Dodaj do ulubionych

Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donalda…

09.03.26, 05:47
…jest krajem faszystowskim.
Nie podejmuję się polemiki z tą odważną tezą.
Obserwuj wątek
    • no-popis Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 09:43
      negativum napisał:

> …jest krajem faszystowskim.
      > Nie podejmuję się polemiki z tą odważną tezą.

Ta patologiczna idiotka lewactwa stwierdziła też, że ona w obecnej sytuacji w Polsce nie zdecydowałaby sie na zajsćie w ciążę .....dodam, że ma 69 lat.
      • negativum Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 16:13
        no-popis napisała:

> negativum napisał:
        >
        > > …jest krajem faszystowskim.
        > > Nie podejmuję się polemiki z tą odważną tezą.
        >
        > Ta patologiczna idiotka lewactwa stwierdziła też, że ona w obecnej sytuacji w P
        > olsce nie zdecydowałaby sie na zajsćie w ciążę .....dodam, że ma 69 lat.

Ze swym życiem niech robi to co chce. Problem w tym, że tacy ludzie się wtrącają, do życia innych. Wyśmiewają ich. Tak jakby nie można było wybrać innej drogi na życie.
      • privus Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 21:32
        no-popis napisała:

> Ta patologiczna idiotka lewactwa stwierdziła też, że ona w obecnej sytuacji w P
        > olsce nie zdecydowałaby sie na zajsćie w ciążę .....dodam, że ma 69 lat.
        >
        Chcesz ja zmusić na siłę w imię własnej popapranej ideologii?
    • qwardian Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 09:58
      Mam nadzieję, że dożyję równie zaszczytnego wyboru moich współmieszkańców i wykurzymy z Polski komunizm..
      • bobislaw.borboje Wy już kurzyliście 09.03.26, 10:35
        w stodole w Jedwabnem, polscy naziści.
        • j-k przykra sprawa to byla. ale... 09.03.26, 21:25
          bobislaw.borboje napisała:
          > w stodole w Jedwabnem, polscy naziści.

przykra sprawa to byla. i nikt tego nie chwali

ale z Sovietami (na ziemiach polskich) sie wspolpracowalo, co ?
      • negativum Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 19:57
        qwardian napisał:

> Mam nadzieję, że dożyję równie zaszczytnego wyboru moich współmieszkańców i wyk
        > urzymy z Polski komunizm..

Przecież to emerytka od dekady…
      • no-popis Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 20:44
        qwardian napisał:

> Mam nadzieję, że dożyję równie zaszczytnego wyboru moich współmieszkańców i wyk
        > urzymy z Polski komunizm..
        Jak chcesz dokonać tego wbrew upodobaniom i preferencjom obywateli?
        • negativum Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 20:57
          no-popis napisała:

> qwardian napisał:
          >
          > > Mam nadzieję, że dożyję równie zaszczytnego wyboru moich współmieszkańców
          > i wyk
          > > urzymy z Polski komunizm..
          > Jak chcesz dokonać tego wbrew upodobaniom i preferencjom obywateli?

Edukacją. Myślisz, że dlaczego ministrzycą edukacji za Herr Donalda została komunistka?
          • sverir Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 10.03.26, 07:42
            "Edukacją. Myślisz, że dlaczego ministrzycą edukacji za Herr Donalda została komunistka?"

Dobrze by było zatem zacząć edukację od antykomunistów. Pierwszym krokiem do zwalczania komunistów powinna być umiejętność rozpoznawania takowych. A biorąc pod uwagę, co wykrzykują czołowi antykomuniści, to najczęściej "komunizm" jest określeniem na coś, czego się po prostu nie lubi.
            • bobislaw.borboje Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 10.03.26, 09:47
              Czarnek za swojego ministrowania pokazał dokładnie swoją mentalność bolszewickiego komisarza.

Dla gąbczastomózgiej konserwy ktoś normalny, z liberalnymi poglądami jest "komunistą", bo jest wrogiem.
              Dla gąbczastomózgich bolszewicki komisarz nie jest "komunistą", bo jest SWÓJ.
        • privus Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 21:30
          no-popis napisała:

> qwardian napisał:
          >
          > > Mam nadzieję, że dożyję równie zaszczytnego wyboru moich współmieszkańców
          > i wyk
          > > urzymy z Polski komunizm..
          >
          A rozróżniasz chociaż pojęcie komunizmu od komuny?
        • qwardian Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 22:00
          no-popis napisała:

Nie mam złudzeń, ale wyraziłem życzenie..
    • perla.roztocza Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 10:46
      Tusk Adolfem?
      Jeżeli już to takim bardzo bardzo malutkim Adolfkiem właśnie.
    • eriko Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 21:20
      negativum napisał:

> …jest krajem faszystowskim.
      > Nie podejmuję się polemiki z tą odważną tezą.

U jakiego źródła wzbogaciłeś swą wiedzę o otaczającym świecie?
      • bobislaw.borboje Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 10.03.26, 09:49
        Może u syntetycznej "inteligencji" Mazali?
    • boggi_dan Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 21:20
      To samo gadała o Pisie. Ma to sens.
      Kto by chciał rodzić w takiej Polsce, Włoszech czy innej Japonii.
      Wiadomo, że najlepszymi krajami do życia dla kobiet z dziećmi są Kongo, Mali, czy Somalia.
      Dlatego trzeba sprowadzić dużo emigrantów, żeby zrównać nasz poziom cywilizacyjny z ich i uratować Europę.
    • privus Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 21:26
      Współczynnik profesorski wydaje się mieć też wiele do powiedzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka