ytartu 30.12.25, 08:51 Czego życzycie sobie na 2026? Moje życzenia: - żeby Nawrocki znormalnial - żeby Rosja przegrała wojnę z Ukrainą . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Czego życzycie sobie na 2026? 30.12.25, 08:59 ytartu napisał: > Czego życzycie sobie na 2026? > Moje życzenia: > - żeby Nawrocki znormalnial > - żeby Rosja przegrała wojnę z Ukrainą . Życzę nie tylko sobie ale również Polsce aby ktoś w roku 2026 przewrócił stolik przy którym siedzi POPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
ytartu Re: Czego życzycie sobie na 2026? 30.12.25, 09:20 no-popis napisała: > ytartu napisał: > > > Czego życzycie sobie na 2026? > > Moje życzenia: > > - żeby Nawrocki znormalnial > > - żeby Rosja przegrała wojnę z Ukrainą . > Życzę nie tylko sobie ale również Polsce aby ktoś w roku 2026 przewrócił stolik > przy którym siedzi POPiS. Niby kto? Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czego życzycie sobie na 2026? 30.12.25, 09:32 ytartu napisał: > no-popis napisała: > > > ytartu napisał: > > > > > Czego życzycie sobie na 2026? > > > Moje życzenia: > > > - żeby Nawrocki znormalnial > > > - żeby Rosja przegrała wojnę z Ukrainą . > > Życzę nie tylko sobie ale również Polsce aby ktoś w roku 2026 przewrócił > stolik > > przy którym siedzi POPiS. > > Niby kto? Żeby Polacy byli dla siebie normalni. Żebyście byli zdrowi i mądrzy. Żeby Rosja przegrała ostatecznie rozszerzenie swego sowieckiego imperium. Żeby forumowicze byli zgodni co do tego że nie należy karmić putinowskich trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czego życzycie sobie na 2026? 30.12.25, 10:13 > Żeby Polacy byli dla siebie normalni. Trzy pisiory w bok od Polaków kacapie! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 12:06 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > > Żeby Polacy byli dla siebie normalni. > > Trzy pisiory w bok od Polaków kacapie! Chamski prymityw nie rozumie, że jedynym życzeniem dla putinowców jak on życzę miejsca w WIĘZIENIU. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 12:16 Trzy pisiory w bok od Polaków kacapie! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 12:23 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Trzy pisiory w bok od Polaków kacapie! Putinowiec nadaje do siebie. Jest tak niekumaty, nie zna języka polskiego ( kiedyś WYZWAŁ mnie że nie puszę poprawnie po polsku za użycie przeze mnie tak powszechnie polskiej używanej partykuły „znowuż” !!! putinowiec nie rozumie dlaczego gubi nicki i jest banowany. I kto to sprawił. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 12:30 Za Ural kacapie marsz! Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 12:36 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Za Ural kacapie marsz! Musi być z nim baaaardzo źle. Bo dalej nadaje do „kacapa” czyli do samego siebie. To zapewne konsekwencje MOJEJ dekonspiracji putinowca: Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 12:40 Twoje IQ jest porażające, przodowniku Komsomołu. 🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 12:50 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > Twoje IQ jest porażające, przodowniku Komsomołu. 🤡 Porażające. I ta trauma. Nie przestaje nadawać do siebie. Putinowiec jeśli do teraz nie pojął, że jest banowany dlaczego to JUŻ NIGDY TEGO NIE ZROZUMIE. Ale wyjaśnił powód: jego IQ jest porażające CZYTAJ PUTINOWCU, jak i przez kogo zostałeś zdekonspirowany bo z pewnością nie przez „kacapa” jak to głupkowato uważa 🤣🤣🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czego życzycie sobie na 2026? 30.12.25, 09:33 ytartu napisał: > no-popis napisała: > > > ytartu napisał: > > > > > Czego życzycie sobie na 2026? > > > Moje życzenia: > > > - żeby Nawrocki znormalnial > > > - żeby Rosja przegrała wojnę z Ukrainą . > > Życzę nie tylko sobie ale również Polsce aby ktoś w roku 2026 przewrócił > stolik > > przy którym siedzi POPiS. > > Niby kto? Wywrócenie stolika wystarczy. Pojawi się wtedy przynajmniej jakaś nowa szansa na zmianę rządów tej ignoranckiej i szkodliwej ekipy duopolu POPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
czciborwielki Ale kto ma wywrócić? 02.01.26, 16:46 no-popis napisała: ... > > Niby kto? > Wywrócenie stolika wystarczy. Pojawi się wtedy przynajmniej jakaś nowa szansa n > a zmianę rządów tej ignoranckiej i szkodliwej ekipy duopolu POPiS. Ale kto ma go wywrócić? Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Ale kto ma wywrócić? 02.01.26, 16:58 Lewica, być moze putinowska, być może braunowska, albo obydwie połączone być może ze wsparciem ratującego polską demokrację Zandberga, to siły mające wywrócić stolik zdaniem czekającego na lewicę Popisa. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Ale kto ma wywrócić? 02.01.26, 18:09 czciborwielki (czyjś cytat): > Wywrócenie stolika wystarczy. czciborwielki: > Ale kto ma go wywrócić? Lepiej pytać ,,po co?''; albo ,,co się stanie, kiedy wszystko zostanie zwalone?''. Ja sądzę, że wiemy, co się stanie, bo już nie raz w historii mieliśmy te stoliki powywracane. Czasem własnymi rękami, a czasem z obcym wspomaganiem. Rzadko bezinteresownym. Jak się rozwali instytucje, prawo, zasady moralne itd., to się ,,nierządem stoi'' tak długo, aż się całkiem padnie. Są rzeczy, które należy w kraju zmienić, ale ten ogólny ,,stolik'' to trzeba raczej podpierać niż zwalać. Chyba, że ktoś lubi rewolucje razem z ich zniszczeniami, nieładem i trupami. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Czego życzycie sobie na 2026? 30.12.25, 09:37 ytartu napisał: > > Niby kto? Jak to kto, czekający na lewactwo 😂🤡😂🤡😂🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Czego życzycie sobie na 2026? 30.12.25, 09:41 m.c.hrabia napisał: > ytartu napisał: > > > > > Niby kto? > > > Jak to kto, czekający na lewactwo 😂🤡😂🤡😂🤡 Jesteś typowy Silny Razem tzn Silni Razem są Słabi Intelektualnie i Psychicznie. Czy naprawdę w wątku o tym kto i co sobie życzy musiał koniecznie, właśnie w tym wątku, odreagowywać swoje frustracje nad swoim marnym życiem? Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 Re: Czego życzycie sobie na 2026? 30.12.25, 14:20 Jak to kto? Nawrocki , Duda, morawiecki, Ziobro, czarnek. Możliwości jest sporo, wystarczą chęci z ich strony. Metzelm się nie nadaje bo po przewróceniu tego stolika mógłby sięgnąć po władzę. A tego proPiS raczej by nie chciał Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czego życzycie sobie na 2026? 30.12.25, 10:05 ytartu napisał: > - żeby Nawrocki znormalnial > - żeby Rosja przegrała wojnę z Ukrainą . To się nazywa "marzenia ściętej głowy". Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Czego życzycie sobie na 2026? 30.12.25, 12:44 Ani jednego realnego życzenia! No smuteczek... 😭 Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 10:27 Trybunał Stanu dla Tuska i pozostałych. Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 10:49 to nie życzenie- to fakt- w 2025 padnie Kłamstwo Smoleńskie MAK/Laska nawet nie życze Publisi Klakierom narracji MAK.Laska by dali radę to godnie przetrawić... Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 13:45 niegracz: > w 2025 padnie Kłamstwo Smoleńskie MAK/Laska Na co padnie? Na mózg? W każdym razie Twój Maklask ma jeszcze niecałe 11 godzin, żeby mu to kłamstwo padło. Zdąży chłopak? A czy po tym padnięciu przestaniesz w końcu na forum publicznym ogłaszać swoje prywatne manie? - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
niegracz Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 18:32 to nie życzenie- to fakt- w 2026 padnie Kłamstwo Smoleńskie MAK/Laska\ 15 lat i wystarczy.. cała notka na Salonie nawet nie życze Publisi Klakierom narracji MAK.Laska by dali radę to godnie przetrawić... Odpowiedz Link Zgłoś
adam.eu Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 11:49 Czego sobie życzę? Jest to forum polityczne. Więc skupię się więc tylko na sprawach politycznych. Aby scena polityczna nie kojarzyła się z chamskimi nawalankami. Aby w Polsce było kilka różnych partii tak, aby zdecydowana większość mogła znaleźć swojego przedstawiciela. Aby prezydent jeżeli już jest, bez względu z jakiej opcji się wywodzi, starał się scalać Polaków, ale i nie kłócić ich między sobą jak i starał się poprawnie żyć z sąsiadami. Jeszcze przydałoby się zmienić konstytucje w kierunku umocnienia władzy parlamentarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 12:19 Aby niegracza zaczęli leczyć Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 14:10 To i ja, wezmę udział w tym festiwalu życzeń niespełnialnych i tak: Życzę sobie, żeby wszyscy moi ulubieni ulubieńcy, byli szczęśliwi, mądrzy, zdrowi, piękni, bogaci. Pozostałym życzę tego, czego nie życzyłem moim ulubionym ulubieńcom... Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Czego życzycie sobie na 2026? 31.12.25, 19:12 Feldmarszałek Towariszcz Wołodymir Czarzastoj wykoleguje kaszebskiego und zostanie premierem.. Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 10:18 x.com/KennobiWan/status/2006368897793130533?s=20 Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Jakieś giemby zakazane 01.01.26, 10:26 ale nie widzę tu Maciory. Czyżby nie zmartwychwstał? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 10:27 Nie widzę tu Maciory. Czyżby nie zmartwychwstał? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 10:28 Wstyd się przyznać: Żeby kilka osób w Polsce i kilkanaście w USA kopnęło w kalendarz. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 13:05 bobislaw.borboje napisała: > Wstyd się przyznać: > > Żeby kilka osób w Polsce i kilkanaście w USA kopnęło w kalendarz. a siebie esbeku też umieściłeś na liście życzeń właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 16:08 Jak wy w waszym Ciemnogrodzie wszystko wiecie a w szczególności kto był esbekiem a kto nie. Najwyraźniej jako kadrowy w Służbie Bezpieczeństwa ty wiesz najlepiej kogo zatrudniałeś a kogo jedyni inwigilowałeś i teraz nikt ci nie wmówi ze czarne jest czarne. Skąd oni w Ciemnogrodzie maja tak wiele tłumoków? Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 16:18 x2468 napisał: > Skąd oni w Ciemnogrodzie maja tak wiele tłumoków? a skąd wy w Światłogrodzie macie tak wiele komunistów właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czego życzycie sobie na 2026? 02.01.26, 12:00 Nie wiesz? Z pisiu, jak któryś komuch przejdzie całkowitą rehabilitacje w służbie prezesowi potem rekonwalescencje to składa aplikacje do koalicji i może zostać przyjęty. Niestety to się nie zdarza. Komuniści w pis czuja się na właściwym miejscu.Jedynie gensek jest inny. Ty wiesz że bycie tłumokiem jest gorsze od faszyzmu i komunizmu razem zsumowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Zapomniałem nadmienić, 01.01.26, 19:12 że w 2026 roku życzę sobie i światu, żeby (poza wymienionymi) odwaliło kitę jeszcze kilka tysięcy w Rosji, kilkadziesiąt w bliskiej ci KRLD i jedna na Węgrzech. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Zapomniałem nadmienić, 01.01.26, 23:16 bobislaw.borboje napisała: > że w 2026 roku życzę sobie i światu, żeby (poza wymienionymi) odwaliło kitę jes > zcze kilka tysięcy w Rosji, kilkadziesiąt w bliskiej ci KRLD i jedna na Węgrzec > h. ty to chyba masz kompleks Rambo właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon47 Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 10:35 Aby to forum stało się platformą dla dorosłych mających coś do powiedzenia i przedyskutowania ludzi, a nie nawalanką różnego rodzaju frustratów, psychopatów i narcyzów, których najlepszą egzemplifikacją jest cymbał o nicku storima. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 11:13 zenon47 napisał(a): cymbał o nicku storima. SŁUSZNIE PUTINOWCU. Rosjanie jak i ten tutaj wspierający bandyckiego Putina w imię ŚMIERTELNIE wrogiej Polsce wielkiej rosji MAJĄ PAMIĘTAĆ, kto ZDEMASKOWAŁ i pozbawił nicków naczeknego tutaj WROGA POLSKI pies.na.czarnych CZYTAJ putinowcu: Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 14:31 Ty się pozbawiłeś rozumu i to już dawno, kacapskie ścierwo. pies.na.czarnych wiecznie żywy. 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 17:52 to.ja.pies.na.czarnych napisała: > pies.na.czarnych wiecznie żywy. 😅 Tak mówiono w PRL. PRL się skonćzył i zakończyła sie hegemonia ZSRR. Po pies.na.czarnych powstały ersatze. CZYTAJ dlaczego ten nick został zbanowany i dzięki komu, bo z pewnością "kacap" nie zbanował by putinowca gloryfikatora wielkiej rosji czyli tego kim BYŁ pies.na.czarnych i czym na polskim forum są jego zmieniające się jak w kalejdoskopie nickowe popłuczyny, . CZYTAJ! Odpowiedz Link Zgłoś
to.ja.pies.na.czarnych Re: Czego życzycie sobie na 2026? 02.01.26, 12:30 Na Ural ch...u 🤡🤡🤡 Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 22:04 Zenuś to znany rusofil. Odpowiedz Link Zgłoś
storima Re: Czego życzycie sobie na 2026? 02.01.26, 15:08 bobislaw.borboje napisała: > Zenuś to znany rusofil. Rusofil to pozytywna cecha. Ten człowiek to putinowiec. Wspierający putiiowską trollnię wraz Rosjaninem uprawiającym tu antypolską nagonkę w antypis przebraniu. Rosjanin pies.na.czarnych dzięki mnie gubi swe nicki. I stał się po zdekonspirowaniu przeze mnie jedynie najbardziej chamskim stworem tego forum. Wspieranym przez grupkę putinowskch oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czego życzycie sobie na 2026? 02.01.26, 12:06 I to jest oczywista oczywistość jak mawiał klasyk i guru pisioków. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 12:12 Kurde, nie wierzę. Gość zamiast życzyć SOBIE zdrowia, urody i pieniędzy życzy SOBIE, żeby ktoś wygrał albo przegrał coś 😆 Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 19:20 Prawdopodobnie już ma (jak ja) i zdrowie i urodę i pieniądze, więc może życzyć sobie czegoś innego (jak ja). Serdecznie życzę Donaldowi Trupowi, żeby zdechł jeszcze w styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Czego życzycie sobie na 2026? 02.01.26, 11:18 bobislaw.borboje: > Serdecznie życzę Donaldowi Trupowi, żeby zdechł jeszcze w styczniu. To wtedy prezydenturę usawskę przejmie (tym razem bez wyborów) niejaki J.D. Vance. Nie wiem, czy będzie z czego się cieszyć. Ja bym raczej wolał, żeby na stanowisku pozostał Trump, ale żeby demokraci w końcu obudzili się z letargu i masowo wygrali midterms . Wtedy mogłoby się okazać, że system demokratyczny radzi sobie z fatalnym królem — to byłoby cenniejsze, niż wymiana tego króla na innego. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
moingeal Re: Czego życzycie sobie na 2026? 01.01.26, 22:59 Totalnego zniszczenia PiS wraz z elektoratem raz na zawsze tak by wypowiedzenie skrutu PiS było by surowo karane. Odpowiedz Link Zgłoś