Dodaj do ulubionych

Jeszcze słyszę pi$owców w czerwonych, jak przygłup

03.04.26, 00:33
Jeszcze słyszę pi$owców w czerwonych, jak przygłupy, czapeczkach wyjących w Sejmie - donald tramp! donald tramp!
Obserwuj wątek
    • j-k a ja nie słyszę Platfusów... 03.04.26, 00:57
      pochowali sie ?

moze slusznie - bo Trump wszystkich zrowna :)
    • no-popis Re: Jeszcze słyszę pi$owców w czerwonych, jak prz 03.04.26, 06:10
      kawa_poranna11 napisała:

> Jeszcze słyszę pi$owców w czerwonych, jak przygłupy, czapeczkach wyjących w Sej
      > mie - donald tramp! donald tramp!

...a słyszysz też takie dziwne i tajemnicze głosy w środku głowy?
      ....a widzisz aktualnych szefów służb w czerwonych czapkach z napisem Aurora?
      ....a słyszysz aktywistów SLD, którzy pod wodzą Gawkowskiego śpiewają dawny hymn ZSRR?
      ....a słyszysz Tuska, który na konferencji prasowej, po spotkaniu z Putinem, mówi, że ma podobne standardy jak Putin?
    • hordol no ale co z tego? 03.04.26, 06:15
      no ale co z tego?
      nie pis wybierał w stanach trumpa i nie pis decyduje o jego działaniach politycznych
      jeśli już to miej pretensje do demokratów ,którzy nieudolnie przegrali wybory i do izraela
      • no-popis Re: no ale co z tego? 03.04.26, 06:26
        hordol napisała:

> no ale co z tego?
        > nie pis wybierał w stanach trumpa i nie pis decyduje o jego działaniach polityc
        > znych
        > jeśli już to miej pretensje do demokratów ,którzy nieudolnie przegrali wybory i
        > do izraela
        Każda komuna przegrywa bo opiera się na kłamstwie i narzucaniu ideologii. Kiedyś działało to dzięki zawładnięciu mediami ale w dobie YT tego już nie da się zrobić.
        Komuna UE chce pójść dalej i zorganizował, pod pretekstem zagrożenia, wspólną armię a wtedy to już prawdziwa komuna i taką demokratycznie jest trudno obalić. Na całe szczęście jest ekonomia a ta jest bezlitosna i każdą orwellowską władzę prędzej lub póżno ale obala.
      • stasi1 Re: no ale co z tego? 03.04.26, 09:47
        PiS też nie wybierał Putina a jakoś nie krzyczał w sejmie: Putin, Putin. Z oznaką radości że został wybranym. Co do Trumpa wiedziano jeszcze przed wyborami że on odleciał więc PiS mógł się domyśleć że nie łatwo będzie miała Polska za jego rządów, ponownych.
        • to.ja.pies.na.czarnych Re: no ale co z tego? 03.04.26, 09:52
          PiS też nie wybierał Putina a jakoś nie krzyczał w sejmie: Putin, Putin mimo, że wielu z nich aż się rwało aby tak krzyczeć.
        • hordol Re: no ale co z tego? 03.04.26, 11:45
          Wpływ PiS na wybór Trumpa i jego działania jest zerowy.
          A jeśliś wiedział przed wyborami, że Trump odleciał mogłeś do jego wyboru nie dopuścić 😆
          • no-popis Re: no ale co z tego? 03.04.26, 14:06
            hordol napisała:

> Wpływ PiS na wybór Trumpa i jego działania jest zerowy.
            > A jeśliś wiedział przed wyborami, że Trump odleciał mogłeś do jego wyboru nie d
            > opuścić 😆
            Ale kopnąć PiS aby nie mówić o problemach wywołanych przez ten rząd to okazja, jakiej Stasi nie ominie.
            O wycięciu diagnostyki z finansowania prEz kasę chorych nie napisze.
          • to.ja.pies.na.czarnych Re: no ale co z tego? 03.04.26, 14:19
            > Wpływ PiS na wybór Trumpa i jego działania jest zerowy.

Kto tu mówi o wpływie PiS na ten wybór?
          • stasi1 Re: no ale co z tego? 04.04.26, 19:21
            Ja mogłem nie dopuścić? Jeszcze władzy nad całym światem nie mam. Nawet nad Polską. Nawet nad rodziną nie mam władzy.
            Jednak PiS wysłał Dudę za ocean aby promował Trumpa, jaką owację zrobili na wieść że Trump wygrał, w sejmie? A to trzeba było płakać
    • to.ja.pies.na.czarnych Re: Jeszcze słyszę pi$owców w czerwonych, jak prz 03.04.26, 14:50
      https://pbs.twimg.com/media/HE-YnoQX0AALHRE?format=jpg&name=small
    • czciborwielki Przygłupy kochają przygłupów 03.04.26, 16:08
      kawa_poranna11 napisała:

> Jeszcze słyszę pi$owców w czerwonych, jak przygłupy, czapeczkach wyjących w Sej
      > mie - donald tramp! donald tramp!

Przygłupy kochają przecież przygłupów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka