negativum 09.03.26, 05:47 …jest krajem faszystowskim. Nie podejmuję się polemiki z tą odważną tezą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
no-popis Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 09:43 negativum napisał: > …jest krajem faszystowskim. > Nie podejmuję się polemiki z tą odważną tezą. Ta patologiczna idiotka lewactwa stwierdziła też, że ona w obecnej sytuacji w Polsce nie zdecydowałaby sie na zajsćie w ciążę .....dodam, że ma 69 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 16:13 no-popis napisała: > negativum napisał: > > > …jest krajem faszystowskim. > > Nie podejmuję się polemiki z tą odważną tezą. > > Ta patologiczna idiotka lewactwa stwierdziła też, że ona w obecnej sytuacji w P > olsce nie zdecydowałaby sie na zajsćie w ciążę .....dodam, że ma 69 lat. Ze swym życiem niech robi to co chce. Problem w tym, że tacy ludzie się wtrącają, do życia innych. Wyśmiewają ich. Tak jakby nie można było wybrać innej drogi na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 21:32 no-popis napisała: > Ta patologiczna idiotka lewactwa stwierdziła też, że ona w obecnej sytuacji w P > olsce nie zdecydowałaby sie na zajsćie w ciążę .....dodam, że ma 69 lat. > Chcesz ja zmusić na siłę w imię własnej popapranej ideologii? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 09:58 Mam nadzieję, że dożyję równie zaszczytnego wyboru moich współmieszkańców i wykurzymy z Polski komunizm.. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Wy już kurzyliście 09.03.26, 10:35 w stodole w Jedwabnem, polscy naziści. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k przykra sprawa to byla. ale... 09.03.26, 21:25 bobislaw.borboje napisała: > w stodole w Jedwabnem, polscy naziści. przykra sprawa to byla. i nikt tego nie chwali ale z Sovietami (na ziemiach polskich) sie wspolpracowalo, co ? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 19:57 qwardian napisał: > Mam nadzieję, że dożyję równie zaszczytnego wyboru moich współmieszkańców i wyk > urzymy z Polski komunizm.. Przecież to emerytka od dekady… Odpowiedz Link Zgłoś
no-popis Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 20:44 qwardian napisał: > Mam nadzieję, że dożyję równie zaszczytnego wyboru moich współmieszkańców i wyk > urzymy z Polski komunizm.. Jak chcesz dokonać tego wbrew upodobaniom i preferencjom obywateli? Odpowiedz Link Zgłoś
negativum Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 20:57 no-popis napisała: > qwardian napisał: > > > Mam nadzieję, że dożyję równie zaszczytnego wyboru moich współmieszkańców > i wyk > > urzymy z Polski komunizm.. > Jak chcesz dokonać tego wbrew upodobaniom i preferencjom obywateli? Edukacją. Myślisz, że dlaczego ministrzycą edukacji za Herr Donalda została komunistka? Odpowiedz Link Zgłoś
sverir Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 10.03.26, 07:42 "Edukacją. Myślisz, że dlaczego ministrzycą edukacji za Herr Donalda została komunistka?" Dobrze by było zatem zacząć edukację od antykomunistów. Pierwszym krokiem do zwalczania komunistów powinna być umiejętność rozpoznawania takowych. A biorąc pod uwagę, co wykrzykują czołowi antykomuniści, to najczęściej "komunizm" jest określeniem na coś, czego się po prostu nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 10.03.26, 09:47 Czarnek za swojego ministrowania pokazał dokładnie swoją mentalność bolszewickiego komisarza. Dla gąbczastomózgiej konserwy ktoś normalny, z liberalnymi poglądami jest "komunistą", bo jest wrogiem. Dla gąbczastomózgich bolszewicki komisarz nie jest "komunistą", bo jest SWÓJ. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 21:30 no-popis napisała: > qwardian napisał: > > > Mam nadzieję, że dożyję równie zaszczytnego wyboru moich współmieszkańców > i wyk > > urzymy z Polski komunizm.. > Jak chcesz dokonać tego wbrew upodobaniom i preferencjom obywateli? > A rozróżniasz chociaż pojęcie komunizmu od komuny? Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 22:00 no-popis napisała: > Jak chcesz dokonać tego wbrew upodobaniom i preferencjom obywateli? Nie mam złudzeń, ale wyraziłem życzenie.. Odpowiedz Link Zgłoś
perla.roztocza Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 10:46 Tusk Adolfem? Jeżeli już to takim bardzo bardzo malutkim Adolfkiem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eriko Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 21:20 negativum napisał: > …jest krajem faszystowskim. > Nie podejmuję się polemiki z tą odważną tezą. U jakiego źródła wzbogaciłeś swą wiedzę o otaczającym świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
bobislaw.borboje Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 10.03.26, 09:49 Może u syntetycznej "inteligencji" Mazali? Odpowiedz Link Zgłoś
boggi_dan Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 21:20 To samo gadała o Pisie. Ma to sens. Kto by chciał rodzić w takiej Polsce, Włoszech czy innej Japonii. Wiadomo, że najlepszymi krajami do życia dla kobiet z dziećmi są Kongo, Mali, czy Somalia. Dlatego trzeba sprowadzić dużo emigrantów, żeby zrównać nasz poziom cywilizacyjny z ich i uratować Europę. Odpowiedz Link Zgłoś
privus Re: Pani Środa oświadczyła, że Polska Herr Donald 09.03.26, 21:26 Współczynnik profesorski wydaje się mieć też wiele do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś