Dodaj do ulubionych

Pilne! Herr Karol nie śpi

20.08.26, 13:07
https://pbs.twimg.com/card_img/2089657321861378048/Lezwjf8x?format=jpg&name=medium

Herr Karol nie śpi!
Nawrocki poinformował, że skierował do Trybunału Konstytucyjnego tak zwaną ustawę "lex szarlatan" w trybie kontroli prewencyjnej.
tvn24.pl/polska/ustawa-lex-szarlatan-jest-decyzja-prezydenta-karola-nawrockiego-st9198077
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 14:02
      Posłuchajcie jak się tłumaczy tvn24.pl/polska/ustawa-lex-szarlatan-jest-decyzja-prezydenta-karola-nawrockiego-st9198077
      Dla zamydlenia oczu Bogucki przygotował mu następny bubel.
    • ukos Ciemnogród po stronie szarlatanów 20.08.26, 14:06
      Pardon, nie zauważyłem już istniejącego wątku i założyłem taki:

Batyr właśnie wyrzucił lex szarlatan do "TK", czyli do śmietnika. Kogoś dziwi takie zachowanie wytworu, a obecnie patrona Ciemnogrodu, a zwłaszcza płaskoziemnych antyszczepów?
    • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 14:06
      Donald Tusk
      @donaldtusk
      Trudno w to uwierzyć, ale
      @NawrockiKn
      zablokował ustawę chroniącą pacjentów przed oszustami, wyłudzeniami i groźnymi niesprawdzonymi terapiami. Zamiast po stronie chorych, stanął po stronie szarlatanów.

x.com/donaldtusk/status/2090397807798628816?s=20
      • m.c.hrabia Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 14:15
        aftorytey Jerzy Zięba –
        • ukos Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 14:17
          m.c.hrabia napisał:

> aftorytey Jerzy Zięba –

Trudno nie wiązać wyrzucenia do otchłani z niedawnym lobbowaniem w pajacu.
          • x2468 Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 12:15
            Autorytety, przyjaciele Batyra poseł pis Mejza tutaj z Wielkim Bu.
            https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRzQ_FFM39m0CGSGo6kx1kI-hMdP3vrX3VmgoQcq4xBDyRbfEp4m1yEraRq&s=10
    • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 14:18
      Szarlatan Jerzy Zięba przyjęty w Kancelarii Prezydenta wyborcza.pl/7,75398,32951929,jerzy-zieba-przyjety-w-kancelarii-prezydenta-chodzi-o-ustawe.html

- Zięba to ten który promuje metodę na zawał w postaci dłubania między palcami czymś ostrym np. widelcem i twierdzi, że wystarczy 5 minut tak podłubać i zawał mija.
      • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 14:24
        Czym on przekupił Herr Karola? Szwajcarski zegarek mu sprezentował?

https://bi.im-g.pl/im/34/6c/1f/z32951860AMP,Jerzy-Zieba--Zdjecie-archiwalne.jpg
    • sverir Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 14:23
      Modus operandi Karola:
      - jest projekt
      - idea słuszna
      - Karol dopieprza się do czegoś
      - zgłasza coś swojego
      - wychodzą bzdury

W ostateczności słuszna sprawa zostaje odłożona ad acta, a tutsi i hutu okładają się maczugami.

Ale prawdę mówiąc:
      "Przygotowałem projekt nowelizacji Kodeksu karnego, który jest realnym, skutecznym i przede wszystkim bezpiecznym dla demokracji rozwiązaniem problemu szarlatanów"

Tak jest. Tak samo kodeks karny skutecznie chroni przed pijanymi kierowcami, alimenciarzami zadłużonymi, sprawcami rozbojów. No skutecznie jak cholera.

Kolejna sprawa, którą Karol robi dla wizerunku, a nie dla rozwiązania problemu. I ma rosnące poparcie. Znaczy Polacy cenią sobie wizerunkowe gesty.
      • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 14:26
        > "Przygotowałem projekt nowelizacji Kodeksu karnego, który jest realnym, skutecznym i przede wszystkim bezpiecznym dla demokracji rozwiązaniem problemu szarlatanów"

Jak dotychczas to te jego wszystkie projekty chronią gangsterów, złodziei z PiS i innych przyjaciół Rosji.
        • hordol Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 14:48
          trza se było wybrać trzaskowskiego albo kidawę albo po raz kolejny kmorowskiego i wszystko byłoby podpisane. czemu tego nie zrobiłes,a teraz żale na fk wylewasz?
          • hordol p.s. 20.08.26, 14:54
            wydarzenia.interia.pl/kraj/news-nawrocki-przedstawi-wlasny-projekt-uderzy-w-oszustow-medyczn,nId,23531652
            • pies.na.czarnych Re: p.s. 20.08.26, 14:58
              Dlaczego Herr Karol nigdy nie przedstawia swoich wątpliwości i jednocześnie ewentualnych poprawek w trakcie tworzenia ustaw? To było pytanie, na które nie oczekuję odpowiedzi bo przecież doskonale wszyscy wiedzą w co gra banda pałacowych błaznów.
              • basia_nobile Re: p.s. 20.08.26, 15:02
                pies.na.czarnych napisała:

> Dlaczego Herr Karol nigdy nie przedstawia swoich wątpliwości i jednocześnie ewe
                > ntualnych poprawek w trakcie tworzenia ustaw? To było pytanie, na które nie ocz
                > ekuję odpowiedzi bo przecież doskonale wszyscy wiedzą w co gra banda pałacowych
                > błaznów.

W co grają ?
                • pies.na.czarnych Re: p.s. 20.08.26, 15:09
                  > W co grają ?

Próba wpłynięcia na wynik nadchodzących wyborów. Raz im się udało sfałszować wyniki, ale ten trick nie przejdzie więc próbują inaczej.
                  • basia_nobile Re: p.s. 20.08.26, 15:20

> > W co grają ?
                    >
                    > Próba wpłynięcia na wynik nadchodzących wyborów. Raz im się udało sfałszować wy
                    > niki, ale ten trick nie przejdzie więc próbują inaczej.

Skoro sfałszowali to są lepsi od Tuska.
                    Polityka polega na fałszu i jedni fałszują lepiej a drudzy gorzej. Wygrywają ci co potrafią lepiej .
                    • x2468 Re: p.s. 20.08.26, 16:08
                      Bandyta zaprawiony w boju maczetą bejsbolem i kastetem jest niemal zawsze lepszy od przeciętnego obywatela.
                    • x2468 Re: p.s. 20.08.26, 16:10
                      Nie da się ukryć, profesjonalni oszuści nie tylko od ceł i kawalerek.
                  • hordol Re: p.s. 20.08.26, 15:56

> > W co grają ?
                    >
                    > Próba wpłynięcia na wynik nadchodzących wyborów. Raz im się udało sfałszować wy
                    > niki, ale ten trick nie przejdzie więc próbują inaczej
                    a c? to tusk nie usiłuje wpłynąć na wynik przyszłych wyborów? na wynik poprzednich nie usiłował?
                    (z niewielką pomocą unijnych przyjaciół?)
                    • pies.na.czarnych Re: p.s. 20.08.26, 15:59
                      Batch chce wygrać twoim kosztem. Naprawdę nie widzisz tego?
          • storima Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 16:16
            hordol napisała:

> trza se było wybrać trzaskowskiego albo kidawę

Tylko obywatele polscy mogą wybierać prezydenta Rzeczypospolitej.
          • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 16:44
            > Tylko obywatele polscy mogą wybierać prezydenta Rzeczypospolitej

Storima zazdrosci nam.
            • storima Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 11:26
              storima Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 07:57

> > Tylko obywatele polscy mogą wybierać prezydenta Rzeczypospolitej
              >
              > Storima zazdrosci nam.

Setki razy na tym forum pies.na.czarnych swoimi wpisami udowadnia, że nie wychowywał się w PRL, nigdy nie mieszkał ani w Polsce ani w Belgii na stałe.
              Pisanie, że zazdroszczę tego jest ponownie publikowaniem fałszywych informacji.
            • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 11:50
              > Setki razy na tym forum pies.na.czarnych swoimi wpisami udowadnia, że nie wychowywał się w PRL, nigdy nie mieszkał ani w Polsce ani w Belgii na stałe.

nie istniał :)

Opowiesz nam wreszcie o swojej heroicznej walce antykomunistycznej?
              • storima Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 12:34

> > Setki razy na tym forum pies.na.czarnych swoimi wpisami udowadnia, że
                > nie
                wychowywał się w PRL, nigdy nie mieszkał ani w Polsce ani w Belg
                > ii na stałe.
                >
                > nie istniał :)
                >
                > Opowiesz nam wreszcie o swojej heroicznej walce antykomunistycznej?

Istnieje. Archiwum forum AGORY zawiera wszystkie moje MERYTORYCZNIE udowodnione wpisy ukazujące fałszywe publikacje w celu tworzenia fałszywych tożsamości.

> [b]Opowiesz nam wreszcie o swojej heroicznej walce antykomunistycznej?

Tuziny razy publikowałem udokumentowane odnośniki w sieci które opisują nie tylko fakty z czasów PRL (encyklopedia Solidarności),
                moje związki z Czesławem Miłoszem, Francisem Fordem Coppola, wystawy instalacji/spektakli między innymi w San Francisco Museum of Modern Art, i inne.
                Informacje te znajdują się także we wpisach koleżanek i kolegów ze strony mojego ogólniaka, jak i osób które mnie znają osobiście na forum CZĘSTOCHOWA, gazeta.pl.

• pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 12:44
                > (encyklopedia Solidarności),

Tam nie ma ani słowa o działalności tego faceta.
                • storima Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 13:14

> > (encyklopedia Solidarności),
                  >
                  > Tam nie ma ani słowa o działalności tego faceta.

To normalne.

Będzie to z setki jego wpisów w których zarzuca mi fałszowanie rządowych stron Instytutu Pamięci Narodowej, kradzieży czyjejś tożsamości.
                  Ponieważ czyni to SYSTEMATYCZNIE to są bardzo poważne kryminalne zarzuty.

Przecież pisałem WYRAŹNIE.
                  Na forum Częstochowa GAZETA.PL ludzie którzy mnie znają osobiście w tym byli absolwenci mojego ogólniaka potwierdzają prawdziwość mojej biografii którą tak czy inaczej można znaleźć w sieci.
                • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 13:37
                  Opozycjonista 😂
                  • storima Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 13:54

> > (encyklopedia Solidarności),
                    >
                    > Tam nie ma ani słowa o działalności tego faceta.

ODPISAŁEM:

To normalne.

Będzie to z setki jego wpisów w których zarzuca mi fałszowanie rządowych stron Instytutu Pamięci Narodowej, kradzieży czyjejś tożsamości.

Przecież pisałem WYRAŹNIE.
                    Na forum Częstochowa GAZETA.PL ludzie którzy mnie znają osobiście w tym byli absolwenci mojego ogólniaka potwierdzają prawdziwość mojej biografii którą tak czy inaczej można znaleźć w sieci.

> Opozycjonista 😂

Setki tego rodzaju wpisów
                    w których zarzuca mi fałszowanie rządowych stron Instytutu Pamięci Narodowej, kradzieży czyjejś tożsamości.
                    Systematycznie Rosjanin łamie polskie prawo.

I rozpowszechnia na forum AGORY fałszywe informacje.

Typowe zagrywki kształtowanego w ZSRR politruka.

KONIEC TEMATU.
    • basia_nobile Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 14:33
      Bardzo dobrze, że nie śpi . Trzeba pilnować wyrzutek do ustaw.
      • x2468 Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 12:19
        Strażnicy:
        https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRzQ_FFM39m0CGSGo6kx1kI-hMdP3vrX3VmgoQcq4xBDyRbfEp4m1yEraRq&s=10
    • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 14:48
      https://pbs.twimg.com/media/HQKeORNXcAAVTlz?format=jpg&name=900x900
      • x2468 Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 16:40
        To ten znany sprzedawca skarpetek?
    • x2468 Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 16:38
      Nie może sobie pozwolić na sen bo mu stragan z gaciami firmy "Nauroky" koledzy z złajdaczonej prawicy rozkradną. Taki los "biznesłumena".
    • cranberries1983 Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 16:43
      ad TK to ten leń nie oderbał przysięgo od 4 sędziów
    • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 17:31
      Pani Prezes 👠
      @PaniNaSzpilkach
      ·
      49m
      Premier
      @donaldtusk

doskonale zna „ekspertów”, z którymi Nawrocki konsultował Lex Szarlatan. 😉
      Jaki prezydent, tacy konsultanci.
      #LexSzarlatan #Nawrocki #DonaldTusk #Polityka #Żarowie

x.com/PaniNaSzpilkach/status/2090448838557352424?s=20
    • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 20.08.26, 17:40
      Dariusz Klimczak
      @DariuszKlimczak
      Prezydent zawetował przygotowaną przez
      @MI_GOV_PL ustawę, która miała likwidować białe plamy komunikacyjne w Polsce. W istocie zablokował dostęp do autobusu dla mieszkańców wsi i małych miejscowości.

10 milionów Polaków nadal będzie miało problem z dojazdem do pracy, szkoły, lekarza czy urzędu.

Pan prezydent zapomniał, że białe plamy komunikacyjne nie mają barw politycznych, mają za to konkretny adres i dotyczą konkretnych ludzi.

Powiem jedno: można zawetować ustawę, ale nie można zawetować potrzeb 10 milionów Polaków. Nie można zawetować ich prawa do normalnego życia i swobodnego przemieszczania się.

Każdy mieszkaniec wsi oraz małych miast powinien wiedzieć, że od teraz to Prezydent Nawrocki jest odpowiedzialny za brak autobusu do szkoły, lekarza czy do pracy w innej miejscowości. Zablokował on ustawę która gwarantowała minimum 4 pary połączeń dziennie między gminami i powiatami, zablokował standardy bezpieczeństwa, czyli np. limit wieku autobusów, które muszą być wyposażone w pasy bezpieczeństwa itp.

W ustawie zadbaliśmy o mieszkańców najmniejszych miejscowości, gdzie dotychczas nigdy nie jeździły autobusy, gdzie ze względu na położenie (np. przysiółek pod lasem) żaden wójt nigdy nie ustanowił tam regularnej linii. Stąd nasza ustawa wyszła z rewolucyjnym rozwiązaniem: przejazdy na żądanie samochodami osobowymi, które zorganizuje gmina na koszt rządowego funduszu, kiedy nie ma innej możliwości dostania się do lekarza lub w innych wyjątkowych sytuacjach! Prezydentowi także się to nie spodobało!

Prezydent zablokował także koordynację przewozów, którą mały zapewnić samorządy województw. Nie trafiły do niego argumenty, że dzisiaj jest problem z dublowaniem się nieskoordynowanych połączeń, a dzięki pracy integratora w postaci marszałka województwa mogliśmy ustanowić ich dużo więcej, połączenia byłyby częstsze i do wielu nowych miejscowości!

Weto prezydenta Nawrockiego to działanie przeciwko mieszkańcom polskiej wsi oraz małych miasteczek! Wszędzie, gdzie pojawi się temat braku autobusu, właściwego skoordynowania transportu autobusowego z koleją, uwzględnienia komunikacji podmiejskiej do małych miejscowości, wykluczenia komunikacyjnego, będę mówił, że to wina prezydenta Nawrockiego. To on zablokował ustawę, która w systemowy sposób miała walczyć z wykluczeniem komunikacyjnym 10 mln Polaków!

Ignorancja zarówno Kancelarii Prezydenta, jak i jego doradców na temat życia Polaków na wsiach i w małych miejscowościach jest wprost porażająca.
      https://pbs.twimg.com/media/HQKhY3CXkAAMc5p?format=jpg&name=medium
    • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 10:47
      W kontekście vet.

Czy
      @NawrockiKn
      sprzyja PiS?
      76% -TAK
      24% -NIE

Czy sprzyja Konfederacji?
      62 % -TAK
      38 % -NIE

https://pbs.twimg.com/media/HQOpYMQXQAA7rky?format=jpg&name=medium
    • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 10:58
      Ledwo rok minął, a tu taki spadek. Jeszcze klika miesięcy i będzie stal gorzej niż Duda.

Po roku prezydentury
      @NawrockiKn

❌chęć oddania głosu deklaruje 38,6%
      ⛔️Przeciwnego zdania jest 45 %
      ⭕️Nie ma zdania 16,4 %

https://pbs.twimg.com/media/HQOtmiIWIAEFg_i?format=jpg&name=medium
    • pies.na.czarnych Re: Pilne! Herr Karol nie śpi 21.08.26, 13:16
      Polska rok 2055.
      Warszawski Szpital Kliniczny im. Brauna i Nawrockiego.
      Specjaliści po kierunku medycznym na KUL leczą depresję.

https://pbs.twimg.com/media/HQO3wSUWYAANH42?format=jpg&name=medium

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka