Dodaj do ulubionych

Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim

04.03.26, 09:22
Ku przemyśleniom.

www.youtube.com/watch?v=2qhcDKBrnaU
www.youtube.com/watch?v=3R3VpqHsE5M
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 11:24
      privus napisał:

> Ku przemyśleniom.
      Trzaskowski to etatowy przegryw.
      • privus Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 05.03.26, 17:30
        Wrócił i z marszu wyrzucił uzurpatora. Czyli wcale nie jest tak, jak malujesz.
    • negativum Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 12:06
      privus napisał:

> Ku przemyśleniom.
      >
      > www.youtube.com/watch?v=2qhcDKBrnaU

W jaki sposób chce wiedzieć europoseł KO o tym w jaki sposób policzono jego głos?
      Wybory są jeszcze tajne.
      • privus Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 13:34
        negativum naTajne to nie znaczy przeprowadzane lekceważąco i nieospowiedzialnie.
        > pisał:

> privus napisał:
        >
        > > Ku przemyśleniom.
        > >
        > > www.youtube.com/watch?v=2qhcDKBrnaU

> W jaki sposób chce wiedzieć europoseł KO o tym w jaki sposób policzono jego gło
        > s?
        > Wybory są jeszcze tajne.
        >
        Tajne to wcale nie oznacza, że mogą być przeprowadzane lekceważąco i nieodpowiedzialnie.
        • negativum Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 16:04
          privus napisał:

> > Wybory są jeszcze tajne.
          > >
          > Tajne to wcale nie oznacza, że mogą być przeprowadzane lekceważąco i nieodpowie
          > dzialnie.

Dowiedz się proszę na kogo oddałeś swój głos.
          • privus Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 16:53
            Ja wiem i nie muszę się o tym dowiadywać. Natomiast nic nie wiem dla kogo mój głos został zaliczony. Zbyt wiele było protestów wyborczych, by nie można było zwątpić w poprawność i rzetelność przeprowadzonych wyborów. Nadmieniam, że komisje nie robiły tego za darmo i mniemam, że średnia dieta na członka Komisji za ok. trzy dni pracy sięgała ok. 2 tys. zł. Jest to co prawd solidny kawałek wytężonej pracy urągający zasadom wynikającym z KP, ale za takie pieniądze niektórzy musza przeżyć cały miesiąc, a ci nawet nie potrafią policzyć prawidłowo głosów nie ponosząc przy tym żadnej odpowiedzialnoścl? ;(
            • j-k zal d.... sciska 04.03.26, 16:59
              ze Karolowi zle z oczu blyska...

wiem, rozumiem. czuje ten "BUL"
            • no-popis Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 17:04
              privus napisał:

Natomiast nic nie wiem dla kogo mój g
              > łos został zaliczony. Zbyt wiele było protestów wyborczych, by nie można było z
              > wątpić w poprawność i rzetelność przeprowadzonych wyborów.
              Piszesz o tych z numerem pesel Giertycha? Proszę przestań.
            • negativum Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 17:32
              privus napisał:

> Ja wiem i nie muszę się o tym dowiadywać. Natomiast nic nie wiem dla kogo mój g
              > łos został zaliczony. Zbyt wiele było protestów wyborczych, by nie można było z
              > wątpić w poprawność i rzetelność przeprowadzonych wyborów. Nadmieniam, że komis
              > je nie robiły tego za darmo i mniemam, że średnia dieta na członka Komisji za o
              > k. trzy dni pracy sięgała ok. 2 tys. zł. Jest to co prawd solidny kawałek wytęż
              > onej pracy urągający zasadom wynikającym z KP, ale za takie pieniądze niektórzy
              > musza przeżyć cały miesiąc, a ci nawet nie potrafią policzyć prawidłowo głosów
              > nie ponosząc przy tym żadnej odpowiedzialnoścl? ;(

Mężowie KO byli w każdej komisji. Ich się pytaj.
              • no-popis Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 17:47
                negativum napisał:
                > Mężowie KO byli w każdej komisji. Ich się pytaj.
                >
                To akurat nic nie rozstrzyga bo każdy tuskowiec to leń patentowany.
                • negativum Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 18:02
                  no-popis napisała:

> negativum napisał:
                  > > Mężowie KO byli w każdej komisji. Ich się pytaj.
                  > >
                  > To akurat nic nie rozstrzyga bo każdy tuskowiec to leń patentowany.

Normalnie lenistwo jest oznaką inteligencji.
                  Ale żądanie przez kogoś, obojętnie kogo, jak został jego tajny głos zaliczony to głupota. Albo mamy wybory tajne, albo pod kalmarami.
                  Po co utrudniać pracę komisji instalując jakieś boksy wyborcze?
                  • privus Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 19:37
                    negativum napisał:

> Po co utrudniać pracę komisji instalując jakieś boksy wyborcze?
                    >
                    Pytanie zasadnicze - czy wybory mają mieć znaczenie istotne dla ustroju systemowego, czy mają służyć jako ściema dla naiwnych wyborców?
                    • negativum Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 21:19
                      privus napisał:

> negativum napisał:
                      >
                      > > Po co utrudniać pracę komisji instalując jakieś boksy wyborcze?
                      > >
                      > Pytanie zasadnicze - czy wybory mają mieć znaczenie istotne dla ustroju systemo
                      > wego, czy mają służyć jako ściema dla naiwnych wyborców?

Chodzi o RP…
                      • privus Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 22:54
                        A jakie znaczenia mają boxy wyborcze, skoro nie wiadomo, jak będą policzone głosy?
              • privus Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 19:33
                Nie pytałem się, skąd kto był. Irytuje mnie bezmyślność i nieodpowiedzialność każdego za swoja działalność.
                • negativum Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 21:22
                  privus napisał:

> Nie pytałem się, skąd kto był. Irytuje mnie bezmyślność i nieodpowiedzialność k
                  > ażdego za swoja działalność.

Przecież Trzaskowski (Korniszon Prince Polo) wskazał winnych.
                  Winne są ogórki z Niemiec…
                  • privus Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 22:51
                    negativum napisał:

> Przecież Trzaskowski (Korniszon Prince Polo) wskazał winnych.
                    > Winne są ogórki z Niemiec…
                    >
                    Z gwiazdami w oczach? :)
    • czciborwielki Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 17:00
      privus napisał:

> Ku przemyśleniom.
      >
      > www.youtube.com/watch?v=2qhcDKBrnaU
      > www.youtube.com/watch?v=3R3VpqHsE5M

Ale o co chodzi?
      • negativum Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 17:34
        czciborwielki napisał(a):

> privus napisał:
        >
        > > Ku przemyśleniom.
        > >
        > > www.youtube.com/watch?v=2qhcDKBrnaU
        > > www.youtube.com/watch?v=3R3VpqHsE5M
        >
        > Ale o co chodzi?

A naruszenie tajności wyborów
      • privus Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 04.03.26, 19:38
        Chodzi o organizację systemy wyborczego poddana wypadkom i przypadkom a nie odzwierciedleniu rzeczywistości.
    • no-popis Re: Nie tylko Stanowski o Trzaskowskim 05.03.26, 17:28
      Ciekawe czy Trzaskowski dalej robi pompki na śniegu :)))))))))))))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka