Dodaj do ulubionych

LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow

IP: 68.214.176.* 01.12.04, 16:44
Bedziemy przeszukiwac blok po bloku, piwnice, klatki, klopy w poszukiwaniu
tej zakaly bogobojnej Polski, tych murarzy pomnikow Mikolajowskich. Kazdy
komitet zobowiazal sie znalezc 10 masonow w kazdym bloku. Oboz koncentracyjny
buduje sie jako aneks do kampusa Uczelni Rektora Rydzyka w Toruniu!
Oczyscimy Polske z masonow!
Obserwuj wątek
    • yossarian18 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 17:00
      Chala po co się kompromitujesz? Nie wiesz, że w Polsce liczba masonów nie
      przekracza 1 tys.
      Giwi, nożyczki prosimy!
      • lipa55 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 17:01
        tysiąc????
        i nie potraficie sobie z nimi poradzić????
      • Gość: chala powodzenia w lowach, lpraki! IP: 68.214.176.* 01.12.04, 17:05
        na katonazoli nieposlusznych rydzykowi, na masonow. A demokracja rosnie w sile
        i poparcie miedzynarodowe. Nie na darmo mamy pokaz solidarnosci swiata
        zachodniego wobec antydemokratycznych sil . A ND nie wie jak zareagowac, bo
        boi sie demokracji jak diabel ognia. Wasz agodzina uplynela: rolnicy maja
        forse, UE daje inwestycje, wzrost i dochody, swiat przeciw wszelakim
        faszystom.i antysemitom. Kwas nasz chlopak i kochamy go, podobnie jak kochamy
        Belke, tez naszego chloca.
    • Gość: LPRnieZyd LPR- Blokowe Komitety Szukania Obrzezanych IP: *.internal / *.tylerpenn.com 01.12.04, 17:09
      Liczymy na liczny udzial pan, abysmy nie zostali posadzeni o pedalstwo podczas
      zagladania do gaci.
      • oja83 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Obrzezanych 01.12.04, 19:04
        przypominam,że Żydzi to nie tylko Ci obrzezani-do tej narodowości można też
        właczyć:
        -ludzi mówiących coś co nas drażni a czemu nie umiemy sie logicznie
        przeciwstawić bo nie mamy argumentów
        -biskupów ''śmiących zdjęć''ważnych proboszczów
        -kibiców nie tych co trzeba klubów
        -wielu innych,którzy myślą niezgodnie z duchem pewnej rozgłośni

• Gość: LPRoUB Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Obrzezanych IP: 5.3.1R* / 216.61.101.* 01.12.04, 21:21
          Nie ma rady.Musimy wiec rozwinac dzialalnosc Giertychjungen i zoraganizowac
          lepiej nasz Urzad bezpieczenstwa Publicznego. Na poczatek na drzwian mieszkan
          wszystkich Zydow bedziemy wieszali zolte gwiazdy, a jezeli to nie pomoze nasze
          gestapo sobie z nimi poradzi.
          • oja83 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Obrzezanych 02.12.04, 18:00
            są jeszcze inne metody np tzw getto ławkowe czyli nie pozwólmy naszym dzieciom
            bawić się a co dopiero chodzić do szkoły z ''wrogiem ideologicznym''
            dalszych pomysłów radzę szukać w książce niejakiego Adolfa H.pt''Mein Kampf''
    • oszolom.z.radia.maryja Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 17:24
      w Polsce jdst ok 500 masonów ale są to ludzie pieniędzmi władzą wpływami w
      mediach itd itd
      • lipa55 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 17:26
        proponuję, abyś uzgodnił z yossarianem liczbę króliczków, których gonicie

PS a z wpływami w kościele również?
        • oszolom.z.radia.maryja Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 17:32
          Dokładna liczba masonów jest trudna do ustalenia.. to satylko dane przyblizone
          orientacyjne..przyjmijmy że masonów w Polsce jest między 400 a 500
          • lipa55 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 17:34
            podobnie jak dokładna liczba katolików...
            a w jaki sposób ich liczycie?
            • oszolom.z.radia.maryja Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 17:44
              katolików łatwiej policzyć...w wielu krajach przy spisach powszechnych jest
              stawiane pytanie o wyznanie
              • lipa55 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 17:45
                ale ja pytam, jak liczycie masonów, oszołku
                • oszolom.z.radia.maryja Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 17:46
                  To nasza słodka tajemnica
                  • lipa55 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 17:47
                    to widać
                    rzucacie kostką albo wyciągacie cyferki z kapelusza
                    każdy z innego...
                    • oszolom.z.radia.maryja Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 17:54
                      rozumie,m że to są wasze metody tropienia polskich faszystów...wybacz ale w ten
                      sposób niczego nie zwojujecie koledzy antyfaszysci..dajcie sobie spokój s tym i
                      idźcie lepiej do knajpy na piwo
                      • lipa55 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 17:56
                        ?
                        i po co ta nagła zmiana tematu?
                        ja tylko pytam, jak liczycie masonów, a ty mnie, biedną kobietę, wyzywasz od
                        lewaków i faszystów...
                  • Gość: chala slodka tajemnica? jak pedalizm Paetza i Jankosia? IP: 68.214.176.* 01.12.04, 17:50
                    tudziez choroba psychiczna Rydzyka?
              • oja83 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 18:57
                tylko,że obecnie są dwa nurty katolocizmy-rzymsko katolicy (tzn swiadomi tego w
                co wierzą)oraz toruńsko -katoliccy czyli mniej chlubna reszta wypaczająca swoją
                postawą sens wiary
            • yossarian18 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 18:35
              W jakimś masońskim piśmie(chyba Ars Regia albo Wolnomularzu Polskim) liczba
              wolnomularzy była szacowana na kilkuset(300-500). Jeśli wliczyć w to
              organizacje pseudomasońskie jak Rotary czy Lionsi to ich liczba może wzrosnąć.
              • Gość: antybydle yossi przyjacielu...... IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 18:52
                przechrzty. Uważaj dziś wieczorem byś na skutek roztargnienia nie zapiął
                rozporka w piżamce na jądra a nie guziki. Bo sądząc po twoich dzisiejszych
                bredniach masz kłopoty z koncentracją.
          • Gość: chala Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow IP: 68.214.176.* 01.12.04, 17:39
            uwazak, bo niektorzy MASONI moga byc ZYDAMI, a nawet KATOLIKAMI!
            Jak ty, tepy lpraku sie w tym polapiesz? Polowac na czarownice wam sie chce?
            Moze popolujemy? My na WAS! Paru tylko, ale maja wplywy w rzadzie i w barach
            gejowskich.
            • yossarian18 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 01.12.04, 20:42
              A jak Żydzi strzelają do Palestyńczyków to jest OK?
              Albo jak Begin czy Szaron za młodu terroryści i wielokrotni mordercy?
              • Gość: co godosz? Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow IP: 68.214.177.* 01.12.04, 21:24
                • Gość: antybydle ZNALAZŁEM ZNALAZŁEM !!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 21:35
                  w moim bloku ANTYMASONA!!!!!
                  • oja83 Re: ZNALAZŁEM ZNALAZŁEM !!!!!!!!! 02.12.04, 18:13
                    podaj ryspois....
                • Gość: antybydle ZNALAZŁEM ZNALAZŁEM !!!!!!!!! IP: *.lublin.mm.pl 01.12.04, 21:38
                  ZNALAZŁEM W MOIM BLOKU ANTYMASONA!!!Podługowaty, szarobury kolor, dłuuuugi
                  cienki, śliski, nieowłosiony ogon, wąsiki. Drapieżne usposobienie, żywił sie
                  odpadkami. Dałem mu czekoladkę (na szczury). I zdechł. Kot był niepocieszony.
                  • Gość: oszolom na masony JA TEZ ZNALAZŁEM ZNALAZŁEM !!!!!!!!! IP: 68.214.177.* 01.12.04, 21:50
                    I jutro zakladam Podworkowe Kolko Masonicowe. Od ojca przywodcy kolek
                    wszechladnych dostaniemy specjalne lancuszki masoncowe i Maybachy z migajacymi
                    swiatlami na dachu.
                    • czyzunia Re: JA TEZ ZNALAZŁEM ZNALAZŁEM !!!!!!!!! 02.12.04, 18:06
                      oszole czy muchomorek placi za udzial w obcym temaciku, czy ty tak społecznie.
                  • oja83 nowe sposoby walki z opozycją? 03.12.04, 18:18
                    po nagrodę proszę zgłosić się u naszego prezesa...
          • malaszaramysz Oszoł, wiesz co to jest KRS? 13.05.05, 22:58
            Tam znajdziesz masonów.Wystarczy policzyć:-)))Potem zwróć się do poszczególnych
            lóż o podanie liczby członków.To są jawne dane.Będziesz miał co do sztuki:-)))
    • yossarian18 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 02.12.04, 18:10
      LPR już założyła troszkę podobną organizację, a ściślej mówiąc MW-Patrol
      Wszechpolski, który zajmuję się ochroną świątyń na Pomorzu przed podpalaczami i
      złodziejami.
      A z masonami sobie poradzimy-wprowadzimy w życie dekret Mościckiego, które
      rozwiązywał loże.
      • Gość: wesołek Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow IP: *.lublin.mm.pl 02.12.04, 21:16
        możesz nam skoczyć na chubek czuja palancie skretyniały.
        • yossarian18 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 02.12.04, 22:31
          No future for you
          pod rządami LPRu i MW już za 5 lat!
          • Gość: antybydle Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow IP: *.lublin.mm.pl 02.12.04, 22:33
            znaczy pod rządami LePRy czyli trądu? Nie sądzę.
          • neceser juz za piec lat? Nie w tym roku? 14.05.05, 23:29
            za pioec lat Polski moze nie byc.
            A co, juz nie widzisz wygranej nazistow w 2005?
            ja tez nie. A za piec lat... komuchy tez mieli plany 5 letnie. My mielismy
            forse i walese. Nasteny sie znajdzie, bo kasa duza. hehe
            • neceser JUZ ZA 5 LAT???? Nie w tym roku? 15.05.05, 00:46
              • yossarian18 Re: JUZ ZA 5 LAT???? Nie w tym roku? 15.05.05, 00:49
                Dopiero za 5. Teraz nie ma okazji.
                • neceser Re: JUZ ZA 5 LAT???? Nie w tym roku? 15.05.05, 01:21
                  za piec lat to jak za wiek. moze cie nie byc. moze Polski nie byc, moze lpru
                  nie byc. hehe. morgen, morgen , nur nicht heute, so sagen alles faulen leute i
                  polaczki z rm. a mialo byc za dwa lata. za nigdy, palancie.
                  • yossarian18 Re: JUZ ZA 5 LAT???? Nie w tym roku? 15.05.05, 01:22
                    Zobacz sama co tu bedzie za 5 lat:
                    www.la-falange.com/nacional/imagenes/division-azul/image64.jpg
                    • neceser Re: JUZ ZA 5 LAT???? Nie w tym roku? 15.05.05, 01:23
                      ja widze w mojej kuli szklanej B2 i US MARINES na plazy w Gdyni. I Stettin w
                      Heimat.
    • yossarian18 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 13.05.05, 22:54
      To jest przyklad rozmowy o masonach. Od razu smiech i kpiny.
      W Chile mowi sie otwarcie o tym, ze tow. Allende byl czlonkiem Wielkiego
      Wschodu czy nawet o masonskich powiazaniach Generała Pinocheta.
      • wielki.inkwizytor Yossarian, chce zostac masonem 13.05.05, 22:57
        - co powinienem zrobic?
        • yossarian18 Re: Yossarian, chce zostac masonem 13.05.05, 22:58
          Proces przystępowania do masonerii można podzielić na pięć etapów:

1 - Przesłanie na adres listy@wolnomularz.pl , lub którejś z organizacji
          masońskich:

- listu motywacyjnego (z uzasadnieniem wyboru danej obediencji - organizacji
          wolnomularskiej)

-curriculum vitae - w którym szczególną uwagę zwraca się na dokonania na rzecz
          wartości uznawanych przez masonerię za fundamentalne.

2 - Jeśli uzna się za prawdopodobne, iż kandydat podjął właściwą decyzję,
          zwracając się
          ku naszemu Bractwu, zostaje on zaproszony na kilka indywidualnych spotkań z
          członkami
          Zakonu. W rozmowie starają się oni stwierdzić, czy istotnie organizacja
          wolnomularska
          jest odpowiednim dla niego miejscem. Wybiera się też konkretną lożę, której
          profil najbardziej
          pasuje do rodzaju uzdolnień, zainteresowań i dążeń zgłaszającego się.

3 - Po kilku takich rozmowach, jeśli ich wynik jest pozytywny, prosi się
          kandydata o
          przesłanie na adres loży, do której zamierza przystąpić, świadectwa
          niekaralności (wydanego
          przez odpowiedni urząd), kopii dowodu tożsamości, oraz dwóch zdjęć.

4 - Następnie kandydat zaproszony zostaje do loży na tzw. "przesłuchanie pod
          opaską" - podczas
          którego członkowie warsztatu zadają mu pewną ilość pytań.

5 - Po pewnym czasie od tego spotkania - jeśli jego wynik był zadowalający,
          można przystąpić
          do procesu inicjacji.
        • yossarian18 Re: Yossarian, chce zostac masonem 13.05.05, 22:59
          To procedura przystepowania do Wielkiego Wschodu, postPZPRowskiego, lewackiego
          i postSBeckiego.
          • czur-czur-ra ale którego postpzprowskiego? 14.05.05, 22:51
            postpzprowskiego z odchyleniem nacjonalistycznym, czyli elperackiego?
            czy postpzprowskiego z odchyleniem bandyckim, czyli samoobornego?
      • x2468 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 13.05.05, 23:02
        Ty yossarian czy 18 w twoim nicku to inicjaly twojegi guru?Czyli 1 i 8 litera
        alfabetu?Jesli tak to wszystko jasne.
        • yossarian18 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 13.05.05, 23:05
          Tego narodowego socjaliste powinnien obalic jakis niemiecki generał w połowie
          lat trzydziestych, gdy jeszcze nie było za późno. Powinnien wytłuc parę tysięcy
          tego brunatnego bydła, nie zapominając także o czerwonych bandytach.
      • czur-czur-ra członkowie Wielkiego Wschodu... 14.05.05, 21:43
        yossarian18 napisał:

> To jest przyklad rozmowy o masonach. Od razu smiech i kpiny.
        > W Chile mowi sie otwarcie o tym, ze tow. Allende byl czlonkiem Wielkiego
        > Wschodu czy nawet o masonskich powiazaniach Generała Pinocheta.

Czyli wojna w Chile i rzeź komunistów to był efekt kłótni w loży masońskiej?
        • yossarian18 Re: członkowie Wielkiego Wschodu... 14.05.05, 21:49
          A kto tak twierdzi?
          • oborovy Re: cz?onkowie Wielkiego Wschodu... 14.05.05, 23:35
            Twoj idol cembale - Pinoczet, morderca i lajdak! Na szczescie dali mu popalic na stare lata ...
            • yossarian18 Re: cz?onkowie Wielkiego Wschodu... 15.05.05, 00:02
              Pinochet to wybitny mąż stanu, Twój Fidel to przy nim zwykły moskiewski agent i
              bandyta.
    • czur-czur-ra Popieram, ale z modyfikacjami. O czujności 14.05.05, 10:11
      Dlaczego tylko 10 w każdym bloku? skąd ta wstrzemięźliwość w projektach? Czy
      wrogów nie należy wytępić wszystkich od razu, a nawet więcej???
      Proponuje się zwiększenie liczby wytropionych masonów do 20 w każdym bloku.
      Pomysł z "dodatkiem" do campusa jak najbardziej słuszny. Komory winny
      jednocześnie staowić Muzeum Praktycznego Kształcenia Elperackich Postaw
      Obywatelskich, tak żeby rydzykostudenci mogli bezpośrednio uczyć się metod
      odmasonowiania Polski, a także, a jakże, z czasem sami stawać się ekspertami w
      tej dziedzinie.
    • malaszaramysz Znalazłam dzisiaj jednego 14.05.05, 21:46
      tylko nie wiem jak stwierdzić czy to mason.:-((((( Muszę się chyba na kurs
      zapisać.Rzeczony osobnik czytał dziecku Kubusia Puchatka.Zarobiłam 1 punkt??
      • czur-czur-ra proszę przyśpieszyć! 14.05.05, 22:49
        > tylko nie wiem jak stwierdzić czy to mason.:-(((((
        Muszę się chyba na kurs
        > zapisać.

Bez przesady. Wątpliwości działają na niekorzyść podejrzanego, a poza tym nie ma
        czasu na duperele. Słać do Torunia i szukać następnych!

...Rzeczony osobnik czytał dziecku Kubusia Puchatka.

Acha, czyli jednak dowód jest. Proszę więcej nie zgłaszać wątpliwości, gdy
        dowody są jednozanczne, bo zaczniemy koleżankę podejrzewać o próby obstrukcji
        całego szlachetnego i zbożnego zarazem, a także cnotliwego przedsięwzięcia.
    • yossarian18 Re: LPR- Blokowe Komitety Szukania Masonow 15.05.05, 00:37
      Znalazłem czterech. Już siedzą zamknięci w komórce. Jutro jadę do Torunia, żeby
      odstawić ich do obozu koncentracyjnego przy kampusie WSKSiM.
      A potem podłączą im jajka do prądu:)))))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka