Dodaj do ulubionych

Program demo Pawła Kowala (mimikra)

09.06.26, 08:27
Paweł Kowal przekonuje, że reprezentuje polską rację stanu.
Czekamy na kolejną jednostkę UPA, znaczy armii ukraińskiej, im. Szuchewycza.

Czekamy na ukradzione PGNiG udziały w złożu ropy i gazu na Ukrainie.

Czekamy na kolejne wywiady, a także ordery Orła Białego, dla Zelenskiego i Kowala.
I pochwały w Tok FM.
Obserwuj wątek
    • bbuldog Re: Program demo Pawła Kowala (mimikra) 09.06.26, 08:43
      Tu: youtu.be/YXsP_66E68M

są jednoznaczne ukraińskie komentarze na temat Polski.

Co zyskujemy odbierając Zelenskiemu order Orła Białego? - Ukraińską nienawiść.
      Wystarczy poczytać komentarze pod filmem.

Na innym ukraińskim kanale ukraiński autorytet Oleh Soskin, doradca Krawczuka i Kuczmy, otwartym tekstem wzywa do zawarcia pomiędzy prawosławnymi pokoju (na Ukrainie postawa ostatnio popularna) i atakowania Polski (korytarz suwalski) i państw bałtyckich. Soskin mówi, że Polska przekazała Ukrainie dużo broni, ale był to złom (czołgi, Kraby, Pioruny itd.), a Polska pozbyła się kłopotu z utylizacją i na tym zarobiła.

Cytuję od momentu: youtu.be/71wDMecuTzQ?t=1998 .
      To co niżej to albo wierne tłumaczenie, albo streszczenie z zachowaniem sensu oryginału. Nie zostało zrobione nic, co by zmieniało sens wypowiedzi:

"Jeśli ukraińskie rakiety mogą polecieć na Moskwę, to oni zaczną myśleć: „A jeśli Budapeszt? A jeśli Warszawa?” Powinniśmy pomóc przekierować rosyjskie ataki na Finlandię i Polskę. Duda nam niepotrzebny. Nam potrzebny papież, prezydent Brazylii, RPA, Saudowiec, „amerykańcy”, premierzy Japonii, Korei Płd. – wszyscy oni mają być gwarantami porozumienia - razem z nimi powinniśmy podpisać zawieszenie broni. I rozwiązać Putinowi ręce, żeby poszedł na Dudę. Przekazujemy tę krwawą sztafetę towarzyszowi Dudzie. Niedługo w marcu wybory. Putin przekształca się w Alijewa. Musi znaleźć połączenie Obwodu Królewieckiego z „matierikowoj czastiu” Rosji. Putinowi potrzebny jest korytarz suwalski. Jak go zdobędzie, będzie miał jedną przestrzeń geostrategiczną – przywrócenie Litwy, Łotwy, Estonii to dla Putina szczęście. Putina będą ubóstwiać."

Co zyskujemy pozostawiając mu order? - Ukrajńską nienawiść i pogardę w rabacie.
      • no-popis Re: Program demo Pawła Kowala (mimikra) 09.06.26, 10:48
        bbuldog napisała:

> Tu: youtu.be/YXsP_66E68M
        >
        > są jednoznaczne ukraińskie komentarze na temat Polski.
        >
        > Co zyskujemy odbierając Zelenskiemu order Orła Białego? - Ukraińską nienawiść.

> Co zyskujemy pozostawiając mu order? - Ukrajńską nienawiść i pogardę w rabacie.
        czyli popierasz decyzję Nawrockiego- no wyduś to z siebie! :)
      • stasi1 Re: Program demo Pawła Kowala (mimikra) 09.06.26, 12:18
        Tylko że w Polsce też od biedy można było by znaleźć chętnych na zbliżenie z Moskwą. Więc jaki problem?
    • pies.na.czarnych Re: Program demo Pawła Kowala (mimikra) 09.06.26, 10:18
      hrzanik
      @chrzanikx
      Paweł Kowal w TOK FM:

- dzisiaj się w Polsce uformował front, ja jestem trochę ofiarą bo mnie szczególnie atakują
      - no nazywają pana służalczym politykiem wobec Ukrainy
      - nikomu nie dałem najmniejszych powodów

Wcale panie Kowal, ale proszę pójść dziś i znów powiedzieć, że „zbrodnia wołyńska nie obciąża państwa ukraińskiego, bo nie istniało” :) x.com/chrzanikx/status/2064238305764331778?s=20
      • no-popis Re: Program demo Pawła Kowala (mimikra) 09.06.26, 10:51
        pies.na.czarnych napisała:

> Wcale panie Kowal, ale proszę pójść dziś i znów powiedzieć, że „zbrodnia wołyńska nie obciąża państwa ukraińskiego, bo nie istniało” :) x.com/chrzanikx/status/2064238305764331778?s=20[/i]
        A kto tego szkodnika ustawił na te zagadnienia? Jakiś inny wróg Polski?
      • storima Re: Program demo Pawła Kowala (mimikra) 09.06.26, 16:31
        pies.na.czarnych napisała:

> hrzanik
        > @chrzanikx
        > Paweł Kowal w TOK FM:
        >
        > - dzisiaj się w Polsce uformował front, ja jestem trochę ofiarą bo mnie szczegó
        > lnie atakują
        > - no nazywają pana służalczym politykiem wobec Ukrainy
        > - nikomu nie dałem najmniejszych powodów
        >
        > Wcale panie Kowal, ale proszę pójść dziś i znów powiedzieć, że „zbrodnia wołyńska nie obciąża państwa ukraińskiego, bo nie istniało” :) x.com/chrzanikx/status/2064238305764331778?s=20

Typowe dla Rosjanina pies.na.czarnych. I ponad setna dekonspiracyjna wpadka.
        Udaje na forach GAZETA.PL zagorzałego przeciwnika PiS i prezydenta Polski Karola Nawrockiego.

A tu nagle linkuje tych, których „krytykuje”.

x.com/chrzanikx
        Tylko dlatego bo służą temu podającemu fałszywe informacje wątkowi i wszelkiej maści antyukraińskiej putinowskiej propagandzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka