Dodaj do ulubionych

Myslenie i madrosc lewackiego profesora.

IP: *.houston-09rh15rt.tx.dial-access.att.net 09.05.02, 20:41
W parku malym miasteczku Stillwater niepodal Oklahoma City

siedzial na lawce 6 letni Maverick, karmiac dzikie ptactwo co sie na zime na
poludnie zwalilo. Radosc ma wielka karmiac te dzikie gasi i kaczki oraz
labedzie. Majac na kolana ogronmne pudelko czekolady, ktora sam sie degustowal.
Niespodziewanie podchodzi starszy facet na drugim koncu lawki siada, przyniosl
stary chleb i ptactwu rzucac zaczyna, jednak wyraznie mu przeszkadza radosc
Mavericka, i fakt jedna po drugiej czekoladke polyka. "Synku" niespodziewanie
sie zwrocil do Mavericka. "czy wiesz ze niezdrowo jest jesc tyle
czekolady?" "Ja jestem profesor Igor i na wszystkim sie znam." dodal zgarbiony
i na lasce sie podpierajacy sprobowal sie wyprostowac. "Popatrz jaki ja jestem
zdrowy i nigdy nie jadlem czekolady." Ironicznie dorzucil. Mawerick troche sie
zmieszal niespodziewana troska starucha i grzecznie zapytal: " Czy moge
wiedziec ile ma pan Lat?" Igor powiedzial "69" i dumny usmieszek twarz mu letko
skrzywil. Znowu Mavericka zaczal pouczac, to o paleniu, to o szkodliwosci
chodzenia do kosciola, a 6 letni Maverick sluchal i sluchal. Gdy sie juz stary
Igor letko zadyszal, Maverick mu przerwal i historie swojego dziadka Igorowi
zaczal opowiadac. "Moj dziadek ma 105 lat codziennie biega i jedno pudelko
czekolady z soba na bieganie zabiera. Panie profesorze kiedys go zapytalem
dlaczego jest taki szczesliwy i zdrowy i wie pan co moj dziadek mnie powiedzial
i wcale nie byl profesorem?" "Co?" zapytal Igor bystroscia malucha
zdumiony. "Dziadek powiedzial, ze aby byc szczesliwym i zdrowym najwazniejsza
rzecza jest: To mind your own business."
Obserwuj wątek
    • Gość: Dr.KrisK Z tego wszystkiego zrozumiałem.. IP: *.eng.fsu.edu 09.05.02, 20:45
      .. że masz 6 lat. To nawet mi pasuje!
      No i bardzo źle się odżywiasz: asparagus i czekoladki...
      • Gość: Mysteric Re: Z tego wszystkiego zrozumiałem.. IP: *.houston-09rh15rt.tx.dial-access.att.net 09.05.02, 20:47
        Mind your own business, lewusie.
        • Gość: Dr.KrisK Re: Z tego wszystkiego zrozumiałem.. IP: *.eng.fsu.edu 09.05.02, 20:48
          Va fa'n cullo, stronzo!
          • Gość: Hania Re: Z tego wszystkiego zrozumiałem.. IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 10.05.02, 09:13
            Gość portalu: Dr.KrisK napisał(a):

> Va fa'n cullo, stronzo!

Cornutto!
      • Gość: Jaceq Re: Z tego wszystkiego zrozumiałem.. IP: *.szeptel.net.pl 09.05.02, 20:50
        Kolejna wersja życiorysu. Kim on już nie był. Teraz cudownie odmłodniał, tak, że zapomniał, jak się tu
        nazywa. A może dlatego, że tu chce przenieść swoje 'wrażenia' z dyskusji na Forum Polonii
        Kanadyjskiej. Nie doceniają go tam.
        • Gość: Dr.KrisK Bo mu się.. IP: *.eng.fsu.edu 09.05.02, 20:52
          .. ptaki zwaliły. Na głowę. To musiała byc Wielka Kupa Guana!
          • Gość: Jaceq Re: Bo mu się... te "te dzikie gasi i kaczki"? IP: *.szeptel.net.pl 09.05.02, 20:56
          • Gość: Ed Re: Bo mu się.. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 20:57
            I stąd ta kolejna reinkarnacja.
            • Gość: Mysteric Re: Bo mu się.. IP: *.houston-09rh15rt.tx.dial-access.att.net 09.05.02, 21:03
              Jestem zachwycony madroscia lewusow, przyszlosc Polski wyglada wspaniale, dno
              ekonomiczne, prymitywizm lewacki , nierobstwo, slamsy w blokach i dbrudne i
              szare wszystko. Kiedy pozwolicie indywidualista decydowac za siebie samych.
              Wasz kretynski styl myslenia pelny zawisci i niemocy jest przerazajacy. Nalezy
              sie wam praca na wysypiskach smieci, sieroty PRL-u to wam beda serwowac wasi
              lewi liderzy Kwas i Miller. Jak bardzo sie ciesze ze nie wiem co to socjalizm i
              bandytyzm.
              • Gość: Jaceq Re: Bo mu się.. IP: *.szeptel.net.pl 09.05.02, 21:10
                Gość portalu: Mysteric napisał(a):

> Jak bardzo sie ciesze ze nie wiem co to socjalizm

Ooo, jaki skromny. O niczym innym nie pisze, a nie wie, co to jest.

• Gość: Ed Re: Bo mu się.. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 23:52
                  To się też jakoś tam nazywa :-))
                  • Gość: Jaceq Re: Bo mu się.. IP: *.szeptel.net.pl 10.05.02, 18:13
                    Gość portalu: Ed napisał(a):

> To się też jakoś tam nazywa :-))

U nich liberał to taki socjalistyczny lewus.
              • Gość: Hania Re: Bo mu się.. IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 10.05.02, 09:14

> Jestem zachwycony madroscia lewusow, przyszlosc Polski wyglada wspaniale, dno
                > ekonomiczne, prymitywizm lewacki , nierobstwo, slamsy w blokach i dbrudne i
                > szare wszystko. Kiedy pozwolicie indywidualista decydowac za siebie samych.
                > Wasz kretynski styl myslenia pelny zawisci i niemocy jest przerazajacy. Nalezy
                > sie wam praca na wysypiskach smieci, sieroty PRL-u to wam beda serwowac wasi
                > lewi liderzy Kwas i Miller. Jak bardzo sie ciesze ze nie wiem co to socjalizm i
                >
                > bandytyzm.

A gdziez to Pan szanowny sie urodzil, wychowal i wyksztalcil, a nastepnie
                spakowal walizki, jak sie zle zrobilo?
    • Gość: Hania Re: Myslenie i madrosc lewackiego profesora. IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 10.05.02, 09:12
      Hysteric, czy Ty chcesz, zebym sie ze smiechu udlawila sniadaniem?
      • Gość: Mysteric Re: Myslenie i madrosc lewackiego profesora. IP: *.houston-08rh16rt.tx.dial-access.att.net 10.05.02, 17:56
        Jednej lewej mniej to zadna strata.
        • Gość: Jaceq Re: Myslenie i madrosc lewackiego profesora. IP: *.szeptel.net.pl 10.05.02, 18:14
          Maverick, jakiś Ty uprzejmy...
          • Gość: Mysteric Re: Myslenie i madrosc lewackiego profesora. IP: *.houston-08rh16rt.tx.dial-access.att.net 10.05.02, 18:19
            A co mozna powiedziec o waszej kulturze lewackiej?
            Socjalizm to dno, jak tez ich tolerancja i kultura.
            • Gość: Jaceq Re: Myslenie i madrosc lewackiego profesora. IP: *.szeptel.net.pl 10.05.02, 18:29

> A co mozna powiedziec o waszej kulturze lewackiej?
              > Socjalizm to dno, jak tez ich tolerancja i kultura.

Niech mnie kto sprostuje jak się mylę, ale mam wrażenie, że to raczej Twoja kultura jest lewacka.
              Dosłownie.
              • Gość: Ania Re: Myslenie i madrosc lewackiego profesora. IP: *.upc.chello.be 10.05.02, 18:54
                Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Gość portalu: Mysteric napisał(a):
                >
                > > A co mozna powiedziec o waszej kulturze lewackiej?
                > > Socjalizm to dno, jak tez ich tolerancja i kultura.
                >
                > Niech mnie kto sprostuje jak się mylę, ale mam wrażenie, że to raczej Twoja kul
                > tura jest lewacka.
                > Dosłownie.

On nie ma zadnej kultury.
                • Gość: Mysteric Re: Myslenie i madrosc lewackiego profesora. IP: *.houston-08rh16rt.tx.dial-access.att.net 10.05.02, 18:56
                  W Paryzu i Brukseli przechodnie robia zaklady czy to Polaka, Ruska, czy Czeska?

Czy wiesz jak sie wygrywa taki zaklad?
                  • Gość: Ed Re: Myslenie i madrosc lewackiego profesora. IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 10.05.02, 19:11
                    Wieczne echo, które nigdy niczego nie mówi i wciąż tylko powtarza.
              • Gość: Hania Re: Myslenie i madrosc lewackiego profesora. IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 13.05.02, 11:17
                Gość portalu: Jaceq napisał(a):

> Gość portalu: Mysteric napisał(a):
                >
                > > A co mozna powiedziec o waszej kulturze lewackiej?
                > > Socjalizm to dno, jak tez ich tolerancja i kultura.
                >
                > Niech mnie kto sprostuje jak się mylę, ale mam wrażenie, że to raczej Twoja kul
                > tura jest lewacka.
                > Dosłownie.

Kultura Mysterica, to kultura swiezo wzbogaconej kufajki i gumofilcow.
    • Gość: Commo Re: Myslenie i madrosc lewackiego profesora. IP: 202.67.104.* 11.05.02, 13:16
      Maverick czym Ty sie przejmujesz i co im probujesz wytlumaczyc?? Ludzie
      wychowani przez komune i publiczna tv nie zrozumieja tego chocbys im 100 lat
      tlumaczyl. Niech sobie zyja w tej wspanialej UE i jeszcze wspanialszej Polsce.
      Zycze im tam wszystkiego najlepszego.
      Pozdrawiam
      • Gość: Maverick Re: Myslenie i madrosc lewackiego profesora. IP: *.houston-11rh15rt.tx.dial-access.att.net 11.05.02, 16:17
        Jak najbardziej masz racje, moje trudy sa chyba na marne ci wielcy socjalisci
        nigdy sie nie zmienia, lubia duzo gadac ale o niczym.
        Jak na zebranaich partyjnych a Polska w coraz wiekszym bagnie.

Gość portalu: Commo napisał(a):

> Maverick czym Ty sie przejmujesz i co im probujesz wytlumaczyc?? Ludzie
        > wychowani przez komune i publiczna tv nie zrozumieja tego chocbys im 100 lat
        > tlumaczyl. Niech sobie zyja w tej wspanialej UE i jeszcze wspanialszej Polsce.
        > Zycze im tam wszystkiego najlepszego.
        > Pozdrawiam

• Gość: Dr.KrisK Ale skąd!! IP: *.eng.fsu.edu 11.05.02, 16:49
          Gdzie tam "na marne"!!! Prosimy cię, abyś w owych trudach nie ustawał!!!
          Jeszcze trochę tylko a nas przekonasz (no i tak trudno teraz o dobrą
          rozrywkę..).
          Z uwagą czytamy oraz analizujemy każdy twój post, bo i język niepospolity, i
          przemyślenia głębokie, elegancja wypowiedzi niepoślednia (zwłaszcza o
          kobietach...).
          Nie ustawaj w swych wysiłkach!
          • Gość: Mysteric Re: Ale skąd!! IP: *.houston-01-02rs.tx.dial-access.att.net 11.05.02, 17:29
            Dlaczego lewi ciagle narzekaja i wszystko im przeszkadza, dlaczego nie umieja
            mind their own business?
            To lewe i tepe towarzystwo nie umie zyc bez narzekania, poniewaz nie wiedza ze
            your perception creates your own reality.

Mysl i wyobrazaj sobie kim chcesz byc i tym bedziesz, jezeli twoj czas
            pochlania narzekanie i psioczenie na innych umrzesz biednym narzekaczem ktoremu
            marzenia sie nigdy nie sprawdzily, zaleznym od ochlapow socjalistycznego
            systemu co zniewala twoja osobowosc. Badz soba, a bedziesz szczesliwy i rob
            wszystko z miloscia a pieniadze same przyjda. Lewym nalezy sie bieda i glod,
            poniewaz marnuja energie na zlozyczenie zamiast koncetrowac sie nad byciem soba.

Mysle ze lewusy wygina poniewaz nie dadza sobie rady w obecnym swiecie, jako
            mniej rozwinieta rasa ludzka.
            • Gość: Dr.KrisK dziękuję!!! IP: *.eng.fsu.edu 11.05.02, 17:59
              Pozwolisz, że poświęcę niedzielę na przestudiowanie twej Prawdy Objawionej.

P.S. Czy pozwolisz, że będę ją propagował pomiędzy innymi lewusami? A moze
              byśmy jakąś fundację założyli? Tzn. ty byś założył (co to dla ciebie, te kilka
              milionów USD), a ja bym się uczył jak sterować finansami. Sekretarki tez mam na
              oku.
              Bądź pozdrowiony.
              • Gość: Mysteric Re: dziękuję!!! IP: *.houston-01-02rs.tx.dial-access.att.net 11.05.02, 18:30
                Komunistyczny doktorku, czy poprawiasz matury? Widze ze masz dostep do sieci w
                czasie weekendu? Gdybys nie byl lewym to robilbys wszystko aby w Polsce
                wszystkie szkoly mialy darmowy internet, kursy programowania juz w
                podstawowkach.
                • Gość: Dr.KrisK Matury.. IP: *.eng.fsu.edu 11.05.02, 18:49
                  Od kiedy to na uniwersytetach poprawia się matury? Coś ci się pokiełbasiło (jak
                  zwykle zresztą).
                  Dostęp w weekendy do internetu, jak widzisz, mam: zdradzę ci tajemnicę - ten
                  dostęp jest czynny przez cały tydzień!!! Tak to lewusy pokombinowały...
                  Teraz nie przeszkadzaj bo z kolegami rozbieramy twoje mądrości na czynniki
                  pierwsze!
                • Gość: Jaceq Re: dziękuję!!! IP: *.szeptel.net.pl 11.05.02, 20:13

> Widze ze masz dostep do sieci w czasie weekendu?

I tym to przejawia się Twoje Lewusostwo! Uważaj, KrisK! Tylko lewusy i-netują w weekendy. A do kościoła
                  nie łaska? Może udałoby się wymodlić przedmiot "Programowanie w C++" dla czterolatków?
                  • Gość: Dr.KrisK No tak... IP: *.eng.fsu.edu 11.05.02, 20:18
                    Nie-lewusy w tym czasie koszą trawniki w swych włościach, tudzież konsumują
                    wykwintne potrawy rozłożeni wdzięcznie na brzegu basenu. I się śmieją!!
                    Tu nas złapał, faktycznie.

KrisK - Przyłapany
                    P.S. panie Jaceq: może będzie fucha w fundacji im. Św.Hysterica. Reflektujesz
                    może pan? Takie tam - pójśc do sklepu z tanią whisky, itp.
                    • Gość: Jaceq Re: No tak... IP: *.szeptel.net.pl 11.05.02, 20:27

> P.S. panie Jaceq: może będzie fucha w fundacji im. Św.Hysterica. Reflektujesz
                      > może pan? Takie tam - pójśc do sklepu z tanią whisky, itp.

Ba! Jasne! Mogę kursować cały boży dzień!
                    • Gość: Hania Re: No tak... IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 13.05.02, 11:23

> Nie-lewusy w tym czasie koszą trawniki w swych włościach, tudzież konsumują
                      > wykwintne potrawy rozłożeni wdzięcznie na brzegu basenu. I się śmieją!!
                      > Tu nas złapał, faktycznie.
                      >
                      > KrisK - Przyłapany
                      > P.S. panie Jaceq: może będzie fucha w fundacji im. Św.Hysterica. Reflektujesz
                      > może pan? Takie tam - pójśc do sklepu z tanią whisky, itp.

Ja bym bardzo chetnie w tej fundacji popracowala i przepisywala przybasenowe
                      madrosci naszego patrona a nastepnie starala sie o wydanie ich w formie powiesci
                      filozoficznej "Asparagusowe plaszczyzny Teksasu" albo "Swiat Hysterica" albo "O
                      obrotach kol harleyowych".
            • Gość: Ed Re: Ależ tak!!!!!!!!!! IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 11.05.02, 18:27
              Nareszcie szczerze przedstawiłeś cel swojej misji płaczu. Przejdź teraz dalej
              do czynów. Zrób to jednak bardziej rzeczowo i konstruktywnie. Pokaż, że
              naprawdę stać Cię na realizację swych marzeń bez płaczu, narzekania i
              insynuacji. Pokaż, jak praktycznie potrafisz zważać na swój własny interes i
              postrzegać rzeczywiste otoczenie.
              Do roboty Mysterick.
              • Gość: Mysteric Re: Ależ tak!!!!!!!!!! IP: *.houston-01-02rs.tx.dial-access.att.net 11.05.02, 18:31
                Ide przystrzyc trawnik na wlasnej posiadlosci. Troche pracy fizycznej jest
                dobre dla ciala i umyslu.
                • Gość: Dr.KrisK Tylko nam sie nie spoć!!! IP: *.eng.fsu.edu 11.05.02, 18:45
                  Bo się jeszcze przeziębisz, i co my biedne lewusy poczniemy....

• Gość: Jaceq Re: Ależ tak!!!!!!!!!! IP: *.szeptel.net.pl 11.05.02, 20:15

> Ide przystrzyc trawnik na wlasnej posiadlosci. Troche pracy fizycznej jest
                  > dobre dla ciala i umyslu.

I nie myśl przy strzyżeniu o lewusach. Bo Ci wyjdzie popiersie Marksa na trawce, a za to wyrzucają z
                  Teksasu do Cleveland.

Szkoda, że ja nie mogę przystrzyc sam trawnika na mojej posiadłości. Zajęło by mi to ze 2 miesiące.
                  • Gość: Mysteric Re: Ależ tak!!!!!!!!!! IP: *.houston-06rh16rt.tx.dial-access.att.net 11.05.02, 20:56
                    wpusc w ta trawe krowy i jeszcze na ty zarobisz, w Texasie na kazdym zielonym
                    skrawku pasa sie potezne krowy.
                    • Gość: Dr.KrisK A co z ... IP: *.eng.fsu.edu 11.05.02, 21:16
                      .. potężnymi Kupami od tych potężnych Krów?
                      Znowu cos kręcisz, byłem w Teksasie, i tam jednak ludzie odróżniają pastwisko
                      od trawnika. A jak Potężna Krowa wpadnie do basenu?
                      Tyle pytań...
                      • Gość: Mysteric Re: A co z ... IP: *.houston-10rh16rt.tx.dial-access.att.net 11.05.02, 22:26
                        To bys wiedzial ze mamy wiecej bydla niz ludzi, i nikt przy nich nie pracuje,
                        pasa sie same, jako lewus nigdy napewno nie zauwazyles czegos co mogloby ciebie
                        czegos nauczyc aby poprawic los lewych. Mowa tutaj o otwartych przestrzeniach a
                        nie subdivisions.
                        • Gość: Dr.KrisK Bydło.. IP: *.eng.fsu.edu 12.05.02, 05:37
                          .. to, że macie więcej bydła niz ludzi, to nawet widać :)
                          • Gość: Wydra Re: Bydło.. IP: 64.132.1.* 13.05.02, 16:45
                            Doktorku wypowiadasz sie jak szkoly komunista oddelegowany na zlot mlodziezy
                            swiata i to propaganda tylko ci pozostala. Nic wiecej. jestes smutny czerwony
                            buraku.
                            • Gość: Ania Re: Bydło.. IP: *.upc.chello.be 13.05.02, 16:49
                              Gość portalu: Wydra napisał(a):

> Doktorku wypowiadasz sie jak szkoly komunista oddelegowany na zlot mlodziezy
                              > swiata i to propaganda tylko ci pozostala. Nic wiecej. jestes smutny czerwony
                              > buraku.

Wydra sie myli Doktor wcale nie jest smutny.Skad Wydrze takie bzdury do glowki
                              przychodza?
                              • Gość: Dr.KrisK Smutny doktor.. IP: *.eng.fsu.edu 13.05.02, 16:54
                                No właśnie - pobiegłem zaraz obejrzeć się w lustrze: oko wesołe, uśmiech żywy.
                                To szanowna Wydra okropnie ponura.
                                Zresztą nie rozumiem o co Wydrze chodzi: toz my lewusy tutaj jesteśmy już krok
                                do nawrócenia się! Pilnie czytamy naszego Guru, studiujemy jego myśli, wkuwamy
                                na pamięć cytaty, a tu proszę: wyzwiska. Za co?
                                Dr.KrisK - Rozżalony
                                • Gość: Hania Wydra to nowe wcielenie guru IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 13.05.02, 16:59

> No właśnie - pobiegłem zaraz obejrzeć się w lustrze: oko wesołe, uśmiech żywy.
                                  > To szanowna Wydra okropnie ponura.
                                  > Zresztą nie rozumiem o co Wydrze chodzi: toz my lewusy tutaj jesteśmy już krok
                                  > do nawrócenia się! Pilnie czytamy naszego Guru, studiujemy jego myśli, wkuwamy
                                  > na pamięć cytaty, a tu proszę: wyzwiska. Za co?
                                  > Dr.KrisK - Rozżalony

Guru sprawdza nasza rewolucyjna czujnosc. Prosze sie nie smucic Panie Doktorze.
                                  Toz my lewusy z natury wesole i beztroskie jestesmy. Nie to co nasz swiety
                                  patron - ten lubi cierpiec za miliony!
                            • Gość: Hania Re: Bydło.. IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 13.05.02, 16:51
                              Gość portalu: Wydra napisał(a):

> Doktorku wypowiadasz sie jak szkoly komunista oddelegowany na zlot mlodziezy
                              > swiata i to propaganda tylko ci pozostala. Nic wiecej. jestes smutny czerwony
                              > buraku.

Hystericowi tak nerwy puscily, ze zapomnial jak sie nazywa.
                    • Gość: Hania Krowy na pasie???? IP: ACOPWP* / 195.217.253.* 13.05.02, 11:25

> wpusc w ta trawe krowy i jeszcze na ty zarobisz, w Texasie na kazdym zielonym
                      > skrawku pasa sie potezne krowy.

Jakiego pasa? Takiego na autostradzie? To co to za mleko z olowiem i azotem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka