraków. Malo który z cywilizowanych Polaków potrafi gwizdać i jeszcze mniej chodzi tam gdzie Batyr i jemu podobni kibole, sutenerzy, pedofile, złodzieje, oszuści, handlarze narkotyków, bandyci jednym słowem buractwo.
                    • j-k Nawet nie zamierzamy, Ukraincze ::) 28.12.25, 20:25
                      x2468 napisał:
                      > Popatrzcie ciemnogrodzianie na waszego domniemanego prezia jeszcze raz.

Nawet nie zamierzamy, Ukraincze ::)

PS. jak sytuacja na froncie ?

Dr. J.K.

jasnogrodzianin.

• bobislaw.borboje Re: Co bierze Nawrocki? 28.12.25, 11:21
        Nie ma potrzeby. Już ustaliłem co Batyr bierze.
        • j-k muv jasniej: 28.12.25, 20:27
          bobislaw.borboje napisało:
          > Nie ma potrzeby.
          Już ustaliłem co Batyr bierze.

muv jasniej:

ruble , czy dollary ?

bo przeciez wiadomo, ze nie Euro.
          • bobislaw.borboje Mów po polsku 29.12.25, 16:10
            .
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 15:59
      Jan Kot
      @JanKot07
      ·
      7h
      Czy to prawda, że "Nikoś" jest ojcem Batyra ?🤔😱😉
      (Nikodem Skotarczak, ps. „Nikoś” – polski gangster) x.com/JanKot07/status/2004821150799745172?s=20

https://pbs.twimg.com/media/G9KONNVWEAE5xzV?format=jpg&name=900x900
    • j-k No ruble, czy dolary ? 27.12.25, 16:20
      bo przeciez jasne , ze nie bierze Euro.
      • x2468 Re: No ruble, czy dolary ? 28.12.25, 21:36
        To jasne, woli mieszkanie wyłudzone za ułamek ceny od miasta i miliony na wycieczki po całym świecie..
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 16:54
      Oni wszyscy cos biorą. Przecież takie zachowanie bez dopalacza raczej nie wchodzi w grę. Nawet pomijając, ze Bogucki to jest kanalia i troll jakich mało.

Kaczystanowy Wizjoner
      @lachelndteufel
      ·
      2h
      Tusk dostał setki kartek od Polaków, więc Bogucki pobiegł do sklepu, nakupił gotowców, porozkładał na stole i zrobił pozowaną fotkę, Tusk z rodziną wnosił choinkę, Fakt to uwiecznił, więc Nawrockiemu zorganizowali żałosny teatrzyk ze ścinaniem drzewka, wszystko na pokaz, wszystko pod kamerę, dzieciuchy z kancelarii Batyra próbują naśladować prawdziwe gesty, ale wychodzi im tylko plastik i propaganda.

https://pbs.twimg.com/media/G9LW3mJXAAAYt1r?format=jpg&name=900x900
      • mtowctrioiw Re: Co bierze Nawrocki? 28.12.25, 21:15
        A temu kolesiu co ?
        Oczko siem odkleiło ?
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 16:56
      Nie ma to jak ładować w dziąsło zawsze i wszędzie 🤮 x.com/adijas628/status/2004673867315589465?s=20
    • hordol trza se było Adasiu 27.12.25, 17:05
      Trzaska wybrać
      POKPIŁEŚ SPRAWĘ I DOBRO RZECZPOSPOLITEJ
      • perla.roztocza Re: trza se było Adasiu 27.12.25, 18:01
        hordol napisała:

> Trzaska wybrać
        > POKPIŁEŚ SPRAWĘ I DOBRO RZECZPOSPOLITEJ

otóż to, nie wybrał Bążura i teraz płacze jak baba właśnie.
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Co bierze Nawrocki? 27.12.25, 19:47
      Na gardło również cos powinien brać x.com/prezydentpl/status/2004950270288199717?s=20
      • j-k no TO co Donek ? 27.12.25, 22:07
        bierze ?

czyli Wladze ?
        • x2468 Re: no TO co Donek ? 27.12.25, 23:38
          Batyr wziął mieszkanie.
          www.facebook.com/tvn24pl/videos/mieszkanie-kt%C3%B3re-przej%C4%85%C5%82-karol-nawrocki-krok-po-kroku/1729023161386110/
          • perla.roztocza Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 00:00
            x2468 napisał:

> Batyr wziął mieszkanie.

no wziął, i co z tego?
            Tylko nie rozpłacz się nad biednym losem pedofila zwanego "panem Jerzym" właśnie.
            • mateusz.urbanski Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 00:13

> no wziął, i co z tego?

Wziął, czyli ukradł, no co z tego?
              Prezydent jest złodziejem właśnie.
              Jak zapodała perła roztoczańska właśnie🤣

• perla.roztocza Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 08:46
                mateusz.urbanski napisał(a):

> Wziął, czyli ukradł, no co z tego?
                > Prezydent jest złodziejem właśnie.

i musisz z tym żyć co najmniej 5 lat jeszcze.
                Było ci pójść na wybory i dać kreskę Bążurowi ale jak pisałeś na forum tym, nie chciało ci się ruszyć tyłka właśnie.
                • mateusz.urbanski Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 10:32

> > Prezydent jest złodziejem właśnie.
                  >
                  > i musisz z tym żyć co najmniej 5 lat jeszcze.
                  > Było ci pójść na wybory i dać kreskę Bążurowi ale jak pisałeś na forum tym, nie
                  > chciało ci się ruszyć tyłka właśnie.

🤣🤣🤣
                  ważne, że przyznałeś, że prezydent RP jest pospolitym złodziejem i taki jest świadomy twój wybór i tej katolickiej części🤣

• perla.roztocza Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 10:37

> ważne, że przyznałeś, że prezydent RP jest pospolitym złodziejem i taki jest św
                    > iadomy twój wybór i tej katolickiej części🤣

ważne, że nie byłeś na wyborach i dzięki takim jak ty prezydentem jest Karol Nawrocki właśnie.
                    • mateusz.urbanski Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 11:12

> ważne, że nie byłeś na wyborach i dzięki takim jak ty prezydentem jest Karol Na
                      > wrocki właśnie.

Aha aha
                      Złodzieje wybrali złodzieja 🤣🤣
                      Czyli ci, co zawsze z Bogiem na ustach(ach te 7 nie kradnij🤣)
                      Kościółkowi! daliście świadectwo!!!
                      Co tam perło roztaczańska zaraz powiesz, że księża też kradną i dlatego dają wam przykład właśnie🤣
                      • perla.roztocza Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 11:41

> Złodzieje wybrali złodzieja

jako niegłosujący jesteś współwinny.
                        Więc przestań się mazać tylko uznaj, iż też złodziejem jesteś.
                        To będzie twój pierwszy krok w procesie psychoterapeutycznym i być może dzięki temu przestaniesz złodziejem być właśnie.

• mateusz.urbanski Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 12:48

> > Złodzieje wybrali złodzieja
                          >
                          Rozpocznij więc psychoterapię🤣
                          Ach perło roztoczańska daliście świadectwo prawdzie - jesteście bez kręgosłupa moralnego właśnie!
                          A to się wynosi z domu
                          Zabrakło dobrego wychowania, przyzwoitości właśnie😱
                          Bez serc, bez ducha!!! niczym szkieletów ludy😭
                          Kościółkowi - wielkie rozczarowanie właśnie🤣

• perla.roztocza Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 13:11

> Rozpocznij więc psychoterapię🤣
                            > Ach perło roztoczańska daliście świadectwo prawdzie - jesteście bez kręgosłupa
                            > moralnego właśnie!
                            > A to się wynosi z domu
                            > Zabrakło dobrego wychowania, przyzwoitości właśnie😱
                            > Bez serc, bez ducha!!! niczym szkieletów ludy😭
                            > Kościółkowi - wielkie rozczarowanie właśnie🤣

strasznie się miotasz, biednyś, chcesz swoją winę zrzucić na innych.
                            Zaakceptuj w końcu fakt, ze to ty nie poszedłeś na wybory i to był twój wybór.
                            Teraz próbujesz się zrehabilitować.
                            Więc mam dobre wieści.
                            Za 5 lat będziesz mógł to zrobić właśnie.
                            • mateusz.urbanski Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 18:30
                              Perło roztoczańska, ale co z wami?!!!
                              Kościółkowi obłudnicy to wy się rehabilitujcie właśnie🤣
                              Perła klęka przed figurą, ale diabła ma za skórą🤣
                              Takie macie "wartości"właśnie☝️

• x2468 Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 00:16
              Pis bal się zamknąć pedofila czy prokurator Piotrowicz nie pozwolił? Teraz w nagrodę Pucia da mu Orla Białego (Piotrowiczowi).
              • x2468 Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 07:55
                Swoja droga w świetnym towarzystwie się Batyr obracał - złodzieje, bandyci, sutenerzy i prostytutki, pedofile i oszuści kibole, alkoholicy i handlarze narkotyków.. Jednym słowem prawicowa elita prawdziwych patriotow.
                • strzal_w_punkt Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 08:23
                  x2468 napisał:

> Swoja droga w świetnym towarzystwie się Batyr obracał - złodzieje, bandyci, sut
                  > enerzy i prostytutki, pedofile i oszuści kibole, alkoholicy i handlarze narkoty
                  > ków.. Jednym słowem prawicowa elita prawdziwych patriotow.
                  >
                  Poznał rynsztok od podszewki, trudno będzie prawicowej "elycie" go zaskoczyć ;)
                • perla.roztocza Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 08:48
                  x2468 napisał:

> Swoja droga w świetnym towarzystwie się Batyr obracał - złodzieje, bandyci, sut
                  > enerzy i prostytutki, pedofile i oszuści kibole, alkoholicy i handlarze narkoty
                  > ków..

no i czemu kłamiesz?
                  Przecież on nigdy nie był w elitach UE właśnie.
            • x2468 Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 20:14
              Ukradł, może i tobie ukradnie?
            • x2468 Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 20:18
              Batyr ma kolegę pedofila? Tłumaczył się że pomógł koledze dając mu utrzymanie za mieszkanie. Coraz to lepsze kwiatki wychodzą.
          • mtowctrioiw Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 08:41
            Dwa bloki obok mieszkania p.Jerzego inni oszuści też ukradli inne mieszkanie , umowy spisywała ta sama notariuszka. W tym czasie Batyr działał w radzie dzielnicy i miał wgląd w sytuacje mieszkaniową różnych takich panów Jerzych i pań Zoś.
            • x2468 Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 10:55
              Notariusz Karolina Car. Sam prezydent ją ochrania dlatego do może nadal świadczyć usługi trójmiejskim przekrętom, każdemu innemu zakazano by działalności.
              • mtowctrioiw Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 11:34
                x2468 napisał:

> Notariusz Karolina Car. Sam prezydent ją ochrania dlatego do może nadal świadcz
                > yć usługi trójmiejskim przekrętom, każdemu innemu zakazano by działalności.
                >

Długi link o gdańskiej mafii mieszkaniowej i usłużnych notariuszach :

www.google.com/search?q=mafia+mieszkaniowa+gda%C5%84sk+notariusz&sca_esv=8e96b00d1f23abc8&source=hp&ei=_wRRaf7tGN6fwPAP0I_KgAE&iflsig=AOw8s4IAAAAAaVETD0gONW9Wdtb4JEqDdvtqK167BZWU&oq=mafia+mieszkaniowa+gda%C5%84sk&gs_lp=Egdnd3Mtd2l6IhptYWZpYSBtaWVzemthbmlvd2EgZ2RhxYRzayoCCAEyBRAAGIAEMgUQABiABDIIEAAYogQYiQUyBRAAGO8FMggQABiABBiiBEjye1DLD1iLVXABeACQAQCYAWegAeMRqgEEMjMuMrgBAcgBAPgBAZgCGqACmhSoAgrCAgoQLhgDGOoCGI8BwgIKEAAYAxjqAhiPAcICDhAuGIAEGMcBGI4FGK8BwgIIEAAYgAQYsQPCAg4QLhiABBixAxjRAxjHAcICERAuGIAEGLEDGNEDGIMBGMcBwgILEAAYgAQYsQMYgwHCAg4QLhiABBixAxiDARiKBcICDhAAGIAEGLEDGIMBGIoFwgIIEC4YgAQYsQPCAgsQLhiABBixAxiDAcICCxAuGIAEGMcBGK8BwgIFEC4YgATCAgYQABgWGB6YAw_xBSrwTGetGwg1kgcFMTEuMTWgB7bEAbIHBTEwLjE1uAeLFMIHCTAuMS4xMy4xMsgH5AGACAA&sclient=gws-wiz
                • x2468 Re: no TO co Donek ? 28.12.25, 20:24
                  Jest dobra wiadomość. Wspólniczce Batyra w przestępstwie zamknęli interes.
                  www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Szosty-notariusz-z-zarzutami-ws-mafii-mieszkaniowej-n128003.html
    • mtowctrioiw Re: Co bierze Nawrocki? 28.12.25, 10:14
      Dlaczego koordynator służb nie działa w sprawie tej pałacowej i pozapałacowej dilerki ?
      www.youtube.com/watch?v=XH5zO3XGWLA
    • adam.eu Re: Co bierze Nawrocki? 28.12.25, 19:07
      Oj uczciwie jako prawicowiec Perło piszesz:

> Nawrocki, bohater, pięściarz co to połaszczył się w podejrzanych okolicznościac
      > h na mieszkanie niekumatego, nie kontaktującego.

"na tyle kumaty aby popełnić czyny pedofilskie za które został skazany.
      Rodzina go się wyparła a ta 20 metrowa złota komnata by przepadła bo nie płacił czynszu z więzienia.
      Dla takiego mieszkanie z opłaconymi rachunkami to idealna sytuacja.
      To normalna praktyka, i ryzykowna, bo znam przykład podobnego układu, z tym, że ten który miał przejąć mieszkanie po śmierci lokatora umarł wcześniej.
      "

Podają że takich Panów "Jerzych" i opiekunów w stylu Nawrockiego, co wynajdowali takich kumatych inaczej miało być w Trójmieście więcej, jeden przypadł kilka lat temu Nawrockiemu.
      A jeszcze mi przyszło co innego do głowy, było przestępstwo pedofili jest niekumaty Pan Jerzy? Wcale tak nie musiało być, ale dr. Nawrocki z góry wiedział, że nie MUSI się kumatym inaczej opiekować, bo tamtem nie kuma.
      A jeżeli faktycznie ten pan Jerzy był pedofilem, to nie brzydziłbyś się zarabiać na takich Jerzych i dodatkowo nie interesować, czy po wyjściu z pierdla nie kontynuują działalności?
    • mtowctrioiw Re: Co bierze Nawrocki? 28.12.25, 19:43
      Bierze a potem sie rezydentowi miesza wszystko i plącze :
      www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/joanna-szczepkowska-grzmi-po-s%C5%82owach-karola-nawrockiego-po%C5%82owa-narodu-nie-widzi/ar-AA1TaCCC?ocid=msedgdhp&pc=NMTS&cvid=695176ebd13d4216afd63f623a6466cd&ei=19
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Co bierze Nawrocki? 29.12.25, 16:36
      x.com/Lewaklewicowy/status/2005437670999413192?s=20
    • mtowctrioiw Re: Co bierze Nawrocki? 29.12.25, 18:25
      A o białej żabce słyszeliście ?
      www.youtube.com/watch?v=BlOsqpfk8UQ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka