Gość: Jagnieszka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:14 Poparcie Olina dla Juszczenki? (albo-albo) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
create Sejm nie dla pomarańczy 26.11.04, 15:17 Ten stryjewski niewie co to jest reklama. Reklamowac można danego producenta/importera a nie cała ich grupę. Praktycznie jakby pomarańcz miała naklejkę jakiejś firmy importującej pomarańcze - to można by było to nazwać raklamą, jeżeli była poprostu pomarańczą bez oznaczeń rodzajowych, to reklamą nie jest. Wiemy że Pan Stryjewski działa krypto-stronnicwie rosyjskim w sejmie, ale czy musi dawac o tym znać w tak prymitywny sposób? Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Sejm nie dla pomarańczy 26.11.04, 15:18 wszystko jedno - pomarańcze są wrogie i napływowe nie to co narodowe i katolickie jabłka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk Niech żyją słowiańskie buraki !!! (i rydze...) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: POPRAWNOŚĆ POLITYCZNA NAKAZUJE POMARAŃCZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:30 A jeden gość z Unii Wolności to zaczął żreć pomarańcze pomimo, że dostaje od tego wysypki. Chodzi cały kostropaty i popuchnięty, ale żreć pomarańczy nie przestaje, bo tego wymaga poprawność polityczna. Ma to tą dobrą stronę, że zniknął z ekranów telewiżyjnych i nie musimy oglądać tego niesympatycznego UWola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Re: Sejm nie dla pomarańczy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.04, 15:24 Stryjewski zakpił z polskiego okrągłego stołu, który przed laty wymyślili mądrzy komuniści. Oleksy żart zrozumiał. Szkoda, że Ty nie zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Sejm nie dla pomarańczy 26.11.04, 15:27 nie zrozumiałam czy mozesz mi wyjaśnić? najlepiej w punktach, to będzie mi łatwiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywatel Re: Sejm nie dla pomarańczy IP: *.gawex.pl / *.Gawex.PL 26.11.04, 15:48 Niech oni się wezmą za samych siebie, a nie zajmują się Ukraina. Wygląda to jakby "Uczył Marcin Marcina" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LENIN [...] IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.04, 15:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Krótka historia okragłego stołu. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.04, 15:49 Najpierw komuniści zrobili nacjonalizacje. Wszystko co ludzie mieli umieścili na stole. Gdy ktoś protestował i mówił, że tam leży jego własność, to wołali: " Won ! To państwowe! ". Któregoś razu poszli po rozum do głowy i postanowili zrobić okragły stół. Zawołali Wałęsę. Wałęsa odrabał siekierą cztery rogi od stołu. Ludzie myśleli, że odzyskają własność. Wtedy komunisci zawołali : Won! To co leży na okrągłym stole to nasza święta własność. Kapitalistów! " Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Sejm nie dla pomarańczy 26.11.04, 15:32 Coz, ja rowniez nie rozumiem...hmmm...A co do zakazu importu pomaranczy:), rozszerzylbym go jeszcze na cytryny, w koncu kapusta kiszona moze byc ich doskonalym zamiennikiem. Pomysl tym lepszy, bo juz w naszej historii sprawdzony:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Oleksy ma racje.Stryjewski watły a On okragły jak IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.04, 16:07 stół. Gdyby przed laty Stryjeski poparł polski okrągły stół, to stać by go dziś było nie tylko na pomarańcze. Ale Styjewski niczego się nie nauczył i nawet nie popiera ukraińskiego okragłego stołu. Szkoda, bo może by się stał okragły jak Oleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
eurisko Re: Oleksy ma racje.Stryjewski watły a On okragły 26.11.04, 16:25 jak to czytam, to przypomina mi się dowcip o facecie, któremu - co by mu lekarz nie narysował - kojarzyło się z seksem. Niektórym najwidoczniej wszystko kojarzy się z okrągłym stołem. tylko niech potem nie mówią - jak facet z dowcipu - a kto mi takie świństwa rysował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek A zauważyłeś, że pomarańcze są okragłe ? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 26.11.04, 17:06 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: FRASYNIUK GIEROJ, LUBI UDERZYĆ WĄTŁEGO ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 17:33 Frasyniuk uderzy, ale tylko takiego przeciwnika, który jest dostatecznie wątły. Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Oleksy ma racje.Stryjewski watły a On okragły 26.11.04, 16:52 Nie popadajmy w przesade, lata 60', 70' i 80 - te, kiedy to w wieczornych wiadomosciach hucznie odtrabiano, ze statek z cytrusami wplynal do gdynkiego czy szczecinskiego portu mamy juz za soba. Pomarancze sa niewiele drozsze od jablek. A co do samej postury tego nawiedzenca, to raczej jakies inklinacje genetyczne powoduja o wygladzie tego chrzaszcza. Ciekawe ile razy w ciagu dnia mdleje z niedozywienia? Moze miast dawac na tace, bulke z okrasa sobie kupi i troche sie podtuczy? A tak w ogole to co Stryjewski robil przed 89' i w czasie trwania okraglego stolu? Chyba nic wielkiego, bo jakos sobie nie przypominam tego chudego PALANCINY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochany w elpeer On się żywi Ideą i Sprawą!!! IP: *.jjs.pl 26.11.04, 17:15 Więc nie wolno z niego kpić, bo to wielki Bojownik!!! Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: On się żywi Ideą i Sprawą!!! 26.11.04, 17:21 A mi raczej wyglada na wampira energetycznego. No ale jesli zywi sie jak twierdzisz ideami to dlugiego zywota mu nie prorokuje. Wszak idealy przemijaja i szara rzeczywistosc w formie katza po przegranych wyborach, i nieotrzymaniu w konsekwencji kolejnego mandatu, tez dopasc go moze. I co wtedy? Smierc GLODOWA, lub kolejne idee aby wyzyc. Polityka to sam brud, ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I love Stryj!! On się naenergetyzuje na Podkarpaciu IP: *.jjs.pl 26.11.04, 18:02 Tam bogobojne starowinki nie pozwolą Mu się zagłodzić. Tym bardziej, że w przeciwieństwie do funduszy Idee w skali powiatu wcale nie są mniejsze, wręcz przeciwnie. Tam są dopiero Ideowcy! Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: On się naenergetyzuje na Podkarpaciu 26.11.04, 18:33 Pomysl wydaje sie byc trafny. A w razie gdy mu akumulatory sie rozladuja, moze podladowac je w cieple slow ojca Tadeusza w Toruniu. A tak swoja droga ciekawym czy fika w lozku z malzonka i czy sil mu na owe BEZECENSTWA starcza. Inna sprawa to wyglad polowicy, jak znam zycie to pewnie 150 kilowe przeciwienstwo naszego "zlotoustego mowcy". Uchhh, kochana redakcjo, moze by tak fotke bialoglowy pOsla kiedys zamiescic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Sejm nie dla pomarańczy IP: *.akacje.pl / 195.28.170.* 26.11.04, 16:22 srull napisała: A co do zakazu importu pomaranczy:), > rozszerzylbym go jeszcze na cytryny, w koncu kapusta kiszona moze byc > ich doskonalym zamiennikiem. Popieram. Nie ma to jak filiżanka herbaty z kiszoną kapustą. Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Sejm nie dla pomarańczy 26.11.04, 16:55 Owszem, napisalem to majac w pamieci lata szescdziesiate i punkt widzenia na import cytrusow Gomulki, ktory radzil stosowanie zamiast cytryn ersatzu w postaci kapusty kiszonej. Hahahaha. Jak widac historia lubi sie powtarzac i tylko czekac nam pozostaje, az jakis "nawiedzony z Brzozowej" po ten srodek "obrony polskiej gospodarki" siegnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libero Re: Sejm nie dla pomarańczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:50 tak panie S. nie należy reklamować importerów pomarańczy - bo to zgniła prozachodnia masońska banda!!! Należy popierać rodzimych - polskich producentów pomarańczy. Najlepiej niech jeszcze będą prawdziwymi katolikami!!!! Tak trzymac panie S.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
niewir ZOSTAWCIE STRYJEWSKIEGO W SPOKOJU ! 26.11.04, 20:23 Wszystkich, którzy ośmieszają i planują ośmieszać pana posła Antoniego Stryjewskiego poważnie ostrzegam: NAŚMIEWANIE SIĘ Z CHOROBY PSYCHICZNEJ CZŁOWIEKA W POLSCE JEST KARALNE I NIEMORALNE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blekot Re: ZOSTAWCIE STRYJEWSKIEGO W SPOKOJU ! IP: *.home.cgocable.net 27.11.04, 17:34 Nie nasmiewajcie sie ze Stryjewskiego. Z kalectwa nasmiewac sie nie nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: Sejm nie dla pomarańczy IP: *.dgt.com.pl / *.dgt.com.pl 26.11.04, 15:19 nie lubię Oleksego, ale b. dobrze, że temu kretynowi tak odpowiedział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaga Re: Sejm nie dla pomarańczy IP: *.crowley.pl 26.11.04, 15:19 Zapisuje tego posłą jako ozdobe dotychczasowego pocztu sejmowych cymbałów,gdzies pomiedzy Jaskiernia a Waniek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balas Sejm nie dla pomarańczy IP: *.roemd1.lb.home.nl 26.11.04, 15:20 kretyn. chyba ze zartowal i to ja jestem kretynem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Sejm nie dla pomarańczy IP: *.tvp.pl 26.11.04, 15:25 biedny Naród mający takich przedstawicieli ::(((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDWARD GIEREK [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Palant! 26.11.04, 15:31 Sława! Nie lubie Oleksego, ale slusznie mu sie odgryzl:))) Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Ślepa rusofilia LPR-u wychodzi na kazdym kroku IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 26.11.04, 15:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KMS Tak jest! Nie reklamować importerów pomarańczy gdy IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:35 polskie kartofle na polach gniją! A banany opadają z drzew na Podlasiu! Niech żyje LPR i jego światli posłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: python [...] IP: *.jota.digi.pl 26.11.04, 15:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamienił stryjek Stryjkowski to mój ulubiony poseł. Pełen wyczes. IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 26.11.04, 16:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LPR ach LPR!!! Stryjkowski to mój ulubiony poseł. PEŁNA OPCJA IP: *.jjs.pl 26.11.04, 17:18 PEŁNA OPCJA jeżeli o idiotyzm chodzi. Wszytko jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamienił stryjek a i wygląd solidnie wyparzonego indora też. IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 26.11.04, 17:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryter Re: Sejm nie dla pomarańczy IP: 217.153.183.* 26.11.04, 16:10 Łby sobie jeszcze na pomarańczowo pomalujcie. Oleksy już irokeza nie może zrobić sobie, ale Tusk i Frasyniuk - czemu nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasyl pomaluj sobie jaja na czerwono... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 16:22 bo cała reszta już chyba jest czerwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: pomaluj sobie jaja na czerwono... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:56 oczywiście, jeżeli ryter je ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak katolik PANIE STRYJEWSKI !!! Jestem katolikiem IP: *.crowley.pl 26.11.04, 16:26 (miałem wstapić do klasztoru męskiego, jednak moim powołaniem okazała się rodzina), jestem Polakiem, któremu bardzo drogie są wartości narodowe. Ale słabo mi się robi jak przeczytałem to co Pan chrzanisz!!!!! Walnij się Pan w łeb, albo idź do psychiatry! No bo ludzka głupota musi mieć jakieś granice. Przynosi mi Pan wstyd próbując reprezentować wartości katolicko-narodowe będąc takim imbecylem. Dlatego potem wszyskich "nas" traktują jak idiotów:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l tym się różnisz od Stryjewskiego i jego kumpli IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 26.11.04, 17:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek A jesli jej kanapkę? IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 26.11.04, 17:03 A jesli posłowie jedza kanapki w sejmie? Czy to oznacza że reklamują producentów pieczywa, masła, wędlin czy co tam jeszcze mają w kanapkach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olin Towarzysz Ałganow uwielbia pomarańcze. IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 26.11.04, 18:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kruczek Re: Sejm nie dla pomarańczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 18:08 A moze tak parlamentarzyści zamiast ekscytować się tym, co się dzieje na Ukrainie pomyśleliby raczej o ludziach bez pracy i zasiłków we własnym kraju!!!! idą święta!!! dla kogo będą wesołe to będą!!!Wstyd panowie posłowie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lubawa1 Re: Sejm nie dla pomarańczy 26.11.04, 18:09 ten posel to ma fajne motto na swej stronie www: Bóg, Honor, Ojczyzna (strona w przebudowie) jak dla mnie bomba :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirko Bardzo sluszna uwaga IP: 194.221.211.* 26.11.04, 18:21 Na stole prezydilanym powinny lezec polskie marchewki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLD-UPek Czy towarzysz Pęczak też dostał pomarańcze? IP: *.czajen.pl / *.czajen.pl 26.11.04, 18:30 Jeśli nie, to prezydium sejmu ma jeszcze szanse naprawić to niedopatrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: Bardzo sluszna uwaga 26.11.04, 19:02 Obawiam sie, ze pomysl z marchewka tez nie bylby dobry, niektorym moglaby skojarzyc sie z czyms gorszym. No to moze DYNIE? Tfu, dynie tez nie, bo tracic to moze o wasalstwo wzgledem Stanow. O, mam! Jesienny lisc debu, czasem odcien pomaranczy na nim odnalezc mozna. Tak, dab bedzie doskonaly. W koncu te korzenie jako wiara naszych occow, nie poddajacy sie wichrom i zamieciom dziejowym. Najlepiej gdyby ten lisc pochodzil z Bartka. Hmmm, kurcze, tylko i w tym przypadku kojarzyc z czyms rowniez sie moze. Z opadajacym listkiem figowym, odkrywajacym, ze gornolotne frazesy wypowiadane z trybuny sejmowej sa li tylko pod publiczke a sluza wylacznie zdobyciu poparcia w nastepnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 A LIPA???? 26.11.04, 19:14 a może lipa? polska lipa, pod którą siadywał Kochanowski??? "Gościu, siądź pod mym liściem..." przecie! kurcze, zaraz mnie jakaś szopenowska wierzba wygryzie ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
srull Re: A LIPA???? 26.11.04, 19:30 Kochany, od razu tam lipa. Przeciez zaraz dowiedzielibysmy sie, ze Kochanowski byl Zydem. A pomysl z jej lisciem to wymysl masonow i polakozercow. Trza miec glowe na karku i starannie wazyc w tej sprawie koncepty. Proponuje ogolnopolskie referendum na ten temat. Fundusze na nie zbierzemy obcinajac budzet hmm... na przyklad oswiaty. Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: A LIPA???? 26.11.04, 19:35 referendum - dobra rzecz (można obciąc budzet na wydania Kochanowskiego, bo skoro i tak był zydem...) ale czas nagli moze po prostu natychmiast zwrócimy się do autorytetu tutejszego forum, czyli oszoloma.z.radia.maryja on nam natychmiast wyjaśni, który owoc jest polski i niepodrabiany PS hm, jeśli już to "kochana"... Odpowiedz Link Zgłoś
srull Kochana ;) 26.11.04, 19:48 Nie wiem czy to dobre rozwiazanie. A co na to gornicy, rolnicy i hutnicy? Przeciez nie mozemy kierowac sie zdaniem jednej opcji. Moja propozycja jest taka, nalezy w trybie pilnym odwolac Kwasniewskiego z Ukrainy, to raz, dwa, zaprosic do kraju don Kobylanskiego z Leppiejem, trzy, wyslac w tej sprawie pismo do Watykanu. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonus Re: Bardzo sluszna uwaga IP: *.proxy.aol.com 27.11.04, 04:57 Jezeli ten 0leksy byl kiedys agentem wywiadu wojskowego i to jego bardzo tajnej czesci to swiadczy, ze faceci odpowiedzialni za werbunek byli ciagle pijani albo rozmyslnie dzialali na szkode wywiadu. Tylko tym mozna tlumaczyc zwerbowanie takiego c...... do wywiadu. Byloby ciekawiej gdyby zamiast pomaranczy polozyl przed soba w Sejmie uzyty podklad do menstruacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Krzepa RKN w wydaniu A. Stryjewskiego:) IP: 82.160.16.* 26.11.04, 18:50 Jaki członek(A. Stryjewski) taki ruch(polityczny):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricky Stryjewski na golasa ! IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 26.11.04, 19:28 Poseł Stryjewski powinien po Sejmie chodzic na golasa, bo ubrany reklamuje producentów konfekcji. Odpowiedz Link Zgłoś
lipa55 Re: Stryjewski na golasa ! 26.11.04, 19:36 i nie pokazywac sie w TV, bo reklamuje producentów kamer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus Czy godzi się.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.04, 19:31 .. by najwyższa władza ustawodawcza reklamowała importerów pomarańczy? Nie godzi się!!! Podobnie jak stolarzy, tapicerów, elektryków, krawców, producentów krucyfiksów oraz psychiatrów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narodowy Re: Sejm nie dla pomarańczy, ani dla wstążeczek, IP: 213.17.133.* 26.11.04, 19:50 ani dla CHORAGIEWEK... Tylko, co tam robi Stryjewski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak Re: Sejm nie dla pomarańczy, ani dla wstążeczek, IP: *.dip.t-dialin.net 26.11.04, 20:16 tak sobia mysla toz to lobing na te pomarancza,ktos tu ladnie chca forca zbic. tutaj powinien wejsc pan super agent R.G.popytac sie ,spotkac sie,wysondowac sie,obiad najesc sie, i na komisja we wolne wnioski.czeba robic lad z tym palatajstwem.I tyle !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
aniaczepiel Re: Sejm nie dla pomarańczy 26.11.04, 20:29 Jakbym była posłanką,to bym nie nosiła żadnych pomarańczowych wstążeczek tylko ubierała się na niebiesko,bo niebieski jest kolorem odwrotnym do pomarańczowego (można to sprawdzić na Paint w Windowsie) a poza tym to jest mój ulubiony kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czekot Re: Sejm nie dla pomarańczy IP: 195.117.68.* 27.11.04, 00:36 aniacipo-może kiedyś dostąpisz tego zaszczytu[oby jak najpóżniej]bo mam nadzieję,że do tego czasu twój mózg troczę podrośnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nessus Kretynizm co poniektórych posłów nie zna granic. IP: *.net-serwis.pl 26.11.04, 20:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: Sejm nie dla pomarańczy IP: *.Elektron.pl 26.11.04, 22:48 Hmm. Ruch Katolicko-Narodowy. Już sama nazwa mówi o kondycji intelektualnej członków tej partyjki. "Katolicki" znaczy "powszechny", więc - albo katolicki, albo narodowy. Nie ma "ogólnych szczegółów". A ci, co się na Kościół powołują, a jak widać najbardzie intersów Rosji bronią, to już naprawdę dziwna frakcja... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Sejm nie dla pomarańczy 26.11.04, 23:15 to że niepodoba sie komuś Juszcenko nie znaczy wcale że musi się podobać janukowycz..kto nie znami ten przeciw nam? przecież to jest hitlerowska zasada! Jak ty Puchatku mozesz takązasadę stosować w zyciu ty taki supernowoczesny katolik! Odpowiedz Link Zgłoś